Hirdetés
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Ma olyan szinten potyogtak az AK-ok, hogy az hihetetlen. Meg is lett az eredménye, legalább minusz 30$, úgy, hogy voltam már plusz 15-ben is. Aztán szünetet tartottam, és mivel ilyen jól ment feljebbmentem PL25-re. Ott jött egy látnok, aki tudta, hogy a 46s-az olyan lap, hogy 5BB-t gond nélkül meg lehet vele adni. Nagyon érezte, mert a flop 357 szivárvány lett. Most ki az aki ilyenkor, preflop erődemonstráció után nem tolna rá egy rendeset. Megtettem én is 2/3 potnyival. Adta. Turn K, itt örültem és emeltem megint. Nagyon ravaszul megint csak adta. River 4, ami kezdett bennem kétségeket ébreszteni, és hiú reményeket tápláltam egy ingyen terítésre. Na ez ugyan hiba volt, de a végeredményt nem befolyásolta, mert all-in rakott, amit összeszorítot fogakkal megadtam, pedig éreztem a vesztemet. Ez volt az asztalon kb. a harmadik leosztásom szóval semmi infó róla. Ezután majd minden leosztásban benne volt a látnokom, de valami homály lehetett az éterben, mert szétosztogatta a zsetonjait, persze az enyémekkel együtt. 60$-ról indult a playa, és 19-en állt mikor megszakadt a net.
Hogy a kiskakas csípje meg.
Amúgy két óra alatt legalább 8 AK-t kaptam, meg vagy 3 AQ-t, AJ-t, szóval nem panaszkodhatom, jöttek a lapok. De már lassan ott tartok, hogy az AK preflop fold. Ha nem emelek vele akkor jó esetben bejön egy A a flopban és az emelésemre mindenki dobja, rossz esetben meg bejön az A, és valakinek két párja lesz valami Ax-el.
Ha meg emelek, akkor belefutok egy drillbe, vagy mint előbb is egy flopolt lyukas sorba.
Ja, megvolt az elsőő flopolt sztrétflössöm, mindjárt A-5-ig, ráadásul sokat is nyertem
volna vele, ha nem dobom el az 5BB preflop emelésre a 23s-et. Ez a póker.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest