- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
storm3
üzenetére
Én a Gamdias Hebe M1-et használom, és imádom. Nagyon jó hangzása van, vibro motorral tudja szimulálni az erőteljes basszust,ha be van kapcsolva, egy komolyabb hanghatásnál szó szerint rezeg a fejed tőle. Az ára be szokott esni 11k alá. Van csili-vili rgb rajta, ami szerencsére kikapcsolható. Ja és USB-s,a mikrofon ki húzható a fülesből, és az is kikapcsolható, 2m kábellal. Nézz rá, egy pillantást meg ér.

-
birorichard
őstag
-
-
Deck
titán
-
Diego46
csendes tag
válasz
storm3
üzenetére
Konkrét tippem a jelenlegi modellek közül nincs.
Én ezt 235-ért vettem akcióban, ekörül valószínűleg el lehet csípni az utódját is.
Ajánlom az rtings.com oldal böngészését, minden paraméterre vonatkozóan tesztelik a tévéket. Illetve mindenképpen menj be egy Media Markt-szerű helyre körülnézni, nekem is nagyban befolyásolta a döntésem az élő benyomás. -
Rigormortiis
veterán
válasz
storm3
üzenetére
Már nem, de elég sokat játszottam vele, és több, korábbi résszel is.
Nagyon összeszedett jaték, ami elsősorban coopra épít. Mint altalában a japán játékoknál, nagyon segítőkész a community. A legtöbb küldetéshez tudsz behívni random tagokat (fellősz egy segítségkérő fáklyát), és gyakran többszáz hunter leveles tagok segítenek majd.
Egyedül is kehet persze tolni, de akkor kösd fel a gatyát. Meg egy szint utan amúgy is fel kell kötni.
Átgondolt es alapos fegyver/páncélkeszítő- fejlesztő rendszer van benne.
A mai napig vannak eventek, apróbb kiegészítések sőt, egy nagyobb dlc is útban van hozzá. Nézzél róla pár videót, ha tetszik, ne habozz, minőségi játék!
-
-
válasz
storm3
üzenetére
Egy konzolon lehet több account is primary. Szóval a haverodnak ez nem gond, mind a kettő fiókod telepített játékait elérheti majd a sajátja alól is. Neked lesz rosszabb, mert a másodlagos gépeden nem osztódik közöttük semmi. Ha multi is érdekes, akkor a Plus előfizetés ilyenkor csakis havernál legyen, hogy nálad a saját account-jaid alól elérhesd.
-
Bogyi007
veterán
-
-
A`rpi
addikt
válasz
storm3
üzenetére
Bocs a kerdesert, de szamomra kicsit tul van bonyolitva az elso hsz. - ben ez a megosztosdi es azt szeretnem tudni, hogy ha a baratommal vagyunk 'partnersegben' oda-vissza de nala van a plus elofizu, akkor nekem csak a multi mukodik, vagy van felhos mentes, havi dealek stb. is?"
Felhő szolgáltatás / leárazasok, csak azon a fiókon van amin megvásároltad a Plus előfizetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.A PS is meg a laptop is WiFi-n van.Majd legközelebb legalább a PS-t rákötöm kábellel a routerre.Pedig biztos jó dolog
.

Nem kell besértődni ezen.

Kendek