-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Mintha írta volna itt valaki pár hónapja/éve hogy van neki egy tekercs UTP kábele.
Érdekelne most a dolog. Két fallal odébb költöztettem a powerline adaptert és leesett a sebesség a negyedére.
Áthúznám a padláson az UTP-t valahogy.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Ilyen nincs valakinek eladó? Tennék még egy próbát egy ilyen egyszerűbbel, a DS4-et pedig szerintem visszaküldöm [link]
Olvastam egy fórumon hogy csak SENDER eszközbőlből lehet több is egyszerre, RECEIVER eszközből, mint a DS4-is viszont csak egy lehet.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Macka
veterán
-
válasz Lomha 8V #73489 üzenetére
Amennyi pénzbe kerülnek, belefér. Nekem eddig 1 töltő volt olyan, hogy nem 5, hanem 7V jött belőle. Egy forrasztás volt benne rossz. Azóta is működik
Ha valamit bagóért rendelek Kínából, akkor azért nem a csúcsminőséget várom, hanem valami gagyit Általában megfelel. Itthon megvehetem boltban is (lehet, hogy ugyanonnan rendeli) drágábban.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Hunter2
addikt
Eladó olcsó de jó Új okostelefonok: [link]
Oukitel C2
-Két SIM kártyás
-4 magos processzor (4x1.3GHz MT6580)
-4,5" IPS kijelző
-8Gb tárhely, mikroSD kártyával bővíthető
-Android 5.1
-Wifi
-GPS
-elő és hátlapi kamera[ Szerkesztve ]
-
-
Lomha 8V
addikt
Köszönöm Urak. Az a szomorú, hogy már nem is tudom mennyit rendeltem ilyenből, sosem volt vele gond. Az értékelése is jó, ezt most pont én szoptam be.
-
nagyúr
válasz Lomha 8V #73489 üzenetére
tudok ajánlani profi cuccokat (eladók is):
Ugreen
Orico
Aukey
CHOETECH (ez inkább olcsó és nem durran)
BlitzWolfa linkeket angolra a jobb felső sarokban lévő
Go to Global Site (English)
gombal tudod angolosítani[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Lomha 8V
addikt
Rendeltem Ali-ról két USB töltőadaptert. Az elsőt bedugta az asszony, búg és nem tölt. A másodikat bedugtam én, az meg kicsapta a biztosítékot. Csodás.
-
-
UHHH
őstag
válasz esgabor75 #73483 üzenetére
Nekem van egy brutal usb-s cuccom. Uj, dobozaban, csak kiprobalva volt.
Chipset Ralink RT3070 - 44dBm WiFi Outdoor 150mBps Adapter Antenna
ebay link
Ezzel a fel vilagot befogom, tesztcelbol 7 km-rol interneteztem a 48-as ter wifijevel...Ezen kivul alfa-s cuccom is van, szinten usb-s!
[ Szerkesztve ]
-
esgabor75
csendes tag
Sziasztok.
Egy légvonalban 50-60méterre lévő netet szeretnék befogni. Mindkét router tetőtérben található. Eddig egy irányított antennával fogtam be egy tplink 843-al. Mostanában fagyogat ezért le szeretném cserélni, de több antennásra nem lehet irányított antennát tenni. Mit tanácsoltok? Köszi
-
a2d2
addikt
Ja, meg az LPT portomnak is lőttek úgyhogy eladó lesz egy HP multifunkciós laserjet is (pontos típust később tudok írni).
Benne is van egy toner + van még legalább 2db bontatlan gyári HP toner hozzá.
Szóval hosszú évekig biztosított a nyomtatás
A két bontatlan toner külön is eladó lesz, szerintem modernebb gépekbe is jó.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Alaplapot nézegetek és most esett le hogy 775-ös foglalat óta változtak az alaplapi csatlakozók is
Szóval egy tápot is keresek. Egy minőségi kis teljesítményű jó lenne.Eladó lehet egy ilyen is: [link]
-
demmer123
őstag
Eladó egy felsőkategóriás prémium gépház akit érdekel áron alul.
-
torma1981
veterán
Tud valaki egyszerüen kezelhető kép szerkesztő programot? Pl karácsonyos képet lehetne beilleszteni háttérnek.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
SD rendelés a jövő héten? Szóljatok ha kell valami.
-
UHHH
őstag
ha még nem tudod, mit vegyél magadnak karira... Eladó egy bontatlan 2 DIN-es Android 6.2" fejegység DVD,WIFI,GPS,RDS,IPOD ,BT,Touch,Screen,ATV. Univerzális, szóval ahol van 2 DIN hely,oda befér. Tolatókamera support is van rajta asszem, de micsoda élmény lehet Angry Birdsezni a pirosnál.
-
Lomha 8V
addikt
válasz goodboy007 #73469 üzenetére
Én már többször megcsináltam, nem nagy dolog. Micro és nano simet is vágtam már. Guglizz rá a "sim to nano sim" - re, ott lesznek minták, nyomtasd ki, nézd meg, hogy passzol e a méret, aztán vágd. Sima ügy.
-
goodboy007
senior tag
SIM/MicroSIM-ről Nano-SIM-re vágás lehetséges?
Egyes oldalak szerint igen, viszont találtam több képet is, pl. ezt, amin látszik, hogy kisebb a microchip és eddig én is így tudtam, hogy ez miatt nem lehet vágni, hanem cserélni kell mindenáron.
Vagy ha kisebb is a chip, a szélén körbe abból is lehet vágni, működőképes marad?
Mi az igazság?
Illetve ha lehetséges, vállal valamelyikőtök vágást Pécsen (lehetőleg olyan, aki csinálta már)?Mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért nem boltban cseréltetem, ha már ingyen cserélik:
Céges kártyám van, ami nem az én nevemen van, úgyhogy xy ember aláírásával hitelesített papírral a kezemben tudom csak T-pontban cseréltetni, a cégnél meg egyelőre nem tudom, hogy olyan indokkal, hogy új telefonom van, kicserélik-e, ezért sokkal egyszerűbb lenne a körbevágós megoldás.[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Ajándékok
aktív tag
válasz Xray-1 #73467 üzenetére
Az is plusz 1 eszköz, ami elég drága is. Dect van, mobil van. A mobilt kellene beállítani, hogy CSAK voipon hívjon.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Xray-1
tag
válasz Ajándékok #73466 üzenetére
Fritzbox kell neked. Azon van DECT is, Android telóra is van progi hozzá, meg minden ami kell.
Nekem fut rajta üzenetrögzítő+ párhuzamos átirányítás VOIP-al.
Messziről látom, ki melyik vonalat hívja, névvel meg mindennel. Mindez sok vonallal egyszerre.
Több modell van, használt piacon beszerezhető, német szolgáltatók többsége alapból ezt rakja. (kint...) -
Ajándékok
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek, de nem ipari, hanem itthoni használatra kell. Ez bonyolultabb, drágább megoldás, mint a router.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Exian
addikt
válasz Ajándékok #73463 üzenetére
Nem tudom, hogy többet tud e. Olvass utána: Asterisk.
Ez kvázi "mindent" tud, amit csak akarhat az ember. Nekem vállalkozáshoz ezen fut az automatikus telefonos cucc is (call center). Vezetékes számomat ha hívják, bejelentkezik a nőci és jön a "ha ezt akarja nyomja meg az 1-es gombot, ha amazt akarja nyomja meg a 2-es gombot", stb stb.
Linux szerver amúgy is fut nekem sok egyéb más miatt, így elfér rajta. Külön routert nem akarnék erre, ha úgy is megy szerver. Meg szerintem a sima Voip routerek sokkal korlátozottabb tulajdonságokkal vannak felruházva, de passz.
-
Ajándékok
aktív tag
Miben tud többet, mint egy voip-os router?
Mobiltelefonos verziót nem használ valaki?
Van olyan dect telefon, ami tud kapcsolódni a mobilhoz. Otthon töltőre teszed a mobilt, és ha hívnak, bármelyik dect-en fel tudod venni, és hívást is lehet indítani a dect kézibeszélőről. Az egyszerűbb verziók 2 mobilt kezelnek.
A beállításban kellene segítség. Azt kellene megcsinálni, hogy a mobil csak voip-on hívjon. Ha otthon vagyok, a saját wifi-men, máshol mobilnet-en. Így nem kellene plusz voip eszköz. Blue mobilon olcsó lenne, a dect pedig a kényelmet teremtené meg.Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Úgy nézem a torrent gondomat nem a nat okozta. Át kellett dugni a vinyót amire mentek egy másik sata portba egy másik kábellel, most jó...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
goodboy007
senior tag
SportsDirect-rendelés lesz mostanság?
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
blaca83
őstag
Van valakinek esetleg 6Gb-os 1060-as kártyája aki akarna nagyobbra váltani?
Egyik kollégámnak kellene az 1060 én pedig rendelnék kedvező áron 1070-et, ha akar valaki fejleszteni.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
hattrickuser
aktív tag
Haswell konfiguráció eladó: [link]
-
a2d2
addikt
Még mindig bluetooth probléma, hátha valakit érdekel.
Kaptam 2 féle bluetooth adaptert. Egy 2.0-t (ugyan ilyen volt nekem is) és két másikat.2.0
- párosításnál nem kér pint
- a játékvezérlők csatlakoznak
- DS4 hatótávja nagyon szar (max 2 méter)
- IPEGA hatótávja kiváló (6-7 méter, de ott már fal is takar)
- amúgy minden működne, DS4windows (itt lesz a DS4-ből xbox kontroller + tapipad) + x360CE (itt tudom hozzáadni az ipega vezérlőmet 2. xbox kontrollerként)2.1+ (nem tudom pontosan milyenen ezek)
- párosításnál kér kódot mindkét eszköznél
- a játékvezérlők külön-külön csatlakoznak
- DS4 hatótávja ugyanolyan jó mint az ipegáé (6-7 méter)
- egyszerre nem tudom működésre bírni a két kontrollert. Amint felcsatlakozik DS4 a másik eltűnik.Valakinek van ötlete?
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
1151-es lapja és ddr4 memóriája nincs valakinek eladó?
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Exian
addikt
+1 neki.
Aztán ha érzékenyek vagytok ezen a területen, akkor ajánlott a muzsika hangja film helyszíneit végigjárni.
-
Zewa
senior tag
Valóban pongyolaság, elnézést kérek. Az igazat megvallva mellbimbóra gondoltam. Én vétkem én vétkem én igen nagy vétkem...
Januárban a párommal elmennénk egy 3-4 napos aktív pihenésre valamerre, ~1000km-es körzetben. Van esetleg tippetek merre érdemes menni? Prága és Krakkó hasonló felállásban remek volt.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Exian
addikt
válasz McAdam6 #73450 üzenetére
A felvetés nem rossz, ha lesz időm, nekiugrok
Nagyon nagyon röviden itt csak annyit, hogy mi arra használjuk, hogy egyrészt egymás között ingyen tudjunk telefonálni (család), másrészt van rá csatlakoztatva olcsó külföldi VoIP szolgáltató, amelyikkel ilyen 3-5 Ft / perc (másodperc alapon) beszélünk bármelyik hálózatba.
Mindezt egy Linux szerver kezeli, ami egy picike gépen fut (laptop alaplapból buherálva).
Hosszabban meg majd akkor talán egy logout cikkben
UHHH: igen, célszerű életbevágó dolgokra hivatkozni, a legjobb kulcssó a biztonsági kamera rendszer meg ilyesmik.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Elado egy 4 hónapos, hibátlan, tökéletes állapotú, garanciális (2 év-4hó) Samsung 32"-os TV. 45.000 Ft.
Nem túl sokat ment, másodlagos TV volt háló szobában.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Engineer086 #73437 üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz CPT.Pirk #73438 üzenetére
Ma próbálgattam a Rainmeter progit, az pont így jelezte (most is) a netet. Pillanatonként változtatta: vmi sebesség, nulla, vmi sebesség, nulla... Viszont a Transmission meg folyamatosan jelzi a sebességet, aszerint mennek felfelé.
szerk: Most elindítottam vmit, jön folyamat lefelé. Ez a Rainmeter Network meg csak ugrál. Mondjuk most van hogy 2-3 pillanatig is értéket mutat, csak utána nulla.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Digisek, nektek megy a torrent? Felugrik a sebesség a normális értékre, majd rögtön le is esik nullára, aztán megint fel, majd megint le. 2 napja még nem volt semmi gond.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Szükségem lenne valakire, aki tud németül és lefordítana nekem durván egy A/4-es oldalnyi szöveget. Sört/csokit tudok felajánlani honoráriumkéntSzádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
M_AND_Ms
veterán
válasz goodboy007 #73432 üzenetére
A Ds és Dsx hangja (nagyságrendekkel) javítható, ugyanis ezek cserélhető op amp-al rendelkeznek. A prohardveres hangkkártya topikban anno kivesézték a témát, hogy mikre érdemes. Ráadásul anno ingyenes termékmintaként lehetett rendelni a csere op ampot a Texas Instruments-től. Én is kicseréltem, bár az analóg részét nem nagyon használom (mint írtam már nálam a Dolby Digital Live van használva)
Meg is találtam a kiindulási cikket:
https://logout.hu/cikk/asus_xonar_ds/teljes.html[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Bigemperor
senior tag
válasz goodboy007 #73432 üzenetére
-
goodboy007
senior tag
válasz Bigemperor #73422 üzenetére
Ezek a különbségek:
DS - PCI
DSX - PCI-E (egyébként ugyanaz, mint a DS)
DX - PCIE-E és más kategória (Sokkal szebben szól, nem véletlenül drágább)Nekem DX van és még Logitech X-540-nel is hallható volt, hogy sokkal szebben szólt, mint az alaplapival, egy komolyabb hangcucc esetén pedig nincs kérdés.
Én anno sokat utánaolvastam vásárlás előtt és mindenhol azt írták, hogy jobb, mint akármelyik Creative X-fi, a drivere is betonstabil (állítólag Creative-nál ez problémás bizonyos rendszereken). Én minden esetre nem csalódtam, bőven megérte 6 évvel ezelőtt a 17k-t.
Egyszer kell megvenni és jó eséllyel hosszú éveken keresztül kiszolgál.Annyit még megjegyeznék, hogy fejhallgatóval való használathoz úgy tudom jobb a DS/DSX, de hangrendszer esetén elvileg labdába sem rúg a DX-hez képest (nyilván egy alaplapihoz képest még így is lehet különbség).
[ Szerkesztve ]
-
-
M_AND_Ms
veterán
Sok mindenben. Asus oldalon rákeresel a két kártyára és kijelölöd őket összehasonlításra
(A DX drágább)[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Szia!
Én csak ds-ről hallottam. Anno utánajártam a dolognak és nem véletlenül választottam ezt de most már meg nem mondom neked mi is a különbség.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Lenne egy elado uj 256 GB 2260-as SSD 16e ft
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Először is köszi a filmes ajánlásokat!
Ezúttal is kérnék ötleteket a tisztelt fórumtársaktól
Jövő héten (5napra) Sárvárra utazok párommal. Maga a városnézés meg fürdés alap program lesz.
Viszont, ha már ott vagyunk a határ mellett (majdnem), gondoltam, hogy átruccannánk 1 napra Ausztriába. Valami jó program lehetőség ott a környéken, persze nem több 100 km messze gondoltam
(Esetleg kastély vagy vár nézés, vagy valami magasabb panoráma út, esetleg Bob-pálya, kalandpark. Szóval ilyen aktívabb nap lenne ez.)Természetesen, ha van belföldi ötlete is valakinek Sárvár környékén, mit lenne érdemes megnézni, azt is szívesen fogadom. (Gondoltam visszamenni a Sümegi várhoz.)
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
-
Ajándékok
aktív tag
Forrasztani tudó embert keresek.
Van 4db 110V-os tápegységem, a drót végén egyedi csatlakozóval. 5V jön ki belőle, usb-ről tudnám használni. Le kellene vágni a tápot és a helyére egy usb drótot forrasztani. Ma odavinném, és holnap mennék érte. Vagy megvárom, ha lehet.
Természetesen nem ingyen[ Szerkesztve ]
-
-
Exian
addikt
Nekem a legjobb, elkerülnek az ilyen problémák, mert sem mozizni, sem játszani nincs semmi időm
Ellenben a napokban volt lehetőségem kipróbálni egyik ismerősömnél egy ilyet.
Egy Sennheiser HD 600 füles volt hozzá, aminél nyilván van jobb, de elég kellemesen szólt.
Mondjuk közel fél millát nem költenék egy ilyen szettre, de én világ életemben fejhallgatós voltam (panel lakás rulez, meg eleve szeretek (pontosabban szeretnék) fejhallgatóval zenélni), ezzel már úgy-ahogy lehet(ne) élvezni.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz CPT.Pirk #73411 üzenetére
Sztereó vs többcsatornás, és az analóg vs digitális hang közti különbség egyértelmű.
Egyértelmű, hogy én játékról, azok hangjáról írtam. Azt, mint ahogy a filmekét is ki tudja szolgálni, egy házimozi erősítő főleg, ha az nem egy bögreszett.
Szempont még, a kábelezés redukálása, mert a nappalim jellegét megtartanám. Viszont, élvezni kívánom az 50-es plazmán a játékot és hozzá a térbeli hangot.Ezekkel többen is így vannak, nekik jók az ilyen kártyák. Akik, mint te pl. építenek saját cuccost, azok nyilván más utat járnak.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz M_AND_Ms #73410 üzenetére
Egy időben használtam erre a célra 3 darab sztereó erősítőt. Ezek a "modern" 7.1+2 meg tudomisén hány csatornás egybe erősítők nem feltétlen hozzák azt a hangminőséget, amit egy rendes normál sztereó erősítő tudott. Nekem onnantól van vége egy erősítőnek, ha DSP-t kell benne állítgatni. Vagy esetleg ki sem lehet kapcsolni benne a DSP-t, olyanom is volt már sajnos...
A magam részéről maradok az analóg átvitelnél, mert nem igen kapni olyan IC-t pár darabos mennyiségben, ami képes a DTS és egyéb jelek szétbontására 6 csatornához. Lassan megépül a saját erősítőm a géphez, az meg 4 csatornás lesz a terveim szerint, 4 nagy hangfallal.
A jelforrás most is egy régi Audigy1, de valahogy jobban tetszik a hangja, mint a Fatality-s X-FI xtreme gamer kártyámnak ami a szekrényben pihen, pedig annak jobbak a mért paraméterei...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
M_AND_Ms
veterán
válasz HoldChore #73408 üzenetére
Mint írtam, a Dolby Digital Live az egyike. Enélkül nálam nem maradhat kártya. Hallani akarom a többcsatornás hangot ellenben nem akarom analóg módon, három kábellel összekötni a gépet, a házimozi erősítővel. Helyette a kártya röptében készíti a Dolby Digital streamet és küldi ki optikán.
-
Zewa
senior tag
Szégyelljétek magatok. Mennyi ideig kerestem mindhiába, erre most két hirdetés is itt van?! (nem, nem akarok visszaemlékezni hogy mit és mennyiért vettem)
A2D2: Ezzel sajnos nincs tapasztalatom, de szívesen kölcsön adoma sajátom ha azt szeretnéd tesztelni.
-
a2d2
addikt
Ez senkinek nem kell 10e-ért? Ne csináljátok már. [link]
-
Zewa
senior tag
Szerintem ez a megoldás a kérdésre. Nekem is ilyenem van (plusz egy weller de vegyen bele a hegyeket az, akinek két anyja van) teljesen elégedett vagyok vele. 300-500ft egy hegy, komplett páka 2k, RAM-ban is van hozzá alkatrész és maga az állomás sem drága.
ps.: Ha szükséged lesz további szivacsra csak szólj egy jó sörért megszórlak vele gazdagon.
-
a2d2
addikt
Ár/értékben nem olyan rossz, de alapvetően elég gagyi.
- rövid és merev vezetékek (főleg ilyen hideg időben alig hajlik már)
- hegyek minősége
- pákatartó rugó már az elején leesett a helyéről és csak zörög bent a házban
- nálam már áramot is áthúz a jelek szerintEzeket néztem most elsőre ki:
[link]
[link]Szerintem az elsőt megveszem. Hakko klón, annyira nem lehet rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
"Csak ennél legyen magasabb szinten: [link]"
Pedig pont ezt akartam javasolni Én ilyet (is) használok, nincs vele gondom, bár én csak nagyon "finommechanikai" dolgokhoz használom. Szóval csak apró holmik forrasztásához, nem kap nagy kiképzést meg erőhatást. A másik, egyszerűbb, nem állomásos Parkside forrasztóm viszont kezd szétolvadni ott, ahol a rúd találkozik a műanyag nyéllel. Emiatt lötyög a rúd, ami zavaró sokszor.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest