Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Az Ubisoft lassan már tényleg önmaga paródiája. Belekerültek egy spirálba, ami mintha mindig visszatérne ugyan oda. Ugyan azokkal a játékokkal, ugyan azokkal a hibákkal. Elfogytak, ötlettelenek. Ez a FC6, meg Valhalla dolog.. Azt mondja a csajszi, hogy ez az első AC amit évekig fognak támogatni. Hát ahogy hallom, az inkább az lesz, hogy befejezik a játékot, mert állítólag nagyon bugos még mindig.
Én ahogy néztem a bemutatót, arra gondoltam, hogy mint befektető, nem érezném a pénzemet biztonságban náluk.És ebből a negatív spirálból, ötlettelenségből, próbálnak kitörni olyan franchise-okkal mint az Avatar, Star Wars. Bele se merek gondolni, hogy mennyi pénz mehetett el a jogokra. Ráadásul hiába kezdték rég az Avatar fejlesztését, valószínűleg Cameron miatt nem mutathattak belőle semmit. Mert az öreg is még forgatja azt a 800 részt..
Szóval lehetne belőle még valami. De Ubisoft + Massive. Mit várunk/vártok?! De tényleg. Open world lesz, lesznek benne tornyok, crafting. Én tippre azt mondom, Far Cry Pandora edition. Ha már FPS lesz.
Lehet álmodozni, hogy na majd most az Ubisoft odateszi magát. De nem fogja. Évek óta bizonyítják, hogy meglévő dolgokat, sablonokat adnak el, így-úgy kicsit módosítva. Nekik ez a receptjük, ettől nem fognak eltérni. És az a vicc, hogy SW fronton még ezzel is majd jobban járunk, mint az EA-val.Ja és az egész bemutató alatt, az volt a gondolatom. Hogy ha nincs bemutatni valód, akkor minek erőlködsz bemutatóval?!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- Steam Deck 512 GB
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest