Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:35:44

LOGOUT.hu

A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47301) V/ válasza jobarat01 (#47299) üzenetére


V/
Topikgazda

Kösz a segítséget :R
Lefordítva is elolvashatja és egyértelmű:

Kérték tőled az IBAN-t?
A legtöbb belföldi utaláshoz Magyarországon elég a számlaszámot megadni. Azonban ha a küldőnek szüksége van az IBAN-ra, add meg neki ezt:
HU78 1260 ...................
Ne feledd, ez az IBAN csak HUF pénznemben tud utalásokat fogadni. Így azt ajánljuk, győződj meg róla, hogy a küldő csak forintot utal neked.

Magyarországon belül nem létezik olyan bank ahol a belföldi utaláshoz IBAN számot kell megadni vagy olyan ami ezt igényelné.

Még egy apró segítség az egyértelműséghez, kiegészítve a hozzászólásodat:
Az Európai Unióban és Európa más államaiban is bevezetésre került az egységes felépítésű nemzetközi bankszámlaszám, az IBAN (International Bank Account Number). Az IBAN használata Önnek is elősegítheti az Európán belüli nemzetközi fizetési ügyletek pontosabb, gyorsabb, hatékonyabb és olcsóbb lebonyolítását.

(#47302) V/


V/
Topikgazda

Egyébként úgy tűnik kölcsönösen kizárja egymást a PayPal és a Wise, mert nem engedi meg a Wise hogy feltöltsem az egyenleget a PP Unicredit bankszámláján keresztül, Pillanatnyilag nem tudjuk elutalni a szöveg, a PayPal meg nem küldi ki a pénzt.

Szóval ennyi volt, röviden a lényeg: megmagyarázhatatlan okból a Wise HUF saját nevünkön lévő bankszámla nem adható hozzá a PayPal fiókhoz, mondjuk úgy október 15-től.

[ Szerkesztve ]

(#47303) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Sziasztok, rendeltem bestsecret ruhaboltból, ami forintban adta meg az árat. Rányomtam hogy Paypal-lel fizetnék várva hogy feljöjjön a szoksásos ablak, ahol kiválasztom a kártyát meg esetleg hogy a Revolut váltsa. De itt nem is kellett váltani, gondolnám én...

Ami történt, hogy mindenféle hitelesítés és felugró választó nélkül átváltotta Euróba és a forintos számlámról, ami meg volt adva mint alapértelmezett kártya, euróban vonta le. Szóval buktam a Paypal átváltásán és a CIB átváltásán is teljesen feleslegen (szerencsére a CIB nem akkora patkány, ott csak 5 eurót buktam a Paypal 20 eurós bezsebelésével ellentétben). És lesz visszaküldésem is, szóval ott is eljátsszák ezt gondolom.

120 ezer forintos rendelésnél szép kis összeg...

Mit tudok csinálni, nagyon ideges vagyok... :W

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#47304) V/ válasza NyxNyxNyx (#47303) üzenetére


V/
Topikgazda

A PayPal-on mi volt a kártya devizája, mert ha EUR akkor sajnos így jártál, több mint két éve megváltozott a rendszer, előre megadhatod hogy a kártya milyen devizás legyen (ezt lehet állítani akkor is ha forintos a kártya EUR, USD, GPB stb.) és ha abban fizetsz nincs PayPal váltás.Neked most HUF-on kellett volna állni.
A gyors fizetést (ha nem kosárba rakod és úgy fizetnél) kivéve állítható fizetéskor a váltás.
A legtöbb webshopnál azért van nem gyors fizetés is.

(#47305) bulikavagyok


bulikavagyok
nagyúr

Sziasztok,
Az előbb fizettem egy német webshopban, euróban, eurós bankkártyával (K&H). Ez egy új kártya, ma regisztráltam a PP-nál, de sajnos csak később (most) olvastam az összefoglalóban, h a kártya pénznemét is át kellett volna állítanom euróra. A fizetés euróban történt (átállítottam forintról), a visszaigazoló emailben is euró szerepel, viszont a banki számlatörténetben már egy 40 euróval nagyobb összeget látok. Gondolom mégiscsak bekerült a sztoriba valamiféle konverzió. :W Tudok még ez ellen tenni valamit, vagy buktam a 40 eurómat?! :R

[ Szerkesztve ]

(#47306) Benhill válasza bulikavagyok (#47305) üzenetére


Benhill
senior tag

Nem tudom a kérdésedre a választ, de ilyen, vagy hasonló esetekben, például, ha forint van paypal-on és usd-vel fizetek, akkor is szükséges lenne átváltani a pénznemet?

Nemrég egyet fizettem, és árfolyam szerint ~ 3000Ft-al több forintot vont le, mint amennyi a dollárt ért.

(#47307) V/ válasza bulikavagyok (#47305) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha nem gyors fizetés volt akkor a végső jóváhagyás előtt van egy összesítő oldal ahol kiírják hogy mennyi a PayPal váltással és ott a lehetőség a kártyakibocsájtóra átállítani a váltást, ha azt megteszed akkor a bank felé az EUR terhelés megy el. Nem tudsz vele mit kezdeni, legfeljebb törlöd a vásárlást és újból fizetsz ameg felelő beállítással. De ha PayPal váltást történt akkor forint terhelés ment a K&H felé, nem láthatsz EUR-t. Nem az áfa jelent meg később?

[ Szerkesztve ]

(#47308) V/ válasza Benhill (#47306) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem szükséges, de az egyenlegek közti váltás kedvezőbb árfolyammal történik, mint amikor a vásárláskor a "fizetési" árfolyamon történő váltás. Viszont ilyenkor az a deviza egyenleg legyen az elsődleges amire a pénzt átraktad és fizetni fogsz, pl. az EUR egyenleget addig nem látja, így hiába van ott pénzed nem tudsz fizetni.

(#47309) bulikavagyok válasza V/ (#47307) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Köszi a gyors választ! Nem gyors fizetés volt, a végső jóváhagyás előtt át is állítottam, ahogy írtad. Erre mindig odafigyelek. :) Most lecsekkoltam újra a PP oldalamon, mindenhol euró szerepel. Áfa sem lehet, a kereskedő által kiküldött számlán 27% szerepel, és stimmel minden szám, a számla végösszege is. Most az van, h PP-tól kiment x összeg, a K&H-nál viszont már x+40 eurót látok. Rejtély.

[ Szerkesztve ]

(#47310) bulikavagyok válasza bulikavagyok (#47309) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Update: Úgy tűnik, h minden OK (lesz). Beszélem a bankkal, elvileg könyvelés után már a helyes összeget fogom látni a számlámon.

(#47311) jobbacsabba


jobbacsabba
aktív tag

Sziasztok!

Kis segítséget kérnék. Eddig nem használtam PP egyenleget, mindig a számlámról vonta le, amit éppen kellett. Viszont utóbbi alkalommal nem ment a fizetés sehogy sem. Szerda (11.01) este tettem pénzt a paypal egyenlegemre, azokkal az adatokkal amit a paypal adott de még mindig nincs ott a pénz, a bankomból meg eltűnt.

Az átutalás azonosítóját beírtam a megbízás azonosítóhoz és gondoltam beírom a közleménybe is (láttam a leírásban, hogy csak ide kellett volna írni?).

Várjak még vagy kire kell rárúgni az ajtót, hogy előkerüljön a zseton?

Köszi előre is!

(#47312) rustysaw


rustysaw
csendes tag

Régen használtam a PP-t, most átállítottam a kártya alapértelmezett pénznemét arra, amiben vásárolnék a külföldi webshopban. (USD). Tehát a bankom árfolyamán fog váltani. Mintha közvetlenül a kártyával a fizetnék a webshopban. A PP-t csak azért használnám, mert esetleges probléma esetén nagyobb vásárlói védelmet biztosít, mint a külföldi eladó. Jó gondolom?

(#47313) V/ válasza rustysaw (#47312) üzenetére


V/
Topikgazda

Igen, jól gondolod.

(#47314) V/ válasza jobbacsabba (#47311) üzenetére


V/
Topikgazda

A megbízás azonosító rubrika az neked információ a banki felületen. 2 munkanappal számolj, elméletben ma ott lesz az egyenlegeden. Magyar fiók rstén vagy bankkártya vagy az egyenleg a pénzforrás, nem lehet közvetlenül bankszámláról fizetni. Külföldi fiókok estén lehetséges, de akkor nem kell a PP egyenlegre pénzt rakni, akkor sem ha bankkártya van hozzáadvs.

(#47315) jobbacsabba válasza V/ (#47314) üzenetére


jobbacsabba
aktív tag

Köszönöm a segítséget. :R Közben megérkezett a money. :)
De legközelebb türelmesebb leszek.

(#47316) Nestor16


Nestor16
senior tag

Sziasztok!

Szerettem volna támogatást küldeni neki(k):
https://phoenixcod2.com/wp/

A kérdésem, hogy miért kerül ugyanannyiba a küldés díja, mint az összeg? Egyáltalán miért van ennek költsége??? Van lehetőségem a költség kiküszöbölésére?

Köszönöm a választ!

Üdv, Dávid

(#47317) V/ válasza Nestor16 (#47316) üzenetére


V/
Topikgazda

Mert ennek díja van, ingyenesség csak a "belföldinek" és pénzváltást nem igénylő küldéseknél van : Lásd #47288

(#47318) Donki Hóte


Donki Hóte
veterán

Vagy 2 éve nem használtam a paypalt, most szükség volt rá.

Belépve a fiókomba látom, hogy nagyjából minden adatom elavult az elmúlt időszakban :(

A címemet és a telefonszámomat tudtam frissíteni, de az elsődleges email címemet nem engedi módosítani, pedig nem az a belépési azonosítóm, hanem egy felhasználónév.

Sajnos meg kell változtatni az elsődleges email címemet, mert még a szolgáltató is megszűnt, ahová regisztrálva volt az email címem :O

Van valami módszer az elsődleges email cím módosítására :F

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#47319) V/ válasza Donki Hóte (#47318) üzenetére


V/
Topikgazda

Mivel két e-mail címet lehet megadni ezért lehet változtatni hogy melyik legyen az elsődleges, ez viszont csak akkor lehetséges ha mindkettő meg van adva, ezután lehet váltani. Eleve írják is: To update an email address, you must have at least two email addresses on file. vagy a magyar felületen: Az e-mail-címek frissítéséhez legalább két e-mail-címnek kell szerepelnie adatbázisunkban.
Add hozzá az újat.

[ Szerkesztve ]

(#47320) Donki Hóte válasza V/ (#47319) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Igen, ezzel a trükkel lehetett megváltoztatni a postacímet és a mobiltelefon számot, de sajna nekem az email cím esetében ez nem ment :(

Azt írja, hogy 7 email címet lehet megadni, de hiába adok meg hetet, az elsődleges email címet akkor sem engedi se módosítani, se cserélni egy másik megadott email címmel.


Ráadásul eddig ment a rendszer, de most az írják, hogy nem tudják megerősíteni, hogy én vagyok én :W

A szívesen segítünk pontra kattintva egy FAQ elérhető csak, nem tudom, hogy mit kavarnak :O

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#47321) V/ válasza Donki Hóte (#47320) üzenetére


V/
Topikgazda

Miért nem engedi meg? Az eredeti e-mail címre küldene valamit jóváhagyást?
A belépésnél van Nem vagyok robot és sms küldéses belépési azonosítás ha ezek közül valamelyik nem igazolt akkor kapsz ilyen üzenetet.
Gondolom, nincs reklámblokkoló, oldal fordítás, ip cím rejtő, VPN a PayPal oldalra bekapcsolva és a felugró ablak is engedélyezve a böngészőben.

(#47322) V/


V/
Topikgazda

Még mindig futom a köreimet a forintos Wise bankszámlára történő kiutalás nem teljesülése miatt. Az érintett 3 fél, PayPal, Unicredit és Wise nem tudja megmondani hogy a pénzek pontosan milyen ok miatt nem mozognak a PP és Wise közt.
Magasabb szintre kell lépnem.
Nyilván a PP hamarosan hátrányosabb helyzetbe fog kerülni a nem megfelelő hozzáállás miatt, mert a GVH ezen a héten jogot kap a problémás Netes vállalkozás elérésének azonnali blokkolására és majd a probléma kivizsgálása során döntenek arról hogy meddig legyen érvénybe.
Magával a módszerrel nem értek egyet (előbb lövünk és azután kérdezünk) de úgy tűnik hogy csak szükség lehet ilyen kényszerítésre, még ha más okból találták is ki.

(#47323) Donki Hóte válasza V/ (#47321) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Gondolom, nincs reklámblokkoló, oldal fordítás, ip cím rejtő, VPN a PayPal oldalra bekapcsolva és a felugró ablak is engedélyezve a böngészőben.

Ez mind követelmény lett a paypal oldal használatához?

Lehet, hogy ejtem a paypalt és átviszem a fizetési dolgaimat mondjuk a GooglePayhez, ha 2 évig nem használtam a paypalt, akkor valószínűleg nincs is nagy szükségem rá.

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#47324) V/ válasza Donki Hóte (#47323) üzenetére


V/
Topikgazda

Viszont akkor kezdeményezd a megszüntetést, mert behoztak valami inaktivitási díjat.
A VPN nem javasolt, a többi meg akadályozhatja a felugró ablakos jóváhagyást.

(#47325) jobarat01 válasza V/ (#47322) üzenetére


jobarat01
tag

Mindeközben a dollár kiutalás wise dollár számlára továbbra is vígan működik.

(#47326) V/ válasza jobarat01 (#47325) üzenetére


V/
Topikgazda

Pontosan, amire nem kérdezek rá náluk, mert még azt is elrontják. De közben rájöttem nincs értelme a forint kiutaláson agyalni, átváltom €-ra és a Xoom-al elutalom a Wise € számlámra, minimális a díja és lesz hozzáférhető € pénzem.

(#47327) keszo


keszo
őstag

Sziasztok

Azután érdeklődőm, hogy gondom lesz-e abból hogy OTP-ből utaltam pénzt a PAYPAL-ra majdnem ahogy kell.
Épp csak a közlemény rovatot hajtam ki. Viszont így is teljesült az átutalás.
Az a kérdésem így is megfog jelenni az összeg a PAYPALon?

UI
most már be sem tudok lépni

[ Szerkesztve ]

Attila

(#47328) V/ válasza keszo (#47327) üzenetére


V/
Topikgazda

Az Összefoglalóba a Tippeknél írtam hogy ilyenkor érdemes írni nekik és azt is hogy mit és le tudják majd könyvelni, de 14 nap múlva visszaküldik ha nem tudják elkönyvelni.

(#47329) keszo válasza V/ (#47328) üzenetére


keszo
őstag

Köszönöm szépen a gyors választ.

Most azt a hiba üzenetet kaptam, hogy nem tudnak azonosítani, ezért be sem tudok lépni.
A transzfer ID az mindig ugyanaz?
Vagy ezt hol tudom megnézni.

Attila

(#47330) keszo válasza V/ (#47328) üzenetére


keszo
őstag

folyamatosan ezt kapom

[ Szerkesztve ]

Attila

(#47331) V/ válasza keszo (#47329) üzenetére


V/
Topikgazda

Az a te saját azonosítód, így nem változik. Amikor utalnád ki ott a képernyőn az Unicredit bankszámlaszám alatt.
Van felugró ablakos nem vagyok robot azonosító jelölés és sms-ben kapott kódos azonosítás a kettő közül valamelyiket kaptad és nem lett megerősített.

[ Szerkesztve ]

(#47332) keszo válasza V/ (#47331) üzenetére


keszo
őstag

ezt most nem nagyon értem

de megadom az email címem, majd a jelszót és egy kis gondolkozás után ezt az ablakot dobja
tegnap még amikor utaltam ( Top UP )ment most meg semmi

[ Szerkesztve ]

Attila

(#47333) LuckyL válasza V/ (#47326) üzenetére


LuckyL
őstag

De közben rájöttem nincs értelme a forint kiutaláson agyalni, átváltom €-ra és a Xoom-al elutalom a Wise € számlámra, minimális a díja és lesz hozzáférhető € pénzem.

uramatyám ezt le tudtad írni csuklás nélkül? :D :D :D
400 ft ért adja az eurot most a paypal, hogy 379 az árfolyam baszod :DDD

cryptot minden termékemért elfogadom

(#47334) V/ válasza LuckyL (#47333) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha forintban nem tudom kiutalni akkor szerinted mire megyek vele? Nézegessem? Még ezen az árfolyamon is megéri, mert ha EUR-ban vásárolnám akkor még több lenne az árfolyam.
De várom a megoldásod a Wise számlára forintban történő kiutalásra ami nem kerül sok pénzbe. Ha nincs akkor miért is csuklanák?

(#47335) LuckyL válasza V/ (#47334) üzenetére


LuckyL
őstag

utald ki egy rendes magyar bankszámlára onnan meg beutalod ingyen wisera ha normális számlacsomagod van, ott meg már wise árfolyamon váltassz eur-ra
euronként spórolsz kb 18-19 ft-ot a paypal szar árfolyamhoz képest
most emiatt a gond miatt nyitottam egyet khb-nál, minimális feltételek teljesülése esetén gyakorlatilag inygen van a számla

Ha forintban nem tudom kiutalni akkor szerinted mire megyek vele? Nézegessem?
amikor ilyet írsz nem tudom eldönteni, hogy teszed-e direkt a hülyét, vagy...

cryptot minden termékemért elfogadom

(#47336) V/ válasza LuckyL (#47335) üzenetére


V/
Topikgazda

Mivel csak a saját neveden lévő forintos bankszámlára lehet kiutalni ami nekem a Wise-nél van amit írsz az nem lehetséges megoldás.
Nem véletlenül nincs más banknál számlám, de ez most nem releváns.
És fogd már vissza magad, személyeskedőnek, sértőnek érzem a két utolsó hozzászólásodat amit nekem írtál. Én nem írtam neked lekezelően, nem hülyéztelek le, tartsd már be az ÁSZF előírásait.

[ Szerkesztve ]

(#47337) World-Soft


World-Soft
senior tag

Sziasztok!

Van egy régi Paypal fiókom és van egy Wise számlám.
Mind a kettő az enyém. A Paypal-ról utálatam volna Wise-re, de azt kaptam, hogy vissza lett utasítva és 1500Ft-t levontak.

A vicc, hogy van 2 éve lett hozzákötve a Wise. Úgy kellett ügyfélszolival egyeztetni. Évente 2-3 alkalommal szoktam utalni is át, de eddig sosem volt probléma.
Egyik fiókkal kapcsolatban sem volt semmilyen adatmódosítás évek óta.
Hogy lehet kideríteni mi a gond?

Köszi.

(#47338) Donki Hóte válasza keszo (#47330) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Nekem is ez van :W

Azt mondja, hogy azonosítsam magamat a megadott mobiltelefonszámra küldött 6 számjegy beírásával.

Megjön a push üzenet, beírom a 6 számjegyet, erre beenged. De bármit csinálok, kb. 1 perc múlva kidob és ezt az ablakot dobja fel.

Ha a Szívesen segítünk feliratra klikkelek, akkor feljön egy ablak, amin se telefonszám, se kapcsolatfelvételi lehetőség, csak egy FAQ-ra vezető link :(

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#47339) V/ válasza World-Soft (#47337) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha visszaolvasol, erről ment mostanában a beszélgetés.
Írtam hogy a három fél közül (PayPal, Unicredit, Wise) valamelyiknél el akad a dolog.
El kezdtem egyeztetni velük és a mai napig egyik sem tudja meg mondani hogy miért nem megy a kiutalás nem régóta a Wise forintos bankszámlaszámunkra, sőt a PayPal egyenleg sem tölthető fel a Wise számlánkról.
Vedd úgy hogy már nincs lehetőség erre.
A hétvégén írok egy levelet a PayPal-nak leírva azt hogy tévesen értelmeznek dolgokat mert szerintem náluk van gond, amit postai úton küldök el mert az onlien embereik, a robotjuk hülyék, nem értik a problémát.
Az USD kiutalás az megy a Wise számlára, persze azért mindketten kérnek +pénzt.

(#47340) World-Soft válasza V/ (#47339) üzenetére


World-Soft
senior tag

Köszi szépen. Ez van a GooglePay-hez kapcsolva. Most jó lesz, hogy kell megy plusz kerülő út is. Revolut az megy rendesen?

(#47341) V/ válasza World-Soft (#47340) üzenetére


V/
Topikgazda

Az eddig sem ment, arra nem lehetett kiküldeni.

(#47342) World-Soft válasza V/ (#47341) üzenetére


World-Soft
senior tag

Kösz.
Az sirály. akkor nem férek hozzá a pénzemhez. A boltban nem tudom paypalal fizetni itt meg áll és halmozódik a pénz.
Ha jutsz valamire, akkor majd kérlek írd le. Köszi.

(#47343) World-Soft válasza World-Soft (#47342) üzenetére


World-Soft
senior tag

Amúgy beléptem most böngészőbe és levette a Wise-t a listából.

(#47344) V/ válasza World-Soft (#47342) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem jutok semmire, nem engedik meg hogy a Wise forintos számlára ki menjen.
Marad az hogy ha van a neveden magyar banknál forintos számla arra utalhatod ki, vagy megfontolod azt amit írtam, hogy némi árfolyam veszteséggel ( a Wise HUF->EUR árfolyamához viszonyítva) EUR-t csinálsz belőle és azt a Xoom-al a Wise EUR bakszámlaszámodra elutaltatod.
Az USD esetén van a kiutalásnak + díja az azért nem jó, illetve ott is csak akkor éri meg ha eleve úgy kaptad, nem kell váltani.

(#47345) World-Soft válasza World-Soft (#47342) üzenetére


World-Soft
senior tag

Én is írtam mindkettőnek.
Eddig a paypal azt írta a bank fordította vissza.
(Gondolom sablon duma)
És akkor miért törölték az összekapcsolását ugye?
Meg az 1500huf-ot nehogy már én nyeljem be az ő hülyeségük miatt.

Kíváncsi leszek a másik félre.

(#47346) V/ válasza World-Soft (#47345) üzenetére


V/
Topikgazda

Én már lefutottam ezeket a köröket mindhárom cégnél egyikük sem tudja. Hibás a PayPal rendszere, nem fogadja el forintos számlának a EWise forintos számlát, mert az agyukban még nem értik hogy EU-n belül bármely bank biztosíthat más devizában is bankszámlaszámot mint ami az adott ország hivatalos fizető eszköze. Ha a Maygar bankoknál lehet EUR, USD, CHF bankszámla akkor ugyan egy belga banknál miért nem lehet az EUR mellett USD, CHF, HUF bankszámlaszáma, amely ráadásul teljeskörűen használható Magyarországon.
Pont az EU-s pénzügyi szabályozás teszi lehetővé hogy ne legyen kivételezés, egyszerűen nincs olyan megengedve hogy bizonyos számlaszámokat a pénzügyi intézmény használatban korlátoz, nem utal rá, nem fogad róla utalást.

A törlést sem magyarázta meg a PayPal, nem tudtak rá válaszolni és ez már azért megint más szintre emeli a problémát. Ha rossz lenne az adat nem törölni, hanem felhívni rá a figyelmet és javítás az ügyfél részéről az eljárás, helyből sántít a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#47347) basel00


basel00
tag

[kép] [kép] Sziasztok

tudnátok segíteni hogy ez mitől lehet van egy német számlám hozzá is adtam és amikor vásárolnék kéri a IBAN számot de nem akarja elfogadni hogy ez mitől lehet?

[ Szerkesztve ]

(#47348) V/ válasza basel00 (#47347) üzenetére


V/
Topikgazda

Ez milyen országos fiók lenne?
A bankszámlát "meg kell erősíteni" hogy fizetési forrásként legyen használva. A számlának ha EUR-ban fizetnél EUR-nak kellene lenni és a banknak tudni kell kezelni a SEPA utalásokat, egyszerűbbnek tűnik a bankkártya hozzáadása.

(#47349) basel00 válasza V/ (#47348) üzenetére


basel00
tag

németországi, persze tudja a SEPA utalásokat meg a 0,01 centet is már levonta

(#47350) V/ válasza basel00 (#47349) üzenetére


V/
Topikgazda

Add meg a bankszámláknál fixen ezt a számlát és akkor azt ajánlja fel, főleg ha azt állítottad be az EUR fizetéshez és EUR-ban kell fizetni, gondolom az EUR egyenleged az elsődleges mert néha az is bekavar ha másra van állítva.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.