Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok, rendeltem bestsecret ruhaboltból, ami forintban adta meg az árat. Rányomtam hogy Paypal-lel fizetnék várva hogy feljöjjön a szoksásos ablak, ahol kiválasztom a kártyát meg esetleg hogy a Revolut váltsa. De itt nem is kellett váltani, gondolnám én...
Ami történt, hogy mindenféle hitelesítés és felugró választó nélkül átváltotta Euróba és a forintos számlámról, ami meg volt adva mint alapértelmezett kártya, euróban vonta le. Szóval buktam a Paypal átváltásán és a CIB átváltásán is teljesen feleslegen (szerencsére a CIB nem akkora patkány, ott csak 5 eurót buktam a Paypal 20 eurós bezsebelésével ellentétben). És lesz visszaküldésem is, szóval ott is eljátsszák ezt gondolom.
120 ezer forintos rendelésnél szép kis összeg...
Mit tudok csinálni, nagyon ideges vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Interactive Brokers társalgó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, 27% áfás szá
- Yamaha RX-V4A
- Üzleti Laptopok, PC-k, 27% áfás számlával !!! Legjobb árak !!! Ingyen szállítás !!! Mi kell még???
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest