Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neophyte79
tag
Oké, köszönöm, így értem. Az is fura volt, hogy miért így csinálták, de most már értem. Azt hittem, hogy az egész a Paypal-ra megy vissza, nem volt világos, hogy miért nem a számlaszámra. Bennem az volt, hogy az egész a Paypal-ra, vagy egyből a Paypal a számlaszámra utalja. Ezt a bankkártyás dolgot nem tudtam.
-
neophyte79
tag
Sziasztok.
Hogyan tudok 2 külön domainhoz Paypal-t adni? Az egyik üzleti megvan, de nyitok egy új site-ot, és oda is szeretnék Paypal-t. Megoldható ez egy Paypal fiókból, vagy csinálnom kell egy új üzletit? Ha igen, akkor lehet ugyanazt a bankszámlaszámot megadni? -
neophyte79
tag
Közben kiderült, hogy működik az IPN, viszont a webáruház felületen látszott a fizetés a wooCommerce-ben, de ID nélkül. A Paypal-ban nem volt semmi nyoma (mert ID sem), a wooCommerce érzékelte fizetettnek. Úgyhogy megoldva, a vevő is igazolta, hogy nem ment át a pénz, tőle nem vonta le.
Köszönöm a segítséget.
-
neophyte79
tag
A probléma a következő, kérnék egy kis segítséget, hátha menni fog. Az IPN visszaigazolás nem akar működni, és a nekem utalt pénz nem érkezett meg. A webáruházban látom a teljesítést. Tud ebben valaki érdemlegeset mondani, főként az IPN beállítás lenne fontos. Érdemes írni az ügyfélszolgálatnak a meg nem érkezett pénz miatt?
-
neophyte79
tag
Sziasztok. Rövid kérdés, egyelőre csak Paypal rendszeren keresztül tudnak nálam fizetni a vásárlók. A Paypal utalás átmegy azonnal, de a sima bankkártyánál mennyi az idő, amíg látom a Paypal egyenlegen? Ha jól sejtem, akkor ez több nap is lehet? Elméleti szinten érdekel a dolog.
Köszönöm a választ. -
neophyte79
tag
Sziasztok. Több kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni.
1. Nem tudok bankszámlaszámot hozzáadni a Paypal fiókhoz, hibára fut. Többször próbáltam, eredmény ugyanaz. OTP-vel működött régen, az Unicredit-et nem fogadja el.
2. Letölthetővé és Paypal-al fizethetővé szeretnék tenni egy fájlt. Blogspot.com oldallal ezt meg tudom tenni?
3. Hogyan működik az adózás ilyen esetben? Ellentmondásosak az infók. Adóznék utána, ezzel nincs gond, de ehhez cégnek kell lennem, vagy magánszemélyként is megtehetem?Köszönöm a segítséget, ha tudtok válaszolni.
-
neophyte79
tag
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség. Angliából rendelnék Ebay-en keresztül, az eladó nem szállít Magyarországra. Ellenben azt írta, hogyha a Paypal-ban beállítom Őt család-barátnak, akkor elküldi a cuccot.Mi takar ez pontosan?

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest