Hirdetés

2023. február 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3001) jpm


jpm
senior tag

A ligában maradok sztem az első helyen, az összesített tabellán meg talán maradok a 10-be.
Vagy a Caterham-et cserélem Str-re vagy Bianchit Ricciardora :) más választásom nemigen van.

Qorthral: edzéseken 5-ből 4x verte Sutilt úgyhogy nem mondanám.

[ Szerkesztve ]

(#3002) Qorthral válasza jpm (#3001) üzenetére


Qorthral
őstag

Ettől még jobb Sutil, a versenytempó számít igazán. Ha megnézed, én azt írtam amúgy is, nem az edzéseket.
Szerinted reális, hogy ligaszinten di Resta szerzett eddig több pontot (ráadásul ennyivel), a mutatott teljesítményük alapján? (Versenytempó terén ajánlom a race chartok nézegetését az elmúlt két versenyről az F1fanatic oldalon. Sutil mindkét versenytávon 20 másodpercet adott di Restának.)
Szerintem hibás döntés volt di Restát betenni (Sutil helyett) eddig bármikor bárkinek. Drágább volt és gyengébb a produkciója. Persze több pontot szerzett, de elég világos, hogy csak azért, mert jóval szerencsésebb volt.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3003) Armando_19 válasza Motion_Blur (#2987) üzenetére


Armando_19
őstag

De jó, hogy itt vagy, és számolsz helyettem is. :C

(#3004) FireKeeper válasza jpm (#3001) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

futamon viszont Sutil jobb tempókat tud menni. a helyezései alapján nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni a teljesítményéről. az meg pl megint más kérdés hogy Di Resta (ezt a futamot nem számítva) a legtöbb pontot szállította a ligás vételárához mérten, tehát gyakorlatilag a leghatékonyabb pilóta volt... de ha végre-valahára véget ér a Sutil pechszéria, érdemes lehet benntartani, főleg hogy most még olcsóbb lesz.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace

(#3005) jpm válasza Qorthral (#3002) üzenetére


jpm
senior tag

Nos, maradjunk annyiban hogy egyáltalán nem értek veled egyet. :) A versenytempó is sokban függ attól hogy kinek éppen mennyire "engedik" hogy nyomja a gázt a gumik végett, épp hanyadik helyen van, érdemes e kockáztatni vagy nem. Szóval nem rosszabb semmivel di Resta, sőt..
Ami nem reális a ligában az az hogy Button ára az egekben a teljesítmény meg nem annyira...

(#3006) jpm válasza FireKeeper (#3004) üzenetére


jpm
senior tag

Annyival nem lesz olcsóbb mint amennyi pontot elszór ilyen-olyan okok miatt. Persze lehetőségnek jó lesz az ára miatt is.

(#3007) FireKeeper válasza jpm (#3005) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

az idény kezdetén Button viszonylag drágán indult ugye, és eddig azt hiszem egy kiesés kivételével mindig pont bekullogott olyan helyeken, hogy tartsa magát az ára, vagy akár növekedjen is. de ha már itt tartunk, az még viccesebb, hogy mint csapat, a mclaren a mercedes előtt van árban, holott pontban alig több mint felét hozta a merci pontjainak...

#3006: ezt most úgy írod, mintha azok az elszórt pontok Sutil hibájának lennének köszönhetők, pedig rajta kívülálló okok hátráltatták.

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace

(#3008) Qorthral válasza jpm (#3005) üzenetére


Qorthral
őstag

Amit írsz, az mellébeszélés. Mindketten nyomták, ahogy bírták, mindkétszer. Sőt, ha valaki, még Di Resta volt jobban motiválva legutóbb a dobogó, most az 5. hely miatt. Ráadásul Bahreinben és itt is Sutil autózott többet forgalomban. De légy bátran meggyőződve arról, hogy Di Resta a jobb. Engem nem zavar, nem nálam van és lesz bent drágábban a gyengébb versenyző. :D
Sokan tavaly is azt gondolták, hogy Ő a jobb, aztán Hülkenberg megmutatta, amit már jó ideje mondok, túl van értékelve a skót erősen.
A Sutilhoz mért teljesítménye egyelőre a tabellán erősnek tűnik, de csak ott. Versenytempóban 3-1 a németnek (Kínát nem lehet eldönteni Guti torpedó miatt). Szezon végén visszatérünk rá, hogy melyikünknek volt igaza. :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3009) jpm válasza Qorthral (#3008) üzenetére


jpm
senior tag

Lehet hogy jobban volt motiválva de valljuk be hogy akik mostanában előtte végeztek azok valóban erősebbek is. Szóval egy Force indiátol nem várom el hogy a redbullt, ferkát, lotust, mercit simán legyűrje. Ezek után meg pont ott van diResta ahol lennie kell! Vagy a szerinted előrébb kellet volna végeznie? Az utolsó 12 körben is ott volt Rosberg nyakán, gyorsabb is volt Rosbergnél igaz a megelőzéséhez kevés volt.
Na 2 futammal ezelőtt vettem meg, kb 2-3millával került többe mint Sutil amit már régen vissza is hozott :DDD én ha eladom csak keresek rajta! Még szezon közben is sokszor visszatérünk rá :D

(#3010) jpm válasza FireKeeper (#3007) üzenetére


jpm
senior tag

Pedig lassan a a McLarenen mint csapaton gondolkodok monacora.... :D
Nem az ő hibája, de attól még több pontja nem lesz. És az önbizalmának se igen tesz ez jót.

(#3011) Qorthral válasza jpm (#3009) üzenetére


Qorthral
őstag

Igen, előrébb kellett volna végeznie. Sutil Bahreinben Vettel versenytempóját hozta, attól minimálisan maradt csak el. Szerintem Kimivel harcolt volna a 2. helyért. Ami a mai versenyt illeti, Sutil a kb 20 másodperccel jobb tempó alapján lazán Rosberg előtt végzett volna, sőt, szerintem Webbert is szorongathatta volna az 5. helyért, mert vele futott azonos tempót.

Azt értem, hogy neked anyagilag megérte Di Resta megvétele, de nem erről beszélünk. Nem azt mondtam, hogy di Resta nem érte meg jobban, mintha semmit sem fejlesztesz. Értsd meg, ami mellett érvelek. Amit írtam, az annyi, hogy Sutil nem csupán ár/értékben jobb, hanem simán értékben is, így mindenképp jobb döntés lett volna. (Persze rosszabbul jártál volna vele, de a pechet/mázlit előre nem lehet kiszámítani.)

Más példa. Szerintem baromi jó döntés volt számomra Ferrarival kezdeni, mondom annak ellenére, hogy Alonso 2. futamos kiesése rendesen hazavágta az egész szezonomat. Ettől még a lehető legjobbat választottam. Ha ezt nem érted, ne is válaszolj. :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3012) jpm válasza Qorthral (#3011) üzenetére


jpm
senior tag

Nemigen győzzük meg egymást, de ez így van rendjén. :)
1., Valóban, nálam pénz beszél, Sutil ugat... :DDD
2., Amennyiben lesz olyan verseny amikor egyiknek se lesz gondja akkor majd kiderül...
3., Tudom mit akarsz mondani de cseszheted az ár/értékedet ha Sutilnak közbe jön mindig valami (most mindegy hogy mi) diResta meg folyamatason biztonságosan begurul a 7-9. hely környékén egy kis Q3-mal fűszerezve. Lehet a következőn Sutil dobogós lesz aztán megint 3 futam blama de attól te még nem vagy előrébb.
És jelenleg ez a lényeg hogy ki, mit rak le az asztalra!

(#3013) válasza jpm (#3012) üzenetéreaddikt

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#3014) jpm válasza (#3013) üzenetére


jpm
senior tag

Aztán ezzel mit is akarsz mondani?

(#3015) Qorthral válasza jpm (#3012) üzenetére


Qorthral
őstag

Ahogy mondod, nem vagyok előrébb. Jól döntöttem, csak nem volt szerencsém. Ahogy év elején a Ferrarival is. Van ez így, hogy a jobb ár/érték arányú versenyző vagy csapat ár/értékben rosszabbul szerepel. De kevesebbszer, mint fordítva. Szerintem zárjuk le, légy boldog a szerencséddel, csak ne állítsd be úgy, mint aki előre tudta, hogy Di Resta lesz a jobb választás, mert Sutil sokszor lesz peches.

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3016) jpm válasza Qorthral (#3015) üzenetére


jpm
senior tag

"Di Resta lesz a jobb választás, mert Sutil sokszor lesz peches"
mondjuk úgy hogy nem feltétlen azért mert Sutil sokszor lesz peches, csak bíztam benne. :DDD Egyébként egyiket se tartom jobbnak a másiknál nagyjából egyformák.
Egyébként mit ad isten nekem is először Sutil volt bennt, aztán meg le is cseréltem diRestára, hidd el nem azért volt mert mellé nyomtam, úgy hogy drágább is volt diResta.
"Vita" már ha ez az volt, részemről lezárva.

(#3017) Qorthral válasza jpm (#3016) üzenetére


Qorthral
őstag

Tudom, hogy nem azért volt, hanem mert elhibáztad. :P De szerencsésen alalultak a dolgok eddig számodra.
Ne nevezzük vitának, inkább csak beszélgetünk, mint vitázunk. :) Legalább nem pang a fórum! Akit meg nem érdekel, nem olvassa el. :) Sutiltól egyébként dobogót várok idén, akár többet is. Di Restának is összejöhet, de az kevésbé esélyes.

Btw félre ne érts, csak a Sutil - di Resta viszonylatra értem a szerencsédet, ma pl Grosjeannal peched volt.
Sajnálom amúgy szegényt. Idén saját maga alatt vágta a fát, idén viszont a technika tesz neki keresztbe, most, hogy "rendesen viselkedik"...

Ami még nagyon érdekes, az az, hogy az első 3 futam elég volt Pereznek, hogy felvegye a ritmust, és most már hozza Button szintjét. Nem kis szó ez úgy, hogy újonc vagy a csapatnál és a csapattársadra lett fejlesztve az autó, aki ráadásul világbajnok. Kíváncsi vagyok hogy alakul majd a párharcuk az év hátralevő részében. Ha Perez tovább erősödik, akkor Buttonnak még szerencséje is van, hogy gyenge a verda...

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3018) jpm válasza Qorthral (#3017) üzenetére


jpm
senior tag

Grosjean ugyan tényleg sokat javult, de sztem monacoban hazavágja a technikát.
Button a káoszfutamokon szokott jól menni. Monacoban sztem jó lesz.
Perez hmmm hebrencs. olyan mint Grosjean, kiszámíthatatlan. Nem "szeretem".

(#3019) Qorthral válasza jpm (#3018) üzenetére


Qorthral
őstag

De Perez még valahogy jobban "beérhet", mint Grosjean, legalábbis szerintem. Én benne és Hülkenbergben látom a legnagyobb esélyt az akár VB címre a későbbiekben, a mostani fiatal F1-es pilóták közül. Bár Grosjean is lenyűgözött tavaly az év első felében, amikor épp nem torpedót játszott. De szvsz neki sosem lesz olyan érzéke a manőverezéshez, mint Kiminek és Alonsonak.

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3020) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

105. [↑ 186] / 750 pont

Liga 2. hely, not bad :C

-Mike-: pár ponttal jobban mint a Tiéd :P

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3021) -Mike- válasza Motion_Blur (#3020) üzenetére


-Mike-
addikt

És a másik csapatod hogy áll? ;]

(#3022) Beerwolf


Beerwolf
senior tag

500k hiján nem fér be a Lotus :( .
Muszáj lesz Sutil, Alonso, Marussia, Caterham, Mercedes csapattal menni Monaco-ba.

(#3023) FireKeeper válasza Beerwolf (#3022) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

nem rossz az, főleg ahogy taglaltuk már, ha máshol nem is, monacoban a futamra is jó lehet a merci. egy kis upgrade-nek szerintem berakhatod a toro-t az egyik kiscsapat helyére, ők elég jókat tudnak menni, és viszonylag olcsók. williams, sauber még mindig nem opció, túl drágák (nem értem amúgy miért...).

most nekem is lesz két hetem hogy gondolkozzak, mi legyen...
chilton-ricciardo-caterham-redbull-mercedes volt most, és elég sok opció játszik...
chilton-sutil-cat-rb-merci amolyan biztonsági változatnak, de bepróbálhatom
chilton-vandergarde-FI-ferrari-merci vagy
chilton-vandergarde-FI-lotus-merci kombót is.
ha tudok futni egy jó hétvégét monacoban, szerintem lesz elég pénzem egy lotus ferrari kombóra, plusz egy-két középszerű vízhordó pilótára (sutil/ricciardo páros), ami jó alap lehet a szezon második felére... na majd a szabadedzések után meglássuk.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace

(#3024) Beerwolf válasza FireKeeper (#3023) üzenetére


Beerwolf
senior tag

Pontban könnyen lehet, hogy még többet is fog hozni, mint a Lotus-os verzió, csak Rai drukkerként jó lett volna, ha már most befér. :))

(#3025) FireKeeper válasza Qorthral (#3017) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

egyébként az árához képest még mindig di Resta a leghatékonyabb pilóta a ligában, méghozzá elég magasan :D a második helyen pedig Ricciardo van, szerintem teljesen megérdemelten. Vettel még dobogós hatékonyság terén de az ára miatt kétlem hogy ő bárkinek is meglenne :)
ami nem meglepő hogy a mclaren pilóták még erősen túl vannak árazva, a sauber és a williams is. a kiscsapatok annyira nem vészesek. csapaton belül a toronál van nagy különbség ric javára, a többi csapatnál viszonylag hasonló hatékonysággal dolgoznak a pilóták. a sereghajtó maldonado.

#3024: ha tényleg jó futamot megy a merci, jó esélyed lesz megvenni monaco után :K

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace

(#3026) Qorthral válasza FireKeeper (#3025) üzenetére


Qorthral
őstag

Persze, DIR a hatékonyabb ár/értékben az eredmények alapján, de akinek szeme is van és nem csak a szerzett ligás pontokból indul ki, az tudja, hogy nem ez a reális kép. :) Pl Malajzia után Massa volt a játékban jobb ár/érték arányúnak látszó Ferraris pilóta és még most is hasonlóak, de mindenki érzi, hogy Alonsot érdemesebb berakni, ha van rá pénz. A másik meg az, hogy messze nem csak az ár/érték számít.
Egyébként én nem bánom, ha egyesek Di Restát futtatják, legalább több esélyem lesz utolérni /lehagyni őket. ;] (Ok, jpm-et ez a veszély idén kevéssé fenyegeti, de soha ne mondd, hogy soha. :) )

Ja, Vettel? Lehet, hogy baromi jó ár/értékben, de kiválóan mutatja, hogy mennyire nem csak az számít, hogy mire ment a srác, aki betette:

TOP1 volt, befért volna neki a MER, FER, LOT, SUT vagy a FER, LOT, RBR kombó, de helyette Vettelt választotta. Eredmény: pocsék hétvége, 35 hely zuhanás és hiába haladtunk egy versenyt, már egyik fenti álomkombót sem tudja meglépni. ;]
Szóval csak ésszel rakjatok be Vettelt/Kimit, stb. :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3027) Armando_19 válasza Motion_Blur (#3020) üzenetére


Armando_19
őstag

És milyen érdekes cserét csináltál. Én kicsit másban töröm a fejem, de pont Monaco előtt eladni a Mercit? :O
Most fognak elválni útjaink szerintem ;]
Én meg liga 3, összetett 109... az nyüves 1 pont. ;]

Én vagy Bianchi>Sutil, vagy Toro>Force India cserén gondolkodom. maradna is pénzem, szóval Monaco után elvileg marad a lehetőség a Merci kukázásra

[ Szerkesztve ]

(#3028) venember83


venember83
nagyúr

Végre léphetek három hétvége után. :))

Sut-Pic-Fer-Tor-Mar helyett lehet Gro-Pic-Fer-Tor-Mar vagy Sut-Pic-Fer-Mer-Mar. Valamiért utóbbit érzem jobbnak.

(#3029) Motion_Blur válasza Armando_19 (#3027) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Nálam 3 kombó játszik:

- minden marad így
- TR -> FI
- Merci -> Lotus

És kb. ez a valószínűségi sorrend is, nagyot kéne villannia csütörtökön a Lotusnak hogy betegyem őket..

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3030) greenmukk


greenmukk
tag

194 pontom lett , a ligában már a 6. helyen járok :)) Eddig úgy látszik megérte lecserélni a Red Bull,Torrot a Ferrari, Mercire bár a Mercit nem szeretném sokáig a csapatomban tudni mert iszonyatosan gyenge amit művelnek.

(#3031) hoffman_ válasza Motion_Blur (#3029) üzenetére


hoffman_
veterán

azért szerintem az, hogy Kimi konstans a dobogón van minden futamon, elég jól hozza a pontokat.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#3032) IreN!CuS


IreN!CuS
őstag

159 pont .

Egyetlen értelmesnek tűnő fejlesztés Mar->STR . Viszont a Mercit nem tudom,hogy berakni , el kellene adnom vagy a Ferrarit vagy a Lotust érte ami nem feltétlenül jó.Bár a következő utáni verseny Kanada ott jól mehetnek csak sajnos az is eszi a gumit.

Vélemény?

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#3033) Qorthral válasza IreN!CuS (#3032) üzenetére


Qorthral
őstag

A helyedben egyiket sem adnám el a Merciért. Még ha jobb is lesz pár ponttal náluk/egyiküknél a Merci, elég hamar vissza kellene váltanod, mert a Merci gondjai újra jelentősek lesznek Monaco (és talán talán Kanada) után. Az oda-vissza cserével viszont sok pénzt buksz, ami stratégiai hátrány, az pedig így a szezon harmadánál nem igazán engedhető/éri meg.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3034) Motion_Blur válasza hoffman_ (#3031) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Ez igaz, de pl. ezen a hétvégén is több pontot hozott a Merci, nagyon sokat számít az erős qual eredmény.

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3035) Qorthral válasza Motion_Blur (#3034) üzenetére


Qorthral
őstag

Igen, de most Grosjean esett ki. :U Rosberg kieséseinél a Lotus szerzett több pontot.
Egyébként pontok terén kb pariban van a két csapat eddig átlagosan. Ami lényeges, hogy a Lotus sokkal erősebb versenyen, így jóval gyorsabban drágul.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3036) hoffman_ válasza Motion_Blur (#3034) üzenetére


hoffman_
veterán

való igaz, nekem is jól jött az kvali 1-2, de hát a versenytempó az (sajnos!) nevetséges :D ellenben a lotus meg nagyon bivaly a futamon. az mondjuk igaz, hogy el lehet gondolkodni a cserén, de nem biztos, hogy érdemes. csapat akkor jobb, ha a két versenyzője kb. egy szinten van, pilóta meg értelemszerűen pl. Kimi.

nekem most ez a terv. caterham-et lecserélem a Ferrari-ra, ahogy tudom, és akkor kvázi kész is, ha van elég időm, akkor majd berakom Kimi-t pilótának, a Lotus helyére meg megy valami gyengébb. de ez nagyon a jövő még :D

mod @ #3035, Qorthral:

ja, ennyi :)

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#3037) jpm


jpm
senior tag

Összeraktam az általam eddig legjobbnak vélt monacoi csapatomat :D

E. Gutierrez, A. Sutil, Lotus, Toro Rosso, Ferrari :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3038) Qorthral válasza jpm (#3037) üzenetére


Qorthral
őstag

Jól érzed magad? ;] Sutil a csapatban? :D
Btw elég jó kis összeállítás szerintem. Azért egy Kimi - Alonso jobb lenne ;]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3039) hoffman_


hoffman_
veterán

sziasztok,

na, ha nem is vet fel a pénz, de tudok dorbézolni picit. rengeteget agyalok, de nem tudom, hogy mi lenne a jó megoldás. érdemes most így továbbmennem, vagy fejlesszek valamit. jelenleg van:

Ricciardo - Bianchi - Mercedes - Lotus - Caterham

Monaco jön, tehát a Mercit nem cserélem le, ez biztos, alapvetően viszont gondolkodom rajta, hogy berakom a Ferrari-t a helyére. majd. de a következő futamra is lehetne venni valamit, kérdés, hogy érdemes. amikre gondoltam:

1.) Ricciardo --> di Resta(nem, nem Sutil), többi marad

2.) Caterham --> Force India, többi marad

3.) Bianchi --> di Resta + Caterham --> Marussia, többi marad

a 3. lépés csábít, vagy esetleg a 2.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#3040) jpm válasza Qorthral (#3038) üzenetére


jpm
senior tag

Egy rossz gebe árát kérték érte így megérte megvenni :DDD + most hogy megvettem megjön a szerencséje is :D
Sztem hosszabb távon se lesz ez rossz, úgyis pénzt kellene gyűjtenem, az se kizárt hogy vagy 2 futam erejéig hagyom.
A lényeg hogy nincs Marussia, caterham, williams részegységem. 220 pontokat nemigen fogok szerezni, de sztem 100 alá se igen megyek.

(#3041) Qorthral válasza hoffman_ (#3039) üzenetére


Qorthral
őstag

A 3. verziód totál rossz. A Caterham -> Marussia csere csak pénzkidobás. Ami Di Restát illeti, szerintem még jpm is elismeri, hogy ár/értékben jobb Sutil mostanra... Hogy teljesítményben jobb-e, az majd kiderül, de ár/értékben nincs kérdés. Azért is érthetetlen lenne Di Restát betenned, mert az a 8 millió pénz nagyon hiányozhat majd egy fontosabb fejlesztéshez (pl MER -> FER). Még akkor sem venném meg Di Restát emiatt, ha ár/értékben is jobb lenne. De te tudod. :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3042) hoffman_ válasza Qorthral (#3041) üzenetére


hoffman_
veterán

a diResta/Sutil kérdés, az egy dolog, az az én felelősségem. viszont a 3. verzió nem értem miért rossz. ott bent marad Ricciardo, aki azért hozogat pontot, és csak akkor van pénz FI versenyzőre, ha a Caterham-en keresek pénzt a Marussia cserével. mindkettő f*s, nem hoz érdemben több pénzt egyiknél a másik.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#3043) netpeti98


netpeti98
addikt

Remélem, hogy a Mercedes jó lesz Monacoban. Kidobtam Hül-t és a TR-t és ment a helyükre RIC és a Mercedes.

Üdv netpeti98

(#3044) jpm válasza hoffman_ (#3042) üzenetére


jpm
senior tag

A Caterhamet vagy Bianchit cseréld le (jobb lenne mind a kettőt ha tellene rá).

netpeti98 sztem jó lesz.

[ Szerkesztve ]

(#3045) hoffman_ válasza jpm (#3044) üzenetére


hoffman_
veterán

akkor egyetlen opció, hogy a caterham helyére megy a force india.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#3046) jpm válasza hoffman_ (#3045) üzenetére


jpm
senior tag

én is hasonlóan tennék.

(#3047) hoffman_ válasza jpm (#3046) üzenetére


hoffman_
veterán

köszi :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#3048) Qorthral válasza hoffman_ (#3042) üzenetére


Qorthral
őstag

Azért rossz, mert a helyzetedből érzésem szerint sokkal többet ki lehetne hozni. Persze nagyban megköti az ember kezét, ha szimpátia szempontokat is figyelembe vesz a csapata összeállításánál. :)
Nincs gondom ezzel, mert úgy játszik mindenki, ahogy akar. Nem feltélteln a legjobb pozíció elérése minden áron kell legyen a cél.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#3049) hoffman_ válasza Qorthral (#3048) üzenetére


hoffman_
veterán

igen, nekem van szimpátia faktor is :) bár ez a Sutil/diResta párosnál még annyira nem fontos, a lényeg, hogy RedBull nem lehet, szóval ezen még gondolkodom pár kört, köszi :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#3050) Qorthral válasza hoffman_ (#3049) üzenetére


Qorthral
őstag

Nincs mit. :)
Jah, a Red Bull betételét én is igyekszem elkerülni. :D
De én inkább eredményorientált vagyok, így volt már rá párszor példa.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.