Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz temes69 #240008 üzenetére
Igen, magyar feliratos, ha magyar storéból veszed. Tegnapelőtt lestem be Idave kolléga ps4-es játékába, mert pont aznap vette meg ezt a játékot és magyar feliratos volt 100%. Amúgy nekem baromira bejött tesztek és Idave játékát nézve
Illetve Árpival, az egyik topikgazdával be is rakattam az összefoglalóba, a magyar nyelvű játékok listájába...
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
válasz temes69 #157998 üzenetére
Még a nehézség állítást lehetővé tevő patch előtt játszottam végig. Szerintem jó, de a főhős nagyon naiv és a karakterek nagyon egyszerűek. A sztori és az atmoszféra teszi igazán kellemes darabbá.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
.LnB
titán
válasz temes69 #157992 üzenetére
Nem hiszem, hogy amiatt. Mert én utána is tudtam. Ma meg beléptem a játékba és a Cyberlife tök kedves volt,
felajánlottak egy új Chloe modelt. Frissen a gyártósorról. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
válasz temes69 #151150 üzenetére
Ha az Alienation túl árkád akkor hasonló, de sokkal több csapatmunkát igénylő játéknak ott a Helldivers is. Elvileg jövő hónapban jön a Warhammer 40K Inquisitor Martyr is
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Nayrobi
őstag
válasz temes69 #129600 üzenetére
Nekem is Sony tvm van, be kell állítani, hogy a hdmin átmenjen a 4k.
Beállítások, külső bemenetek, hdmi jelformátum, javított formátum.
Ha nem ez a probléma, akkor a psen állítottál be valamit rosszul. Ha a játék támogatja a hdrt, akkor automatikusan átugrik hdr módba, neked nem kell nyomnod semmit sem.
-
BabMester
senior tag
válasz temes69 #28426 üzenetére
Persze én megertem h mint a sorozat kedvelejonek neked többet tud nyújtani, de én mint full laikusként írtam, első diablom, végig játszottam, a keresztes lovaggal meg ijasszal is, elkezdtem bountyzni, touramenten, adventure módban.. ugyan azok a helyszínek, ugyan azok a szörnyek csak nagyobb számban, erősebbek.. nem rossz játék, de aki nem ilyen gyujtogetos fan, h kesztetest érez megszerezni az összes cuccot (amire szerintem pvp hiányában nincs igazán motivacio) az csalódni fog, mert van 8 fele ellenfél mindnek kozel-messzi harcos formája, és azokat ölni hetekig-honapokig ugyan azokon a pályákon amiken már jártál számtalanszor... minden eremnek 2 oldala van.. így is nézzen rá a kollega, ha nem kapja el a hype-ot vagy nem szippantja be a világ csalódni fog én is azt éreztem a Story befejezése után, mint anno Warcraft 3-ba, miután kinyirtal minden ellenfelet fealajanlotta h ne lépj ki meg játszhatsz nyugodtan a pályán.. csak minek?!
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz temes69 #28332 üzenetére
"itt egy leiras a hdd csere meneterol"
mfranky
Legalabb nem ugyan azt linkeltuk[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
mfranky
őstag
válasz temes69 #28332 üzenetére
Nem másolgatsz semmit, uk supportról leszeded az OS-t egy pendrive-ra, aztán mehet fel...
Itt nézegesd meg, hogyan is kellüdv
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
addikt
-
front3r
őstag
válasz temes69 #25563 üzenetére
Mondjuk itt, 30.-át ír megjelenésnek. De lehet a retailerekre más szabály vonatkozik, el tudom képzelni. Nekem mindegy, úgy is a hétvége felé tudok normálisan játszani.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
front3r
őstag
válasz temes69 #25561 üzenetére
Én a KSZ-ből veszem, ott szerdán jelenik meg a játék. Amúgy szerdán fog megjelenni várhatóan EU PSN-en is. Ettől függetlenül lehet már a cd galaxisnál holnap. Azt látom hogy csak értesítőt lehet még kérni, de ez normális szokott lenni. Mikor megérkezik náluk a termék, akkor lehet kosárba tenni a terméket és akkor biztos küld értesítőt is az email címedre, hogy most már megveheted.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
boost
addikt
válasz temes69 #8765 üzenetére
N-es routerem van, de egyik eszközöm sem 5Ghz-es. Se a router, se egyéb kacatok.
HA 5GHz-es lenne a routerem, és lenne egy gyenge láncszem, pl egy 2 éves teló a hálózatban, vagy egy PS4, akkor visszakapcsolna 2,4 Ghz-re?
(Most tekintsünk el a 12000forintnál drágább routerektől. )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest