Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
válasz itroh #100057 üzenetére
semi gond, üzemi hőmérséklete sose lesz 35 fok =) nincs baj elvégre majd 300Wról beszélünk és a képek alapján hátra fúja a levegőt a venti szal hátul lesz nagyon meleg. úgyan nem néztem videókat róla hogy mennyire meleg, de tippre az APU 80-85 fok körül lehet játék közben, de lehet több
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
MODERÁTOR
válasz itroh #108216 üzenetére
Amit linkeltem, már az is jó lehet elvileg, - szerintem - jó hangot ad, és mikrofonhoz is megfelelő. A hangerő az szoftveresen szabályozható, de, hogy amúgy megfelelő erősséggel tudná-e szólaltatni, abban nem vagyok biztos. Mindenesetre nem valami húzós az ára, szóval egy próbát megér.
-
rio92
csendes tag
válasz itroh #143330 üzenetére
Xonar U3-ról tudok véleményt mondani.
Amióta meg van a masina (1 éve, Pro), Xonar U3-at használok hozzá, HyperX Cloud 1 fejhallgatóval. Semmilyen panaszom nem volt még rá, sőt kifejezetten megvagyok elégedve a hang minőségével, illetve a másik oldalról is kaptam már visszajelzést, hogy nagyon tisztán és jól hallanak, hogyan csinálom. Habár megjegyzem más hordozható hangkártyával abszolút nincs tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
PSN: RioBeast92
-
SH4D0W2011
őstag
válasz itroh #143411 üzenetére
Nemrég kaptam sms-t a futártól, hogy most vették át a csomagot a feladótól, ami azért érdekes, mert tőlük már tegnap reggel jött mail, hogy átadják. Kicsit fura. Direkt a mai napot választottam ki, mert itthon voltam, holnaptól meg már dolgozom, így csak valamikor hétvégén tudok majd neked is élménybeszámolót tartani.
-
Skynet258
veterán
válasz itroh #143762 üzenetére
Így leírva eléggé kontakthibának tűnik, amatőr dolog, de bedugtad rendesen a fejesbe a kábelt? Mert külön fel is hívják a figyelmet a kis papíron, és elsőre én is csak annyira toltam, hogy még látszódott a szürke rész; na annak is el kell tűnnie, így marha szorosan rögzül.
Más hirtelen nem jutott eszembe... Persze ha próbáltad PC-n és ott működik simán, akkor nem ez lesz a hiba forrása.
-
sting2
addikt
válasz itroh #143918 üzenetére
Ezért javaslom ezt :
BlasterX G1Ez dedikáltan PS4 is...
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
itroh
tag
válasz itroh #159078 üzenetére
Kicsit még hozzátennék a hozzászólásomhoz, mielőtt magamra szabadítom a fél brigádot.A ps4 warezt én sem támogatom és nem is tervezek semmilyen formában belefolyni, mégis töltöm lefelé a filmeket/sorozatokat. Csak ez a téma elég visszás dolog, az előbbi hozzászólásomban leírtak miatt.
-
Callisto
őstag
válasz itroh #159086 üzenetére
Azokkal van baj, akik megtehetnék, hogy legalább azt megvegyék, amivel játszanak rendesen. De nem, mert ugye ingyen is lehet vagy jó lesz az benzinre az új autóba, 40 ezres cipőre stb. Ezek szánalmas figurák.
Akik még nem keresők/önfenntartók és a szüleiktől sem kérhet havonta egy-egy játékra, azokat megértem.
Amúgy meg konzolnál még az új jákokat is meg lehet úszni 2-3 ezerből, ha továbbadja az ember.
A film és sorozat pedig picit más téma. Ott a mozi és reklámbevétel hozza a pénzt. Ha valakit érdekel egy film, azért ha más nem haverokkal stb. elmegy moziba. Sorozatnál, pedig a premier alatti reklámok. Attól, hogy akár egy nappal után már töltöd még nem fogják kevesebben nézni a premiert.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Sefter
veterán
válasz itroh #159124 üzenetére
szerintem nem feltétlen warez mindkettő...
Pl. van tv előfizetésed, megnézhetnéd az adott részt (fizettél érte), de inkább a reklám mentes verziót választod. Ha jól tudom saját felhasználásra archiválhatsz (pl felvevős set top box).
Játéknál/programnál viszont a fizetést akarod megúszni..
Azt nem értem, hogy ha fizetnem kell a tv adásért, miért kell reklámokat bámulnomPsn ID: sefter_hun
-
sly54
tag
válasz itroh #159124 üzenetére
Kizárólag a sorozatos részre próbáltam reagálni,a játékok illegális letöltése egy picit más kérdés(általában költséghatékonyság kérdése),míg a filmeknél a túl sok reklám és főleg,hogy ha teszem azt van egy 22 részes évad akkor ez általában fél év mire a végére érsz.Egyébként egy film egy reklám még beleférne(legalább is nálam)
-
Sordoran
addikt
válasz itroh #215004 üzenetére
Rákerestem, és ez az óra ennél az időpontnál tört be első részben. Szóval ha csak nem találtak már akkor ki valamit 02:15-re, úgy nincs jelentősége.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest