Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
seniman #213249 üzenetére
Todod,hogy vettem le sértetlenűl a zárócimkéket ?
Előtte Days Gonoztam 2 órát
Úgy lejött mintha vaj lett volna alatta
De mindegy mert így is buktam a garit.
Ugyan is minden csavarból ki kellett törnöm a csapokat ,hogy sima torxal rá tudjak menni.
Barbár megoldás ugyan de szükség törvényt bont. -
seniman
veterán
válasz
tothjozsi96 #213247 üzenetére
Ha van kézügyességed és hőlégfúvód,akkor le tudod melegíteni a zárócimkét anélkül hogy szétszakadna.Youtube-on rengeteg videó van róla.
-
törölt tag
válasz
Kendek #213246 üzenetére
Én két és fél év bolti garit szórtam el a megbontásával . Egyszerűen az agyamra ment a rakétaporszívó efektjével :)
El lehetett volna küldeni a boltnak gariba pasztázásra de t@köm akart rá napokat/heteket várni.
Meg hát ha jó a hűtés a paszta ,meg tud szuszogni is rendesen mert olyan helyen van akkor nem mennek ezek olyan hamar tönkre. -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
1 éve vettem CUH-7116B gépet, eleinte egy 1080p-s tv-n játszottam vele, ott semmilyen hangja nem volt.
Aztán vettem egy 4K Tv-t, azóta olyan szinten hangos a PS hogy már fáj.Days Gone alatt szó szerint süvít.
Olvastam az újrapasztázás most volt nem rég téma, de én 2+3 év garanciával vettem azt hiszem, vagy 2+2-vel.Érdemes lenne újrapasztáznom, vagy tök felesleges?
Illetve vesztem a garanciát?Köszi.
-
válasz
Lackooo84 #213241 üzenetére
Én talán nem használom annyira normálisan a Pro-t, de a saját tapasztalatom is az, hogy kevésbé hajlamos a porosodásra. Emiatt szerintem nem érdemes eldobni a garanciát, még akkor sem ha holmi bolti van már csak rajta. Le lehet szedni szabadon a tetejét, és ha szükséges, akkor ott valamennyire ki lehet takarítani.
-
törölt tag
válasz
-FLY-> #213243 üzenetére
2 év után a promban volt egy kis por.
No nem mintha lapátolni lehetett volna belőle a homokot de azért akadt mit kikompresszorozni.
Majd fél év után pasztázáskor alig találtam benne valami kis szösszenetet.
Pedig van,hogy napokig ki sincs kapcsolva csak hagyom a menüben ketyegni,készenlétben úgy sem zabálja le a gatyómat
Szal ja a kitakarítási ciklusa erősen környezetfüggő.James001:
Üdv a Bandicoot kontitartósok táborában :) -
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Carlos Padre #213233 üzenetére
Érdemes ránézni az árukra is. Szerintem nagyon nem érik meg.
-
Megmondom őszintén, hogy egy Superlux HD 668B fejhallgatóval használom a PS-t. Ennek van rövid kábele, a kontrollerbe dugva nem zavaró.
Aztán megvettem a platinumot, feltettem a fejemre és ugyanazt a játékot meghallva elkerekedett a szemem, hogy mi a p*cs*m kerül ezen 46ezer Ft-ba??? Vagy akár 20-ba???
Az tény, hogy elég jól izoláltan adja vissza a különböző hangokat, viszont az egésznek rohadtul doboz hangja volt számomra. Tudom, be lehetett volna járatni, de szerintem ezen ez sem segített volna. Egyszerűen számomra elfogadhatatlan volt a hangzásminősége. A térhatás meg egy bullshit. Lehet, hogy azokban a játékokban ütősen szól, amire készült hozzá profil, de az elég kevés.
Arról már nem is beszélve, hogy a gombok tényleg botrányosan lötyögnek rajta.
Szóval akitől vettem, megkérdeztem, hogy nem sértődne-e meg, ha továbbadnám, mert nem igazán jött be és eladtam.(#213225) birorichard: köszi az infót
. Lehet, hogy mire lejár a gari, addigra már a PS5 vásárláson fogom törni a fejem
-
penge111
addikt
A TGS-en ott lesz a Divinity: Original Sin II Definitive Edition, ezt nem értem, miért? Tavaly szeptember óta megvan a játék, vagy valami DLC bejelentés lesz?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
birorichard #213225 üzenetére
Ha nem pálya a folyékony fém érdemes ránézni ezekre az új grafén vagy mi lapkákra, day1 nem jobbak mint a jobb paszták, DE nem folynak ki a hűtendő felületek közül és nem száradnak ki, így fél év múlva már jobb a hővezető képességük, mint a vele egykorú pasztáké és az idővel ez a különbség csak nő.
-
Ricsi.M
tag
válasz
Wesder #213230 üzenetére
Én is megvettem, de valami nagy pakkban, GTA III, VC, SA, és az V. Viszont mondhatom, hogy nem az V volt a motiváció a vételre, hanem a Vice City. 2003 óta nyomom, szerintem minden évben előveszem, egyik első nagy meghatározó játékom volt, amit végig is vittem, és értettem is belőle valamit...
-
törölt tag
Szia,
Üdva Ps4 es táborban :)
Ha a Days Gone-t megpörgeted arra ott mellette a dobozban még csak emlékezni sem fogsz,mint ha sosem lett volna -
Moby
veterán
Nem merült itt fel kérdésként, de ha már kipróbáltam, illetve használom is, leírom: a platinum megy Switch-el is vezetéknélküliben
-
penge111
addikt
Saelin jól eltűntél, látom ám, hogy ráfüggtél a Black Desert MMO-ra, na ezért nem mertem én belevágni, még fórumozni se járnék
-
válasz
Jim74 #213216 üzenetére
Van aki tapasztalata szerint ez így is van, és azért tényleg halkabbá lehet tenni vele. De a paszta és az alkalmazásának minősége csak egy dolog a pár tényező közül, amiken a ventilátor fordulatszáma, és ezzel együtt a szélzaj múlik. Addig a két évig amíg a jótállás tart, extrém esetektől eltekintve (bár ha nagyon-nagyon hangos, akkor úgyis kicserélteted) nem érdemes hozzányúlni. Utána meg már csak azért is, mert addigra már elég jól kiszárad és megkövül a gyári szürke trutyi.
-
consono
nagyúr
Ez de jó, ezek szerint a Nate és Joel akar találkozhattak is :)
-
S e t h
nagyúr
válasz
Rigormortiis #213206 üzenetére
Ha tényleg a Wildlandsre gondoltál az nekem most 3000 és vmi föle volt csak, messze az egyik legjobb ár-érték arányú game volt számomra ennyiért.
Na most a Breakpoint más kérdés, de 3500-at ezért is adnék. -
válasz
seniman #213211 üzenetére
1-2 amperes (telefon/tablet) hagyományos töltőkkel etetem a kontrollereimet én is, ezekkel sosem volt semmi gondom. A Galaxy S6-os gyorstöltőjének idejében (több éve már) panaszkodtak többen is, hogy meghalt - feltételezések szerint - miatta a kontrollerük. Ennyi, de valószínűleg egy modern, pl. Quick Charge 3.0 töltővel nyugodtan meg lehet küldeni.
-
Lackooo84
nagyúr
-
seniman
veterán
válasz
Kendek #213208 üzenetére
Gyorstöltőnél tudtommal az eszköznek is alkalmasnak kell lennie rá,mert anélkül csak hagyományos üzemmódban megy.Na de jobb félni mint megijedni,az én kontrollereim is egy 1amperes Lumia töltőről táplálkoznak.
(#213209) Gigicuci
Nekem megvan,de nem rémlik hogy bármi ilyesmi lenne benne.
-
Gigicuci
senior tag
Help,
valakinek megvan esetleg a Rad Rogers című játék?
A kérdés, hogy van-e a benne offline coop játékmód?
Köszi előre is választ ha valaki tudja.
Üdv!
-
válasz
Lackooo84 #213207 üzenetére
Nyilván nem a túlzott áramerősséggel voltak gondok azoknál sem akiknél megpusztult a kontroller, hanem a lényegesen magasabb feszültséggel. De mint írtam, elvileg nem kapcsolhat feljebb egy gyorstöltő ha a ráaggatott eszköz nem kér belőle. Addig pedig nem is lehet baj.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rigormortiis #213205 üzenetére
Ha tönkremegy vmi akkor az au eszköz hibája nem a töltőé. Az akkora ársmerősséget ad amennyit az eszköz "kér". Szerencsére ez nem jellemző.
-
VTom
veterán
Na nekem pont ez a bajom az egésszel. Tegyél bele 1000 órát, hogy jobb cuccaid legyenek, mert a loot 99.9%-a kuka.
Lásd. Division 2, 10 óráig bírtam, pedig az elsőt minden nap toltuk, amíg el nem b@szták azt is valamelyik patch-csel.Na de mindegy ám, még egy játék, amit nem veszek meg semmilyen formában. Szerencsére van elég másik.
-
válasz
Rigormortiis #213192 üzenetére
Elvileg nem okozhat semmi gondot, magam is ilyennel töltöm. Egyes tapasztalatok alapján régebben volt olyan, hogy bizonyos gyorstöltők (főleg Samsungról olvasni) megsütötték a kontrollereket, de technikailag ilyesminek nem szabadna megtörténnie. Én azért nem javasolnám, ha van régebbről hagyományos, 0,8+ amperes töltőd, akkor az a tuti.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Rigormortiis #213200 üzenetére
Az oké, mert nagyjából tudod, hogy erre számíthatsz.
Amire viszont nem számíthatsz, hogy a Wildlands után ilyen irányba megy a játék.
Lehetett volna a loot rendszert kevésbé idióta módon megcsinálni, nem úgy, hogy mindenből esik minden.
Minden is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest