- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Def26
félisten
-
james001
veterán
-
Nayrobi
őstag
-
modflow
veterán
-
marilllyo
veterán
-
Nayrobi
őstag
-
Elderath
addikt
-
krx21
nagyúr
-
RunnyJuggler
aktív tag
Hát nekem már minden játék szép ps4-en és azért vannak igényeim. Régen én is pc-s voltam, de mint diák nem tudtam finanszírozni egy pc fenntartását, azon kívül csak a baj volt vele. (Leégett a vadonatúj videókártyám, ami akkor került 40k forintba)
Most 300k forintból simán lehet venni egy ps4-et, egy FHD tv-t vagy monitort és még marad pénz előrendelni pár játékot...
-
Madwe
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
Imádom amikor az emberek elkezdik magyarázni hogy a PC mennyire olcsó aztán elmondja hogy az egyébként alkatrészenként 1 egész PS4nyi PC-n minden megy max közeli grafikán.
Hát gratulálok
Mellesleg bele se merek gondolni hogy 2011ben mennyibe kerülhetett az a gép mert már a mostani árától is lefejeltem az asztalt, de az tuti hogy egy átlag magyar fél éves fizetése benne van...
-
Madwe
nagyúr
Ezeknek a net testeknek semmi értelme. Függ az épp aktuális sony szerver terhelésétől is pl. A lényeges, h pl játék letöltése mennyivel megy. Na az nálam eddig mindig rendben volt. Xbox amúgy fene se tudja hogy mér, lehet speedtest szerű oldalon, mert ott meg előfordulhat, h max értéket kapsz, de a játékokat nyögvenyelősen tölti...
-
front3r
őstag
-
Tegla80
addikt
Nalam 30/2 bol kell gazdalkodnia es abbol 20/1.5 korul szokott prezentalni atlagban....persze lattam mar gyengebbet is,de annyira nem drasztikus a csokkenes ,mint nalad.
(A masik konzol menyit tud belole? fix ip,dmz,gugli dns gondolom alap nalad is a konzolokon... itt is ott is tema volt,ezert csak belotted rajtuk ) -
Tegla80
addikt
-
Dinasti
senior tag
-
RunnyJuggler
aktív tag
Én csak fps játékokban várom el a 60 fps-t, főleg ha az egy pörgős játék és a 30 fps belassítaná. Far Cry 4-gyel játszom és nem nagy halál az a 30 fps, de itt az ugrálós, zombilecsapós játéknál szerintem kéne az a 60. Egyébként a Dead Island 30 fps-sel futott előző generáción? Mert ott valahogy nem zavart...
-
RunnyJuggler
aktív tag
-
SzlobiG
félisten
-
Tegla80
addikt
-
ForRedGlory
félisten
-
cyberkind
félisten
Ja, meg a ddr3 vs ddr 5 sebességbeli különbsége is elhanyagolható?
A gpu valami 7790-es kártya lehet, míg a Ps-ben tán 7850/70, ez még annyira nem gond szerintem.
Sram meg annyit ér mint halottnak a csók, az exkluzív címeken kívül semmi se használja, na meg hogy 32 mega, ez még 10 éve se volt elég egy telóba se.
-
front3r
őstag
-
Csillag01
aktív tag
Mit vartam? Hat nem ezt. Titanfallt elsonnapon megvettem pcre. Sztem fenyevekkel jobb jatek. Mik azok a fegyverek uram atyam...de tudod mit? Varjuk meg a megjelenest. Jovo heten ugyis jonnek a nevesebb jatektesztelok ertekelesei. Ezek a sajat velemenyeim voltak. Mint irtam en kihagyom. A palyaknak semmi hangulata... De ne legyen igazam es lehet tevedek. Mindenesetre nekem ez jott lett elsore. Béke.
-
SunMount3r
nagyúr
-
shunter
aktív tag
Talán azért is lehet beszélni erről a témáról mert szorosan érint minket. Részemről nulla politika, csupán kormány-szolgáltató-fogyasztó ról van szó.
Szövegértelmezés egy nagy nulla! Az elvet nem értem, tudod? Fizetni én se akarok többet. Hülye is lennék. Bár már így is le vagyok húzva. Falun 10megás inviteles ratyi net 8000ft/hó (és ez a plafon csomag), városban meg már 1000megás netek vannak olcsóbban. Uh én már lényegébe régóta fizetem az adót, bár nem annak hívjuk de a lényeg csak átment. Az elvet azért nem értem mert terhelik a szolgáltatókra az adót, azok tovább passzolják a fogyasztókra azaz ránk és a kormány a hibás. Sehol nem említik, h szar, szemét szolgáltatók, csak kormány fikázás megy. És ezt nem értem. Csak az elvet. A múlti bérenc média szítja a tüzet, a nép hőzöng, a multik meg dörzsölik a tenyerüket, h majd a nép kiharcolja helyettük, h kisebb legyen az adó teher.
Aztán tényleg hagyom már mert a végén kiraknak innen
(pedig politika mentes voltam) -
mrhitoshi
veterán
-
haddent
addikt
-
mrterminator
aktív tag
-
shunter
aktív tag
-
mrterminator
aktív tag

Itt se kell sok, hogy kivégezzem, bár a 50szint távol van meg a Platina, de legalább mire vége a karriernek, remélem működnek is majd a serverek, aztán jön a játék lényegi része!
Maga a carrier nem hosszú, de single pálya/játékmód/autó/ellenfél beállítási lehetőség van azután is szerencsére.
-
krx21
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
-
gabor0077
aktív tag
-
SzlobiG
félisten
-
tarti19
senior tag
-
BlackDesert
tag
-
mfranky
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
Mintha lenne jelentősége...

Beneveztem én is rá.... Hát.... Nem köt le...
Kevés autó, semmi tuning, semmi adat az autókról (LE, Térfogat, stb) A vezetési élmény sem különleges...
Ez a játék pont jó lett volna, amikorra ígérték, teljesen ingyenes PS+-ra... Ehhez képest késett 1 évet, még nincs a PS+-on sem és tulajdonképpen nincs is befejezve... Áhh hagyjuk... A grafikát még meg is említeném, ha 60fps lenne... De így azt sem... -
gyuribácsi88
addikt
-
Gijon
senior tag
-
MrPG8
aktív tag
-
kovsol
titán
Ez alapján pedig szerintem egész szépen egyénre szabható az autó.
Én a játéktól valami hasonló játékélményt várnék el mint mondjuk a Gridtől. Viszont még nem vettem meg, majd kipróbálom az ingyenes verziót. Nekem is itt figyelnek a forza részek szépen minden féle spéci kiadásban, de mégse azt várom a játéktól, hogy egy Forza klón legyen.
-
Gijon
senior tag
Ennyiért felesleges volt "kipróbálnod". Te egy Forzát vártál? ,Vagy csak azokat a funkciókat hiányolod, amik amúgy is megvannak neked a Forzában. Idézlek :"összes forza játék megvan lemezesen, mindenféle limitált kiadásban." ...előzetesen lehetett tudni, hogy ez a játék mit fog nyújtani. Feleslegesen bosszankodsz! Persze lehet véleményed a játékról,... na de hogy 6.-tól pörgeted a negatív kritikáid, és még ezek után meg is veszed.., hát elég vicces.
-
Madwe
nagyúr
És? 1-2 nap s helyreáll a rend, komolyan mintha óvodában lennénk (nem a fórumra, a gamer társadalomra nézve) Soha semmi nem jó, minden rögtön kell, semmilyen hiba nem lehet, nem lehet várni, ha meg megjön időben akkor az a baj... Hisztis picsák hallatják folyamat a hangjukat, annyira kicseszettül unalmas már... huszonx év alatt nem engednék netközelbe embereket... szánalom
Nem azt mondom, hogy ezen ne lehetne hőzöngeni, nyilván kell, hogy kapjanak észbe, meg valahol gáz ami van, de ugy unblock ez a netes szerveres dolog nem tart ott h launchkor stabil legyen no matter what... A hangnem az ami gáz, ilyen kis picsogós nyeh nyeh ez szar az szar kapják be 5 éves szint... Megintcsak, ne vegye magára senki a fórumból, úgy unblock a netes hozzáállásra írom...
-
Madwe
nagyúr
1. Ezekről mind hónapokkal ezelött tudni lehetett, hogy csak patch formájában jönnek 1-2 hónap elteltével.
2. Ha ki tud várni az ember a ps+ verzióig hogy az alapján döntsön kell e neki, hol a gond?Persze ha nem amiatt írod mert megvetted s ezeken meglepődtél, csak úgy amúgy írod, akkor jogos, gáz hogy nem fért bele megjelenésre.
-
stilo18
addikt
-
n000rbi
senior tag
-
Garada
őstag
Hát én is ebben reménykedem a legjobban.Már a kezdetektől nagyon vártam a játékot és holnap már végre itt az ideje kipróbálni.Bízom a legjobbakban és tény, hogy nem fog nagy gondot okozni a z autók mennyisége csak egyszerűen nálam ez egy kisebb negatívum de nem vészes kibírom.

(#32147):Jogos, valóban egy nagyszerű játék véleményem szerint is. -
Rabbitf_24
addikt
-
Madwe
nagyúr
Eddig csak a megfáradt minden nap 48 órát játszom s napi 10 reviewt írok s mindegyiket lehordom mert a tököm tele van a játékokkal gamespotos kevinét olvastam, azért 5 pontot adni erre... 2 baja volt: az ai néha túl agresszívan követi a nyomvonalat s kilök (ez miért baj) s komoly büntetés jár a kicsúszásért... Miért baj ha nehéz? értem én hogy ha nem feltétlen a te hibádból csúszol ki az idegesítő tud lenni, de ez egy versenyjáték, ez benne van... talán ha nem 24/7 kéne vele játszania megállás nélkül hogy időre megírja, őt se idegesítené ennyire...
A másik baja pedig hogy nem újított eléggé, csak hozta a szokásos versenyautós formulákat. Aham, szóval ezért jár az 5 pont, de egy húda nagyot újító COD ghost 8 pontot kap. Aha, értem

Lehet hogy szar lett a DC, de megint bebizonyosodott, hogy a reviewk szart se érnek - metacritic meg annyit se. Szerencse hogy DC esetében ki lehet próbálni ingyen ps+osoknak, hogy mi a helyzet
-
ForRedGlory
félisten
-
boost
veterán
-
MerLinh
senior tag
-
MerLinh
senior tag
persze, de menni kell ha többség döntött =) azt még e végén leragadnak a multban, hisz pc is heterogén felé terjed bár, az is igaz hogy még messze van itten nekünk...
de az se megoldás, hogy jaj szar a cpu konzolon, pcn meg nem mindenkinek van erős....és akkor sehol nem lesz optimizálva =) -
gyuribácsi88
addikt
-
Madwe
nagyúr
5 helyszín, helyszínenként 11 pályával... 50 autó, havonta érkező újakkal. De ha ez alapján döntöd el a tartalmat (ami közel sem ennyi egy autós játéknál, a felépítése, challengek sokszínűsége, mennyisége fontos ugyanannyira minimum) akkor mi a véleményed a teljesen kiherélt FM5ről? (amihez felépítésben közelebb áll a DC, mint az open world kukoricamezőn megyek a porsheval Horizonhoz...)
-
haddent
addikt
-
vg
veterán
-
Madwe
nagyúr
-
BabMester
senior tag
Ez direkt feature lesz..
"The weather update isn’t going to be released at launch. You’re going to be racing in the dry for a few months, but waiting is a theme in Driveclub. See it as a positive.
“It’s not such a bad thing,” said Perkins. “It’s worth being able to learn the tracks in the dry. Then you can start playing at night, and then when it’s raining during the day. If you really want to challenge yourself, then a snowstorm at night is quite a different experience. It’s probably worth having that two-month lead-in just practicing the tracks before you get the really difficult settings thrown in.”
Great. When?
“Right now we haven’t committed to a date,” said Rustchynsky. “What we have said is that it definitely will be out before the ends of the year."
-
mlinus
őstag
-
tigomigocika
senior tag
-
Gripper
tag
"nincs olyan játék a piacon ami alapból a season passal jön, úgy nem vennék meg sokan"
Aha, csak a Destiny, a CoD, a Watch Dogs, meg az Assasins Creed Black Flag, stb.
Csak, hogy párat említsek így éven belül.
Ja igen a Shadow of Mordor még kimaradt bocsi, Steamen Season Pass-al árulják.
-
tDr1v3r
veterán
Ha maradt volna a 2004-es szint, nagyon örültem volna. De sajnos nem, cserébe elbutult. Pedig anno még a GT5 Prologue mennyire ígéretes volt... aztán mi lett vele.
Pedig kapták a feedback-et rendesen.Nagyon nagy változások (kvázi vissza a gyökerekhez) kellenek ahhoz hogy én Forzáról visszatérjek a GT világába.
-
redXIII
senior tag
Én se ezt vártam az új GT résztöl, hogy maradnak megint a standard meg prémium kocsik ilyen nagy számban. Anno a GT5 miatt vettem PS3at, de nekem pont emiatt volt csalódàs. Nem voltak normális motorhangok csak olyan midi prüttyögés, de ez meg evidens hogyha belerottyantanak ennyi kocsit. Remélem meggondolják magukat és koncepcióváltás lessz.
-
haddent
addikt
-
Gijon
senior tag
Azért nem nevezném félárkádnak, félszimnek sem a forzát sem a gt-t, mindkettőben van hiányosság, na de azért na...van ám egy gt academy, ami elég sok remek versenyzőt megtalált (Pl: GT Academyn végzett Jann Mardenborough GP3 versenygyőzelm a Német Nagydíjon). Valószínűleg nem az nfs szériával tesztelték őket.
-
shunter
aktív tag
-
Neoteric
addikt
-
gyuribácsi88
addikt
-
haddent
addikt
A crew az egy kb gta v szintű irányítással bíró borzalmas förtelemmár most, de legalább még a grafika is pocsék. A DC egyelőre elég kecsegtetőnek és egészen jól kiegyensúlyozottnak tűnik az árkád és a szimulátor közt. Videók alapján tippre én olyan Grid (szigorúan az első rész a 2. említésre se méltó az eredeti mellett) szintűnek tűnik, esetleg régebbi NFS -ek (tényleg régi, nem tavalyi meg társai..) -re is hajaz. Nálam egyelőre nagyon nyerő

FragStaR forza -hoz 1x volt szerencsém x360 -on ismerősnél, de ha a horizon is olyan mint az (vagy hasonló a leírásomhoz feljebb) akkor teljesen egyetértünk.
-
gyuribácsi88
addikt
Azt ugye tudod hogy ez nem igaz? Ismerősömék kipróbálták a múltkor a Destiny lunch partin a DC-t, és teljesen meg voltak vele elégedve. Pedig finnyásak az autós címekre.
Garada; csak vicceltem
de azért kösz 
FragStaR; mert a WD-re azt hazudták hogy alázza a GTA5 játékot, és az emberek meg elhitték, és rohantak megvenni

-
Elderath
addikt
-
gyuribácsi88
addikt
-
Peat;)
veterán
Szerintem azért jobb mert nehezebb és a játékosok nagy része ugyanazon eszközzel játszik, míg pc-n veszik az ilyen olyan gamer egeret, gamer paddal, makró programozással. Pontosság nem egyenlő a játékélménnyel. Wii mote tetszett nekem legjobban, de kontroller is jó. Egérrel leginkább excelezek melóhelyen, lehet ezért sem annyira szimpatikus.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SzlobiG
félisten
-
ForRedGlory
félisten
-
bandi0000
nagyúr
hát nem tudom sokat halkít rajta az akusztika szerintem ha kidobnád az asztalra úgy mint ahogy a ps4 van hasonló lenne, persze ez sem szent írás csak na haverom beszart hogy itt mindenki mondja hogy hangos, eljött megnézni és kiröhögött mindenkit hogy ez semmi lehet mi vagyunk túl igénytelenek

-
haddent
addikt
-
boost
veterán
-
n000rbi
senior tag
-
nkAAA
aktív tag
-
shunter
aktív tag
Ha megnézed, nem is neked címeztem, sőt senkinek. Álltalánosítottam. És hogy ezt ki mondja? Szinte mindig előhozza valaki.
Most pl ez a hangos, nemhangos a divat. Kb 100hsz visszaolvasása után meglenne a válasz. Én mindig visszaolvasok ha lemaradtam a fórumról és sokszor van feltéve ugyan az a kérdés. Kicsit bosszantó. Múltkor egy telóra kiváncsi voltam és képes voltam kb 500hsz visszaolvasni a topikjába. -
Thodeus
aktív tag
-
kovsol
titán
-
nismoka
addikt
-
mrterminator
aktív tag
Valószínű ilyesmi lehetett, csak számomra furcsa, hiszen bőven lett volna kereslet rá, mégha a régi EGO motort át is kellett volna valahogy portolni,
Ezek szerint tényleg nem foglalkoztak a régi motor újra portolásával, csak egy játék miatt és jobbnak látták az újat csinálni tovább.
-
mrterminator
aktív tag
Igazából a Codemaster egy akkor bakit követett el, mikor a Grid Autósportot nem adta ki a mostani konzolokra, Maxra húzott, 60Fps-el FullHD-ba, mert már 1 éve csak egy NFS van rá...ezt fel se fogom

Az F1-et ok, jövő év elején adja ki, elvileg next-gen graffal és érthető, hogy azt nem tolják ki most Novemberbe PS4-re.
De így akkor a űr tátongott 1 évig autós játékoknál, hogy egy zs kategóriából is milliók mentek volna el...Ami szerencse, hogy DriveClub jön nemsoká, utána P.CARS. és szép lassan F1 2015 elején, majd reményeim szerint 2015 végén Dirt is jönni fog, kiforrottan. -
nkAAA
aktív tag
Ezzel nem értek teljesen egyet. Én pl. kipörgettem a singlet, nyomattam a PvP-t, most meg pörögnek a random strike-ok a Vanguard cuccokért, illetve azért, hogy a keddi lvl 26-os raiden ott tudjak lenni. Utóbbi mellesleg nem kevés idő, de az sem, ha valaki rendes PvP-geart akar összeszedni magának

-
boost
veterán
Az lehet, hogy 15-20 óra alatt eljutsz minden pályára, de azért elég jól újrajátszható. Ellentétben mondjuk egy Tomb Raiderrel. Èn pl ebéd után toltam egy kis Bounty-vadászatot, egyedül. A sztorit majd a többiekkel folytatom. Másik, hogy ez nem is igazi MMO. Egy BF4 se MMO, mégis multi. Ez kb olyan multi, mint a GTA Online. ja és az állandó eventek is sokat hozzátesznek az újrajátszáshoz.
-
Remi1234
aktív tag
Lehet, hogy így van. Mint ahogy manapság mindenhol a SW iparban. A legfontosabb irányelv az, hogy időben legyünk a piacon (előbb mint a konkurencia), ami ugye a minőség és tartalom rovására megy. Az a lényeg, hogy vegyék meg a termékünket (X működő dologgal), aztán majd patchekkel hozzárakjuk a többit.
-
whYz
őstag
-
Rabbitf_24
addikt
-
front3r
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jol indul a napom 

idióta banda

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kendek