Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
david200000
üzenetére
Szia, igen, pont akkor pörgött fel. Érdekelt, hogy minden csatiban naplózza-e a Win7 a Disk error-t és akkor dugtam az egyik USB3-ba, azután hirtelen maxon kezdett pörögni a cpu venti, gyorsan leválasztottam a pent, kb még 1-2 percig maxon pörgött, majd helyreállt. Utána megint csatlakoztattam és újra ua a jelenség még 2x. Azóta viszont egyszer sem csinálta (kb 8x próbáltam), csak a Disk error naplózás van, (de az sem mindig),amikor csatlakoztatom azt a pendriveot a géphez. Event id 11 és nagyon ritkán 51. Xp-s gépeken egyáltalán nincs ilyen naplóbejegyzés, a másik Win7-es gépen néha van. Mióta megvettem azt a pendriveot, az első perctől kezdve ilyen volt, hogy néha csatlakoztatáskor a Win7 eseménynaplóban Disk error-t ír. Működés közben, írás-olvasás teljesen hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Macska topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest