Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nescafé
őstag
Van már 2.0 ?
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
LeventeV
senior tag
Az Evil Withint játsza valaki? Milyen?
-
-
Remi1234
aktív tag
És túl sokáig voltam AFK, kitett a destiny, már nem tudok visszalépni.. Kezd sok lenni a downtime a PSN-en.. Eddig is meg volt róla a véleményem és nem lett jobb...
PSN ID: RemiFungus
-
Neoteric
addikt
-
fricci
tag
Részletek az új 2.0 PS System Software-ről:
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
DC szed egy 135 megás updatet.
Tudni lehet hogy mi ez? Vagy már volt róla szó csak vak voltam?
-
SzlobiG
félisten
válasz ForRedGlory #33080 üzenetére
Ki kéne kapcsolni az xxx-es torrentet lefoglalja a neted.
-
k4rL^
senior tag
Japán PSN karbantartás van, de itt miért nem megy nem értem.
2014年10月17日(金) 01:00 ~ 07:00 (予定)= 10/16/2014 6:00 P.M. - 12:00 A.M. CET
Bravó Sony.
-
ForRedGlory
félisten
Shadow of Mordor 50/5-is net mellett a ~600 MB frissitest 5 ora alatt akarja leszedni. Gratulalok.
-
dhcodoki
senior tag
Sziasztok!
Párom (lány) szeretne egy konzolt, melyhez használható táncos/fitnesz/sport játékok vannak. Persze kamerás irányítással. Én PS párti vagyok, ezért elsőként itt érdeklődöm.Jó befektetés lehet egy PS4 erre (de nem kizárólag) a célra???
Kutakodtam játékok után, de én csak a Just Dance 2014-et találtam.
Lehetséges, hogy csak ennyire van telítve a kamerás játékok piaca PS4-re??
-
Elderath
őstag
Minden napra jut már egy PSN leállás nincs min meglepődni. Inkompetens banda online meg szoftver terén teljesen.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
optikal
tag
Na már nálam sem megy
PSN:Optikal89
-
fricci
tag
Nálatok is áll a PSN? legalábbis destiny nen enged be
-
BlackDesert
tag
Végre sikerült mennem egy onlány DC menetet Tetszett, mégha időn túl érkeztem is a célba, viszont ennyi is volt a dolog mert bár már csatlakozik online, a versenyekről vagy kidob, vagy be sem tölt Ezen még van mit javítani, valamint megemlíteném, hogy rettentő lassú az indulás. Nálatok is ilyen?
Fallen earth-ről valakinek vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
mattheus
őstag
Ma volt 2 érdekes jelenség játék közben (DC), amire korábban még nem volt példa
1. Játék közben 1x elment a hang 2 másodpercre
2. Játék közben egyszer csak elment a kép és a hang 1 másodpercre, majd visszajött, mintha mi sem történt volna.Van valakinek ötlete?
-
Yummy
tag
DChez irta valaki hogy lehet allitani valamit a kontroller erzekenyseggel vagy mar nem is tudom mivel.
En a beallitasokban csak a kormany ffb-hez lattam beallitast. -
krx21
nagyúr
válasz haddent #33060 üzenetére
Pedig van különbség, hidd el. És pont fordítva, a kategóriák nem nagyon vannak lefektetve, az alapvető minőség a fontos. Házimozi projektorokhoz használnak 10m felett is bőven. De persze minél gyengébb a rendszer (adó+TV) és minél rövidebb a kábel annál nehezebb észrevenni. Az okot az előző hozzászólásomban írtam le...De ez egy örök vitatéma a fórumokon, ezért felesleges ezt itt elkezdeni. Én már megtapasztaltam és az elméletének is utánajártam. Sokáig szkeptikus voltam én is...
PL: Minőségi kategóriák egy gyártón belül: AudioQuest HDMI
Félre ne értsetek: Ilyet felesleges PS4-hez venni pláne átlagos TV-hez...
De a lényeg: Igen, TV-s környezetben (pláne középkategória és alatta) nem nagyon lehet kimutatni..."(1.4 is tökéletes) high speed + ethernet kábellel nem lehet baj."
Na, pont ezt mondom ilyen kábel nem létezik, ez a marketing...[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Jó igazad/tok van, a "bármilyen jót" úgy értettem, hogy azért értelmes helyről beszerezhető normális kábel. De semmi esetre sem ilyen 10 ezres kategória. Akkor összegezve: emberi méretekben (a te 15 méteredet nem értem mit kötsz te mivel össze, de beteg! ) a legújabb verzió (1.4 is tökéletes) high speed + ethernet kábellel nem lehet baj. Na most ilyet lehet venni értelmes áron. Ezzel biztosan nem lesz probléma FHD -ban. Aki meg 4k -zik meg stb az valóban ne spóroljon és próbáljon centiméterekben gondolkodni nem méterekben.
De a legjobb továbbra is, ha ennyire kényes jelről beszélünk, ha rövid és zavarmentes útja van. (Pl. mikrót lehet nem kéne mellérakni) -
Madwe
nagyúr
válasz haddent #33060 üzenetére
Pedig van. Ugyan van handshake, és tartalmaz hibajavító kódot is az adatfolyam, de pont emiatt... Ugyanis ha van egy kis jelveszteség, interferencia, akkor azt helyre tudja állítani a fogadó egység. Namármost ez a helyreállítás beleszól a dolgokba. Rövid távon is jelentkezhet, de hosszabnál jelentős. Audio résznél mégjobban kijön, mert azt nehezebb javítani, mint a képet. Rövidebb kábel esetén nyilván elég az 1-2ezer forint/m-es is. Főleg ha csak psről van szó, de ha mondjuk bd50-es isokról, akkor már más a helyzet.
Rövid kábel ps4 mellé: bármilyen high speed megteszi, az biztos. Bár van, aki valamennyi különbséget itt is észrevesz!
Főleg ha nem high speed, vagy az, de annyira romlik a sebessége (hs 12gbps helyett mondjuk csak 1-2) akkor bizony lehet, hogy a deep colour és hasonlóakat lelövi, így pl a színek kevésbé lesznek teltek! De ez pár méter esetén csak igazán vacak kábel esetén tud jelentkezni...
Mellesleg nálam 15m hdmi kábel kell majd, igyekszem 12m-re redukálni (Projektor...)
(#33056) tigomigocika Már én is bespájzoltam a GTA V-öt digit, van mellé AC, Infamous, DC, BF4, MGS s egyéb jóságok, de nem nagyon vettem még rá magam a társulásra
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Nyilván érdemes egy normális minőségűt venni aminek a csatlakozója nem kontaktos. De ha handshake -kor átment a csekkelésen akkor megy. Ha kicsit extrémebb távolságról beszélünk akkor bejöhetnek érdekességek. De ki az aki 1-1.5m -nél többet akar kábelezni hdmi -ből és hova?
Ja a másik a verzió. De ha "high speed ethernet" kábel akkor azzal már nem lesz gond FHD ben. Ha a szomszédnak akarok kinyomni 4K -t 9.1 -el internettel a tv -re akkor veszek drága kábelt.
Ez nem koax, nem rca, nem hagszórókábel stb..N@idia a "high speed" -en a hangsúly. Hdmi verziók közt nyilván van különbség, de egy kategórián belül már nincs.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz haddent #33053 üzenetére
Majdnem... Van különbség csak ilyen környezetben nem lehet észrevenni... Az alapvető ok, hogy a jelátvitélben nincs várakozás, mint egy sata hdd-él és nincs hibajavitás sem.
N@vidit. Pont ezt írtam, csak nem akkora mint amit említett... Nekem audioquest hdmi van nem véletlenül...
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Azért van különbség némileg hdmi kábel között is én lecsereltem amit adtak a PS4 hez egy Speedlink Shield 3 HDMi kabelre és jelentősen jobb lett a kép,bár vannak olyanok akik nem vesznek észre semmit
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
front3r
őstag
válasz tigomigocika #33056 üzenetére
Persze, én rá is nyomtam a pre-orderre, November 3 előtti rendelésnél meg is kapom a bónusz cash-t az online-hoz!
Mivel nem akarom eladni ezt a játékot, így alap, hogy digitálisan veszem meg.PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
bokormt
csendes tag
válasz MasterMark #33050 üzenetére
Rettentően hálás vagyok, a válaszokért. Most már minden a régi. Nyugodt szívvel folytatom is a játékot. Bevallom, még sosem nézelődtem a TV beállításai között, eddig mindig minden jól ment és apa volt az aki belőtte a megfelelő beállításokat. Lehet, hogy most ő állított át valamit. Majd rákérdezek. De legalább ma is tanultam valamit.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz bokormt #33049 üzenetére
"csúnya szó" hülyeség. A HDMI digitális, ráadásul handshake -kel. Röviden: vagy megy vagy nem. Ha megy akkor tökéletesen (értsd: 500Ft -os és 10 ezres kábel is), ha nem akkor nem. Teljesen lehetetlen és beképzelt dolog amit mondassz. TV beállítás, másik tv hdmi dugó stb... de a kábel teljesen mindegy.
Madwe nem, nincsenek... A szigetelés/zavarszűrés-védelem stb.. lehet, de ha megy akkor az tökéletesen megy. Ha nem akkor pedig handshake után egyből le fogja vágni. "Különbség" annyi lehet, hogy a drága kábelekből van hosszú (és működik), míg olcsóval ez bajos. (Ez nyilván a környezet elektromágneses szennyezettségétől is függ, pont úgy, mint ahogy a Cat5-cat6 ftp ilyen olyan szupar lankábelek vs sima mezei cat5e -nél..)
[ Szerkesztve ]
-
bokormt
csendes tag
Most "csúnya szó" mérges vagyok. Tegnap eladtam az Xbox360-omat. A vevő személyesen jött el és vette át. Adnom kellett neki egy HDMI kábelt, amit nem terveztem, de azt mondta, hogy neki nincs olyanja és oké elismertem, hogy manapság elég alap felszereltség ilyen gépeknél. Eddig no problem. Volt három kábelünk, 2 fehér színű, aranyozott végű és 1 fekete színű, az is aranyozott végű. A PS4-be ment a fekete ami még színben is passzolt hozzá. Külső hatásra a feketét kellett, hogy adjam, mert apa azt hitte, hogy a 2 fehér a jobb. "Csúnya szó" nem. Ma bekapcsoltam a PS4-et, most már a fehér kábellel használva és az tűnt fel, hogy a PS4 dashboardján és a beállításoknál és úgy mindenhol a fehér betűk és fehér ikonok éle recés, eddig gyönyörű szépek voltak közelről nézve is a TV-t. Az inFamous Second Son-t direkt kipróbáltam és annál is mintha egy kicsit a grafika megváltozott volna. Például nem annyira kontrasztos a kép, de nemcsak ez, mintha nem lenne olyan szép a játék mint a fekete HDMI kébellel. Pár perce kipróbáltam a PS4-hez adott HDMI kábelt, de az ugye nem is aranyozott végű. De ezzel is ugyan az a helyzet. HDMI kábelek között elképzelhető ekkora különbség? És ha veszek egy új kábelt és az is ilyen szar lesz mint a mostani fehér? Valaki tapasztalt hasonló jelenséget? A vicc az, hogy a két fehéret tudjuk, hogy boltban lett véve, viszont a feketéről nem tudjuk, hogy honnan van.
-
Madwe
nagyúr
válasz tigomigocika #33042 üzenetére
november 18-án jön, egyelőre csak preorder van gtaVre
-
Madwe
nagyúr
válasz mrterminator #33043 üzenetére
Eleinte nekem az 1 csillag is alig akart összejönni De kitartó ismerkedés után ráérez az ember, s akkor már elérhető a 3 is, nyilván nem feltétlen elsőre, de lehet kúszni a cél felé
-
mrterminator
aktív tag
Madwe jól leírta a lényeget a Drifthez.
Személyesen ami nekem sokat segített: Az, hogy sima Time Triálban egyedül sokat köröztem egy erősebb (pl) mercivel. Mivel ugyanaz a fizika, ezért ott gyakoroltam, folyamatosan megszakítás nélkül lehet próbálkozni, nincs fusztrálció, hogy pár kanyar lehetőségem van csak és gyorsulási zóna se kavar be. (Eleinte nem is szerttem a driftet) Mikor már 15-20kört mentem egyhuzamba, elkezdtem rámenni a driftelésre, hogy kicsit feldobjam a körözgetésemet és a kanyarokat úgy bevenni. Ezt eljátszottam jó párszor aztán csak vettem észre, hogy megy és azok után a driftes tour küldik is lementek hamar/könnyebben.Rem másnak is segítettem
szerk: még annyi, hogy kanyar előtte megfelelő sebességre lelassítasz, ne csapódj keresztbe a falnak, az optimális sebesség fontos. (ha nem a legfontosabb itt) Azután a kanyar előtt kevés kanyarodás közbe egy pici kézi és elengedni utána kanyarodást (kormányt/gombát) ekkor szépen bedobja fenekét, azután padló gáz és ellenkormány. A autó kanyar előtti "behintáztatásával" is lehet próbálkozni, de idáig a kanyarok kis %-nál tudtam sikert elérni vele, ez lehet a kontroller miatt van.
[ Szerkesztve ]
-
biceps
tag
Sziasztok!
PS4 vásárlása előtt állok. És lenne pár kérdésem felétek kedves fórumtársak.
Sok helyen látok különböző áron PS4 alapgépeket. Kérdésem az lenne, hogy a konzolok rendelkeznek-e régiókóddal. Ha igen, más nem Magyarországra szánt régiókóddal rendelkező PS4 garanciális javítását a magyarországi hivatalos Sony szervíz vállalja? Ehhez kapcsolódva a másik kérdésem pedig az lenne, hogy azért olcsóbb egyes helyeken a PS4, mert esetleg az szürkeimportos?PSN ID: BulldozerHUN
-
Madwe
nagyúr
Driftbe nekem megvan mind 3 csillagra a lényeg hogy jól adagold a kort. Néha sok kell neki nagyon, néha sok kicsi egymás utan, gaz általában kell neki alatta, de mind kanyar függő... Viszont alt a titka a nagy kezdosebesseg es a sok kor ja meg folyamatos ellenkormanyzas
-
gabor0077
aktív tag
válasz tigomigocika #33034 üzenetére
"Soon"
(12 ezerért most is szedheted csak sajnos annyi pénzt nem ér szerintem.)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
tigomigocika
senior tag
hali!
a dc-t mikor és honnan lehet szedni?PS+...XBOX LIVE: rolandinho007
-
boksz
senior tag
válasz mrterminator #33013 üzenetére
Írhatnál egy kicsi technikai segítséget a drifthez
Nekem elég nehéz, mondjuk sosem tudtam jól csinálni !https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
LeventeV
senior tag
Sikerült közületek valakinek kipróbálnia a The Crew bétát PS4-en?
Kiváncsi vagyok a véleményére. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuribácsi88 #33019 üzenetére
Igazából csak a heti akciókra lettem volna kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Webes PSN store csak nekem nem megy?
Live-Die-Respawn
-
SzlobiG
félisten
UFC-be miért nincs vér? Csak a demóba nincs, vagy a teljesbe sincs?
-
Yummy
tag
Megvettem en is a DC-t. Mentem egy par kort de a legtobb teruletnel es tournal azt irja hogy letoltes alatt. Valami 2,5 gbot toltott le, gondolom most szedi a tobbit, mert valami 15gb a teljes.Na de honnan tudjam eppen hol jar? Noti.nal nem mutatja, letolteseknel sem.
Az alapjan a par kor alapjan amit mentem(lvl4) nagyon bejon. Az iranyitas szerintem nagyon okes, a driftelest aztan szokni kell mert nem egyszeru Graf is szep, bar nem tudom mikor tudjak majd vegre kinoni ezeket a receket a konzolok, neha rohadt idegesito. Foleg esti palyakon latni a lampak korul,de ez konzol sajatossag
Eddig bejon.[ Szerkesztve ]
-
mrterminator
aktív tag
válasz mfranky #33010 üzenetére
Nem tudom 33-as vagyok és megy Global raglistán top 20-szinte mindenhova beférek csak tegye fel az időmet, már amikor megy a szinkronizácó...
AI-t keveset játszok, inkább Time triál és Drift. A Drift elképesztő jó! Végre ugyanaz a fizika alatta, mint normál játékba, ezt vártam évek óta!
[ Szerkesztve ]
-
-
mfranky
őstag
Ez a DC mekkora egy mocsok egy játék ...hogy az impact büntetést csak rád szabják ki az egész verseny alatt ez a röhejek röheje, komolyan mondom még egy AI se kapott mellettem ilyet, csak én...akkor is ha belém jön, akkor is ha kilök, mindegy, mindenhogy én szívok vele...
Ja és level 20 felett már ajánlott a manual váltó, mert esélyed sem lesz ellenük...
Most 2 napja manualon vagyok és már egész jól megy...PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A Diablo 3-hoz megjelent a 2.1-es patch.
Valaki próbálta már?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
d3tox1c
senior tag
Kiprobaltam az osszes demot store-rol.
Szerintem a Thief, es az NHL 15 vetel lesz -
Madwe
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
válasz gyuribácsi88 #33002 üzenetére
Ezért kezdek kételkedni bennük egy hete már illett volna megcsinálni mi lenne velük ha pl egy wow szintű sereg ugrott volna rá azonnal(8-9 milla player)?
Na mind1 még singlézek szal annyira nem idegesít csak hogy játék közbe pirossal irkálgatja a hülyeségét.
Más: HDMI-n a DTS-t átviszi nektek 5.1-re?
-
Yummy
tag
DC-nel ez a ps+os 12k forintos dolog mukodik? Vagy csak a free nem elerheto? Nagyon erosen agyalok rajta, hogy megvegyem-e mert mar autos jatek hianyom van. Pc-n utoljara a 2005os Most Wanteddel nyomtam, ps3on meg aszthiszem a dirt 2vel. Videok alapjan nagyon bejon, de turelmetlen vagyok es nincs kedvem varni. Bar lehet erdemesebb lenne kivarni mig erkezik a ps+ verzio.
-
addikt
válasz SzlobiG #33000 üzenetére
Megírták facebookon hogy keményen dolgoznak rajta, aztán megint kiírták hogy nagyon keményen dolgoznak rajta, aztán már azt írtak hogy olyan keményen dolgoznak hogy azt el se tudjuk képzelni. Egy hete nem tudnak mit kezdeni magukkal. Azért ez elég nagy fail, mert 2-3 nap még oké, na de egy egész hét is kevés Úgy érzem komoly gondok vannak ott. Én tudtam tegnap multizni 2-3 meccs erejéig, és meglepődtem hogy (ha) megy a multi és tudsz is éppen játszani, akkor jó móka az online része. Nincs lagg, nincs semmi anomália. Emlékszem régen egy másik autós játéknál (amit most nem nevezek meg mert csak) valaki egy adott lobby-ban mindig laggolt és ettől az autója le-fel ugrált (ami igen vicces volt) itt ilyennel nem találkoztam (egyenlőre).
Szóval ha karácsonyra kész lesznek a szerverekkel, akkor akár egész jókat is játszhatunk majd.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Tatyla
őstag
Megnéztem PC-n az evil withint ,első chaptert megcsinaltam nekem olyan outlast+RE benyomást keltett, nem rossz se nem is jó egyelőre keveset láttam belőle
[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest