Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiotia
csendes tag
Végre sikerült 6 nap után jóváírták a fiókomba a pénzt. Igaz írtam nekik egy levelet ma délelőtt és legnagyobb meglepetésemre szinte azonnal válaszoltak, két levelet is küldtek a lényeg mindkettőben az volt, hogy használhatom a pénzem. Lehet, hogy csak elsőre volt ilyen hosszú idő? Remélem
-
Jonye
csendes tag
Mi is így jártunk.. November ,1 én küldött pénzt még nem kaptuk vissza.. Írtunk levelet az általános kérdésekben de nem válaszolnak csak automatikus üzenetben... Aztán Supportot írtunk arra 4 órán belül válaszoltak de a válaszban az általános kérdések linkjét küldték ahonnan nincs válasz. Olyanról is halottam hogy 1 hónap elteltével sem küldték visza valakinek a pénzt csak akkor mikor személyesen hívta őket telefonról mire kapcsolták őket és lebeszélték a dolgot 7.000 ft volt a telszámla... Szóval nem biztató a dolog. Természetesen végűl vissza kapták a pénzt de a leggyorsabban úgy lehet ha felhívod őket.
De normál esetben ha minden jól megy 2 hét szokott lenni. -
cotag
senior tag
Alábbi történt...
Nejemmel közös bankszámláról utaltam, az ő nevére szóló paypal számlára.
Az utalásnál viszont csak az én nevem írja a Budapest Bank, így nem érkezett meg a 38.000ftKérdésem az, hogy valós időben mennyi idő alatt kapom vissza a pénzem, ha a paypal nem tudja lekönyvelni??
Azt tudom, hogy 30 napot írnak ilyen esetre, de ha van olyan aki már járt így, az mondjon nekem közelebbit. -
Yiotia
csendes tag
Sziasztok !
Nemrég nyitottam PAYPAL fiókot, rendeltem hozzá bankkártyát, sikerült aktiválni is. A gondom az, hogy 6 napja utaltam pénzt a számlámról a PAYPAl fiókomba, de még nem írták jóvá. Az adatokat jól írtam be az utaláskor és nem felejtettem el a transzfer ID-t beírni a közlemény rovatba.
Normális hogy ennyi ideig tart ?A válaszokat előre is köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok,
Évek óta van egy paypal account -om, amit csak arra használok, hogy ebay -en vásárolgatok, bankkártya van hozzárendelve. Máskor is volt már bankkártya változásom, akkor semmi gond nem volt, de most ismét meg kellett változtatnom a kártyát (bankváltás), beírtam a 4 jegyű kódot, minden ok, de ezután egy ilyen jelent meg: "Your account access is limited. Learn how to remove this limitations", azonban ha a "learn how to..." linkre nyomok, csak egy olyan oldal jön be, "Resolution Center", de itt sehol semmi infót nem találok arról hogyan is tudnám ezt az állapotot megszüntetni. Valakinek esetleg ütlet mi lehet ez? Köszönöm
Üdv, N.
-
válasz
Bj Brooklyn #7777 üzenetére
Kérdezze meg a bankját.
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az egyik ukrán havernak a folyamatosan (minden tranzakció) után von le pénzt 1,90$-t. Bármit vásárol, bármilyen összegben mindig ennyit von le pluszba, de nem értjük, hogy miért. Ebben valaki tudna segíteni?
Bj
-
Ha a kibocsátó bank nem engedélyezi az adott Maestro kártya internetes használatát, akkor a Paypal rendszer sem fogja tudni hozzáadni a kártyát a Paypal regisztrációdhoz.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Ma kaptam egy emailt, hogy a Paypal elfogadja a Maestro kártyákat.
Na szóval nekem lenne is egy. Beírtam, de erre ez fogadott:"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Lehet vele valamit tenni, vagy várjak, és magától megjavul?
Jelenleg egy kártya nélküli Paypalom van, de megerősítve. Eddig utalással ment rá minden, és gondoltam, ha már lehet, akkor hozzáadnám a kártyámat. Gondolom jár pár előnnyel, hogy nem kell utalgatni. Jelenleg ugyanennek a kártyának van hozzáadva a számlaszáma.
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek pls.Vásároltam az e-bayen, át is utaltam a pénzeket, de 2 eladó nem válaszolt a leveleimre, és a terméket sem adta fel.Hogyan tudom visszaszerezni a pénzem?
-
Dexar007
veterán
Értem én..de akkor először mért kell középárfolyamon 280.6 euroval számolni?! Akkor számoljanak eladásival végig..direkt csináltam egy tesztvásárlást 1.50 dollár értékben..akkor is persze dollár középárfolyamon váltottak..aztán hopp meggondolták magukat.
Ha így nem fogadja el a paypal, akkor majd átváltom pénzváltónál, és rárakom egy osztrák számlára ahonnan ingyenes az átutalás külföldi bankba,mert gondolom ez is hungarikum, hogy 1000-2000Ft-ot levonnak egy egyszerű külföldi átutalásért.
-
peter9228
aktív tag
Hali!
Módosítottam a PayPal jelszavamat, és nem működik az új, nem enged be vele, megváltoztatni nem tudom, mert nem tudom már mit adtam meg a kérdésekre, és nincs semmi bankszámla vagy kártya linkelve az accomhoz. Írtam a supportnak, 2 nap múlva visszaírtak hogy hívjam fel őket telefonon. Ezzel kapcsolatban lett volna két kérdésem, az egyik az, hogy ingyenes-e a számuk,de visszakeresve látom, hogy nem az. A másik kérdés: Mennyire kell jól tudni angolul hogy beszéljek velük? Egy levelet még csak-csak megírok, de a beszéd (és megértése) már nehezebben megy. -
Mardel
őstag
válasz
Dexar007 #7768 üzenetére
Ha vásárolsz neten minden bank eladási árfolyammal számol, amit levon az előszőr valamivel kevesebb érték, mikor elkönyvelik akkor számolják ki rendesen stb.
Nálam is 5-10 Euros értékeknél 50-100 Ft-al drágul pár nap után.Euros számlával se lennél előrébb, mert Paypalnak az Unicredites számlája Forintszámla, nem deviza számla.
Így minden rá érkező deviza ami nem HUF azt Paypal a saját árfolyama szerint Ft-ra konvertálja. -
Dexar007
veterán
Zárolt összegben 234 ezer jelent meg, ami az aznapi deviza középárfolyam volt, erre könyvelt összegként, mikor amúgy is felment 3-4 ft-ot az euro, akkor már deviza eladásival számolnak.
Egyszerűbb lett volna egy pénzváltónál eurot váltani 281-ért aznap, felrakni egy euro-s számlára és azzal fizetni paypalon keresztül, vagy ha nem fogadja el akkor az eurot átutalom paypalra és utána fizetek.Én meg elkezdtem örülni, hogy mégis milyen jófejek, amiért deviza középen számolnak 281-el..erre 290,53 szuper.
-
Mardel
őstag
válasz
Dexar007 #7766 üzenetére
Nemtudom hol nézted te azt, hogy a cib középárfolyamon számol...
Egyáltalán megnézted-e bankod aznapi vagyis pénteki deviza ealdási árfolyamát?
Köztudott, hogy a bankok szarul váltanak, ha dollárt váltasz Ft-ra jobban jársz egy pénzváltónál, ugyanez igaz a fordítva is, Ft-ról devizára bank kicsit többet vesz le.
-
Dexar007
veterán
válasz
Dexar007 #7746 üzenetére
Szuper..könyvelt összegként már 290.52 az euro érdekes módon..ami a szombati deviza ELADÁSI árfolyam.
Amikor még levonták, akkor deviza középárfolyam volt, aztán meggondolták magukat ? Vagy csak szimplán köcs***bu**fas***opók akik bármit megtehetnek ?
Jó..még mindig jobb mint a paypal féle 294-es árfolyam,de azért elmehetnének igazán az anyukájukba. -
modern
aktív tag
Üdv.
Nincs itt valakinek Payza számlája? (11$-al)
Tudom hogy ez Paypal topic de nem találtam Payzásat. Tudna valaki segíteni? Fontos lenne, és sehogy máshogy nem tudom megoldani, a többit pü-ben, köszönöm előre is! -
Jonye
csendes tag
Hali!
Következő a szitu:
A haver akart magának pénzt feltölteni a PP re.. De tévedésből az én ID számomat adta meg a közleménybe...
Mivel csak saját PP számlára lehet utalni Igy én sem és Ő sem kapta meg a pénzt... Ennek már 2 hete..
Az OTP szálmájára sem utalták vissza.. Ha mailt küldünk nekik nem válaszolnak...Mit lehet tenni ilyenkor?? -
kelo17
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom van most a PP-vel, hogy nem tudok pénzt küldeni. A My account-ban van 36$-nak megfelelő forint és 29$-nak megfelelő forintot kellene küldenem, de ezt írja ki: You must add funds to your PayPal account before sending more money.
Ebay vásárlásaimnál eddig sosem volt gondom viszont pénzt most küldenék először. Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata vagy ötlete, vagy én csinálok valamit rosszul?
-
Mardel
őstag
válasz
Tibcsii_87 #7760 üzenetére
Akkor nem.
Akkor a paypal magában elvégzi a konverziót és annyi Ft-ot emel le a számládról amilyen árfolyammal ő dolgozik.Viszont ha paypal mellett van másik bankkártyás fizetési mód pl moneybookers vagy direktben kártyával lehet ezek nélkül is vásárolni, akkor érdemes azt választani.
-
Tibcsii_87
csendes tag
-
Mardel
őstag
válasz
Tibcsii_87 #7758 üzenetére
Lehet paypalal úgy vásárolni mintha bankkártyával vásárolnál.
PL. ha van egy online bolt és a fiókodhoz van kapcsolva a kártyád, paypalon nincs feltöltve pénz, akkor a kártyáról fogja leemelni az összeget.
Olyan mintha tescoban vásároltál volna kártyaleolvasóval, a tranzakció azonnal megtörténik, a vásárolt termék ellenértéke a számládról levonódik.
Persze ehhez internetes vásárlásra alkalmas bankkártya szükséges.
Mert van ami nem alkalmas, csak bolti lehúzogatósra, meg atm-es mókára. -
Mardel
őstag
válasz
Tibcsii_87 #7756 üzenetére
Jobb oldalt lesz: Notifications Link and confirm my debit or credit card
Kiválasztod a kártyád típusát, beírod a kártyán szereplő számsort ami a neved felett van, megadod a lejárati idejét (hónap, év), majd a kártya hátoldalán lévő biztonsági kód utolsó 3 számát ami az aláírás résznél lesz.
-
Mardel
őstag
válasz
Tibcsii_87 #7754 üzenetére
Csak akkor, ha vásárlásra használod bankkártyával (fiókhoz kapcsolt visa vagy mastercard, vagy am hitelkártya), akkor elvileg a te bankod vátja át a kívánt devizára a pénzt.
-
Mardel
őstag
válasz
Tibcsii_87 #7752 üzenetére
Akkor kétszer fogod konvertálgatni a pénzed, mert paypal unicredites számlája forint számla.
Ha arra utalnak dollárban, akkor Ft-ra konvertálja a bank automatikusan, a saját árfolyama szerint, végül felkerül a paypalodra Ft-ként és ott tudod majd USD-re konvertálni ha kell.
Ahhoz hogy USD-ben maradjon a pénzed külön devizaszámla kell, gondolom a paypalnak csak forintszámlája van így nemtudod kikerülni a paypal HUF-USD konverzióját. -
Tibcsii_87
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék Paypalra utalni OTP Direkten keresztül.
Ha jól tudom érdemesebb OTP-ről dollárt küldeni, mert jobban váltja mint a Paypal. (OTP:226/$; Paypal:232/$)
Ha ez igaz akkor az OTP-nél kiválasztom a Bankon kívül részt, majd az Egyéb devizás utalás és aztán GIRO vagy IBAN legyen?
- *Kedvezményezett számlaszáma: - ezt tudom
- *Kedvezményezett neve : - ezt tudom - BofA re: PAYPAL PTE LTD
- *Átutalás összege / pénzneme: - ezt tudom- Kedvezményezett pénzforgalmi szolgáltatójának BIC (SWIFT) azonosítója - ide mit kell? Mert egyes pénzintézetek jutalékot számolnak fel ha a mező nincs kitöltve.
- *Kedvezményezett címe - ezt kötelező, de a Paypalon nem adtak meg semmilyen címet.
- *Kedvezményezett pénzforgalmi szolgáltatójának neve: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest ??
- Átutalás közleménye: - ezt is tudomLegyetek szívesek segíteni, hogy tudjam helyesen kitölteni, mert nem szeretném ha nem érkezne meg a pénz.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest