Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• addikt

Tudtok valami általános stratégiát javasolni tournamentekre?
    Az első 1 órával nincs gond, sőt az a rész kifejezetten fekszik a stílusomnak, általában végig chip leader vagyok az asztalomnál és stabilian benne vagyok az első 50-ben(1000 induló).
    De ahogy a vakok megnőnek olyan 6-800-ra(induló zseton 1000), eléggé szétesik a játékom. Az a baj, hogy sajnálok adni ennyi zsetont mindenfél sz*r lapra és beülök várni a tutira, az meg vagy jön vagy nem és így elég passzívvá válik a játékom. Közben meg látom, hogy a többiek ilyen 27o és társaival nyerik a potokat... Az ilyen lapokat én reflexből eldobom, de a bunkertaktikám sem kifizetődő. Szóval nem igazán tudom, mit kéne csinálnom. Van erre esetleg valami általános irányelv? Esetleg személyes tapasztalat?

A másik gyengéma heads-up játék, mondjuk abban még nem is nagyon volt részem. Csak néha beülök ilyen 6 személyes sit'n'go-kra, a második helyig szinte mindig eljutok aztán a heads-upban szépen kicsinálnak... Most sikerült végre nyerni egyet, de ez is csak mázli volt. Tudom, hogy ezt mindenkinek magának kell érezni, de pár apró tanácsnak is örülnék.
    Valósznűleg ott rontom el megint, hogy szeretek biztosra menni és átengedem a másiknak az irányítást, hagyom hogy szétblöfföljön(de szép szó)... Itt is az a bajom, hogy hiába tudom hogy neki sincs semmije, csak azért emel, hogy dobjam be, egy 95-tel akkor sem fogok visszaemelni.(pedig lehet, hogy azt kéne) És szépen bedobálom a lapjaimat, végül pedig megesznek a vakok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés