Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Most én teljesen más labdát dobok fel a témában.

    Én egy fajta közösségi autózásban hiszek, hinnék. Közösen használt autók. Vajon működne? Tehát, hogy nem saját autók lennének, hanem mint a bérelhető rollerek, biciklik.

    Mert valjuk meg, a legtöbbünknek napi 1-2 órát kell az autó (most itt ne a céges autókra gondoljunk, meg akiknek olyan a maszek munkája, hogy egésznap autóban ül), szóval napi 1-2 óra, a maradék 20-22 órában áll az autó, foglalva a parkolót, garázst, akármit.

    Ha lenne egy jó rendszer, amiben megfelelő számú autó állna mindig rendelkezésre, az nekem tökre megfelelne. Elmegyek melóba, ott lerakom, más meg viszi tovább.

    Ismétlem, ez csak egy nagyon jó megtervezett és kivitelezett rendszerben működhetne, de akkor el tudom képzelni, hogy sokkal kevesebb autó kellene. Ez a része nem is kérdés, az említett ok miatt, hogy a legtöbb átlag autósnak napi 1-2 óra az autóhasználat vagy annyi se.

    A másik gond, hogy a legtöbb autóban egyedül ücsörögnek a dugókban.

    Tudom, létezik ez, úgy nevezik: tömegközlekedés :) Azt viszont utálom. Kell az autó által nyújtott szabadság, viszont ha ez működne jól, nekem nem kéne saját autó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés