Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #1846 üzenetére
Na ez az a tipikus eset, amikor az ember NEM megy a csaláselmélet topikokba, és nem sírja őket tele, hogy csalnak a termek, mert egyszerűen minden bejön. Pedig megtehetné. Mondjuk az ellenfelek meg még csak a hab a tortán.
Az a baj a sng-kkel a bwinen, hogy nincs még hozzájuk elég bankrollom. Hiába ilyen csóró vagyok.
Ott ugyanis, a tényleg nagyon alacsony nano buyines sng-k azok ilyen 1$+30c-esek, de csak az első kettő fizet. Az sng meg olyan, hogy lehet hogy rettenetes profi vagyok belőle, de mondjuk az első négyet a tízből zsinórban elbukom, utána már nem lenne kedvem megnézni, hogy a maradék hatot vajon megnyerem-e.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #1848 üzenetére
haver mondta, hogy ritka érdekes játékosállomány van micro limiten.
ha megkapom az ingyen 50 dollárt, akkor én is megtapasztalom.Good to be good, but better to be lucky.
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1846 üzenetére
Egy kérdés: ez melyik terem?
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
concret_hp
addikt
na toltam egy 6fős 2$ sng-t ez önmagában nem poén, hanem hogy hogyan ejtettem ki mindenkit:
1. delikvens: KQ-m van, emelek, adja, flop: KQ3, csekkelek, emel 200-at, visszamelek 400ig, rátolja allint 800-al, mutat: 32
2. delikvens: AQs, emelek preflop, 2adja, flopba ottvan 2 a színemből, emelek harmad potot, visszamel min-t, adom, turnre megjön a 3. szín, emelek megint hramad potot, emberünk vissza allin...
3. delikvens: SB-ből bemegyek 89o-val, mivel többiek dobtak, meg amugy se olyan rossz az. ellen csekkel, flop: 887 emelek 2BB-t, ellen vissza potot, én vissza még1 potnyit, ő allin, mutat: Q7 nem jött neki semmi (főleg hogy 2db Q-val nyert volna, meg ha full lesz az asztalon akkor osztozunk)
4. delikvens: A7o-t kaptam buttonon amivel emeltem is egy vakot. flop: A76, elcsekkelem, emel potot, én vissza mégegyet, ő allin 1000körüllel (nekem 6000 felett volt) természetesen adom, mutat: 43 , lyukas sorra tolta be... mondjuk gondolom arra számított, hogy eldobom, bár ha már visszaemeltem akkor sejtheti, hogy nem fogok dobni
5. delikvenssel 1800-7200ról kezdtük a HU-t és 100volt a BB, szóval nem volt a legkellemesebb helyzetben, de egy 99 vs TT-ben sikerült dupláznia. kb. 3 osztás múlva kaptam egy T8s-t, flopra meg QJ9 jött. emeltem 1 vakot, ő vissza 500-ig én meg allin, adta, mert 4 színe volt, de nem jött neki le az 5.
ezeken kívül mást nem is nagyon csináltam, csak elloptam 1-2 vakot.
[Szerkesztve]vagy fullba vagy sehogy :D
-
regent
aktív tag
Mindenkinek:
Természetesen abbahagytam, tegnapra (mint ahogy írtam is), csak ilyenkor szükségem van arra, hogy kiírjam magamból a történteket. Utána már jól alszom. Lehet 20 év múlva ettől kapok infarktust majd, márminthogy nem üvöltözök, és nem vágom bele az egeret a monitorba. Bocsánat, ha valakinek belegázoltam volna a lelkébe, ez volt amúgy a célom, mert az ilyenkor olyan jólesik, de igazából persze senkire nem haragszom, magamon kívül.
De nem adom fel, ma visszanyerek mindent NL100-on. Nem kell más csak egy AA a kézbe, és valaki aki megadja 46s-el az all-int.
Sajnos még azt sem tudom, hogy tényleg én voltam-e a béna (esélyes), vagy bad beatek voltak a kulcspartikban, mert a PT-m amit megrendeltem még nem jött meg. A státusza két napja unprocessed. Ez azért zavar, volt már valakinek ilyen?
A legfurcsább, hogy kb. az este 2/3-áig egyáltalán nem éreztem semmiféle jelét a tilt-nek, utána már talán a sok veszteség miatt volt bennem egy kis hülyeség (lásd A9s-el megadni egy jó játékos emelését, bár hova lenne a (póker)világ, ha mindig csak a nuts-al játszanának az emberek). Sőt, gyakorlatilag minden (4) asztalon a beülőő környékén egyensúlyoztam, hol felette 8-10$-al, hol alatta 5-6$-al, de inkább összességében pluszban voltam, feszesen játszottam, mikor jött egy-egy nagy bukta. Ráaadásul rengeteg jó lapot kaptam, ha lesz PT-m pontosan összeszámolom, de szerintem legalább 8 AK-t kaptam az este folyamán.
Na mindegy, ilyennek is kell lennie, visszamegyek PL10-re, aztán gürizek tovább.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Grass
aktív tag
Végre kaptam egy AA-t, de a ''sikersorozatom'' így is töretlen maradt. Hősünk megad 5vakot a TJ-val és égi áldásként befloppol egy sort mert hát miért ne... Én ismét szoptam. Remek. Mára elég volt ebből a gusztustalan játékból.
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1841 üzenetére
Igazából már kinőttem ebből, legalábbis ring gamén már egyáltalán nem zavar, a ''mi lett volna ha...'' faktor. De azért érdekel, hogyan oszt az rng.
Megint más: sehogy se tudom rendesen benyomni pokertrackerbe ezt a tornát. Most a legújabb bajom éppen az, hogy 155 handet sikeresen importált, 64-et pedig egyáltalán nem akar. Valami unable to get blind structure hibaüzivel. Ez a 64 hand elég véletlenszerűen van kiválasztva, több blind levelről is. Szóval egyáltalán nem találtam semmi összefüggést, hogy miért pont ezekkel van baja, amikor a többit gond nélkül importálta. Ha valaki találkozott már ilyennel, akkor legyen kedves világosítson fel.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
concret_hp
addikt
amit eldobtál, azon szerintem a legkevésbé sem érdemes idegrohamot kapni
de ha tutira akarsz menni, soha ne dobj el semmit és akkor tuti nem lesz olyna, hogy ''pedig lejött volna'', de így lehet hogy gyorsan leapad a bankrollod
regent: szerintem próbálj megnyugodni, bár elhiszem, hogy nem könnyű
de mellesleg te fogalmaztál úgy mintha meglett volna, pedig nem is, ugyhogy ezen talán nem kéne felkapni a vizet
-
Pá
addikt
Easy.
Ha rám hallgatsz feküdj le aludni, de ma már ne játsz többet. Sőt ha teheted a holnapot is kihagyhatod. Én tegnap buktam, és ma nem is játszottam cashgamet, csak az említett MTT-t.
Apropo erről a sztrétflöös mizériáról jutott eszembe, már sokszor meg akartam kérdezni. Nem tudja valaki, hogy a partynak az rngje, olyan fajta ami előre leosztja a lapokat, vagy olyan ami folyamatosan kever? Tehát maradva az említett esetnél, ha mondjuk regent mégiscsak megadja a preflop emelést, vajon ugyanaz a flop jött volna le vagy sem? Azért érdekel, mert nálam is szokott lenni, hogy mondjuk a foldolt K4oval fullom lett volna, és így sosem tudom, hogy vajon mennyire legitim idegrohamot kapnom.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
regent
aktív tag
Pontosan tudom, hogy nem volt sztrétflössöm, nem gyúrok rá még, ellenben ha ez felétek így megy, akkor gyúrjál a szövegértésre egy kicsit, mert látható, hogy úgy írtam, hogy nyertem
kihagyás
volna, ha.
Ebből asszem nyilvánvaló, hogy mi helyzet. Hívják ezt mindenfélének, magyarórán biztos tanultuk mindannyian, én elfelejtettem hogy nevezik. Aszzem ez nem az irónia.
Amúgy tökre kivagyok, úgyhogy ne kötözködj, mert odamegyek, és úgy seggberúglak, hogy éhenhalsz, mire leesel.
A végén, már csak röhögni tudtam. Persze vissza kell nyerni amit elbuktam, ugye ismerős az érzés mindenkinek. AK-al (szokásos, fél óra alatt kaptam hármat, négy asztalon) limpelek nagyvakból, hárman vagyunk. Én, a kisvak, meg egy laza agresszív középről. K66, az agresszív emel egy fél potot, ami amúgy szokása volt, gyakran lopkodott. A kisvak dop, én meg visszaemelek, erre visszaemel még egy kicsit, mert már csak olyan kis shortstack volt, a sok lopkodásban valahogy elfogyott neki a pénze. Turn 6, river érdektelen, mert a playanál 69-volt és a póker (de még a flopolt drill is) jobb a TPTK-nál.
Másik asztalon kicsit később: Deepstack (akiről feltételezhető, hogy jó játékos, mert vagy 3 asztalon láttam legalább 3 beülővel ülni) emel, A9s-el adom, nem is tudom miért. Flop QAA. Emel egy cont bet szerűt, de nem érzek rajta igazi erőt (ne kérdezzétek hogyan érzem az igazi erőt, mert nem tudom). Ezért adom. Turn 9. Hurrá, rámmosolygott a szerencse, hacsak nem AQ-val emelt. Emel tovább 2/3 potot. Nehogy elijesszem, csak megadom, és már azon gondolkodom, hogy riveren, mit csinálok majd, ha emel, mit ha nem. River K. Ebben a pillanatban tudtam, hogy verve vagyok. Emelt, és nem tutam eldobni.
Persze nála az AK nyerő lap. Na itt már csak nevettem kínomban, és ott is hagytam az egészet. Két hét meló ment megint a levesbe.
Úgyhogy ne ingereljétek az amúgy is dühös oroszlánt mindenféle akadékoskodással, mert szólok a bátyámnak, és az kibánik a bátyátitokkal úgy, hogy....., nem is tudom hogy, de nagyon.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
concret_hp
addikt
hm megnéztem az első handet és ott BB voltam csak mindenki foldolt, és ezért csak a 2. handnél lett először aktív az ablak
grass: ilyenkor az van, hogy kifogtál egy peches szériát, de majd elmúlik és előbb utóbb neked fognak jönni a lapok
-
Grass
aktív tag
Ez valami ritka szánalom. PartyPoker az elmúlt 2 nap termése. Négyszer kaptam KA-t. Minden egyes esetnél valakinek AA ja volt. QQ jött kézbe, flopba persze mindig lejött a KA, KK nál meg az AJ. KK val kiszoptam KK ellen mert az ő királyára ráoszttottak egy flush-t. Amikor 2 párt flopoltam valakinél ott figyelt a set. SNG nél level 5-nél vagyunk, még egy kibebaszott játszható lapot nem kaptam Csak vakként szálltam be addig persze flopnál dobnom kellet mert semmire nem volt kilátásom. Nagy vakba kerültem. Q2s. rámosztottak egy flusht, de még ennél is szoptam. JQ kézbe Flop: 89T (semmi flush veszély. Srác elkezd izmozni, mindketten all in be megyünk. Turn: J, river Q. Nála ott van a KA.
Összesen - $40. Most komolyan ez mi a jó kurvaisten ilyenkor?"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Pá
addikt
Ha dobtad flop előtt, akkor nem mondhatod, hogy megvolt a sztrétflöss, szal gyúrjál még rá. Amúgy tényleg nem akarlak idegesíteni, de pont a 46s a kedvenc lapom, ezzel szoktam gamblerkedni és nagy preflophívásokat megadni, szóval én megértem az ürgét.
Szerencsére én a tegnapi zakómat ma visszanyertem egy MTT-n. Nem nagyon szoktam versenyezni, de most megtetszett, lehet mostanában befizetek 1-2-re, csak az a baj velük, hogy nagyon időigényesek és még fárasztóak is.
Viszont lehet, hogy jól menne, most pl szinte lap nélkül lettem 24. a 523-ból és lehetett volna jobb is csak csináltam egy tök felesleges hülyeséget azóta sem értem, hogy miért és rögtön ki is pottyantam.
Az egész verseny alatt(kb 3 óra) volt egy AA-m amivel csak a vakokat vittem, két AKo, 1db 88 és 2db 55, meg 3 KQo. És ennyi. Szóval elvileg ezt simám meg kell tudjam ismételni.
concrete_hp: handhistoryd nincs? abból lehet, hogy kiderülne mi is történt pontosan. Ja és ne itélj elsőre. Lehet ha beülnél a kocsmába a jómunkásemberek közé, 2 perc alatt még a gatyádat is lenyernék rólad.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
concret_hp
addikt
beültem egy sng-re. 1. osztásban sb voltam, valami jó szar lapot kaptam amit foldra raktam. következő osztásnál nézem: 1000 zsetonom van, és button vagyok és az asztalnál kerek 6000 zseton van
vagy fullba vagy sehogy :D
-
regent
aktív tag
Ma olyan szinten potyogtak az AK-ok, hogy az hihetetlen. Meg is lett az eredménye, legalább minusz 30$, úgy, hogy voltam már plusz 15-ben is. Aztán szünetet tartottam, és mivel ilyen jól ment feljebbmentem PL25-re. Ott jött egy látnok, aki tudta, hogy a 46s-az olyan lap, hogy 5BB-t gond nélkül meg lehet vele adni. Nagyon érezte, mert a flop 357 szivárvány lett. Most ki az aki ilyenkor, preflop erődemonstráció után nem tolna rá egy rendeset. Megtettem én is 2/3 potnyival. Adta. Turn K, itt örültem és emeltem megint. Nagyon ravaszul megint csak adta. River 4, ami kezdett bennem kétségeket ébreszteni, és hiú reményeket tápláltam egy ingyen terítésre. Na ez ugyan hiba volt, de a végeredményt nem befolyásolta, mert all-in rakott, amit összeszorítot fogakkal megadtam, pedig éreztem a vesztemet. Ez volt az asztalon kb. a harmadik leosztásom szóval semmi infó róla. Ezután majd minden leosztásban benne volt a látnokom, de valami homály lehetett az éterben, mert szétosztogatta a zsetonjait, persze az enyémekkel együtt. 60$-ról indult a playa, és 19-en állt mikor megszakadt a net.
Hogy a kiskakas csípje meg.
Amúgy két óra alatt legalább 8 AK-t kaptam, meg vagy 3 AQ-t, AJ-t, szóval nem panaszkodhatom, jöttek a lapok. De már lassan ott tartok, hogy az AK preflop fold. Ha nem emelek vele akkor jó esetben bejön egy A a flopban és az emelésemre mindenki dobja, rossz esetben meg bejön az A, és valakinek két párja lesz valami Ax-el.
Ha meg emelek, akkor belefutok egy drillbe, vagy mint előbb is egy flopolt lyukas sorba.
Ja, megvolt az elsőő flopolt sztrétflössöm, mindjárt A-5-ig, ráadásul sokat is nyertem
volna vele, ha nem dobom el az 5BB preflop emelésre a 23s-et. Ez a póker.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
concret_hp
addikt
múltkor mentem hazafelé, kocsmában kint a teraszon, ilyen tipikus jómunkásemberek is tolták, frankón zsetonnal meg minden
de ez jó mert egyre több lesz a halacskavagy fullba vagy sehogy :D
-
L|zsidoboz
őstag
egy újabb gyúrós pokerezik. hova süllyed ez a világ...
[link], itt fent van a legtöbb elérhető pokerkliens. kiválasztasz egyet, amelyik kinézetre legjobban tetszik. azt letöltöd, feltelepíted (van olyan oldal is, ahol telepíteni sem kell, és böngészőből tudsz játszani), és bemész egy play moneys szobába.
ha ajánlhatok egyet, az a pkr poker [link] ha csak játékpénzben játszol, akkor sztem az a legjobb, mert kimagaslik a grafikája és a játékélménye.
egyébként vannak olyan oldalak, ahol adnak ajándék valódi pénzt is, az nem kerül egy centbe se, mégis játszhatsz valódi pénzben. ha érdekel, akkor arról is dobhatok linket.Good to be good, but better to be lucky.
-
luci
aktív tag
Van itt valaki kecsóról ,aki csak zsetonokkal játszik ?-no valódi zsé !
...
-
bandus
veterán
Sziasztok!
Én is elpókerezgetnék a neten másokkal, de nemtudom hogy fogjak hozzá. Annyira nem érdekel a játék, hogy fizessek is érte, szóval valami ingyenes megoldás kéne. Mit ajánlanátok? Köszi"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Pá
addikt
Pokertrackerbe hogy kell normálisan beimportálni a a tournamenteket?
A feenél meg a nyereményeknél 0-át ír általában. Van egy két torna ahol engedi változtatni, de most pl nem enged hozzányúlni.
Meg elvileg benne van az összes hand amit játszottam, de annál a résznél ahol azt nézhetem milyen lapjaim voltak csak 17 félét mutat.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1823 üzenetére
Hát most vagy elírtak valamit a cardplayernél, vagy valamit nagyon benéztek az asztalnál. Gyanítom inkább az előbbi, de akkor is fura.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Biztos én vagyok nagyon fáradt, de valaki magyarázza már el nekem, hogy miért is esett ki Negro.
''Daniel Negreanu was eliminated in the last level. He had the majority of his chips committed on an 8-7-5 board with pocket nines. His opponent sheepishly turned over K-4. However the 6 fell on the turn completing his gutshot. The river couldn't help Negreanu. He was eliminated a few hands later.''
szerk: forrás: [link]
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
regent
aktív tag
Na ja, sajnos én sem. Éppen majdnem van 200$-om, ami NL10-re is csak-csak elég a szigorú bankrollmanagement szerint, persze azt nem igazán erre a limitre találták ki. Komolyan gondolkozom rajta, hogy hozzácsapok még 400-at és NL25-ön kiszedek egy terembőől egy 200-as bónuszt, az a várható nyereséggel együtt legalább 1500-kéne hogy legyen, mondjuk egy hónap múlva. ha ez megvan, akkor már valszeg a NL50-et is ki-kipróbáltam, ha ott is megy a buli, akkor lehet továbblépni. Bónuszkurvának állni, hátradőlni, koktélt kortyolgatni, és stírölni a csajokat havajon.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
L|zsidoboz
őstag
tegnap én is kipróbáltam full tilten, milyen érzés idiótán játszani. beültem nl25re 5 dollárral, és nem féltem all int tolni a közepes lapokra sem. rebuy nélkül 20 dollárral szálltam ki.
végre nem én éreztem azt, hogy ''na, már megint ez a hülye lemákolt''.Good to be good, but better to be lucky.
-
regent
aktív tag
Majd egy másik napon megtalálod, ne félj. Akkor majd egyenlítesz. Csak arra vigyázz, hogy nehogy egy stabil NL200-NL400-as játékossal fuss össze, aki ma éppen lazított egy badbeat sorozat után. Mert vannak ilyenek.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
***** Hand History for Game 6117305391 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, July 03, 07:16:03 ET 2007
Table Table 127116 (Real Money)
Seat 10 is the button
Total number of players : 10
Seat 1: GEC_Invader ( $2.72 USD )
Seat 3: osipovvit ( $0 USD )
Seat 4: ManiacFin ( $9.14 USD )
Seat 5: wiebSch ( $3.05 USD )
Seat 6: WuidAss ( $2.30 USD )
Seat 7: sergioni111 ( $9.19 USD )
Seat 8: chris_cs ( $5.17 USD )
Seat 9: Goertsi ( $4.95 USD )
Seat 2: russiapoquer ( $9.46 USD )
Seat 10: Weenerdude21 ( $4.09 USD )
GEC_Invader posts small blind [$0.05 USD].
russiapoquer posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Goertsi [ Tc Th ]
ManiacFin folds.
wiebSch folds.
WuidAss folds.
sergioni111 folds.
chris_cs folds.
Goertsi raises [$0.56 USD]
Weenerdude21 folds.
GEC_Invader calls [$0.51 USD]
russiapoquer raises [$0.92 USD]
Goertsi calls [$0.46 USD]
GEC_Invader calls [$0.46 USD]
** Dealing Flop ** [ 4c, 9s, 2d ]
GEC_Invader checks.
russiapoquer bets [$1.70 USD]
Goertsi folds.
GEC_Invader is all-In.
** Dealing Turn ** [ 5h ]
** Dealing River ** [ Kh ]
russiapoquer shows [ Ad, Js ]high card Ace.
GEC_Invader shows [ As, 9d ]a pair of Nines.
GEC_Invader wins $6.14 USD from the main pot with a pair of Nines.
#Game No : 6117307368
Én elhittem neki a magasabb kézbe párt. Showdown után rájöttem, hogy vagy egy zsenivel vagy egy idiótával van dolgom. Nem kellett sokat várni, hogy kiderüljön, idióta az illető, mivel a preflop játéka abból állt, hogy vagy 9 vakot emelt, vagy kapásból allin ment.
Na gondoltam semmi baj, csak jöjjön valami épkézláb lap, elkapom. Pár körrel később kézbe AK, UTG emel 5 vakot, barátunk reflexből benyomja az allint, én is betolom, hogy szorítsam ki az UTG-t, az dobja is ahogy kell.
A maniacnál K2. Flushel nyert.
Hát ez *****ra felbaszott.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
regent
aktív tag
válasz L|zsidoboz #1814 üzenetére
Tudtommal (nem nagyon néztem utána, de néhány hozzászólás ezt írta) nincs igazán működő tört verziója, amúgy meg úgy gondoltam ennyit megér. Éppen tegnap este vettem meg, miután az ezer ingyen betölthető handből világossá vált számomra, hogy soha nem check-raiseltem ez idő alatt, és a riverben hajlamos vagyok checkelni, és eldobni egy emelésre, akkor is, ha előtte nyomultam. A visszajátszott handekből láttam, mennyire nyilvánvaló lehetett az ellenfélnek, hogy el fogom dobni egy nagy betre.
Azóta már vittem vagy négy potot check-rais-zel, és legalább kettőt riverbettel.
Szerintem megéria az árát, ha kicsit is komolyan gondolod a pókert. Végülis már NL50-en alig több, mint egy beülő.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
Kipróbáltam én is a Poker Trackert, alig 700 handet importáltam csak be, de most már elmondhatom, hogy papírom van arról, hogy Tight Agressiv/Agressiv vagyok.
A jelem meg egy pénzeszsák, tök jó ez olyan mint az oviban.
Kár, hogy mindezek mellett (vagy éppen ezért) bukóban vagyok, de szerencsére csak néhány bad-beat miatt. Hiába, a hétvégi játékosok nem képesek belátni, hogy a backdoor sorra all-int elfogadni nem plusszos.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
Júniusban egy óvatosabb feszesebb stílussal kisérletezgettem, de nem jött be. Ettől függetlenül tanulságos volt, úgy érzem magasab limiteken még hasznát veszem majd, de NL10-re nem ez kell.
Szal ma visszatértem a jól bevált lazán indulós aztán vakon emelgetős stylra és mintegy 700 hand alatt vissza is termeltem az egész júniusi veszteséget.
Úgy érzem most sokat fejlődtem, ebben a 700 handben úgy voltam szépen nyereséges, hogy a sor volt a legerősebb handem (!!!!) és azoknak is csak a 60%-a nyert showdownt.
Ja és közben már 19 QQ-val nem sikerült egy showdownt sem nyerni, viszont azóta újabb két beülőm bánta a szipirtyókat. Lassan tényleg bevezetem náluk a preflop foldot.
De hogy legyen meg a kontraszt a régi mumus a JJ most nagyon szépen teljesít. 23 darab után 90% fölött nyerek velük és a showdownokat eddig 100%-ban hozták. A win money when seeing flop mutató is 85% fölött áll velük. Ez igazán szép teljesítmény a bubiktól.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #1808 üzenetére
ezt még nl10-en is lecallolják sztem az esetek legalább felében
vagy fullba vagy sehogy :D
-
viharhozo
addikt
Harom hete nem jatszottam. Ma beultem egy otven dollaros tornara, es az elso handben sikerult kiesni. Eleg szutyok kezdet.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
L|zsidoboz
őstag
-
viharhozo
addikt
válasz Bandit21 #1797 üzenetére
Preflop a 99 callja nekem hatareset, mivel a button emelt, a lopas valoszinubb, ezert reraise kene (mondjuk 600-ig). Ha a button feszes, akkor fold. A nagyvaknak 180-at kell tartania egy 420-as potba, izi call. A pot 600.
Nem irtal szineket, ezert a flop utani akciot nehez megitelni. A flop veszelyes, ha van benne ket azonos szinu, sztem erdemes overbetelni, h a huzok takarodjanak. Ha nincs, talan akkor is lehet egy gondolattal nagyobb a nyitas. A kisvaknak 1000-es potba kell 400-at tartani. En itt dobnam a 99-et, o nem dobta. A nagyvaknal ugyanez 1400/400, oesd-vel, izi call, tovabbmegyek, en itt allint toltam volna a helyeben.
Mivel mindket csoka csak tartott eselyes a huzolap, amit remekul kiegeszit a turn 9-es. A 400-as emelesnek itt vegkepp semmi ertelme, neked pedig nem lehet megadni harmadik emberkent, mivel szinte biztosan verve vagy (illetoleg tudni kene, mennyi zsetonod maradt meg; ha keves, akkor jo a call, hatha fullosodsz).Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #1801 üzenetére
úgyhogy a kioffolt részemre írta, ahol 10/20 volt a vak
egyébként igaz, felesleges volt, de mivel se bájion se semmi tét nem volt, meg kedvem is volt hazárdírozni, ígyaztán miért ne?vagy fullba vagy sehogy :D
-
regent
aktív tag
válasz Bandit21 #1797 üzenetére
Nem ismerem a stílusod, de említed, hogy amit csináltál az agresszív magadhoz képest. A 99 szempontjából a preflop megadás szvsz OK., ha bejön, akkor nagy eséllyel kassza, ha nem, akkor eldobja, és bukott 5BB-t az este elején, na és akkor mi van. A K10 pedig egy kezdőnek prémiumkategórás lap, ráadásul flopra ''majdnem'' sora lett, innen már nem hagyja magát ''kiblöffölni''. Utána meg már rosszul játszott mindenki, csak máshol, máshogyan.
A kisvak meg a nagyvak a turn megadással, te meg az all-in megadásával. Ez a póker.
Amúgy nem feltétlen olyan nagyon rossz a nagyvak megadása (még ha a kisvak eldobja, akkor is állnak mellette érvek). Ugyanis a session elején jártok, open ended sora van, ami ha bejön akkor nagy eséllyel tönkretesz téged, hiszen ''elrejtette'' azzal, hogy megadta azt amit nem szabadott volna. Ha nem jön be még eldobhatja ha nagyot emelsz, ha pedig lassítasz esetleg, mert a flopon csak cont betet csináltál akkor olcsón teríthet, esetleg megpróbálhatja ellopni a potot. Az olcsó terítés meg azért jó ilyenkor, mert akinek szeme van az láthatja, hogy itt egy calling station fish játszik. Nincs is annál szebb, mint amikor néhány leosztással később az ellenfelek kezüket-lábukat törve igyekeznek a fejüket a hurokba dugni.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest