Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Külföldi eladónak pl Marketplace stb Paypal vagy wise a biztonságosabb előre fizetni?
-
fjudors
aktív tag
nem tudok, mi bajuk, de velem is eljátszották a hét elején..
az én biztonságom érdekében...
A tudnám minek van az sms, meg a kód generátor.nekem nem volt beállítva kérdés, máris kérte.
A kezd nevetséges lenni, a folyamatos jó szándék...a teletón, ami el akarja venni a jogokat a régen használt programtól (telefonkereső), a telekom program ami kijelenekeztet.. -
Lordus
senior tag
válasz
Lordus
üzenetére
Sikerült!
A baj az volt, hogy telefonos appal amikor fizetnék, és átirányít hitelesítéshez a georg apba, akkor ott sikeresnek jelzi a tranzakciót, de amikor visszatérek a xoom appba, ott nem vált át "befejezés"-re a fizetés. Ha pedig a folytatásra kattintok, akkor sikertelent ír.
Na, most pc-ről megoldottam, ott sikerült!
(csak azért írtam le, hátha másnak is segít, ha hasonló gondja van) -
Lordus
senior tag
Szia,
küzdök a Xoommal...
sajnos az van, hogy folyamatosan elutasítja ha bankkátyával fizetnék pénzt a magyar számlámról a németre.
A magyar bank (erste) azt mondja, hogy valami erős ügyfélbiztonság miatt a bankkártyát átállították, hogy ez a kereskedő használhassa, de csak akkor, ha valami azonosító mindig ugyan az. namost a banknál mondták, hogy ez az azonosító a két próbálkozásnál eltérő volt, így valszeg a harmadiknál is más lesz, és akkor megint elutasítják...
És ez esetben fel kell vennem a kapcsolatot a xoommal és ott kérni valamit.
Namost elvesztem, nekem ez sok...
Mit csinálok rosszul, laikus nyelven el tudod mondani, mit/hogyan csináljak, hogy végre tudjak rá pénzt tenni?
köszönöm! -
-
kyle_
tag
Sziasztok
A mai napon a paypal nem enged be, reseteljem a jelszót
smsben jön a kód, majd pedig válaszoljak a biztonsági kérdésekre
egyetlen gond van, nem jók a válaszok
hiába próübáltam már egy párat semmi
mit tudok ilyenkor tenni?
írni nem enged nekik mert nem tudok belépni
köszi a segítséget -
válasz
xcvbxcvb
üzenetére
Igen, de az USD-nél mindenkinél van valami + költség, ezért inkább a PayPal egyenleg váltással csinálj belőle EUR-t (ennél nincs nagy veszteség mint HUF-ra váltás) és EUR menjen ki, mert akkor kevesebbe kerül, aztán majd Wise-on csinálsz belőle USD-t ha arra lenne szükséged.
Az EUR próbálva és működik. -
válasz
Lordus
üzenetére
Nem azt írtam hogy használhatod pénzküldésre a PayPal egyenleg igénybevételével? Nem írtam volna ha nem oldaná meg a problémádat. Pár EUR vagy ingyenes, regisztrálj és írja költségeket. Ha a PayPal EUR egyenleget akarod használni akkor biztonság kedvéért az legyen az alapértelmezett, ne a HUF.
Egy embernek egy magán és egy üzleti fiókja lehet, még ha más országra van regisztrálva valamelyik, ennek megfelelően lehet gazdálkodni. Magyarként a PayPal nem igazán praktikus más devizák folyamatos fogadására, mert ha nem elvásárolod akkor körülményes a felhasználása devizaként.
-
Lordus
senior tag
köszönöm szépen a gyors választ!
Van kinti lakcímem, de nem szeretném megszüntetni a magyart.
Szóval akkor kapufa, marad a magyar, csak szomorú, hogy a paypal egyenlegemen levő eurót nem tudom euroként kifizetni saját magamnak, csak forintban (és ő konvertál)köszi!
@edit: hoppsz, ez a Xoom ez a paypalomról az eurót át tudja tenni n26-ra?
És ennek van valami költsége? vagy minimális? -
válasz
Lordus
üzenetére
A bankkártya az rendben van, hozzáadható.
A számla megy egyértelműen magyar forintos bankszámla, az adatokat elfogadhatja, bár nem világos hogy az IBAN számost hogy, mert nem lehet megadni, ami meg csak a számsoros az magyar belföldi bankszámlaszám lehet, az hogy te megadtál egy német belföldi bankszámlaszámot az sem jó hiszen magyar-német az már nemzetközi utalási irány és IBAN szám használatos
Magyar regisztráció a forintos bankszámla miatt csak forintra konvertálva utal ki más devizát, szóval a német.
Tehát ez bankszámlaszám nem jó és nem tudsz EUR-t kiutalni.
HA kint élsz, van kinti lakcímed meg valami közszolgáltatás a neveden akkor regisztrálsz németként és azutn átküldöd az EUR-t és ha ez megtörtént megszüntetetd a maygar PayPal fiókot vagy üzletoire minősíted át, mert csak egy azonos fajta lehet egy embernek.Vagy használod a Xoom-ot ahol EUR pénzforrásként a PayPal egyenleg is használható pénzküldésre és akkor át tudod mozgatni az EUR-t a N26 bankszámlára
-
Lordus
senior tag
Sziasztok, rég óta használom a Paypalt.
Pár napja lett egy Online bankszámlám az N26 nevű banknál. virtuális kártyám is van.Elvileg a paypal számla hozzáadásánál ugye azt írja, hogy csak magyar szlát adhatok hozzá, ennek ellenére elfogadta az N26-os német szlámat és a bankkártyát is.
Megtörtént az 1 usd-s teszt is.Megpróbálnék a paypalról áttenni eurót rá, de nem az egészet, nehogy elvesszen, ha mégsem tetszik neki a német szla. Viszont nem látok erre opciót, az összeset áttenné a paypal...
Valaki járt hasonló cipőben? akár N26, akár nem magyar szla társítása.
köszi! -
1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik.
Nem lehet a kártyás fizetés pénzét a PayPal egyenlegre irányítani, ott parkoltatni.
Ha viszont a PayPal egyenlegre küldenek visszatérítést, nem a bankkártyás fizetés van visszafordítva, akkor az egyenleged összege lesz annyival több és azt neked kell kiutaltatni a bankszámládra. Összefoglalóban említve ez is.Nem pontos az információd, mert nem azonnal vonódik le bankszámláról egy kártyás fizetés összege, a bank zárolja az összeget és pár napon belül utalják csak el.
A PayPal csak könyveli a pénzmozgást, a szövegük szerint a xxxx számú bankkártyára továbbítják ami nem pontos megfogalmazás mert számlára utalással történik, de ez nem az azonnali utalási rend szerint történik és ezért hosszabb az átfutása. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Lehet egyszerűt kérdezek, bocsánat, nincs tapasztalatom. Egy játékvásárlás után visszatérítést kértem, ami rendben meg is érkezett a PayPal számlámra.
Innen vissza fog érkezni az OTP számlámra az összeg, vagy marad a PayPal számlán?
Eddig 0 Ft volt a PayPal számlán, nem is akarok ott pénzt őrizgetni.Már csak azért kérdezem, mert a PayPal fizetés után percekkel, már le is vonódott az összeg az OTP számlámról, viszont a visszatérítés összege 12 órája jóváírásra került a PayPal számlán, látom is a + előjelű tételt, de az OTP számlán még nem jelentkezett.
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Miért kéne nekem rányomnom, hogy "nem vagyok robot" ha a megadott belépésre feljogosító dolgokat már megadtam!?
Mert vagy 2 éve behozták ezt is és a random sms jóváhagyást azoknál akiknél nincs kétlépcsős azonosítás vagy ritkán lépnek be. Biztonsági szint emelése.Országon belül más település esetén (ha nem 1-es a körzet) kell a 06, mivel ez köztudottnak tekinthető ezért nem szükséges kiírni, a +36 meg mobil számok esetén használatos elsődlegesen. Semmi köze egy cég nagyságához, rákéynszeríteté őket a maygarításra és akkik lefordították a szövegeket a magyar dolgokból indultak ki.
A mobil app csak javaslat volt hogy be tudj lépni, mert azután már esetleg a böngészős oldal is működik.Nézd az hogy szerinted a böngésződ nem blokkolt semmit az egy dolog, én azt írtam le hogy ez az üzenet azonosítási elmaradása esetén jön, ami lehet ez a robot téma és az sms-ben kapott kód megadása. A háttérfolyamat engem nem érdekel, de ha szerinted ott minden rendben akkor sem változtat a hiba üzenet okán.
-
ledgeri
nagyúr
Jó tudni, hogy egy gigacég kihagy dolgokat nemszetközi rendszerű elérhetőségeiből... (a 06/+36-ot leírni luxus ott)
Miért kéne nekem rányomnom, hogy "nem vagyok robot" ha a megadott belépésre feéjogosító dolgokat már megadtam!? Semmi más nem kér közvetlenül belépés után ilyet, max ha mailcímcsere van, és akkor is a héttérben fut a google cucca... Bárhogyan is néztem nem volt be nem töltött eleme a weboldalnak, sem olyan címet nem keresett fel betöltés során, ami blokkolva lett volna (a héten már biztos nem akasztotta meg azt semmi).
PC böngészőkről próbáltam belépni, mind úgy van beállítva, hogy sütit/ gyorsítórát töröl bezárásakor, modemem naponta indul újra, és az első óta nagy esélyel még új IP-t is kapott. Appozni paypalt nem fogok.
Igen, ha azt írja, akkor az a gond, míg most kapom a lényegében semmit, miközben minden megfelelően van megadva... Ennek így nincs sokkal több haszna. Míg mondjuk azért vitatkoznék, hogy megtudni, hogy a rendszerben minden elem a helyén, az account ilyen szinten meg egyben van ér valamit.Majd akkor holnap kiderül.
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Ez lenne az ügyfélszolgálati magyar vezetékes telefonszám: 06 1 777 7944, de itt is angolul beszélnek, viszont magyarországi percdíjjal számolnak a telefonszolgáltatók:
Van egy nem vagyok robot jelölési képernyő és ha ott nem jelölöd akkor jön ez az üzenet.
Ha nincs két lépcsős azonosítás beállítva és régebben léptél be, akkor a rendszer kérhet + megerősítést a telefonszámodra küldött sms-el.
Nem írtad hogy miről akarsz belépni így próbáld a mobill app-on de érdemes lenen a telefon újból indítani vagy egy másik böngésző úgy hogy új IP cím legyen és a PayPal sütik és böngésző gyorsítótár törlése után. Ha van valami reklámblokkoló, ip cím rejtő, oldalfordító akkor azt kapcsold ki.
Ha a jelszó lett volna a gond akkor azt írta volna, nem pedig azonosításos üzenet, szóval annak nem sok haszna volt. -
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Múlt hét elején jött egy üzenet, hogy "egy új üzenet vár bent".
Másnap (és azóta) alap-urlt magam beírva a mailt elfogadja, a jelszót elfogadja, de azt írja, hogy "nem tud azonosítani".
Ha Jelszóhelyreállítást kérek, akkor SMS-t küld, átállítása után emailben, az adott címre megérkezik a visszajelzés hogy megtörtént.Mit lehet egyebet tennem?
(Van adva egy telószám [17777944] így és ennyi... persze érvénytelen ebben a formátumában) -
-
NSmester
csendes tag
-
-
válasz
LudiDOK
üzenetére
Szerintem összeomlott a Voda rendszere abban az adótoronykörzetben, mert a DIGI mobil előfizetőket is ki kellene szolgálni és túl lehet terhelve, kilőtte a telefonod kapcsolatát és ezért nem kaptad meg. Nem valószínű hogy telefonodban lenne gond. Ha tudsz akkor adj meg biztonsági, másodlagos mobilszámot.
-
LudiDOK
csendes tag
Annyi sikerült mókolnom, hogy újraindítottam a telót és záporoztak az elmaradt sms-ek. Viszont várnom kell mert a sok próbálkozás miatt már fel akarnak hívni az azonosítás miatt. Reggel rápróbálok.
Köszönöm szépen a sok segítséget.
-
válasz
LudiDOK
üzenetére
Vodafone vagy DIGI mobilszám? Mert Telekom az normálisan működik, az előbb fizettem. Az is lehet hogy a telefonod spam üzenetnek vette.
Illetve ha régebben léptél be akkor szokott lenni egy nem vagy robot jelölés is.
Ha telefon oké akkor próbálj meg mobill appon belépni vagy ha az nem megy akkor böngészőben. Ha nem mobil net akkor böngészőben PayPal sütik és aböngésző gyorsítótár törlése, új ip cím a hálózati eszköz újraindításával talán segít. -
LudiDOK
csendes tag
Sziasztok!
A paypallal kapcsolatban olyan problémába ütköztem, hogy a mail cím és a jelszó beírása után mindig küld nekem egy belépési kódot sms-ben. Tegnap óta nem érkezik meg kód viszont az a "hülyeséget" írja ki a kód négyzetei fölé, hogy a kód elköldve (kiírja hiányosan a telószámom) e-mail címre.
Eddig nem volt semmi problémám a paypallal és nem is használtam mostanság.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Ha utaltam egy embernek , utána valahogy vissza lehet vonni az utalást? -
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Ez nem azonnali utalásos dolog, banktól függően 2-6 munkanap mire lekönyvelik a bankszámládon, 27.-től számolva.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Elküldte a visszatérítést az eladó PP-on keresztül. Most azt látom, hogy:
"Visszatérítés elindítva jún. 27. 10:28
Elküldve kártyára jún. 27. 10:28
Visszatérítés erre: undefined Korábban érkezett, ekkor: jún. 29. 6:25"Én viszont nem kaptam semmilyen jóváírást, lehet, hogy a PP előbb jelzi, hogy megérkezett a visszatérítés, mint ahogy a bankom nekem jóváírná?
-
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Ki akarja hagyni a Discogs-t a dologból ha nem PP. Csak olyan IBAN szám mehet amiben fizettél,ha EUR volt akkor forintos IBAN nem lesz jó, ha fogadná a bankod lehet hogy csak azért kérnek pénzt,a deviza árfolyam az meg a vételi lesz.
-
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Ha a fizetési listában ott vann úgyhogy lehet vásárlói védelmed akkor elméletben visszaküldhetné. De egyébként csak az e-mail címed kell és legfeljebb az hogy milyen vásárlási azonosítót kaptál hogy tudja mihez könyvelni.
-
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Hol fizettél mert ha eBay akkor azt nem tudja visszaadni, mert nem PayPal -on keresztül kapta meg a pénzt. Csak a vevő tudja használni fizetésre, apênzt viszont az eBay kezeli
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha PayPal-al fizettem egy terméket, ami helyett mást kaptam, mint amit kértem és az eladó most az érintett piactéri oldal levelezőrendszerén kéri a visszautaláshoz szükséges adataimat, az szerintetek ok, vagy hivatkozhatok arra, hogy a PayPal-os fizetésem alapján vissza tudja fizetni a hibásan küldött termék árát nekem?
-
Micsurin
nagyúr
Buyers Protection, hogy megy? Vettem motor alkatrészt ami cirka 1 hónap alatt gallyra ment (elgörbült a rugó a lengéscsillapítón
) ha nem jutok semmire az eladóval elég megindítani a Buyers Protectiont és csatolni az email levelezést ahol az eladó elhatárolódik a hibától? 
-
Gyula84
veterán
Üdv
külföldi címet be tudok állítani? Magyar van, de most külföldre kellene a termék és nem tudok újat úgy megadni, hogy országot is tudjak választani
-
Rick4
félisten
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Wise van nekem magánban és cégesben is, heti többmillió forintos vásárlásoknál már igen komoly látszatja van az 1$-nál 4-5 ft árfolyam kedvezménynek... Több éve használom, nincs gond velük, akár egy magyar bankszámlát is kiválthatsz velük, gpay fizetés, bankkártyával pénz felvét, eu-ba vagy máshova gyors utalás, és visszafelé is gyors megérkezés jellemzi őket, saját magyar számlaszámot kapsz, amire 5 másodperc latt beérkezik a pénz.
-
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Wise, a deviza árfolyam majdnem azonos, ott van saját forintos bankszámlád ami a magyar azonnali utalási rendben működik és csak a KH utalási költségei vannak, de pontosítsd már ezt a Revolut utalás témát a topikjában megkérdezve, mert szerintem nem egészen így van
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Időnként (max évi 1 millió ft) kellene nekem valutás online fizetés. Eddig paypal mögé raktam a bankkártyát a kedvezőbb átváltáshoz, viszont nem mindenütt lehet így. KH-nál van a kártyám, most regisztráltam revolut businesst, és itt látom, hogy nem lehet bankkártyával feltölteni
Csak SWIFT utalást enged, aminek 0,5 % a díja. Szóval egymillió forintos összegnél ha jól látom 5 ezer ft az átutalás díja.És Revolutos átváltás esetén ez 2700 eur, bankinál 2630 euró kb. Van olcsóbb, jobb megoldás jelenleg, mint a Revolut?
Elbizonytalanodtam, megéri-e nekem ezért szórakozni újabb bankszámlával...
-
Akkor még egyszer tisztázzuk te most eladó vagy vásárló voltál ebben a szituációban, az vonatkozik rád amelyik voltál.
A vásárlóknak szóló tájékoztás idéztem, a másik, az eladói nem érint.
Nekem hiába nyomod azt hogy USA eladóként mit biztosítanak ha nemzetközi szállítási opciót fizet. Amit írtam azt rád vásárlóként kell értelmezned.
Az hogy egy fizetős szolgáltatásban mivel van védve az eladó csak akkor érint ha te eladó vagy és itt hol olvasod hogy nem neki kell fizetni a visszaküldés díját?
Nem egyet beszélünk.DE mindkettőnél ugyanaz van az eladóknak írva!
Benefits of eBay International Shipping
All international returns and refunds will be handled on your behalf
és
Global Shipping Program
all returns and refunds are handled on your behalf -
Rick4
félisten
Direkt rákérdeztem, ezt írta, tényleg nem tudom, mi a szitu.
Amit te linkelsz, az nem az ebay international shippinggre, hanem a domestic shippingre vonatkozik. Annak a dolgait itt részletezi: [link]
Miszetint:
Benefits of eBay International Shipping
As well as making your items available to buyers in over 200 countries, there are several other benefits to using eBay International Shipping:
When you ship internationally using eBay International Shipping, you're responsible for getting packages safely to the US shipping hub. If a buyer reports that an item was lost or damaged during international shipping or it is damaged at the hub, we'll work with the buyer to resolve the issue. You're protected from:the obligation to refund the buyereBay Money Back Guarantee casespayment disputesopen ‘Not as described’ returns in your service metrics
De javíts ki nyugodtan, ha tévedek.. -
A kissé sérült termék is hibás nálam, így hibás termék és az eladó biztosít majd neked visszaküldési címkét vagy költségtérítést, nem az eBay fizeti hanem az eladó, szerintem aki fizeti az biztosítja. Ezt írtam.
Az eBay felületén rendezed. Ha igénybe veszed akkor látod majd.
Te a vevő vagy, neked aztán nem az számít hogy mit írnak az eladónak.
De az eBay ezzel indítja a vásárlói tájékoztatást:
Who pays for return shipping?
The seller pays for return shipping if they offer a free returns policy or if the item was damaged, faulty, or doesn't match the listing description......
Itt a linkje a szövegnek. -
Rick4
félisten
Akkor miért írta nekem egy amerikai eladó ma este fél 7-kor ezt, miután egy termék kissé sérülten érkezett meg?
Dear Buyer,
You would not have to pay for return shipping. This item was shipped through eBay International shipping and it is covered for return shipping. Once you open the return, eBay will step in and cover you for this transaction.
Thank you!Itt a cucc, aminél a csati széle letört:
És az ebay miért írja a nyíllal megjelölt részt az eladók számára?
Szó sincs meggondolásról, hibás termékről, bármi egyébről.. Hangsúlyozom, nem értek hozzá, igaz 2009 augusztus óta vagyok az ebay-en, és több, mint 500 terméken vagyok túl, de évi 1 problémám szokott lenni. -
Met
nagyúr
Sziasztok,
Jól olvasom, hogy megszűnt a visszaküldés költségének megtérítése?
-
válasz
envagyok
üzenetére
A meghatározott összeghatár eseté és a számláékra vonatkozó EU-s (nemzeti) pénzmosás elleni törvény vonatkozik rájuk. Ahol be van jegyezve a PP oda beszolgáltatják a számla információkat és folyamatosan figyelniük kell a hogy pénzmozgás nem terrorizmus finanszírozása vagy pénzmosás jellegű, ha ilyet észlelnek akkor azt jelenteniük kell, ez a bankok esetén is így megy.
Megvesznek tőled valamit, azért fizetnek, akkor ez kereskedés, bevételszerzés. Ez nem egészen világos: majd én fizetek paypalról paypalra, és visszajön a kicserélt termék.
Kinek fizeted? Az aki eredetileg küldte a pénz a termékért?Amit technológiát leírsz az a pénzmosás egyik fajtája, szóval ki fogják szúrni és némileg kitiltanak. Megvett termék cseréje esetén nem kellene még egy fizetésnek lenni.
Magyarországon önbevallás van a jövedelemre, alapból sem a bankok, sem a PP nincs kötelezve ilyen adat kiadására, a számla tulajdonlás és pénzforgalom automatikusan átkerül az előírások szerint évente, de még a NAV is csak akkor foglalkozik vele ha eljárást indítanak ellened, akkor persze mindenki, minden adatot átad a hivatalos megkeresésre.
-
válasz
demmer123
üzenetére
Mi van?
Semmi köze ilyen adatnak a PayPal regisztrációhoz. Személyazonosság ellenőrzéséhez arcképes okmány szig, jogosítvány, útlevél, lakcímigazoláshoz lakcímkártya, a nevedre és címedre közszolgáltatói számla, bankszámla, bankkártya tulajdonláshoz bankszámla kivonat, itt elegendő ez első oldal, ha azon rajta van a neved, címed és a bankszámla, bankkártya száma (pin kód CVV2 kód nem kell nekik) a mobiltelefonszámodat és az e-mail címedet meg eleve megerősített adatként a regisztrációnál adod meg. -
envagyok
veterán
Szeretnék pár terméket külföldre/külföldről átcserélni.
Ez úgy működne, hogy külföldről jön egy összeg a paypal számlámra, én elküldöm a terméket, majd én fizetek paypalról paypalra, és visszajön a kicserélt termék.
Kb 500€ értékben.
Az a kérdésem, hogy adózás szempontjából mennyire nézi a nav a paypal számlákat? Mert nem szeretném ha a bejövő összeget értékesítésből származó jövedelemként nézze, és beleszámítson az adómentesen max évi 600000ft ingó értékesítési alapba.
Nem szeretnék behívót kapni, és magyarázkodni, hogy ez igazából csere volt, nem értékesítés.
A paypal küld a NAV felé erről információkat automatikusan vagy kérésre? -
demmer123
őstag
Paypal bekérhet munkáltatói igazolást?
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Ne csinálj semmit, amíg az a hely nem "kéri le" a pénzt ahol fizettél addig van függőben. Szokott ilyen üzenet lenni pár óra, 1-2 nap és ha mégis meghiúsul a fizetés az lesz amit írtak.
Nem terhelt be semmit az Erste, zárolt a pénz akár 4-5 napig, amíg az a hely nem "kéri le" a pénzt ahol fizettél.Az Erste számla történet, az első tétel mai vásárlás és zárolva, a Praktiker ma lett beterhelve és 7-én fizetve
-
Micsurin
nagyúr
A pending paymentet hol látom? Kinguin valamiért közölte velem ismeretlen hiba és újratöltötte a lapot miközben a felugróban a PayPal épp feldolgozta a fizetést. Most ott ücsörgök, hogy a kulcsos oldal szerint nem történt semmi csak a bevásárlókocsit látom a PayPal mailben nem küldött semmit, a tranzakciós előzményeimben nem látom, hogy lenne bármi csak jobb felül a csengőn írja, hogy:
Függőben lévő 29,85 € EUR összegű kifizetés
2023. június 9.. napján jóváhagyott egy 29,85 € EUR összegű kifizetést a(z) [-] végű kártyáján. Ha a kifizetés bármilyen okból meghiúsul, nem fogjuk levonni a függőben lévő összeget. Eltarthat néhány napig, amíg a művelet megjelenik a kártyakivonatán.
De ezen kívül a PP-ben sem látom sehol az előzményben, hogy fizettem volna pedig az Erste beterhelt.
PP-t zargassam ticketben?
-
.LnB
titán
Belinkelem ide is a kérdésemet, hátha itt kapok választ rá:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi a választ. Megpróbálom majd.

el szokta "felejteni", de akkor legközelebb ezt nézed meg elsőként.

) ha nem jutok semmire az eladóval elég megindítani a Buyers Protectiont és csatolni az email levelezést ahol az eladó elhatárolódik a hibától?
Csak SWIFT utalást enged, aminek 0,5 % a díja. Szóval egymillió forintos összegnél ha jól látom 5 ezer ft az átutalás díja.