Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SshaarK
csendes tag
Gyors kerdes urak, a fifa 16 ot akarom megvenni kesztol. Ha angliabol szarmazik es a tok hatuljan egy foldgomb 2 es emblema van akkor tartalmazni fogja a magyar nyelvet?
Asus Rog G551JW / Lg G3 32gb
-
-
vatafakk
aktív tag
Mit tudok csinálni ha blokkolták az IP címemet?
Egész biztosan nem adtam rá okot, mert nem is ps-eztem jó ideje, ma is csak egy frissítést szedett le a FIFA17, aztán mikor játszottam volna már nem engedett belépni. WiFiről a mobilalkalmazáson sem tudok a psn fiókba belépni, mobilnetről megy tökéletesen, innen gondolom hogy IP-bann.Elvileg dinamikus IP-m van de hiába indítom újra a modemet, ugyanazt a címet kapom újra. Support telefonszáma hétvégén nem hívható, van valami ötlet?
-
akangels
tag
Overwatchhoz keresnek embereket ! Ha van itt valaki szivesen fogadom a psn id ket vagy vegyetek fel engem
GagaHUN -
andro93
aktív tag
válasz nagy zsolt 9 #105570 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem a játékot, mikor jött ki, patchelik-e még stb stb. Lehet, hogy egyedi a probléma, és nem globális.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Linkelnétek nekem címet,hol érdemes pro-t + vr-t venni?
-
OBubiO
csendes tag
Ps pro használók, megírnátok, nektek működik e az első USB portokon a billentyűzet? Köszönöm
-
andro93
aktív tag
A minap rendeltem egy Resident Evil 7-et, hétfőn ér ide. Arra vagyok kíváncsi, hogy a későbbiekben mennyire lesz para a játék? Streamen az első bossfightig néztem meg a játékot, utána fokozódik a hangulat? Nincsenek kötélből az idegeim, és nem tudom mire számítsak. Nem vagyok nagy horrorfan, de az Alan Waket vagy az Alien Isolationt nem tartottam félelmetesnek például. Ha lehet spoilermentesen.
[ Szerkesztve ]
-
hudekira0
tag
válasz TazLeacher #105581 üzenetére
Ez a hiba, megtaláltam:
[XB1 & PS4] NAT Type Group Issues
Groups with more than 1 Strict NAT are not recommended as they will not be able to reach matchmaking.
Workaround: Preferably invite friends with open or moderate NAT types. -
EczkE
veterán
Sziasztok!
Most jott egy ertesites PS-en hogy hamarosan lejar a plusom, de valami gond van a szamlazasi informacioval igy nem lehet megujitani. Nem ir konkretumot, hogy megis mi baja. Ellenoriztem az accom, de minden helyesen es naprakeszen van megadva, 2 napja jatekokat is vettem a store-bol.
Asszem mindenféleképpen!
-
törölt tag
válasz #38167040 #105579 üzenetére
Én a sunyi jelzőt azért nem használnám.
Nyílván nem pc-ről és azon használható kliensről beszélünk illetve még biztosan lehetne írni pár apróbb dolgot, hogy mindenkinek 100%ig megfeleljen az op, de számomra inkább óvatos a csapat, mint sunyi.Természetesen értettem, hogy érted, de ha már ez jutott az eszembe arról, amit írtál, akkor megosztottam gyors.
Szerk.: OFF
[ Szerkesztve ]
-
losilee1337
aktív tag
üdv mindenkinek esetleg egy honor kodot tudna valaki privátban küldeni? elöre is köszönöm ha igen.
Psn id: HungaryLosi
-
törölt tag
válasz #38167040 #105576 üzenetére
Bár csak lehetne... igaz azzal én még nem lennék kibékülve teljesen, engem sokkal inkább az érdekel, hogy még mindig nem lehetséges-e az, hogy digitálisan vásároljak barátnak játékot?
Nem olyanra gondolok, hogy belép a gépembe, meg account átadás meg ilyesmik, hanem úgy mint pl steam-en.Szerintem jó dolog lenne, emlékszem hányszor okoztunk egymásnak meglepetéseket egy-egy ünnep alkalmával.
-
törölt tag
A wishlist-et elő lehet valahogy bűvölni konzolon belül?
-
HAX
tag
PS+ nélkül lehet tolni a For Honor bétát? Ha igen akkor valakinek lenne egy felesleges kódja?
[ Szerkesztve ]
-
hudekira0
tag
Nektek sikerül groupot létrehozni a For Honoron belül? mi tegnap óta nem tudunk :S
-
andro93
aktív tag
válasz nagy zsolt 9 #105568 üzenetére
Próbáld meg újratelepíteni, hátha az segít. Nekem is előfordult 1-2 játékban, hogy errorral kilépett, sőt múltkor az Uncharted Collection még a mentésem is tönkre vágta, azt írta rá h corrupted, kezdhettem pár órával korábbi fejezetről.
[ Szerkesztve ]
-
nagy zsolt 9
újonc
sziasztok még új vagyok itt és ps4 felhasználóként is! egy olyan problémám lenne hogy egy ideje játszom a darksiders2 játékkal, eljutottam 20%-ig és van egy bizonyos pálya rész ahol tartok és ha elkezdek vele játszani annál a résznél "levágja" a gépet! tudna valaki segiteni?
-
^Boss
őstag
4k tv eseten erdemes a regi ps4et prora cserelni?
-
Deck
titán
-
Something_
őstag
Sziasztok!
A For Honornak lesz "Pro" verziója? Eddig nem vagyok elájulva a grafikától.
-
Becksman
őstag
Dead Islandot tolja valaki itt PS4en? Megvettem és keresnék cooőra még embert
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Ronam
addikt
For Honor Beta kulcs: 28HJ-49N8-F9HN
-
OBubiO
csendes tag
válasz Sefter #105548 üzenetére
Hát kicsit bugyuta dolog részükről. Egyrészt azért, mert ugye gépről meg lehet csinálni, közben a PlayStation fórumán is olvastam, hogy ezt a megoldást ajánlják, hogy gépről változtassa meg az ember.
Másrészt nem tudom az email címet minek ennyire féltve óvni, azért nem annyira titkos az. -
törölt tag
Új taggal bővült a tábor!
-
Herczi
senior tag
Biztos vak vagyok, de hol van ez a For Honor Beta? Beaktiváltam a kódot, de magát a játékot nem találom sehol, se a storen, se a libaryben nem tudom letölteni.
-
törölt tag
Nem egyszerű ez a For Honor, nagyon figyelni kell ha az ember legalább nem úgy akar meghalni, hogy egyet sem ütött az ellenfélbe. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz.
-
OBubiO
csendes tag
Az imént változtattam meg nagy nehezen a belépési emailemet (psn).
Létre hoztam egy emailt az összes ilyen játékos klienshez, pshez. A kukac előtti név ugyanaz, mint a PS, steam, origin, stb id-m.
Ezért azt írta a webes felület, hogy túlságosan nagy a hasonlóság az email címem és az ID között. Az appban is megprobaltam, ott is azt írta. Aztán a ps menüjében próbáltam és ott engedte.
Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy vajon miért nem szerette volna, ha azonos az id a maillel? Steam, origin, stb nem problemazott.
2: Ha elfogadta végül, nem fogja egyszer csak kitaszitani a rendszer?[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
-
asprey
tag
Sziasztok! Az összefoglalóban olvastam a következőt: "VR headset viselője elé, nagyjából 100 fokos szögeben előállított képi világ tárul."
Ezt hogyan kell érteni? Nagyon érdekelne. -
Rico45
őstag
Ti szoktatok ps4-en böngészővel nézelődni ezt-azt?Pl.: erre az oldalra is be tudtam jelentkezni.meg még sok más is a könyvjelzőkben van.De a jófogásra nem enged be.
Ez valami tiltás vagy mi?[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Szigma70
addikt
Üdv
Kellene egy kis SOS infóVinyócsere lenne.
Ha a menüben lementek egy backupot, akkor az tartalmazza a mentéseket az oké, de a trophyk is meglesznek?.
2 profil van a gépen, jól gondolom, hogy mindkettőnél külön meg kell csinálni a mentéseket?
Mi van a profilokkal? Azok csak simán visszajelentkezve a psn-be meglesznek?
A vinyót amit beteszek, kell előformázni? Ha nem újj, mi legyen vele?Hirtelen ennyi.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Wlac
Ármester
válasz geristar #105535 üzenetére
Optimalizálás. Nekem néha a This War is Mine is megakad, pedig aztán az végképp nem tűnik olyan erőforrás-igényes játéknak. De itt a fórumban legendás még a Broforce is, mint "példásan optimalizált" játék.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
geristar
tag
Fura ez a ps4 pro. Az uncharted 4 simán, szaggatás nélkül megy. A decemberi ps plus ingyen játék a Stories: The Path of Destinies viszont néha szaggat. Érdekes...
-
ViktorHUN79
aktív tag
Na beta Honor kipróbálva 15 perc után törölve,még mindig nemtudom értékelni a multi játékot!
-
Wlac
Ármester
válasz oriic #105527 üzenetére
A trailer alatt végig azon agyaltam, hogy az ilyen játékok miért nem jönnek VR-ra, aztán megláttam, hogy ez bizony lesz. Még pár ilyen kaliberű cucc, és én is benevezek egyre.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Deck
titán
válasz Rigormortiis #105531 üzenetére
Köszi mindenkinek. Öcsémmel úgy döntöttünk inkább kihagyjuk megvárjuk majd az újat. Addig meg van sok más játék úgyis.
PS5
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ace Combat 7 trailer (már nem PS4 exkluzív a játék, jön PC-re és XO-ra is)
Live-Die-Respawn
-
gjanner
tag
válasz PowerBuldog #105522 üzenetére
Jogos... De mondjuk MM pont ingyen szállít bárhová webshopban vásárolva
Sőt, most kicsit jobban rápillantva bp-i (és budaörsi) MediaMarktoknál 10-ből 5 áruházban van raktáron.
Egyébként nemrég érkezett egy komolyabb kontroller szállítmány egy nagykerbe (V2 fehér, arany, ezüst színek), így lehet hogy lassan érkeznek több helyre a gépek is.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Newyorker #105524 üzenetére
"Nektek simcs network most?"
Scheduled maintenance reminder
Start:02/01/2017, 3:30 AM End:02/01/2017, 4:30 AMKarbantartás van.
-
Newyorker
addikt
Nektek simcs network most?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Tavares
tag
Sziasztok, szeretnék kérni egy For Honor béta kulcsot attól akinek van, havernak kéne és nem akar a uplayes meghívással szórakozni, ezért kéne maga a kulcs. Akinek van privátban küldjön pls egyet
-
Deck
titán
válasz Rigormortiis #105516 üzenetére
Milyen jó is lenne, hogy amit egyszer feloldasz kreditért azt bármikor tolhatnád.
PS5
-
válasz Rigormortiis #105516 üzenetére
Jaja és milyen jó volt, hogy a PC-s GH3-hoz adott gitár simán ment az X360-as részekkel meg a Rockbandekkel is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
gjanner
tag
Páran az elmúlt időszakban említettétek, hogy sehol sincs Pro. Ma láttam a budaörsi MM-ben legalább 8-10 db-ot polcon.
...csak infóként -
Osiris
őstag
válasz eisento #105515 üzenetére
+1
@(#105513) Rico45:
Főleg az elején nem a tempó a lényeg, hanem az ívek és a vezetéstechnika használata: ha nem az első helyre mész hanem, hogy végig tudj menni a pályán akkor egy idő után belejössz. Ajánlott hozzászokni a kézi váltáshoz, mert az sokat segít az irányításban.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Az előző generációban szinte az összes részt végigtoltam. Imádtam. Ahogy a Rock Bandeket is. Ezt meg egész pontosan 2 nap múlva eladtam, annyira nem jött be. Arról ne is beszéljünk, hogy a korongon levő számok mennyira fosok. Komolyan, egyedül a játék nyitódala, a Fall Out Boy szám maradt meg. A vizualitásról meg ne is beszéljünk. Ezek az előre felvett elő koncertek nekem megint csak nem jöttek be.
Egyetlen pozitívum a megvevős 'Live' szamok, ott a saját klipjük megy a háttérben. Az egész jópofa tud lenni. Az elején. Aztán elfogynak a kreditek és megint a lemezen levő okádékokat kell tolni, feltéve, hogy nem akarsz iap fizetni. Vagy élőben nyomod az allandóan változó 'csatornakat' de az is lutri.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
hudekira0
tag
Más megelőzött már anniy van h írták még h más a gitár erre, érdemes figyelni, mondjuk én bárkinak adtam mondta h nehezebb de jobb, számomra is jobb volt bár zavart hogy volt h experten nem tudtam eljátszani egy számot rendes igazi gitáron meg simán
de sokkal életszerűbb és a felvétel is amit nyomnak hozzá sokat ad az élményben szerintem, és amikor megjelent jöttek h milyen rossz a zenei felhozatal szerintem nagyon jó, tény vannak furák, de nekem azt is eltaláták, és tudtak újakat mutatni.Szóval én igazából ajánlom
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz Rigormortiis #105498 üzenetére
Nem tudom megvegyem-e. Ubisoft felvásárolta őket. Milyen változás várható. Lesz-e új rész mondjuk idén vagy valami. Barmikor lejátszhatnék bármit az lenne a fasza
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Politika
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest