Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3351) Armando_19 válasza Qorthral (#3350) üzenetére


Armando_19
őstag

Egy instant Alonso>Vettel csere befigyelt nálam. Mást nem is tudok változtatni, maradt 10 millám. Meglátjuk, mi sül ki belőle.

(#3352) -Mike-


-Mike-
addikt

265p. Eltudnám viselni minden verseny után ezt a pont mennyiséget.

(#3353) Qorthral válasza Armando_19 (#3351) üzenetére


Qorthral
őstag

Vettel + Merci. Na az kemény. Vettel nagyon drága, de ismerve már nagyjából az idei erőviszonyokat nem tudom azt mondani, hogy feltétlen rossz húzás :D

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3354) venember83


venember83
nagyúr

242 pont, ennyit szerintem soha nem kaszáltam még. SUT-RIC-FER-MER-MAR plusz 24 millió. RIC helyett PIC, MER helyett pedig RBR? Értelmesebbet, biztosabbat nemigen látok.

(#3355) jpm válasza Qorthral (#3350) üzenetére


jpm
senior tag

Köszi. Nem rossz :D
Összesen 16x cserélt, én 15x :D Mégiscsak megérte most 5-ből 4 komponenst lecserélni. Innen lehet nagyot esni :DDD

(#3356) jpm válasza Qorthral (#3350) üzenetére


jpm
senior tag

mondjuk durva hogy összesítettben előre jöttél 851-et a ligában meg 9-et :DDD
venember83 nem biztos hogy annyival jobb a RBR.

[ Szerkesztve ]

(#3357) venember83 válasza jpm (#3356) üzenetére


venember83
nagyúr

Nem biztos, másik opció SUT-GRO-FER-MER-MAR. A Marussiát nem tudom értelmesre cserélni, így vagy maradnak a csapatok és akkor RIC-GRO csere, vagy beváltom a Mercit és Ricciardot.

(#3358) Zoza24


Zoza24
senior tag

basszus:) 223 pont,összesítésben egy hely előre,ligában 3 hely hátra:)

Forza Italy!

(#3359) qgetata


qgetata
csendes tag

Köszönöm az előző tippeket a csapatválasztáshoz. 249 pont jött össze.
A mostani változtatás ötleteim a következők lennének:

Jelenlegi csapat:
Alonso, Chilton, Mercedes, Force India, Toro Rosso +13 milla

Opciók:

Alonso, Bottas, Mercedes, Force India, Toro Rosso (lassú építkezés)

Vettel, Chilton, Mercedes, Force India, Caterham (Vettelben mindig lehet bízni, és egy futam után úgy is újra be lehet rakni a Toro Rossot)

Alonso, Chilton, Red Bull, Caterham, Toro Rosso (RB + Alo párosban lehet bízni)

Grosjean, Chilton, Mercedes, Force India, Red Bull (erős csapatok ,de nincs Alo + Grosjean eléggé lutri)

Szerintetek?

Üdv
Qgetata

(#3360) McCartman


McCartman
senior tag

Grat a sok 200 pont felettihez. :C

Én Grosjeannal befürödtem, szép lassan lebomlott alatta az az autó.
Szó szerint, azt nyilatkozták nem tudják mi volt az oka de az új fejlesztésű első szárnya darabokban kezdett szétesni ezért is látták jobbnak biztonsági okokból kiállni pár körrel a vége előtt, nem túl bizalomgerjesztő a Lotus fejlesztéseire nézve. :D

Amíg egyben volt minden jó tempót ment így nem is hibáztatom érte a srácot, ilyen ez a játék, jó adag szerencse is kell hozzá.

Azért még a ligaátlag felett vagyok így is, igyekszem nem lehúzni. :D

Így viszont szép lassan átállok szerintem szurkolói üzemmódra, Vettellel és kiscsapatokkal és nem erőltetem, lesz ami lesz.

[ Szerkesztve ]

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#3361) McCartman


McCartman
senior tag

A Merci félelmetes mennyit nyert ezen a 'biztonsági' csalóteszten, ha innentől elkezdik behúzni a megközelíthetetlen időmérős tempó után az első helyeket egyértelműen ők lépnek elő a RB elsőszámú vetélytársává.
43 pont Hamilton hátránya de messze még a szezon vége, ez simán ledolgozható.
A több mint fél másodperces időmérős tempókülönbség pedig elég meggyőző.

[ Szerkesztve ]

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#3362) venember83 válasza venember83 (#3357) üzenetére


venember83
nagyúr

ROS-RIC-FER-FI-MAR? Biztatóbb, mint a grozsis változat. Nem könnyű ez a popszakma.

(#3363) Armando_19 válasza Qorthral (#3353) üzenetére


Armando_19
őstag

1 millió hiányzik a Rosberg-Vettel- mar-tor-fi-hez. Szerinted? :) És van még pár ilyen vicces opció. Ha meghagyom pl Alonso-t, és Merci el, Rosberg be, 1.2 hiányzik a Lotushoz. Ver a víz rendesen, hogy mit hogy csináljak, de egy biztos, hogy nagy változások lesznek ;]

Mod: a Toro rosso velem van a kezdetektől, és szépen hozzák a pontokat az árukhoz képest, szóval azt nem akarom feláldozni..

[ Szerkesztve ]

(#3364) DemonDani


DemonDani
addikt

250 :C 138. hely :)

fránya 5. fokozat, nem baj majd legközelebb.
Grat mindenkinek! Törjünk előre! :DDD

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#3365) FireKeeper válasza Armando_19 (#3363) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

alo-ros-toro-FI-töltelék nem fér bele a keretbe?

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3366) Armando_19 válasza FireKeeper (#3365) üzenetére


Armando_19
őstag

Alo-Ros-Sau-Tor-Fi is befér. Inkább elhoznám a saubert már, úgy is kell majd évközben fejleszteni, több pontot hoz mint Mar, és itt már ezek a 10-15 pontok is úgy látom mérvadóak lesznek. Hátha Hulk fut egy jót otthon.

(#3367) FireKeeper válasza Armando_19 (#3366) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

a saubert sztem ne hozdd el, óriási anyagi gondjaik vannak, ők maximum gyengülni fognak az év folyamán. akkor már inkább a williams. de inkább hagyj a helyén egy kiscsapatot, és gyűjts a Lotusra, vagy RB-ra.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3368) Armando_19 válasza FireKeeper (#3367) üzenetére


Armando_19
őstag

Nagyon agyalok, rengeteg lehetőségem van. Már vagy 5 végső variációra mondtam, hogy na igen, ez lesz az, aztán mégse. :)

(#3369) jpm válasza Armando_19 (#3363) üzenetére


jpm
senior tag

Ahoz hogy én ezt berakjam hiányzik több mint 20Milla :) a cserélgetésekkkel sok pénzt szórtam el, de eddig kifizetődött.
Alonso neked (meg akinek régebben bennt van) jól kamatozik, csak pontban nem túl sok.

(#3368 én is így voltam vele de egy idő után nem lesz túl sok mozgástered. Legalábbis most én úgy érzem hogy a mostaninál jobb konfigurációt nem tudok csinálni :D

[ Szerkesztve ]

(#3370) McCartman válasza Armando_19 (#3368) üzenetére


McCartman
senior tag

Tavaly mikor még új voltam a játékban nálam is hasonló volt a lelkesedés. :D
Mostanában már jó ha nem felejtem el/késem le az időmérő előtti határidőt. :DDD

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#3371) qgetata


qgetata
csendes tag

Szerintetek milyen lenne egy: Vettel, Chilton, Mercedes, Force India, Caterham felállás? Asszem túl sokat agyalok a felálláson. Lehet, hogy marad az Alo, Chilton, Merci, FI, TR és gyűjtünk egy kis lét az RB-re. Az a baj, hogy Alo mellé csak úgy fér be az RB, ha eladom a Mercit és a Force Indiát. Annyit nem ér az egész.

Nagy a dilemma. Addig is kíváncsian várom a Pirelli-Fia döntést a hétvégével kapcsolatban.

