Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ajánlom neked, a Harrington on Hold'em I-II-III at, én megvettem eredetibe az USA verziót, hihetetlen jó. Nem is kell az első órán változtatnod, így is kell, aztán viszont el kell kezdeni lazábban játszani, sajna, főleg ha a vakok óriásiak a stackedhez képest. Pár posttal korábban definiáltam, mi az az M Harrington leírja hogy adott M ekkel milyen stílusban kell játszani, nekem sokat segített. Most olvasom a III. kötetet, ez már a Workbook, kemény.

Jennifer Hamman egy leosztását követte végig eggyik fejezetben, 2005 WSOP,erről láttam videot, tudtam mi lesz a végkimenetel.
Q káróQ pik a csajnál, flop Qtreff-J káró-10kőr, emel visszameelnek rá, adja, turn, 10káró, chekkel, emelnek, adja, ugye fullja van
, river 7káró, csaj all in, ember adja. Mutat egy 8-9kárót ekkora suckert még nem láttam, durva, nagyon durva. Le van 10 oldalon vezetve, de ilyen szitukat mindenki beszopja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest