Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:14

LOGOUT.hu

PlayerUnknown's Battlegrounds

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25011) Segal válasza adakiller (#25010) üzenetére


Segal
veterán

A groza ugye droppos tehát én azzal ritkán találkozok, akm skinem van és azt nem tervezem lecserélni mert tetszik az slr meg jól néz ki de egyrészt ritkán használom a fegyvert másrészt eléggé magas szinten szerezhető meg és ma is 3-4 kör után egyszerűen elég volt...
Talán ha 5-6 skin tetszik az egész pass-ba és azt meg végképp nem akarom hogy most megint kényszeresen játszanom kelljen és még akkor is a végén dönteni hogy hagyom a maradékot a francba vagy fizetem az extra szinteket. Ennyit nem ér már meg nekem.
Most megmondom előre hogy te is így fogsz járni. Esélyed sem lesz végigpörgetni és vagy fizetsz extra pénzt vagy a sz*rabb skineket megkapod 10 euroért.
Viszont ami tetszett hogy nem tetszik az 5000 pontért kapható maszk (a hármas szezon szakálla sokkal jobb volt) így nagyon nem is kell erőltetni a dolgot. 4000 pontig meg röhögve fel fogok érni annyit azért fogok játszani a játékkal.
A vector challange részre viszont még nem mertem rákeresni milyen feladatokat kéne teljesíteni. Gondolom megint valami brutál lista lesz :D

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.