- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
F-ECT$ #95087 üzenetére
Eléggé.... Nem egészen... De most nem épp erre gondolok , hanem arra , hogy levittem az életét annyira , hogy csak két rublika maradt neki , itt meghaltam , de volt hátra még a feltámasztó kövem. Erre nyomott egy olyan támadást , hogy köpni nyelni nem tudtam , úgy hogy az én elindított támadásom közben ( ami a káosz penge egyik nagy támadása ) simán áthágott . Mintha ott se lettem volna , amit előtte nem csinált.
Nahhh ilyenkor látszódik , hogy csalás ez a harc. Ezt többször eljátszotta , mikor ennyi vagy kevesebb volt az élete.De majd úgyis jön valaki aki majd megmagyarázza , hogy az nem úgy van...
Tudom , le lehet győzni , csak ez így nagyon unfair , hogy így próbálják nehézzé tenni ezt a boss fightot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest