Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
F-ECT$ #95087 üzenetére
Eléggé.... Nem egészen... De most nem épp erre gondolok , hanem arra , hogy levittem az életét annyira , hogy csak két rublika maradt neki , itt meghaltam , de volt hátra még a feltámasztó kövem. Erre nyomott egy olyan támadást , hogy köpni nyelni nem tudtam , úgy hogy az én elindított támadásom közben ( ami a káosz penge egyik nagy támadása ) simán áthágott . Mintha ott se lettem volna , amit előtte nem csinált.
Nahhh ilyenkor látszódik , hogy csalás ez a harc. Ezt többször eljátszotta , mikor ennyi vagy kevesebb volt az élete.De majd úgyis jön valaki aki majd megmagyarázza , hogy az nem úgy van...
Tudom , le lehet győzni , csak ez így nagyon unfair , hogy így próbálják nehézzé tenni ezt a boss fightot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AliExpress tapasztalatok
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lexus, Toyota topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- ELKELT - !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- FIFA 23 - PS4/PS5 - több db
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest