Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de jövőhéten viszem le haveromhoz a PS-t, de utána nem rögtön megyek haza, hanem elmennénk túrázni egyet valahova, a konzol meg maradna a kocsiban. Lehet valami baja, ha a minusz fokokban hagyom a kocsiban kb. 3-4 óráig?
-
madkiller
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Switch az ilyen családi játék, azért adnak el belőle sokat. Úgy képzelem, hogy ha az 1 éves fiam 5 éves lesz jön haza az oviból, hogy switcht akar karácsonyra, mert mindenkinek az van. Azt ahogy nő kacsint át esetleg valami komolyabb platformra. Idősebb korban max a Zelda vonza esetleg az embert, de inkább Tloft vagy Gowozik 4kba, mint Mariozik 900pbe. Persze ez csak az én véleményem.
-
KaitouP
nagyúr
Kicsit sok a Switch off srácok, van topikja a konzolnak, koncsik és Sirandrish biztosan szívesen fogad mindenkit, aki az említett konzolról, előadásokról, exkluzív címeiről szeretne beszélgetést folytatni: [link]
-
F-ECT$
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Végülis az ms-nek jó a pc piac azon része is, akik vesznek gpu-t, szóval nem is olyan nagy a különbség
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Van olyan mobilSoC, ami ezt tudja és visszakomp a Tegra-val?
-
cyberkind
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az se rossz, hogy a kis, ezeréves Switch előrébb van mint az új Xbox.

-
Entonik
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azért ez elég jelentős különbség
-
Gáboromm
tag
válasz
sp8787
üzenetére
Akkor nagyon örülök, hogy az első játékom a soulslike game terén a NIOH volt.
Tényleg élveztem! De az első 4-5 óra nagyon szenvedtem, majd jött az első boss (hajós), volt vagy 100 halálom.
Majd a boszorka ott vagy 200. 
utána már meg se kottyant 10-20 halál bossoknál. De volt pár, akinél csak 2-3.

Érdekes game stílus. Meg lehet szeretni!
Bár nekem a HZD, TLOU I-II, God of war vitte a prímet stílusban!
-
CptAdamica
nagyúr
Elvileg ezek az eladási adatok 5 hét után: (Gamestar cikk)
1. PS5: 3 733 146
2. Switch: 2 329 638
3. XSXIS: 2 009 716 -
Elderath
addikt
Na valhallaval "végeztem" 90 óra után, de azért még lenne mit csinálni

Lehet tolni most már DeSt. Aztán januárban Hitman 3, március meg Returnal. Cyberhez PS5 patch meg remélem április környékére már megjön...
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen, de azzal màr a Switch Pro-t indítjàk és nagyobb hiàny lesz belőle, mint most bàrmiből.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Switchről volt szó.
-
törölt tag
Vaaaaagy mert a Switch egy kézikonzol, amit TV-re is köthetsz, és nincs pàrja a piacon.
A Switchre pont emiatt nem tudod ràhúzni azt amit az Xboxra mondok.
Meg egyébként is a Nintendo címek adjàk el, és oda nem is vàrja senki az Xbox vagy PS címek tükörképeit. Nintendo-ra Mario-t Zelda-t, meg tudom is én hogy mi az amit vàrnak, ami a Nintendo-nak lassan 40 éve húzócím. Nem egyszer hallottam azt a kifogàst hogy XY azért vett PS-t, mert Xboxra nincs GoW, TLOU féle jàték. Egyébként meg nem is lesz. -
Moby
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Gamepass 3 éve létezik, 3 éve generálja az eladásokat. Annyit, amennyit látsz. A tartalom vonza be az embereket, nem az ára. A netflixnek sem azért megy a szekér, mert olcsón lehet nála bérelni, hanem azért, mert egyre magasabb színvonalú saját tartalmakkal tudja kibélelni a konstrukcióját. A sony eladja a tartalmat drágán is. Ha összemérhető lenne a két tartalom minősége, akkor az ár meghatározó lenne, de ennek a közeléáben sem vagyunk. Nem MS exkluzívokra van szükség, hanem minőségi MS exkluzívokra.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez igaz, de én pl nem akartam megtanulni tonfával, meg minden szarral harcolni, merminek (a platinához viszont kellett), éshát ugye nem is kellett, merminek. És akkor lehet mondani, hogy de sok minden van ezekben a játékokban, (soulsok is), csiribiri zabszalma, de ez igazából olyan dolgok, mithogy cseréhetem a karakteremen a ruhát egy FPS nézetű játékban

