- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
Polacheck
üzenetére
Nem is azt mondom, hogy szörnyű, csak egyszerűen nem fekszik, és az első nap kivételével csak veszítettem. Nem tudom felvenni az ottani ritmust. Hogy szerintem vacak lapokra allint mondanak de folyamatosan, és sokan. Amikor elfogadtam, akkor meg vagy éppen jobbak voltak, vagy behúzták. Vagy én mondtam allint, és pont az volt nála ami megvert, konkrétan egy magasabb set. Ami persze azért nem olyan gyakori, de akkor pont nem esett jól. Meg érzésre sokkal több a lapütközés. De azért hallgass meg mást is, lehet hogy csak nekem nem jött be, vagy belefutottam egy downswingbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Doom Eternal
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 drón akkumulátorok (35e) és töltőHUB (25e)
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest