Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DemonDani
addikt
Azt hiszem hogy én is megválok a Redbulltól,
Eddig a RBR+FI kombóval meneteltem, de azt hiszem át kell térnem Ferrári+Lotus-ra csak azért nem tudom hogy megéri-e ez nekem, mert így az eladások mellett 20millió is bánja. A harmadik csapatom a Williams, és ahogy számolom 10 futamba is telhet, mire visszaszerzem a redbullt is. Már ha jól számolok nagyjából, így akkor az utolsó 4-5 futamra összeállhat a csúcskombó. Ám versenyzőm nem lesz, az szinte biztosnak tűnik. Túl drágának tűnnek azok, akikbe érdemes lehetne fektetni, ráadásul csapatként így meg már most betudom tenni ezeket...
A csere szerintetek megéri a 20 misit vagy maradjak a RBR+FI-nél, és addig ne akciózzak míg a fostaliga Williamset nem tudom kicsit is értelmesebbre cserélni? (valszeg Monaco után már beférhetne a keretbe a Merci, és akkor lenne RBR+FI+Merci) Esetleg azt tudom még megjátszani, hogy most kiteszem Ricciardot, és helyette Pic, így már Monacoba is tudok menni a zárójeles kombóval.
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Pluszmunkát és erősebb Red Bullokat hozhat a Pirelli döntése
Ezt figyelembe véve eldőlni látszik, hogy a RBR+Merci+FI+Pic erősebb lehet mint a Ferka+Lotus+Williams+Ricci.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz DemonDani #3053 üzenetére
na ez most jól elgondolkodtatott... nálam is benn van a RB, de kukázni szándékoztam őket monaco után (vagy ha a szabadedzéseken nem mennek jól, akkor már előtte), így viszont lehet hogy megéri majd benntartani őket.
másfelől meg nagyon nem tudom mitévő legyek, a mostani hétvégén beférne a lotus+ferrari, amire jól lehetne építeni a jövőben, viszont gyanús hogy a merci itt monaco-ban tényleg esélyes lehet... viszont ha nem lesz faktor, és a red bull is rossz hétvégét fut, akkor lehet nem lesz pénzem kanadára a lotus+ferrari-ra... szóval nem tudom, kockáztassak a mercivel monaco-ban, vagy inkább menjek rá már most a hosszú távon esélyesen jobb kombórasteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
DemonDani
addikt
válasz FireKeeper #3054 üzenetére
Hát akkor lényegében ugyan az a felállásod mint nekem és ugyan az a lehetőséged is kb, amit előtted vázoltam
Én már 99% hogy Merci+RBR+FI kombóval fogok menni.
Szabadedzés után látod most mi volt, és mi lett az időmérőre... Ez sem alap már, most h trükközni kezdett a Merci[ Szerkesztve ]
-
pacman789
aktív tag
Szerintetek melyik lenne jobb választás?
C. Pic helyett D. Ricciardo, és Merci marad. vagy
Marad Pic és Merci helyett Lotus.
Attól félek, hogy Monaco után már nem tudom megvenni a Lotust, de remélem ha jól mennek a Mercik időmérőn akkor hozható a jó hely. -
Motion_Blur
félisten
válasz pacman789 #3056 üzenetére
Én hagynám (hagyom is) a Mercit Monacora. Azt gondolom hogy többet fognak drágulni mint a Lotusok, időmérőn szinte garantáltan első két sorban lesznek és versenyen is TOP6-ba várom mindkét autót. Kimi képes Monacoba beleszürkülni sajnos és IM-en szerintem csak 4. erő lesz a Lotus.
Szvsz még Kanadára is érdemesebb megtartani a Mercit, és Silverstone-ra betenni a Lotust, ott erős eredményt várok a csapattól.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
SzalaiG
addikt
Sajna nem úgy alakul ahogy szeretném. Kéne már egy Merci-Lotus dobogó!
-
-Mike-
addikt
Semmi értelmes fejlesztés nincs most, csak egy Pic > Bottas cserére futná. Megéri? A legolcsóbb pilóták maradnak ebben a 10milliós sávban vagy beszoktak drágulni?
-
attisx
addikt
A legolcsóbb pilótáknak (+kis csapatoknak) folyamatosan csökken az árfolyama egészen az 5 millás alsó határig, mivel rendszerint közelében se járnak a 12. helynek.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
M3oH
addikt
Jelen pill.ban ez a felallas: J. Bianchi, C. Pic, Lotus, Mercedes, Force India + 8misi
Lehetosegeim:
-Pic>Ricc csere.
-Pic>Sutil es FI>ToroR; mellette szol, hogy Sutil most nagyon olcso es a TR sem rossz az arahoz kepest.
-Pic>DiResta es FI>Cat; De nem vagyok benne biztos, hogy nyerek annyit DiRan, mint amennyit bukok a Caten.
Sauber/Williamssal meg lehet jatszani, csak sztem nem erdemes. Velemenyek? thx -
FireKeeper
nagyúr
én az elsőt vagy a másodikat lépném meg (inkább a másodikat) illetve lehet hogy elgondolkoznék egy lotus-ferrari cserén is. a lotusok gyenge qual tempója itt nagyon visszaüthet, és ha a ferka+merci kombó fut egy jó futamot, akkor lehet hogy már kanadára meglehetne egy ferrari+lotus kombód, ami a futamokon jól hoz, és később valszeg viszonylag olcsón mellé tudod csapni a mercedest hogy a qual is jó legyen pontban.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Armando_19
őstag
válasz Motion_Blur #3057 üzenetére
Ejj, látom már megint ugyan arra gondoltunk... Sutil jó lesz Monacoban. Utána meg meglátom hogy kijön e a Merci Lotus csere.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Armando_19 #3063 üzenetére
Kéz a kézben haladunk, remélhetőleg a siker felé
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Armando_19
őstag
válasz Motion_Blur #3064 üzenetére
Hát de ha csak ez a logikus kifizetődő csere? Az az 1 pont, lehet még sokat fog számítani.
-
venember83
nagyúr
Mivel hideg lesz Monacoban, így hátha lesz egy jó hétvégém a Ferrari-Merci-Sutil kombóval.
-
hoffman_
nagyúr
válasz venember83 #3066 üzenetére
Merci időmérő 1-2 lesz, és ezen a pályán lehet, hogy meg tudják tartani. Sima ügy, figyeld meg
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
FireKeeper
nagyúr
asszem a merci-ferka-FI jó kombó lesz a hétvégére
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
jpm
senior tag
válasz FireKeeper #3068 üzenetére
Én is lehet visszarakom a mercedest ha hozzák az edzésen már az is jó
-
Armando_19
őstag
Alonso-Sutil-Cat-Tor-Mer a felállás.
-
qgetata
csendes tag
válasz Armando_19 #3070 üzenetére
Nekem is hasonló a felállás, csak nincs pénzem Sutil-re.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Armando_19 #3070 üzenetére
Alonso-Sutil-Mar-Tor-Mer
Elválnak útjaink
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Motion_Blur #3073 üzenetére
persze még így sem kizárható hogy ugyanannyi pontotok lesz
-
Armando_19
őstag
Na majd meglátjuk. 1 újabb pont, esetleg 3 különbség lesz max.
-
IreN!CuS
őstag
Na ez az fp3 megkavart mindent
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
X3B6O0X
aktív tag
Mivel fejlesztésre nincs pénzem, a Ferrarit meg nem akarom eladni, inkább egy gyengébb hétvégét zárok... Szomorú, de már jártam meg azzal, hogy a sok cserebere visszaütött. Talán a Red Bull beférne... Lehet váltok is rá.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
FireKeeper
nagyúr
eddig többször megtettem hogy nem hallgattam egy megérzésre, és meg is bántam mindig. most inkább azt bánom meg, ha nem jön be, de megpróbálom.
chilton-rosberg-caterham-ferrari-toro rossosteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
M3oH
addikt
A biztato elso ketto szabadedzes alapjan megleptem a Lotus>Ferrari cseret. Massa bekutyult itt nekem a vegere
-
FireKeeper
nagyúr
massa nem indul, esik az eső... lehet nem kellett volna kockáztatni
massa lehet hogy indul. viszont a merci... áhh....
[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
válasz FireKeeper #3080 üzenetére
De szárad a pálya, még van remény
-
pacman789
aktív tag
Minden pályán más a rendező? mert most borzalmas, össze-vissza kapcsolgatja a képet, a feliratok is hol látszódnak hol nem, egymásra teszi a fordulatmérőt meg a helyezéseket...
-
M3oH
addikt
válasz FireKeeper #3080 üzenetére
Hat a kockazat benne van a dologban mindig, utolag mar konnyen okos az ember Ferrari biztato volt, aztan ez lett. Alonsoban es mercikben meg bizok. Massa szegenyem, esetleg vmi okos taktikaval lehet meg pont szerzo holnap.
-
FireKeeper
nagyúr
ÉS BEHÚZTA
bár lehet benn kellett volna tartani a Red Bullt, de nem baj, max bukok pár pontot, hosszú távon a ferkát akartam megvenni.
"csak" 38 pont, rosberg erős szereplése ellenére közel sem a legjobb időmérő lett, massa kiesése, alonsó relatív gyenge időmérője rányomta a bélyegét a pontokra, a kiscsapatok most nem tudtak varázsolni.
[ Szerkesztve ]
-
M3oH
addikt
Igen, Merci hozta, ami varhato volt. En FIt valtottam TRra, eddig az sem rossz. Egyedul a Ferrari nem hozta a vartat, de remelem versenytempojuk meg lesz, es nem lesz nagy bukta
-
FireKeeper
nagyúr
én meg már nagyon meg akartam szabadulni a red bulltól, lehet éppen rosszkor tettem meg
minden reményem rosberg első helyében van, ha az bejön, talán kanadára már befér a ferrari+lotus.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #3086 üzenetére
a vicces az, hogy az előző csapatommal (plusz RIC helyett SUT) a legjobb időmérőm lehetett volna... nagyon remélem mostmár hogy rosberg nyer, bár lehet még így is bukom a dolgon. valszeg a red bull és a merci jobban drágul mint a ferrari és a lotus, szóval ha maradok a seggemen, nem kellene izgulnom...
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
válasz FireKeeper #3087 üzenetére
eléggé hasonló cipőben vagyok 40 pont. Nincs mese, Rosbergnek kell nyerni.
-
netpeti98
addikt
50 pont!
Üdv netpeti98
-
X3B6O0X
aktív tag
24 pont, sejtettem, hogy rossz lesz a hétvége, de inkább a következő futamok érdekében beáldoztam a mostani hétvégét.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Armando_19
őstag
Giedo van der Garde majd megcsinálja nekem a tuti. 52 pont időmérőn, bízzunk benne, hogy Alonso jön még kicsit előrébb is, meg Sutil érjen be, és akkor rendben vagyunk.
-
jpm
senior tag
válasz FireKeeper #3089 üzenetére
Túl sokat vesztek a cserélgetésekkel. Lehet hagynom kellet volna az összeállításomat ahogy volt az előző versenyen, úgyis lesz kavarodás. diResta most nem volt jó húzás, persze lehet Sutil fog összakadni vkivel a rajtnál. diResta meg feljön. Rosbergnek nyerni kell hogy ne maradjak le nagyon.
-
T0rnad0
addikt
Na ez nem egyszerű verseny, csak a Mercik legyenek már elől
-
pacman789
aktív tag
azt hittem rosszabb lesz a hétvége, de 182 pötty nem panaszkodok.
bár az időmérő csak csak 43 pont lett. -
Motion_Blur
félisten
233 pöttyöcske, kivételes módon most jól jöttem ki egy káoszfutamból
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #3097 üzenetére
Gyors számolással 211 ,hogy lett neked annyi?Tessék elszégyelni magad
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
jpm
senior tag
210pont nem rossz azért, de tudtam hogy cumizni fog a lotus!
-
FireKeeper
nagyúr
193pont, a ferrari megvételével sokat buktam, még erre a hétvégére benn kellett volna hagyni a red bullt, (bár lehet akkor nem tudtam volna betenni rosberget). mindegy, hosszú távon szerintem jobban járok a ferrarival. aminek örülök, az a lotus gyenge szereplése, így jóval olcsóbban juthatok majd hozzájuk. sutil kár hogy nem fért be, ma nagyon szépet ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest