Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-09 12:29:47

LOGOUT.hu

"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60027) Bigemperor


Bigemperor
senior tag

Egy dolgot még azért elmondok.

A csaptelep átszerelés nem egy nagy történet, az ember esetleg maga is meg tudja csinálni (ez a legtöbb esetben egy kis kézügyességgel mehet is)

Esetemben is erre tettem kísérletet, jelen esetben, ami a régi leszerelését illeti. Hozzátartozik, hogy nagyon régi szerkezet, egy jugoszláv gyártmányú volt, mint később kiderült. Egy zuhanyváltó gonddal kezdődött igazából, ha azt cserélhető lett volna, talán rövid ideig még működik az eszköz. Sajnos olyan zuhanyváltót már abszolút nem gyártanak és sehol sem tartottak, voltam jópár helyen és neten is kerestem.

Nem hűbelebalázs módra választottam, de ezek a csaptelepek nem olyan olcsók, sajnos aznap délután csak a Praktiker volt, de sosem mondtam, hogy nem vagyok az elhamarkodottságban hibás és nem is mást okolok ezért, hanem az inkorrekt eljárást nem veszi be a gyomrom. Amit leírtam lépésről-lépésre. Én is hibáztam és sajnos ennek iszom most a levét, csak szerettem volna, ha más hasonló helyzetbe kerül, ezeket is mérlegelje. Nem tanulság, csak egy tapasztalat. Illetve a kérdés arra vonatkozott még, hogy valakinek szüksége van-e ilyenre.

ps.: A szerelés azért nem jött össze, mert idióta kialakítású a mosdókagyló, és a felfogatása is a csapnak, amit jeleztem a szakinak is és ő is úgy kért célszerszámot hozzá egy kollégájától. Ha magam meg tudtam volna szerelni, csomó idegeskedést és némi pénzt megspóroltam volna. Ennyit arról, hogy tipikus vásárló.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.