(#3372) Qorthral válasza qgetata (#3371) üzenetére


Qorthral
őstag

Alonsot érdemesnek látszik eladni. Most is sokat drágult, holott erőből (Vettel kiesése és az előtte lévők defektjei nélkül) legjobb esetben 6., IM-en 10., ez pedig együtt csak kb 50 pont. Annyi zsetonért pedig, amennyit kóstál, ez elég kevés. Ráadásul ha jönnek a kevlármerevításű gumik, az valószínűleg nem a Ferrari (és a Lotus + FI) malmára hajtja majd a vizet. A Ferrari erősödhet, de nem túl sanszos, hogy egy hét alatt az élre törnek... Leghamarabb a 3 hetes szünetben látom esélyét. Persze Alonsot sosem szabad leírni, de most szvsz már hiba bent tartani. Vettel jó vétel lehet, de nem az ár/érték aránya miatt, mert az nem annyira jó (még mindig túl drága), inkább az árfolyam fényében. Ha szerez 2-3 dobogót zsinórban, rengeteget lehet majd kaszálni az eladásával. Ha egyáltalán lesz mersze eladni őt bárkinek. :) Persze Alonso is drágulni fog és ilyen értelemben mégsem hiba bent hagyni, de nem érzem most a Ferrariban az erőt.

Ugyanakkor az éremnem mindig van egy másik oldala is: Alonso az egyik legkonzisztensebb pilóta a mezőnyben, a Ferrari pedig nagyon megbízható, mindig hazahozza a gépet, elég jó helyeken. Nem véletlen, hogy 90 dobogós helyet szerzett már a spanyol, a valaha volt 3. legtöbbet. Ha a 3 hetes "szünet" (illetve az alatta zajló immár teljes értékű 3 napos teszt!) valamint a nyári 5 hetes pihenő alatt a Ferrari képes fejlődni, akkor lehet a mostani hétvégére úgy is gondolni, hogy éremes még kihúzni ALO-val/Ferrarival, mert ha utána felerősödnek, vissza kell tenni és bukik a cserélgetésel az ember akár laza 10 milliót. Arról nem is beszélve, hogy a Red Bull mindig rizikósabb vétel: több a technikai hiba, illetve ott van Webbo is, aki önként idén biztosan nem ad már át pozíciót... Na meg itt van még ez is.

A Red Bull és a Merci toronymagas esélyesnek tűnik a hétvégére... De azt se felejtsük el, hogy ha melegebb lesz, az könnyen segíthet a gumikímélőbb csapatoknak ezen 2 istálló ellenében. Érdekes még Grosjean, aki most elég jó áron megvehető és a Lotus szerintem erős lehet most hétvégén. A FI is húzós kérdés, nagyon jók, de ők ellenezték legjobban a kevláros gumikat... Valószínűleg nekik ártanak majd azok a legtöbbet.

Összegezve: Ember legyen a talpán, aki jól dönt, de épp ezért jó ez a játék. :) Remélem adtam némi támpontot a bizonytalanoknak, vagy ha nem, legalább még jobban összezavartam őket :D

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3373) qgetata válasza Qorthral (#3372) üzenetére


qgetata
csendes tag

Na pont így látom én is. Szvsz Vettel nyara eddig nem sikerült mindig túl jól. De az idei évig még sosem nyert Montrealban sem. Most meg.... Ebből nem lehet semmiféle dolgot leszűrni. Egyszer minden pechszéria véget ér. És mivel nem szeretném, hogy Vettel megint Vb legyen, így berakom a csapatba. Hátha fog rajta az átok :DDD :DDD
Az a baj, hogy ALO mellé nem fér be a RB, pedig az lenne a jó. Vagy inkább legyen ALO, WEBBO páros??? És Vettelel várjuk az európai szezon végégig? Az a baj, hogy Vettel esetleges peches 2-3-4 helyezéseivel is jobban drágul, mint Alonso drágulna futamgyőzelmeivel, mivel Vettel mindig jobban szerepel az időmérőn és persze drágább is alapára. :F

(#3374) FireKeeper válasza Qorthral (#3372) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

Grosjean-al én is nagyon szemezek, főleg a kiesése (=olcsósodása) után... kíváncsi leszek mennyire változnak az erőviszonyok, már ha változnak-e egyáltalán az új gumikkal. nagyon fogom sasolni a szabadedzéseket most, főleg hogy most már van a mobilra livetimingom :D

Webberrel is elég erősen szemezek, de akkor meg értelmes csapatom nem lesz (caterham-marussia-toro....)

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3375) FireKeeper válasza FireKeeper (#3374) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

kieg: a Ros-Gro páros mellett beférne a ferrari, vagy FI+toro csapatként.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3376) venember83 válasza Qorthral (#3372) üzenetére


venember83
nagyúr

Sokat nem segítettél, majd a pénteki szabad edzések fognak esetleg... Ha a tavalyi évet nézzük, csak a RBR marad opció, Lotusnak nem volt annyira jó az a gumi, Ferrarinak se igazán, Merciről nem is beszélve.

(#3377) FireKeeper válasza venember83 (#3376) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

kíváncsi leszek, a tavaly erős, idén szenvedő alakulatok (williams, sauber és főként mclaren ugye) erősödnek-e majd.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3378) Qorthral válasza venember83 (#3376) üzenetére


Qorthral
őstag

Egyszerre mindenkinek nehéz. :D
De akkor személyre szabottan: szerintem érdemes betenned a Red Bullt, mert várhatóan egész évben erősek lesznek és nagyon hamar elszáll az áruk. A Merci is jó, így a FER -> RBR váltást szorgalmaznám, de tudom, hogy nálad a Ferrari lecserélése nem opció. Ezesetben marad a FER + RBR + egyebek (SUT, RIC rendben van), aztán majd valahogy beügyeskeded a Mercit is.

FireKeeper: Miért erősödnének? Nem a tavalyi gumikat hozzák a hétvégén, hanem a tervezett kevlármerevítéses variánst. A későbbi futamokig meg szerintem megoldják, sőt, lehet már a kevlár megoldja. A Meki már elismerte, hogy az idei év kuka és 2014-re fókuszálnak, a Sauber semmit sem fejleszt, a Williams meg... no comment. Amúgy ez a legérthetetlenebb, mert a tavalyi autó erős volt, Bottas nagyon ügyes, Maldo pedig piszok gyors, ennek ellenére semmit sem tudtak eddig felmutatni (száraz pályán).

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3379) FireKeeper válasza Qorthral (#3378) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

ha jól emlékszem a kevláros és az acélmerevítéses gumiknak máshogy változik az alakjuk terhelés mellett, többek között ezt hozta fel a csapat gyengélkedésének egyik okaként a mclaren.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3380) M3oH


M3oH
addikt

Hat nehez jo csapatot osszerakni, bar olyan 300Mbol eleg jol csemegezhet az ember :) Alonsot en is cserelem, igazabol hozott ~20Mt pluszba, meg azert pontokat is, de most itt vege. Eroteljesen gondolkozom egy RB+Merci duon + ami melle fer:
Ric/Pic RB/Merci/Marussia
vagy
Chilton/Pic Rb/Merci/TR

(#3381) venember83 válasza Qorthral (#3378) üzenetére


venember83
nagyúr

Köszönöm, pár ezres miatt Ricciardonak is repülni kellett sajnos.

(#3382) IreN!CuS


IreN!CuS
őstag

~800 ezere hiányzik ez Ricc/Gro/Ferka/FI/Merci csapathoz. :(((

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#3383) Armando_19


Armando_19
őstag

Na úgy néz ki megvan a végleges felállásom a hétvégére. Sokat agyaltam, Vettel, nem Vettel, nem engedek Alonso-ból. Nagy fan vagyok, nem fogom pont rá cserélni, ezért mindenképp köré kell építeni a csapatot.
Német nagydíj:
Sutil Alonso Marussia Lotus Mercedes.

(#3384) FireKeeper válasza Armando_19 (#3383) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

sutil helyére rosberg, merci helyére FI? hosszú távon sztem jobban járnál

én meg asszem bevállalom a 2 pilóta-zéró csapat felállást egyelőre, a néhány embernél már múltkor benn lévő webber-rosberg párossal, és ha nem lesz érdemi változás, maradnak is mindketten. Rosberg jó formában van, a merci erős, Webbernek várhatóan a kövi két nagydíj erős lesz, és a red bull is stabilnak tűnik. max akkor változtatok ha a gumitesztek után változik az erősorrend is.

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3385) venember83


venember83
nagyúr

Biztos megéri vajon most leváltani a Mercit RBR-re? Tény, hogy a bikák drágulni fognak, de most még hozhat jó pár pontot és milliót a Merci, ha a mai edzésből indulunk ki.

(#3386) Motion_Blur válasza venember83 (#3385) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Nem éri meg, ha egy árban lennének talán akkor is a Merci érné meg jobban.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3387) venember83 válasza Motion_Blur (#3386) üzenetére


venember83
nagyúr

Esetleg ROS-RIC-FER-FI-MAR? Bár kicsit kockázatos, de Rosberggel elvileg lehetne kaszálni.

(#3388) qgetata


qgetata
csendes tag

Úgy néz ki tényleg meg kell lépni az Alo Vettel cserét. Valami nagyon nem stimmel a Ferrarinál. Szvsz a Force India Ferrari és a Lotus kb. egy szinten van. Elöl a két Merci és a két RB.

(#3389) jpm


jpm
senior tag

látom mindenkinek kattog az agya :)
én is gondolkodok hogy a mercit csapatként indítsam vagy vmelyik versenyzővel.
Hamilton gyorsabb de drágább. (viszont a tippmixen még 5,1x pénz :D ) Csapatként az 1-2 hely borítékolható az edzésen 25pont. Amennyiben Rosberget rakom a csapatba, de vmit ront a versenyen az nagy bukó. Így egyelőre marad a merci csapatként.

(#3390) venember83 válasza venember83 (#3387) üzenetére


venember83
nagyúr

SUT-RIC-RBR-MER-MAR. Fájó szívvel és várva a mai második edzést.

(#3391) Motion_Blur válasza venember83 (#3390) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Ez már jobban hangzik ;)

Én is hasonlót tervezek ha Sutil ennyire erős marad:

SUT-RBR-MER-LOT

esetleg HAM-SUT-RBR-TR, de Rózsi erős lesz most is szvsz

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3392) IreN!CuS válasza Motion_Blur (#3391) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Nekem ez néz ki egyenlőre :

Ric-Pic-RBR-FI-Merci

Vagy

Sutil-Pic-RBR-STR-Merci

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#3393) jpm válasza Motion_Blur (#3391) üzenetére


jpm
senior tag

sok jó variáció lett hirtelen...

nekem még ez is beférne papíron jól néz ki :D
A. Sutil D. Ricciardo Lotus Ferrari Mercedes

[ Szerkesztve ]

(#3394) Motion_Blur válasza jpm (#3393) üzenetére


Motion_Blur
félisten

A Ferrari "kiválásával" mindenki egy irányba fog menni. Az fog dönteni hogy csapatként vagy egyénileg lesznek erősebben a komponensek. És most úgy érzem hogy csapat irányba kell mennem.

IreN!CuS: utóbbi :R

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3395) jpm válasza IreN!CuS (#3392) üzenetére


jpm
senior tag

ha kockáztatni akarsz akkor utóbbi.

Motion_Blur igen, sztem is, az dönt hogy ki az aki az adott komponenseket csapatként vagy versenyzőként használja fel.
Már szinte mindenkinek befér a FI, STR, MErci, Redbull meg vmi kissebb. ismét sok 250 pont feletti várható.

[ Szerkesztve ]

(#3396) venember83 válasza IreN!CuS (#3392) üzenetére


venember83
nagyúr

Mivel di Resta nem tűnik kimagaslónak, Sutil meg igen, ez még nekem is egyértelmű. :B

(#3397) IreN!CuS válasza venember83 (#3396) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Mindig kockázatosabb egy pilóta mint egy csapat.Benne van a pakliban,hogy Sutil 2x annyi pontot hoz mint az FI csapatként.De ha elsőként esik ki az egész hétvége bukó.
Ezért is írták a többiek ,hogy Sutil a jobb de egyben kockázatosabb választás is.

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#3398) venember83 válasza IreN!CuS (#3397) üzenetére


venember83
nagyúr

Mivel láthatólag Di Resta minimális pontokat fog hozni, ezért nem akkora érvágás, ha Sutil kiesik. Főleg, hogy Ricciardo helyett tennéd be, aki ugyanúgy nem autózott ma még nagyot.

(#3399) FireKeeper válasza jpm (#3395) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

YOLO webber-rosberg-marussia-toro-caterham :DDD

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3400) Motion_Blur válasza IreN!CuS (#3397) üzenetére


Motion_Blur
félisten

"az egész hétvége bukó" - nah, azért ez kicsit túlzás úgy hogy ott van a RB + a Merci csapatként :))

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.