/igen, pontosan erről beszéltem: a BB meg pl a sekiro nem is akar több lenni ettől, ebből hozza ki a maximumot. BB-ben lehet baszó buildet épteni, de oda hosszú út vezet, addigra meg kell tanulni mindent, a többi már jutalomjáték. A Sekiro sem akar többet: tanuld meg a parryt. De ez csak a harc, és bármennyire furcsa, én nem feltétlen a harcokért szeretem a soulsokat.
-
hombre[EU]
nagyúr
szerintem a körrel és az r1-gyel végig lehet játszani a bb-t is

igazából tényleg nem követeli meg, de szerintem elég jól jutalmazza azt,ha kiismered és megtanulsz rajta zongorázni. elhiszem,hogy végig lehet játszani midben, light-heavy kombóval ignorálva a ki-t, de hosszú lesz és unalmas -
jeni
félisten
Multimédia terén van javulás a PS4 Pro verzióhoz képest?
4K lemezen is megtudja mutatni a képességeit a PS5? -
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ha mindent figyelembe veszel akkor igen.
-
válasz
Entonik
üzenetére
Teljesen folyamatos és megbízható a rendszerszoftver. A kontroller egyszerűen zseniális. A régebbi játékok bizonyos szintig jobban futnak, mert alapértelmezett a boostolás. Főleg ott a legérdekesebb ahol problémás volt a teljesítmény, illetve azoknál a címeknél amik kaptak hozzá patch-et is (vagy külön PS5 verziót).
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A nioh rengeteg dolgot tud és kínál, de szinte semmit nem követel meg ezekből. Nagyon beszédes, hogy az összes fegyver mesterét ugyanazzal az alapállás ugyanazon támadásával győztem le. Ez kb olyan, mint a mágus meg a pyromancer a soulsokban. A BB meg mondjuk a Sekiro ilyet nem enged. Azokban nincs mese, nincs kibúvó: táncolni kell tudni. Tudni kell mt csinál a másik.
-
válasz
Entonik
üzenetére
Nyilván tudták előre, hogy nagy lesz a kereslet a PS5 iránt, ennyire azért nem hülyék a Sony-nál sem. Készültek annyival amennyivel csak tudtak, és folyamatos a gyártás. De képtelenség egyszerre kiszolgálni több tízmilliós igényt, legalábbis ha a realitás talaján maradunk. Szóval ez nem a statisztikáról szól, hanem a valóságról. Pont, hogy a premier után hozza nekik a lóvét, előtte a készletfelhalmozás csak úgy nyeli a pénzt.
-
válasz
Entonik
üzenetére
Többünknek, sokunknak van, mert azért pár ezer PS5 már gazdára talált itthon is. De ehhez volt ahol már az év első felében jelentkezni kellett, más helyeken pedig szerencse is kellett, hogy pont ott legyél mikor adott volt a lehetőség. Ha boltban akarsz venni, akkor az most várakozós, de jövő év első felében majd beindulnak a szállítások (amire még mindig sok az előrendelő), és talán a második felében rendeződik is a helyzet.
-
modflow
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Vegyél akkor 55"-osat, az csak 420k most is.
Szívesen! -
sp8787
addikt
-
Moby
veterán
válasz
sp8787
üzenetére
Hát nem. Annál megúszósabb, alibibb játékot még nem készített a FS. És ha nem lett volna az arconpörgés a DeS2 motorjával, meg a visszatánc a megjelenés előtti pillanatokban, akkor most az lenne az utolsó helyen, de a DeS2-t annó több(majdnem minden létező) szempontból elbaltázták.
-
válasz
Entonik
üzenetére
Nem hiszem...nagyon sok olyan is van itt, akinek volt, de ugyan úgy eladta a haszon reményében, most ez elég gyakori 👍 Csak sokan nem merik vállalni ezt, és csak ezért csináltak egy plusz kamu regisztrációt ez miatt, és úgy adták tovább
Aki meg vállalta, gyakorlatilag pellengérre állították majd, hogy nem😅 -
-
Moby
veterán
válasz
sp8787
üzenetére
Nálam:
BB
DaS1
DeSR
NIOH2
NIOH
Sekiro
DaS3
DaS2Harcrendszer szerint
BB
Sekiro
NIOH-k
DeS-DaS-okValahogy a true meele only játékok mindig nagyobb álatlános kihívást jelentenek. Ahol ilyen mágussal meg pyromancerrel a nulladik perctől kezdve végig lehet csítelni az egészen az mindig easy mód (most a DeSR-t is mágussal csíteltem végig. Egyszerű is volt, mint a kő).
-
Entonik
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ezek nem jó hírek, és miért van belőle ennyire hiány ?
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Entonik
üzenetére
Egyetértek a többiekkel ebben, szerintem amíg nem normalizálódik a készlet (kb jövő nyár) addig biztosan nem lehet számítani árcsökkentésre, talán jövő év végén lehet majd akciókat elcsípni, amikor már telítődik a piac. Most az 48"-os LG CX OLED TV-t vadászom, jelenleg masszív fél milla, de még nagyon kevés ott is a készlet, mire lemegy 380 körülre...

-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
A Ghost of Thusima kapott PS5 frissítést?
-
Entonik
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kérdés hogy 1-2 hónap alatt mennyire menne le a ps5 ára ,mik a tapasztalatod?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Hobby rádiós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Fedora Linux
- Diablo IV
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ordít róla, hogy kamu.... Már a 220-as purhabos vizesről is első blikkre kiszúrtam...
Külön team van erre, aki ezt nyugtatóként tolja le a főnökök torkán (ha épp kell)
Aki meg vállalta, gyakorlatilag pellengérre állították majd, hogy nem😅
RangerFox