Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitju76
tag
Hello.
Nem ugyanaz, de hasonló és friss. A téma itt is egy visszaküldött - 1 hónap alatt kimúlt - Tablet, a másik fél a Tinydeal. A cég előbb 60, majd 70 %-os visszatérítést ajánlott, amit nem tudtam elfogadni, lévén a cuc használhatatlan, és visszaküldtem, átvették.
A PayPal bekérte a postai bizonyítékot, amit csatoltam, mellé kaptak egy TN lekövetést is dokumentálva. Erre kapok pár nap múlva egy levelet, hogy lezárták az ügyet, mert nem tudtam hiteltérdemlően bizonyítani, hogy visszaküldtem.
WTF?
Telefon a PP-nek, az üi. ránézett a sztorira és azt mondta, ez szívás, mert a meccset én nyertem nem vitás, ennek nem lehetett más vége csak refund, de valaki itt valamit nagyon elrontott náluk, ezer bocs, nézzem a fiókomat hamarosan. Kb. 2 óra múlva jött a levél, hogy full refund 3-5 nap. Rá egy órára megérkezett a pénz
Ja, mindjárt írok is a TD-nek, hogy kinyalhatják, mert elég nagy volt az arcuk, szerintem a 70%-ot el kellett volna fogadnom, mert ennél több esélytelen. -
atala
addikt
A mi magyar számlánk (unicredit) a feleségem nevén van. Két kártya van a számlához. A paypal az én nevemen van, de mind két kártya be van regisztrálva a paypal-en. Mindkettőről tudunk vásárolni, és rendszeresen küldök pénzt a paypal számláról a magyar számlára, holott az nem is az én nevemen van.
-
Jonye
csendes tag
Mi is így jártunk.. November ,1 én küldött pénzt még nem kaptuk vissza.. Írtunk levelet az általános kérdésekben de nem válaszolnak csak automatikus üzenetben... Aztán Supportot írtunk arra 4 órán belül válaszoltak de a válaszban az általános kérdések linkjét küldték ahonnan nincs válasz. Olyanról is halottam hogy 1 hónap elteltével sem küldték visza valakinek a pénzt csak akkor mikor személyesen hívta őket telefonról mire kapcsolták őket és lebeszélték a dolgot 7.000 ft volt a telszámla... Szóval nem biztató a dolog. Természetesen végűl vissza kapták a pénzt de a leggyorsabban úgy lehet ha felhívod őket.
De normál esetben ha minden jól megy 2 hét szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest