- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Akkor nem jött át jól amit írtam. Ctrl+Space kombóra is olyan lassan nyílik, hogy inkább begépelem. Gyakorlatilag "lagg" érzése van.
Az meg a földhöz vágós verzió mikor már tudom pontosan a kombót amit le kell ütnöm hogy egy 30+ karakteres method-ot hívjak - nem történik semmi - elkezdem begépelni és egyszer csak gépelés közben kiegészíti a kódot. Up to date verzió természetesen. A winem mondjuk már marha régi lassan megérett a telepítésre, de ez a lassulás sokszor előfordul.
-
trisztan94
őstag
i5 2.4 ghz, 4gb ram. Szerintem egy NetBeans-nek nem kellene ezt lelassítania, amikor egy Virtuális Windows 8+Visual Studio 2013 Pro + Windows Phone 8 emulator nem lassítja be ennyire.
A rendszer erőforrásait nem használja ki leginkább, illetve az olyan kényelmi funkciókat, amik benne vannak a rendszerben.
Meg nézd meg, hogy mennyire ronda egy natív IDE-hez képest:
NetBeans:
Xcode:
Lehet, hogy csak az én hülyeségem ez.
-
PumpkinSeed
addikt
Ez elvben teszt lenne, mivel most tanulom a nyelvet, az egyik azaz az $abroncs egy már létező értékkel ellátott változó míg a másik egy nem létező változó.
A syntax highlight be van kapcsolva, de szerintem a notepad++ ezen a téren elég szegényes, mivel az intval()-hoz nem tudod színezést társítani.
-
Petyyyyy
addikt
Igen, már az elején rájöttem, hogy ez lesz a legjobb módszer. Találtak ki nekem olyan problémát, hogy csak lestem.
Elsősorban én is inkább a neten nézek utána valaminek, ha szükségem van rá, de gondoltam ha rámjön út közben az olvashatnék, legyen már kéznél valami.
(#14066) Sk8erPeter - Nem, ők nem látták az idézetet.Csak azt hittem ismeri valamelyikőtök a könyvet és ha meglátja a borítót rögvest beugrik neki.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat! -
trisztan94
őstag
Igazad van, nem arra gondoltam.
strtolower-t kell használni:
if( (strtolower($exten) =="jpg")
|| (strtolower($exten) =="png")
|| (strtolower($exten) =="gif") )Petyyyyy
Ahová substring-et írtam, azt vedd strtolower-nek!
Soak (#13864):
Fejbűl írtam, na, nem jó kis netbeans-ben
$exten = end(explode(".",$_FILES['file']['name']));
-
trisztan94
őstag
Szvsz annyi a kérdés, hogy melyik a jobb megoldás. Prók és kontrák.
Lehetséges megoldások egy bejegyzéshez:
1 Adatbázisban poszt létrehozása után egy új bejegyzés készül a posztnak amiben le van tárolva annak írójának id-je.2 A posztot összekapcsoljuk a felhasználóval
A 2. lehetőség szerintem szebb, nem rakunk a poszt tartalmához irreleváns infót (a poszt lényege maga a bejegyzés, nem az írója), viszont a felhasználókhoz rakjuk a relevánsakat: tehát egy felhasználó posztjait.
dotnetben is egyre jobban nyomják a 2. megoldást. Sőt, ott még ötvözik a kettőt. (Legalábbis a pluralsight-os videókban)
-
spammer
veterán
Van egy ilyen:
<form method="post" ............>
<?php
while($row = $result->fetch_assoc()) {
$stuff = $row["stuff"];
echo "<input type='checkbox' name='$stuff' id='$stuff' value='$stuff'>";
}
?>
<input type="submit" value="submit">
</form>A feldolgozó oldalnál:
$_POST["valami"] kellene a feldolgozáshoz, de változó számú input van, más más nevekkel, attól függően, hogy az előző oldal mennyit olvasott ki adatbázisból.
Így nem tudom megadni, hogy, például
$valami = $_POST["valami"]; - mert nem tudom előre a neveket, és nem tudom előre, hány darab lesz, amit fel kell dolgoznia.
-
cstom
aktív tag
Igen, én is arra gondolok. Közben felmerült még egy probléma. Azt a gépet amelyiken fut az xampp/wordpress az IP/oldal neve alapján érem el böngészőből. Viszont ha valamilyen hivatkozásra klikkelek a weblapon, az már localhost/valami -re irányítana, így viszont nem találja meg a kért oldalt. Hol tudnám ezt megváltoztatni?
-
tildy
nagyúr
Esetleg int eseten megadhato a tipus is ( altalaban mondjuk nem kell, de ha fuggvenyt irsz, neha erdemes odairni, milyen bemeneti paramot varsz) :
$var = (int) 0;The casts allowed are:
(int), (integer) - cast to integer
(bool), (boolean) - cast to boolean
(float), (double), (real) - cast to float
(string) - cast to string
(array) - cast to array
(object) - cast to object
(unset) - cast to NULL (PHP 5) -
cucka
addikt
Jah, épp ezért lehetne megoldani egyszerűen, hogy ha belovassuk akkor már a jó értéket jelentítsük meg
A cron lényege, hogy valamit időzítve futtasson, mondjuk jelen esetben egy írási műveletet. Ettől te még akárhányszor kiolvasod, a helyes értéket fogod kapni, a frissítés ugyanis nem az olvasások számától függ, hanem az eltelt időtől.épp ezért irtam, hogy el kell tárolni egy utolsó frissitést plusz egy mana/h-t és nem is kell frissiteni feltétlenül.
Lehet így is, csak fölösleges minden egyes olvasási műveletnél lefuttatni az ellenőrzést, hogy kell-e frissíteni, tekintve, hogy az olvasások száma várhatóan sokkal nagyobb, mint az írásoké. Plusz ez web, itt több szálon történik a dolog, tehát lock-okat is kell alkalmazni, szóval tovább rontod az alkalmazásod teljesítményét.
Van egy ütemezett feladat, ennek futtatására van standard módszer (cron). Miért kéne ehelyett egy bonyolultabb és lassabb megoldást alkalmazni? (Annak eldöntése, hogy kell-e frissíteni, az minden, csak nem atomi művelet, ezért kell gondolni a párhuzamosságra is)Alapból nem, de nyilván megoldható.
Ok, akkor 1 percenként, na.
Ha már feltételezem a LAMP környezetet akkor miért ne? Sokkal jobban illeszthető a környezetbe és egyszerűbben is konfigolható. ( a futás gyakoriságától kezdve a kiépitett logolásig) .
Miért, egy cron által meghívott php script miért nem illeszthető jól bele a környezetbe? -
cucka
addikt
Egyszerűbb talán, de jobb semmiképp.
A mana érték egy játékban sokszor frissül, ergo rengeteg olvasási művelet lesz. Továbbá biztosítani kell, hogy ez esetben óránként (vagy akármikor) csak és kizárólag egyszer fusson le, ezt nem teljesen triviális jól megcsinálni.
A cron pedig simán futhat akár 30 másodpercenként is. Továbbá a cron az maga egy daemon, ami pont arra van, hogy megoldja ezt a problémát, minek erre fejleszteni egy másik daemont? -
Tele von Zsinór
őstag
Ez így nem igaz. Teljesen valid minta, hogy postolsz valahova, feldolgozod és ugyanoda redirectelsz (egyébként PRG, post-redirect-get néven fut).
Azért lehet ugyanaz az url, mivel a második már egy újabb kérés, független az elsőtől, és sima get, szóval a böngészőnek nem szabad megkérdeznie, akarsz-e újra postolni.
mobal, nem ismerem a keretrendszert, átirányítás után megáll az aktuális controller futása? Ennyi kód alapján egyébként a tippem az volna, hogy a postot ellenőrző ifben van a hiba, és így arra az ágra fut, mintha sima get kérés lenne, kiszolgálja az üres formot, és F5-re ekkor okés a kérdés.
-
cucka
addikt
Nem cél a gyors website? Elég sok irodalom van fent arról, mikor elemzik, hogy 100-200ms mennyit jelent értékesítési szempontból
Ezt a célt viszont nem úgy fogod elérni, hogy lecserélgeted a require_once-t include-ra, meg kicseréled a ?: operátort if-re. Értem én, hogy gyorsabb, de
1. A require_once pont azért lassabb, mert több funkciót lát el, amely funkciókra szükség van.
2. Én még nem láttam olyan projektet, ahol megkövetelték volna, vagy időt adtak volna arra, hogy ilyesmivel szarakodjunk.
3. Nem igazán jellemző, hogy nagy oldalaknál a php alkalmazásszerver lenne a szűk keresztmetszet, plusz ezt a részt elég jól lehet skálázni.Szóval valóban, elméletileg igazad van, tényleg lehet ilyen 2ms-okat gyorsítani, ha ilyesmivel foglalkozol, a valóság és a tapasztalat viszont az, hogy ilyen értelmetlen optimalizálásokkal nem éri meg foglalkozni és ezért senki nem is teszi.
-
fordfairlane
veterán
Én nem mondtam, hogy facepalm de ha már tudjuk hogy jobb akkor miért a rosszabbat használjuk ?
Cserébe futásidőben hibát okozhat azzal, ha egynél többször próbálja a program ugyanazt betölteni. Ja persze, tudom, az a program nem jól van megírva. Szerintem meg az az 5ms lényegtelen, az ezzel való foglalkozás maga a tiszta inproduktivitás.
Ja, igen, tudom a következő választ is, mindenki milliós látogatottságú webes alkalmazást fejleszt, ahol rendkívül feszített a processzor terhelés.
-
cucka
addikt
Arról van szó, hogy egy webalkalmazásnál a require_once és az include közötti teljesítmény különbségnek (meg a többinek, ami a topikban előjön) olyan minimális impaktja van, hogy egész egyszerűen nem érdemes vele foglalkozni.
A Forma1-el ellentétben a webfejlesztés nem verseny, a cél nem az, hogy a weboldal a lehető leggyorsabb legyen (mert akkor első körben a php-t kéne lecserélni mondjuk c-re), hanem hogy elég gyors legyen. -
cucka
addikt
Ha 10 milliós oldalletöltésed van, akkor a teljesítmény problémák elsősorban az adatbázis oldalon fognak előjönni, esetleg rosszul implementált algoritmusoknál, vagy olyan helyzetekben, amikor hiányzik egy jó cache.
Ilyen baromságokkal, hogy most az include vagy a require_once gyorsabb, sehol, semmilyen környezetben nem érdemes foglalkozni. Ha ott tartasz, hogy ezen múlik a programod teljesítménye, akkor gyenge a vas, erősebbet kell venni és kész. Nem mellesleg a vas olcsóbb, mint fizetni hónapokig egy programozót, hogy ilyen, ezredmásodperc töredékét jelentő dolgokra vadásszon. -
sgery
őstag
A html pedig így néz ki
-
alitak
senior tag
CentOS. Viszont időközben a rendszergazdánk alakított valamit, mert a függvény már megy. Az új probléma, hogy nem tudok becsatlakozni külső adatbázishoz. Másik, nagyon hasonló rendszerről ugyanaz a PHP kód működött, valamint kliensprogramból be tudok csatlakozni. Még megpróbálok ssh-n keresztül csatlakozni, lehet más a gond, nem pedig a PHP.
-
trisztan94
őstag
Igen, ez kicsit gyenge kifejezés volt, de akkor se gondolná az átlagfelhasználó, hogy mi minden van mögötte.
offban off: Ha jól értettem 600 magos szerver van alatta?!
Nem rég vágtam bele egy nagyobb projectbe, nem annyira bonyolult oldal, de még én sem gondoltam volna, hogy ennyit kell vele sz*rakodni, pedig azért nem az első melóm.
-
Sk8erPeter
nagyúr
3 egyenlőségjel használata esetén nem fogja kiírni.
Bővebben:
http://php.net/manual/en/language.operators.comparison.php
If you compare a number with a string or the comparison involves numerical strings, then each string is converted to a number and the comparison performed numerically. These rules also apply to the switch statement. The type conversion does not take place when the comparison is === or !== as this involves comparing the type as well as the value.
<?php
var_dump(0 == "a"); // 0 == 0 -> true
var_dump("1" == "01"); // 1 == 1 -> true
var_dump("10" == "1e1"); // 10 == 10 -> true
var_dump(100 == "1e2"); // 100 == 100 -> true
switch ("a") {
case 0:
echo "0";
break;
case "a": // never reached because "a" is already matched with 0
echo "a";
break;
} -
PiXeL90
tag
Nem nagyon akarom megosztani a forrást mert egy céges honlap.
De már rájöttem, hogy mi a baj csak nem tudom, hogy tudnám megcsinálni az lenne a kérdés, hogy lehet-e több function -t egybe fűzni úgy, hogy egymás után fusson le? Vagy hogy tudom egymás után lefutattni?
Segítségeteket előre is köszi! -
Sk8erPeter
nagyúr
Hát de ez nem jó, mert először végigrohangászol a tömbön, hibát keresve, aztán ha minden oké, akkor array_sum-mal még egyszer végigrohangászol a tömbön, ekkor már összegezve a számokat. Felesleges lépések, ahelyett, hogy egyszer mennél végig rajta, nem sokkal több karakterrel. Legalábbis szerintem a foolproof megoldás érdekében jobb lehet talán a foreach, ízlés kérdése, én nem szeretem a plusz felesleges lépéseket.
Később gond lehet, ha optimalizálni kell.
(#12582) Soak :
az előbbi alapján nem meglepő. -
Speeedfire
félisten
pl
<form id="contact-form" action="/kapcsolat" method="post"> <div id="contact-form_es_" class="errorSummary" style="display:none"><p>Kérjük javítsa az alábbi beviteli hibákat:</p>
<ul><li>dummy</li></ul></div>
<div class="row">
<label for="ContactForm_name" class="required">Név <span class="required">*</span></label> <input disabled="disabled" name="ContactForm[name]" id="ContactForm_name" type="text" value="Speeedfire" placeholder="név..."> <div class="errorMessage" id="ContactForm_name_em_" style="display:none"></div> </div>
<div class="row">
<label for="ContactForm_email" class="required">Email <span class="required">*</span></label> <input disabled="disabled" name="ContactForm[email]" id="ContactForm_email" type="text" value="email@domain.com" placeholder="email..."> <div class="errorMessage" id="ContactForm_email_em_" style="display:none"></div> </div>
<div class="row">
<label for="ContactForm_subject" class="required">Tárgy <span class="required">*</span></label> <input size="60" maxlength="128" name="ContactForm[subject]" id="ContactForm_subject" type="text" placeholder="tárgy..."> <div class="errorMessage" id="ContactForm_subject_em_" style="display:none"></div> </div>
<div class="row">
<label for="ContactForm_body" class="required">Üzenet <span class="required">*</span></label> <textarea rows="6" cols="50" name="ContactForm[body]" id="ContactForm_body" placeholder="üzenet..."></textarea> <div class="errorMessage" id="ContactForm_body_em_" style="display:none"></div> </div>
<div class="row buttons">
<input class="superbutton" type="submit" name="yt0" value="Elküld"> </div>
</form>Nincs bennük semmi sem.
-
lakisoft
veterán
Ezekre gondolok:
public function open_connection(){
$this->connect = mysql_connect(
$this->host, $this->username, $this->password);
if(!$this->connect)
die("Sikertelen kapcsolódás: ". mysql_error());
else{
$db_select = mysql_select_db($this->database, $this->connect);
if(!$db_select)
die("Sikertelen kapcsolódás: ". mysql_error());
else
$this->query("SET NAMES 'UTF8'");
}
}
--by SektorFlop (Bocsánat nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni.)vagy
public function selectSearch(){
$i = 0;
$query = "SELECT * FROM hirdetes WHERE ";
foreach ($this->terms as $each){
$i++;
if($i == 1)
$query .= "title LIKE '%".$each."%' OR
content LIKE '%".$each."%' OR
varos LIKE '%".$each."%'";
else
$query .= "OR title LIKE '%".$each."%' OR
content LIKE '%".$each."%' OR
varos LIKE '%".$each."%'";
}
//$sql = $this->db->escape_value($query);
$result = $this->db->query($sql);
if($this->db->num_rows($result) > 0){
while($row = $this->db->fetch_array($result)){
$this->tomb[] = '<h3><a href="allas.php?id='.$row['id'].'">'.
$row['title'].'</a></h3>
<small><b>'.$row['varos'].'</b>, '.
$this->mv->showMegyeName($row['megye']-1).'.
<b>Feladás dátuma:</b> '.$row['date'].' </small><hr>';
}
}
else{
$this->tomb [] = "Nincs találat!";
}
}
--by SektorFlop (Bocsánat nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni.)A jelenleg piacon lévő adatbázis kezelők nagy többsége ismeri a tárolt eljárásokat, és ismeri a dinamicSQL-t is.
Miért nem azt használjátok?A php kódba barkácsolt sql script összeállításnak nem látom szakmailag a szépségét. Ez afféle szükségmegoldásnak tűnik.
Nyugodtan mondjátok el, ha nem így van.
-
Lacces
őstag
Akkor lehet én nem tudom használni, mert nekem ezt adja ki, ami szerintem fullra értelmetlen egy preg_replacebe:
$txt='&lap=12';
$re1='(&)'; # Any Single Character 1
$re2='(lap)'; # Word 1
$re3='(=)'; # Any Single Character 2
$re4='(12)'; # Integer Number 1
if ($c=preg_match_all ("/".$re1.$re2.$re3.$re4."/is", $txt, $matches))
{
$c1=$matches[1][0];
$word1=$matches[2][0];
$c2=$matches[3][0];
$int1=$matches[4][0];
print "($c1) ($word1) ($c2) ($int1) \n";
} -
SektorFlop
aktív tag
public function fetch_array($result_set){
return mysql_fetch_array($result_set);
}szóval semmi extra.
önmagában jó ha echo-om a tömbe helyezés helyet. mármint így értem:
$result = $this->db->query("SELECT * FROM table");
while ($row = $this->db->fetch_array($result)){
echo $row['title'].'<br>'. $row['content'].'<hr>';
}Igy kiírja az összes rekordot.
-
Brown ügynök
senior tag
Bocsi a kavarásért. Csak kipróbáltam, hogy lehet-e olyat, hogy annak a cookienak az érvényességét állítom be ahol a session is tárolódik de úgy továbbra is fennállt a hiba.
Most leszedtem a szerverről a működő kódot, átírtam a cookie hatókörét helyi URL-re és úgy tűnik működik. Kop-kop. Tehát marad a két cookies megoldás.
-
Brown ügynök
senior tag
-
kaplaranti
csendes tag
Igazából pénzt semmi képp sem, mivel ez egy önzetlen dolog lenne a kollégáim részére és én is max egy köszönömöt kapnék érte.
Másrészt mindenki fel tudja írni egy papírra..(a régi bevált módszer)
De mégis jó lenne ha működne.
Én nem a megoldást kérem,esetleg ha van valakinek ötlete vagy példákat küldene azt nagyon megköszönném. -
Inv1sus
addikt
Ennyiből tanácsos kipróbálni a framework-öket, mert azok sok terhet levesznek a válladról. Én is a codeigniter validátorát használom, magamtól nem tudnék annyi mindenre figyelni vagy akkor jönnék rá, hogy hiányzik valami, amikor már késő
...
Szerintem ha van időd, szedd le valamelyiket és másold ki belőle a számodra szükséges függvényeket.
-
Speeedfire
félisten
Én a yii beépített validátorával.
-
Swifty
csendes tag
Megkövetlek benneteket, tényleg nincs leírva, hogy ez egy kezdő/haladó/expert topik...
Amint írtam, beszélgessünk... Akár a TDD-ről...Nekem arra sült el az agyam, hogy a probléma megoldása lassan már abba az irányba mutatott, hogy csak egyfajta (értsd: OOP és társai) megoldás létezik...
Sorry, ha túl agresszív vagy érthetetlen voltam...
-
PazsitZ
addikt
ha itt minden sorban van két interface meg osztály akkor egy olyan hiba (vagy fejlesztés) ami amúgy egy logikus kódnál 3 óra, itt 2 nap
Megfelelő tesztekkel, rögtön ki kell, hogy bukjon a hiba helye. Ilyen szempontból pont jól beazonosíthatóan, mivel a felelősségi körök szét vannak osztva. Az interface pedig pont egyfajta contract, ami alapján az együttműködést lehet biztosítani.
A szar, logikátlan kódtól persze az OOP sem véd meg egyáltalán, de ezt senki nem állította.százezer (millió) sor
Olyan pedig pont nem létezik, hogy egy teljes rendszert részletesen, véglegesen lespecifikáljanak neked.
Tehát az esetek többségében, úgyis fejlesztési iterációk vannak, ezáltal pedig úgyis vagy aránylag rugalmasan oldod meg a dolgokat, vagy refactorálhatsz.az emberek számára kell azt logikussá tenni és könnyen átláthatóvá.
Itt nem tudom mire gondolsz, mi a nem logikus kód számodra.Jelentősen többet kódolok
Én pont nem azt írtam, hogy jelentősebben többet kódolj.A nem jól tesztelhető kódot, hogy tudja rendesen kitesztelni a megfelelő ember?
Én itt egy kis ellentmondást érzek. Avagy a kitesztelés nem az én gondom, oldja meg más, ahogy akarja?
Egyébként a rosszul tesztelhető kód a legtöbb esetben egy jelzés lehet a kódra nézve. -
Soak
veterán
Jah és amit még akartam írni , olyan szerenécs (?!) helyzetben vagyok, hogy egy 10éves legacy kódon és egy 1 éves (hasonlóan felépített kódot mint alább írtam, természtesen sok ezer munkaórával töketesítve ) kódon dolgozhatok és mind a kettővel meg lehet mindent oldani.
Persze akármilyen mozzanat a régiben komplett részlegek refactorálásához kéne hogy vezessen, de ez nem von le abból, hogy tökéletesen (és viszonylag elfogadható erőforrásigénnyel) fut.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Pontosan, teljesen egyetértek.
Ilyen tök ártalmatlan viták miatt moderátorokhoz szaladgálni nem kicsit vicces. Sajnos épp emiatt a moderálás a topicban kezd Athlon64+ noszogatása révén egy kicsit egyoldalúvá válni (nem túl jó, hogy egy ember szájízének megfelelően alakul a topic sorsa, és még egy minimális vitába sem lehet belemenni (és ha vita, akkor mi van?
), mert aztán jön az óvóbácsi
).
-
bobace
addikt
Na látom, sikerült itt indulatokat kelteni.. Azért bátorkodtam ide feltenni a kérdést, mert az apache topikba nem írtak 3 éve, itt meg az apache-ra keresve elég sok friss találat is volt. Gondoltam köthető a témához, ha már más is meg merte kérdezni itt ezirányú baját
Ennyi.
Ja és:
- Nyilván beírtam, a keresőbe, de nem volt olyan, ami nekem kell.
- Azért tettem fel a kérdést, mert előtte már 2 napig a google-t túrtam, és nem jöttem rá a megoldásra. Nem szoktam olyat megkérdezni, amit meg bírok oldani...
- mivel nem én írtam a rendszer magját (csak átalakítom saját igényekre), és másrészt nem is vagyok programozó, így ebből kell főznöm.Én kérek elnézést...
-
Sk8erPeter
nagyúr
1. ezzel a hozzáállással a Prohardver! már rég megszűnt volna létezni.
2. pedig direkt megelőztem ezt a hozzászólásodat, mert nem volt nehéz kitalálni, hogy ilyen színvonalas választ fogsz adni, ezt írtam, parse-old>> "Kíváncsian várom az ajánlatodat, hol tegye fel a kérdését, ahol van is esély rá, hogy kap releváns választ" (segítségül kiemeltem a fontos részt)
3. többre ment volna egy segítőkész válasszal, mint a kioktatásoddal.Ezért kérdeztem vissza tőle, hogy hogy oldotta meg a korábbit, abból kiindulva egyszerűbb lesz megoldani.
4. ezzel egyetértek.
5. ömmmm - inkább no comment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- Nintendo Switch 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest