- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsii_87
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék Paypalra utalni OTP Direkten keresztül.
Ha jól tudom érdemesebb OTP-ről dollárt küldeni, mert jobban váltja mint a Paypal. (OTP:226/$; Paypal:232/$)
Ha ez igaz akkor az OTP-nél kiválasztom a Bankon kívül részt, majd az Egyéb devizás utalás és aztán GIRO vagy IBAN legyen?
- *Kedvezményezett számlaszáma: - ezt tudom
- *Kedvezményezett neve : - ezt tudom - BofA re: PAYPAL PTE LTD
- *Átutalás összege / pénzneme: - ezt tudom- Kedvezményezett pénzforgalmi szolgáltatójának BIC (SWIFT) azonosítója - ide mit kell? Mert egyes pénzintézetek jutalékot számolnak fel ha a mező nincs kitöltve.
- *Kedvezményezett címe - ezt kötelező, de a Paypalon nem adtak meg semmilyen címet.
- *Kedvezményezett pénzforgalmi szolgáltatójának neve: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest ??
- Átutalás közleménye: - ezt is tudomLegyetek szívesek segíteni, hogy tudjam helyesen kitölteni, mert nem szeretném ha nem érkezne meg a pénz.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest