Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Hát én sem tapsolok érte.
"Mint azt megtudtuk, a kedd esti tesztjellegű produkció csak a töredéke volt a majdani látványosságnak, hiszen ötször ennyi fény kibocsátására alkalmas berendezéssel vérteznék fel a tornyot a későbbiekben."
Ennek tudatában pláne nem
Ez a keddi próbaüzem is eléggé bevillantott (fényszennyezés), mi lesz, ha teljes üzemben megy majd?! Elénk teljes panorámaként tárul a torony látványa, ha kimegyek az erkélyre, de nem hiszem, hogy ezt fogom bámulni órákig, persze nem is ez a célja, azt tudom. Látogatóvonzás? Lehet...
A környező terület rendezése szerintem hasznosabb lenne, meg kitalálni valami igazán vonzó látványosságot, bár a toronyból kinézni elegendő látványosság, de nem tudom, nekem a torony környékén manapság mindig valami hiányérzetem van.
Bár ez lehet, hogy elfogultság, illetve gyerekkori emlékek miatt van így, hiszen apám a toronyban (és a mellette lévő bázisállomáson) dolgozott évekig, rengeteget voltam fent, lehet, hogy az hiányzik, hogy az "elzárt" szobákba bejussak
Pláne, hogy akkor még micsoda technika volt ott... most meg ugyanazt elvégzi egy kisdoboznyi cucc, de erről már sírtam itt korábban is emlékeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Próba
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest