Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáboromm
tag
válasz
drexler92
üzenetére
Huh.
Az utóbbi hetekben beutaztam az egész országot, beszéltem 1-2 fejessel, meg 1-2 "nemmondommegkikkel", is különböző helyekről, van 1-2 infó.A lényeg srácok: lesz konzol. Várni kell, de lesz!
A korábban említett terv nagyjából valid egyébként.
Tehát az előrendelőket tavasszal ki tudják szolgálni májusig. Ebbe csak a gyártási terv felborulása rondíthat bele.
Akik előrendeltek azoknak még tuti nem lesz magasabb az ár. De a series x, és egyéb infók alapján tuti 200-250 k lesz a boltokban majd nyáron.
Talán Mediamarkt kiszór ezret nyáron emelt áron, (vagy előbb tökmindegy) a boltokba, de azt 1 óra alatt felszívja a piac, mint karácsony előtt is a series x-et. 1 óra alatt huss westendben már sehol nem volt az eladó által említett "bőven van még a raktárban" készlet. Mivel ugye rákérdeztem, mennyi van még? Lehet jönne haverom is délután.
Szerintem ő se tudta mivel néz szembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kendek
RangerFox