Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Én beszoptam, mert 2026-ig van plusom (és mindig tolom kifele ha valahol akciós).
Remélem azért megoldják majd az időszakos upgradet, mert ha nem, akkor az elég cink lesz. -
N@idia
őstag
Nekem is decemberig van ps+ az évesből hátra ha váltani akarok az éves extra csomagra akkor mennyibe kerülne nekem ez a váltás ?
-
cactuar
senior tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Bármikor válthatsz.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Szerintetek később is lehet majd az Essential csomagról az Extrára váltani?
Decemberig van PS Plus-om, viszont ebben a hónapban még lehet nem váltanék magasabb csomagra. Szóval csak a megjelenéskor lehetne nagyobb csomagra váltani, vagy bármikor tudom majd upgrade-lni nagyobb előfizetésre? -
RangerFox
Topikgazda
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Szerintem éves díjat osztják vissza. Nekem 288 napnyi Plust 31$ lenne felváltani Extrára. Ott 40$ a különbség a sima éves Plus és az éves Extra között.
-
Sefter
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Azt írták, hogy a kettő közti különbözetet kell fizetni időarányosan. 18000 és 30000 között 12000 egy évre vetítve, tehát havi 1000ft-al kell számolni, ha váltanál.
-
Dr. Venkman
tag
válasz
scrat770
üzenetére
Csak a különbséget. Viszont a különbséget nem tudom, hogyan határozzák meg. Nekem pl. jövő márciusig van plusom. Ha most akarok mondjuk ps extrába lépni akkor 9 hónap (ennyi van még hátra) árkülönbségét számolnak fel, vagy 3x3 hónapos ár árkülönbségét, vagy vehetek egy éves extrát féláron és akkor egy évig az lesz? Nem világos ez az átváltás. Első esetben 21600 lesz, másodikban 22500 (vajon miért ez a legdrágább?), harmadikban 18000 (de ez gondolom nem működik). Kiderül egy hét múlva.
-
scrat770
csendes tag
Sziasztok!
Ha most van 1 éves PS plus előfizum, akkor az extrára csak a különbséget kell majd kifizetnem vagy egy teljesen új előfizetést full áron?
-
Elderath
addikt
Na közben bejelentették dragons dogma 2őt meg ff7 remake part 2őt jövő télre

-
Elderath
addikt
Ma végeztem heavy rainel is. Nekem ez annó kimaradt, de örülök, hogy bepótoltam
mikor jön vajon a quantic dream következő hasonló játéka?
Detroit már 4 éves -
kona005
senior tag
Na most nézem Resi 7 ugye meg volt ps plusban nekem, mondom megnezem a PS5 upgradet de csak a PS4es verziot tudom tolteni a storeban ha megkeresem meg ott van mellette a PS4/PS5 felirat.
Most komolyan a plusossal nem lehet leszedbi egy free upgradet ?
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
echterion
üzenetére
Nekem 3 db. Pro H van a lakásban, amúgy teljesen feleslegesen, mert 80 nm az egész kecó, csak tök akciósan tudtam rendelni (50e, bolti ára 80e felett van). Amiben jobb ez (és a 4-es) a többi Xiaomi légtisztítónál, hogy több mint 1 évig jó a filter. A többiben lévő 4-6 hónapot bír csak.
-
Én is bedobok egy Alza kódot, csak szóljon aki felhasználta👍 A kedvezmeny kod: 695GW6H82D. Felhasznalhato 2023.04.17-ig
-
wolf13
őstag
-
tompa07
csendes tag
Skacok, tudtok abban segíteni, hogy a Dark souls trilógia benne lesz esetleg az új ps plusz prémium csomagban?
Ha nem akkor megvenném külön. -
Nem tudom mi van, de az Alza küldött még egy 3000-es, jóvátételes kedvezmény kódot. Tudjátok már, ha nincs ötletetek az elköltésére, akkor a 10 ezer forintos feltöltő az mindig jó opció.

-
krx21
nagyúr
“Egy jólértesült bennfentes információi szerint új hardver készül a Sony háza táján, ami egy kibővített funkciókkal rendelkező "Pro" kontroller lesz PS5-höz.”
-
nFlex
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez tiszta sor.
-
-
nFlex
tag
Üdv Urak.
Vettem egy PS5öt. De csak egy hónap múlva jutok hozzá.
Sony Bravia xf9005 ös TVm vanHDMI 2.0 .Veletlenul nincs valakinek pont ez a kombo? Valójában most mitől esek el?
Csak a 120 FPS? A 4k 60fps +a HDR még belefér a 2.0ba?Köszi pacsi
-
echterion
nagyúr
válasz
RangerFox
üzenetére
Nem ismerem azt a játékot, íg arról véleményt nem tudok mondani (az eredetit se ismerem). De ha ugyanaz maradt minden, csak kicsit "felpolírozták", akkor az se remake.
marinea2 + Zsinder: a remake nem korfüggű, új játékot is lehet remake-elni, ugyanis a remake nem a grafika meg a fizika "feltuningolását" jelenti.
-
-
válasz
marinea2
üzenetére
Eddig igazából csak a trailer-t elemeztük ki, mert csak azt mutatták meg. Viszont az önmagában kicsit véleményes lett, figyelembe véve a játék árát. Ugyanakkor az elmélet az az, hogy majd a játékmenetben lesznek az igazi újdonságok. De ezt egyelőre még nehéz megítélni.

-
echterion
nagyúr
válasz
RangerFox
üzenetére
Ha más mindenki beírta a véleményét, én is megosztom veletek (akkor is, ha nem érdekel senkit
). Szerintem egy remake az a Resi 2-nél meg a FFVII-nél kezdődik. Ez azokhoz képest egy jól sikerül remaster maximum.Pola-Roid: pontosan melyik típust használod? Nálunk is elférne egy a nappaliban.
-
fausto
addikt
Hello,
Eddig régi Sony Gold (CECHYA-0083) fülest használtam, de megreccsent ott, ahol össze lehet csukni, úgyhogy ideje lecserélnem.
Szeretnék valami belépőszintű wireless megoldást, nézelődtem és ami beleférne a keretbe és szimpi:Arctis 1 Wireless
HyperX Cloud Flight
talán még: Sony Pulse 3DSzerintetek a három közül melyiket érdemes megcélozni? Leginkább PS5-höz használnám, melyikkel műkődik a legjobban a 3D audio?
Köszi előre is!Lehet, hogy futok majd egy kört a headset-es topicba is, de gondoltam előbb ide írok, mert mégis csak a PS5-höz lenne elsősorban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem azért megoldják majd az időszakos upgradet, mert ha nem, akkor az elég cink lesz.

Detroit már 4 éves

Nem simán magasabb felbontású textúrákra cserélték az eredetit, mint a Remasteredben.