Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter #10606 üzenetére
Hogy mi? Nálad az $sql az egy módszer?
sztanozs korábban linkelt neked egy stackoverflow-s topicot, annak az alkalmazásával mi a helyzet? Nem látom a kódodban.
Ha erre gondoltál akkor nem értem hogy hogy nem látod mert benne van :
$db->setAttribute( PDO::ATTR_EMULATE_PREPARES, false );Nem értem mire mondod az ellenségeset, direkt leírtam, hogy azt már próbáltam és nem az volt a hiba, e mellé azt sem értettem, hogy mi nem tetszik. Neked nem mindig könnyen emészthető a stílusod viszont a kritikák egyértelműek és építőek.
Amúgy az instantiate() metódusod elég nyakatekert. Szerintem tipikusan olyan megoldás, amit szebben és egyszerűbben is megoldhatnál, de gyorsmegoldásnak annak idején megtette.
Ez így van. Viszont amíg nem megy 100%-ig minden funkció (magyarul élesíthető a rendszer) nem állok neki újra írni, mert sosem fejezném be, az időközben felszedett tudást majd a projekt végén teszem bele, akkor már lesz időm tökéletesre írni.
Tulajdonképpen akkor még mindig ugyanarról a query-ről van szó, amire sztanozs küldte a linket? Annak az összes értéke NULL?
Az összes Objectet visszakapom, rendesen megvan minden attribute , csak épp mindegyik értéke null . Ha a limitet és offsetet kiveszem a kódból és csak egy useren keresem az összes képet akkor működik minden jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest