Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz sultansmith #155297 üzenetére
Ezeket a podcastokat soha nem tudtam értelmezni hogy valójában mi is ez.
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #155282 üzenetére
Azok inkabb hobbitok, torpbol szerintem csak egy van, o pedig nem mas mint Gloin fia, Gimli.
-
sultansmith
senior tag
-
bandi0000
nagyúr
szerintetek megéri a sony platinum a felárat az új gold fejessel szemben?
Van érdemi különbség a régi és az új gold között?
Xbox One: bandymnc
-
törölt tag
válasz sultansmith #155291 üzenetére
Nem, dehogy tv független
Épp azért állítható, hogy a tévédhez kalibrálhasd. -
SH4D0W2011
őstag
válasz mohitook #155107 üzenetére
Szia!
Nekem van ilyenem, de még nem tudtam kipróbálni, ha jól láttam, PC-ről kell ( vagy csak arról is lehet? ) konfigurálni, és még nem volt türelmem hozzá. Érdemes egyébként az itthoni hírdető oldalakat is böngészni, én Vaterán vettem valami 10.000 Ft körül bontatlanul.
-
Sordoran
addikt
-
-
Bogyi007
veterán
Kellene egy kis segítség.
Nekem Samsung UE50MU6122-es tévém van ami VA paneles. A Gow beállításainál bekapcsolom a HDR-t (tévén be van állítva az okés) és van a fényerőnek és a kontrasztnak is egy 0-100 között skálázható vonala.Akinek szintén MU61XX sorozatos készüléke van itt hogyan állította be az értékeket?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
válasz Gempas 70 #155286 üzenetére
De csinálnak, csak egy fél konzolba kerülnek és nem lesz tökéletes az eredmény sem. Van 1-2 játék ami natívan támogatja a sima USB-s perifériákat, de azok elég ritkák.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Callisto
őstag
válasz Gempas 70 #155286 üzenetére
Vannak játékok natív billentyűzet és egér támogatással. Pl. Fortnite. Nem kell hozzá külön konzol billentyűzet. Sima billentyűzetek nagyrészt mennek.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Gempas 70
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést ha láma kérdés..... de nem találok választ..
Konzolgépekhez nem csinálnak billentyűzetet???? Én csak FPS -t szeretnék játszani..
unom a Pc fejlesztgetést stb.. Ha nem gyártanak, miért nem?
Sajnos nekem nem megy az irányítás a konzolokhoz adott kütyüvel..
Előre is THX -
tuki2200
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
válasz zoltannagy #155280 üzenetére
A Black Ops III nem havi PS+ játék keretében lett ingyenes, az E3 alatt tette a Sony & Activison ingyenessé mindenkinek a számára a játékot.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
zoltannagy
aktív tag
válasz mcwolf79 #155266 üzenetére
Rendben, köszi! a választ Nekem a mai napig meg van a Battlefield 4 és multiba nagyon jó azt hittem a Bf1 is legalább van olyan, de akkor ezek szerint nem. Néztem is pont ma, hogy a COD BO3 az ingyenes, idáig nem is láttam pedig hónap elején letöltöttem az ingyenes ps plusz játékokat
-
Zoleee83
addikt
" A Naughty Dog bejelentette, hogy a The Last of Us első részéből (a PS3-as alapkiadásból, a hozzá érkező DLC-ből, no meg a Remastered változatból) összesen 17 millió példány fogyott 2018 márciusáig."
Persze a single game halott, ja nem ! 😁🤘
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
válasz leslieke #155119 üzenetére
Én 2017 januári gépet hoztam el úgy hogy adtam 30000 forintot és egy (akkor még) 3 hónapig garis Ps4 Slim 500-as gépet Bf4 és Yooka-Laylee lemezekkel...
A Slim + játékos pakkot 60000 forintért nem nagyon akarták elvinni tőlem, mindenki alkudni akart belőle.
Ez volt áprilisban...(#155268) Nayrobi - Psp Fat is van itthon, de gondoltam már az ötletre egyébként.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
darkrock
aktív tag
Ha már arről van szó: őrületes mennyiség fogyott a The Last of Us első részéből
-
-
Lefty
addikt
Mondjatok mar valami jatekot, semmivel nincs kedvem jatszani, ami van. Valami arcade szeru kellene, mint UC4. GoW esetleg?
-
mcwolf79
veterán
válasz zoltannagy #155258 üzenetére
Nekem a WWII sokkal bejövősebb. Valahogy a BF1 hangulata nem tudott elkapni, pedig anno a BF3-4-gyel elég sokat játszottam. Viszont a CODWW2 az utóbbi évek legjobb COD-ja lett. Ha szereted a pörgősebb játékmenetet, akkor én a COD-ot ajánom.
Amúgy ha van PS+-od akkor a CODBO3 most ingyenes.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Bogyi007
veterán
válasz Scholes9 #155109 üzenetére
Nálam most a végleges felállás a Ps4 Pro - Ps3 SS - Xbox One S lett. Így az új játékok mellett tudok az összes engem érdeklő előző generációs játékkal is játszani és tudok (majd) mozgásérzékelős játékokkal is játszani. Ha meg még korábbi generációs játékokkal akarok játszani, akkor ott van még egy Ps One és egy Super Nintendo konzol is...
PC játékok és a mostani Nintendo címekre sem kedvem sem időm nem lenne már. Egyedül a Bayonetta sorozat hiányzik onnan...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
30z.Samu
félisten
-
zoltannagy
aktív tag
A COD WWII árát elnéztem sorry
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok! Ha off a téma akkor elnézést, mostanában a család miatt nem sok időm volt játszani, most viszont van egy pár nap szabim és egy kis időm
Nézegettem a Storet és a Battlefield1 vagy a Call of Duty WWII között gondolkozok, mert ahogy látom 4500 Ft pont mind a kettő, annyiért megéri digitálisan?! Mondjuk én lemezen vettem mindig a játékokat, de ennyiért szerintem nem lenne rossz.
A kérdésem még, hogy szerintetek melyik lenne a jobb multiban? Tudom, ízlés kérdése de lehet valakinek megvan mind a 2 pl. és jobban tudja stb. Nézegettem YouTube videókat de nehéz eldönteni
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz keIdor #155251 üzenetére
Remélem én is. Most kezdem úgy érezni, hogy a Bethesda mellett elhúzott a játékipar. Ha a TES6-al nem ugranak nagyot, akkor az sokaknak csalódás lesz.
Bad Pritt
Majd meglátjuk mi sül ki belőle.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
.LnB
titán
válasz matyifej #155242 üzenetére
Még véletlenül se linkelné be egyik se neked...
Tessék : [link]
Szerk: ja most olvastam a többi kommentet, lehet nem ez kell neked.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
Most olvasom hogy a Fallout 76 ugyan azt az engine-t fogja használni amit a skyrim és fallout 4... Nem hiszem el hogy nem tudnak/akarnak új motort csinálni. Akkor most itt is ha be akarok menni egy házba vagy barlangba, akkor nézetem a töltőképernyőt? Elkell viselni megint a bugyuta ai-t?
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a Bethesda saját magát korlátozza azzal az őskori creation engine-el. Ráadásul ők nem egy kis cég hogy ne lenne pénzük az ilyesmire. #im_really_angry
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
matyifej
tag
Valakinek a gépe levan fóliázva, karcolások ellen? Ha igen segitseget kernem hol tudnek talalni llyan meretu foliat ami jo a gepre (ps4 pro). Koszonom
-
törölt tag
Valszeg nem, és a freesyncet már nem is kellene erőltetni. Ott lesz a HDMI2.1-ben, a VRR, legyen az mindenben. Legyen végre valami szabványosítva.
/szerk: pont ez lenne a lényeg, hogy nem kellene locked legyen. Amik 30-ra vannak most lockolva, azok azért vannak annyira, hogy kadenciahelyesek legyenek (diszkrét frémtime-ok legyenek), pedig tudnának azok is többet, csak a jelenlegi, 60Hz-re betonozott világban abból csak csapkodás van.
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
A jövőben lesz AMD freesync támogatás vajon PS4-re? Csak azért kérdezem mert freesync-es TV-ét adnak ki már a közeljövőben. Egyenlőre én is szkeptikus vagyok mert a konzol egy jó nagy része "locked" fps kereteken belül mozog. Mondjuk a Pro-val lehet variálni ezt a performace móddal meg ilyenek....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
sp8787
addikt
Akit erdekel
Sekiro: 6/14 Famitsu Interview -
front3r
őstag
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
discrate
aktív tag
Kontrolfreek USAbol mennyi ido alatt er ide kb?
-
pachito
őstag
Én is most csatlakoztam ám Bevallom egy nem feltétlen noob-friendly címmel indítottam és letöltöttem ezt a Fortnite nevezetű csodát..hát, ezt a controller témát még szokni kell, az tuti
-
Dvix
senior tag
válasz 30z.Samu #155203 üzenetére
Igen, nagyon király, hogy TV-n bele tudsz merülni egy ilyen tök jó játékba! Hiába ha jó a programozás akkor, tutti jó graffos játékot lehet íni, és nem kell motion blur mindenhova, hogy halljon el a szemed. Igen, nagyon fontos az első élmény és szerintem nekem "átjött"! Kezdem érteni mit is jelent az hogy megszállottan "platinum trófeázni". Mert ez az a játék amit az ember többször is ki akar játszani szerintem.
-
Dvix
senior tag
válasz Bétaville #155204 üzenetére
Hahaha! Mivel a Days of Play-el csak rabolni akartak itt a hivatalos partnerek ezért bementem egyszerűen a Telekomhoz és hosszabbítottam otthoni előfizetést és hűséggel 90k ért ide adták Bundle-ban a Rachet&Clank, DriveClub és Horizon Zero Dawn+ 3 hó PS Plus és még csak nem is fizetem most érte, majd jövő hóban havi 4k-t, oszt kész Inkább vettem még néhány játékot, God of War és The last of Us!
Gratula neked is![ Szerkesztve ]
-
Bétaville
senior tag
Lenne egy kérdésem.
A Resident Evil: Biohazard inkább akció játék, vagy olyan, mint a régi klasszikusok?
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
front3r
őstag
Üdv az új PS tulajoknak! Úgy látom sokaknak ez az első konzoljuk, vagyis PS terén az első.
Nem is csodálom, sikerült a Sonynak elég szépen rendbe hozni ezt a generációt. Remélem a jövőben továbbra is tartják ezt a színvonalat!PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
30z.Samu
félisten
Örülök, hogy bejött a dolog, elég erős címmel nyitottál. Ugye milyen durva? Nekem a Resident Evil 7 volt a legelső játék, amivel játszottam PS-en és pislogtam a grafikán rendesen. Nem erre számítottam. Én is bő 10 év PC-zés után váltottam és egyáltalán nem bántam meg, sőt. Remélem sok örömöd lesz a konzol használatában.
Használja mindenki egészséggel, aki most csatlakozott!
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
toompa
őstag
válasz MikaVejneGI #155197 üzenetére
Üdv a csapatban!
Használd egészséggel!Dvix ez rád is vonatkozik!
...és Bétaville...
[ Szerkesztve ]
-
Bétaville
senior tag
Sziasztok Srácok!
Vásároltam én is egy PS4-et, úgyhogy most már én is közétek tartozok.
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest