Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
saelin #192936 üzenetére
Én Apexben 90%-ban jókat játszom randomokkal mostanság. Sőt azt is megfigyeltem, hogy jobb néha egyedül játszani, mert jobban fejlődsz minden szinten. Én szeretem utasítani a többieket, hogy ki merre menjen mit csináljon, mit szedjen fel stb (fárasztó). Most hogy nem jöttek játszani, jobban ki tudtam teljesedni ha csak pingeltem össze vissza és kussban maradtam.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Carlos Padre #192928 üzenetére
Platform független , ha jól vettem ki ...
-
.LnB
titán
Kipróbáltam én is a PS Now-t. Működik, pénzt se vont le. Kicsit zselés az irányítás de nem annyira vészes. Egyetlen naaagy pozitívuma volt: [kép]
De szerintem drága ez ennyiért, ilyen játék felhozatallal.
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre #192940 üzenetére
Killem nekem is van, de zéró éberség van a csapattársakat részéről. Nagyon szétszóródnak, ha valaki tűzharcba keveredik lootol tovább, vagy instant tüzet nyit az első mozgó célpontra és mire odaérünk már késő.
100 meccsenként viszont nagyon jó játékosokat fogok ki. Pinggel mindent, figyeli a másikat stb. Szvsz a kommunikáción bukik minden és nem a voice chat-re gondolok most.
-
saelin
veterán
Phew, randomokkal képtelenség egy jó kört is menni Apex Legends-ben. Egy órát játszottam most a játékkal, de semmi sikerélményem nem volt benne. Lehet el kéne engedni az ilyen multis játékokat haverok nélkül.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #192928 üzenetére
Hogy Google kb. és itt vége is.
Na meg màr az is gàz hogy megmondja mit csinàlj ha akarod... -
-
Ronam
addikt
Nézitek a GDC-t? Brutál lesz ez a Stadia
.
(#192926) vg: Szokásos építő jellegű hozzászólás..
-
EczkE
veterán
Ha mar kicsit szoba jott a kontroller. Batyamnak az egyik nem kapcsolodik a pshez. Probalta kabellel parositani meg resetelte is de csak keken villog. Otlet esetleg vagy ennek ennyi volt?
-
xkoti
senior tag
Egy kis Sekiro infó morzsa ign hungary módra valakinek még biztos tud információval szolgálni :
[link] -
Deck
titán
A Sekiro-ig 2 nap 8 óra. Előrendeltem és ilyenkor 48 órával korábban már letölthető ugye. De neki állt tölteni és le is jött mint a villám. 16.8 GB.
Tudja valami, hogy hogy előbb tölthető? Na nem mintha baj lenne -
sutyesz96
őstag
válasz
markknight #192911 üzenetére
Nálam nincs semmi ilyen.
-
ldave
félisten
válasz
markknight #192906 üzenetére
PC saját bluetooth kapcsolata nem jó hozzá?
-
ldave
félisten
DualShock 4-et sikerült valakinek wireless PC-hez csatlakoztatni? Kábelen remekül működik, de bluetooth-on keresztül nem tudom hogy kellene: PC-n aktív a bt, de ha megnyomom a gombot a kontrolleren, akkor csak pár másodpercig villog, majd ugye kikapcsol, ez pedig kevés idő ahhoz, hogy a párosítást megcsináljam. Ha pedig kábelen rajt van a PC-n és úgy nyomom meg a PS gombot, akkor nem történik semmi. Pedig ha minden igaz, vezeték nélkül is mennie kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest