- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Az alábbiakat eszközöltem:
- auto-logout 30 perc (Session: Ha utolsó aktivitás > 1800 sec, akkor session_unset, session_destroy). Ez Chrome miatt (is) kell, mert a böngésző bezárásával nem törlődik a session.
- login után egyből session_regenerate_id
- 15 percenként (mondjuk...) mindenképpen session_regenerate_id
Ez így oké, vagy nincs értelme 15 perceként is újragenerálni a session id-t? Biztonsági okokból nézve. SSL nem tudom, hogy megoldható-e, egyrészt mert még csak localhoston fut az egész és nem tudom, mikor és melyik szerveren lesz, másrészt ahogy látom ehhez vásárolni kellene tanúsítványt. Viszont az oldalon nem lesz semmi banki, pénzügyi vagy egyéb bizalmas információ/tranzakció, ezért nem is hiszem, hogy feltétlenül szükséges lenne ilyesmi. De azért nyilván amit lehet (ami alap dolog), azt szeretném elkövetni biztonsági szempontból
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest