Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laleeee
üzenetére
Csak aktiválni.
Böngésző.
Belépsz és balra
Angol felület: PayPal balance linkre kattintás, jobb oldalt Add a currency, ott jelölni a deviza előtt a gombot és alul a kék Add a Currency gombra kattintani és azután Done gomb.Magyar felület: PayPal egyenleg linkre kattintás, jobb oldalt Pénznem hozzáadása, ott jelölni a deviza előtt a gombot és alul a kék Pénznem hozzáadása gombra kattintani és azután Kész gomb.
-
válasz
laleeee
üzenetére
Nem, ha lett volna $-os egyenleg. De $-ban érkezett. Az hogy melyik a fizetési egyenleg az nem számít, mert nem fizetsz.
Az automatikus konverzió nincs bekapcsolva, akkor váltja forintra a beérkezéskor ha az adott devizában nincs PayPal egyenleg.
Én nem vettem azt észre hogy ilyenkor számítana hogy melyik az alapértelmezett, csak fizetéskor lényeges. Nem is emlékszem arra hogy írták volna hogy mindent automatikusan forintra vált.
Jut eszembe, amikor fizettél akkor előtte a forintot nem váltottad át az egyenlegek közt USD-re mert az az árfolyam kedvezőbb mint amikor fizetés pillanatában váltja?
De a veszteség az árfolyam ingadozás miatt történt. -
válasz
laleeee
üzenetére
Úgy hogy lenni kell megnyitott USD egyenlegnek is a PayPal-on, akkor USD-ben maradt volna, mert oda könyveli le a rendszer, nem a HUF egyenlegre és majd átváltod amikor gyengébb lesz a forint.
Amikor fizettél akkor sok forintba került egy USD, most kevesebb, akkor 436,68 Ft volt az árfolyam, most pedig 434,676 Ft mert erősödött egy picit a forint.
Az forint <-> más deviza árfolyam ingadozást lehetetlen kivédeni.
És nem a PayPal egyenleget használni fizetőeszközként. -
-
válasz
laleeee
üzenetére
Nem bukod, hanem későbbi időpontban kiutalják a pénzt egy általad megadott számlára, persze forintos számla lehet. Egyébként ilyen esetben elfogadják a bankszámla tulajdonlás igazolását is, mert a számlakivonaton ott a neved és címed, akkor van gond ha ez sem egyezik.
-
-
válasz
laleeee
üzenetére
Pénzmosás elleni törvény alkalmazása, a törvény szerint ellenőrizni kell a számlatulajdonost. Küld be amit kérnek a személyazonosság, lakcím és esetleg banki adatok.
Ezen felül van egy szabályozásuk, ha a pénzforgalom a számlán megközelíti a 2500 €-ot akkor megint kérik igazolni magad, van amikor 1800 € elérésekor bekérik. -
válasz
laleeee
üzenetére
A garanciánál azt írják ők fizetik a visszaküldést ha hibás és igazolva a hiba.
Once we have confirmed that your item is defective due to manufacturing issues, we will arrange for a replacement, partial refund or a full refund (where applicable).
We may require you to return the defective unit to Linsoul in exchange for a replacement.
Linsoul will cover the shipping cost for certain defective products within the first 7 days upon delivery only if the manufacturing issue of the item can be proven via video/photograph.The replacement unit will only be reshipped to you after we have received the faulty one. Linsoul will not cover the shipping cost for customers who opt for a full refund instead.
-
-
PROTRON
addikt
válasz
laleeee
üzenetére
De nem írtad hogy új készülék, vagy használt amit az eladó feltüntetett. Mert használt esetén simán itt HA-n is beleírják a hirdetésekbe hogy "próbagarancia", tehát ha bedugod a vinyot a gépedbe működik 1 napot, akkor már nem szidhatod az eladót, hiszen előre közölte a feltételeket.
Nekem az itt HA-n megvett videókártyán szállt el 3 nap után a 3 ventilátorból az egyik, pont a középső ahol a legnagyobb a hőterhelés...70 ezres kártyán 2,5k az alkatrész, de természetesen a próbagaranciás szöveg miatt esélytelen volt hogy az eladó rendezze. Pedig mondta is hogy 50k-ért veszi a kártyákat nagytételben és 70-ért adja el, tehát bizniszman...na pont ezért fukarkodott.Továbbá van még 1 kitétel fülhallgatókra vonatkozóan, idehaza pl boltok azért nem veszik vissza ha már kibontottad a csomagolásból, mert ÁNTSZ előírás szerint, a füleddel érintkezhetett a párna, innentől kezdve nem tudják higiénikusan újra eladni. Garanciális ügyintézés is megbonyolódik ilyenkor, kivételesen Neked kell bizonyítanod hogy a hiba már a vásárláskor fen állt ha 3 nap után jelented be. (Más termékek esetén ez csak 6 hónap elteltével van.)
És ebben a fogyasztóvédelem mellettük áll. Lehet ezt az egészet nem az ügyeskedő magyarok találták ki, hanem máshonnan vettük át. -
embe
nagyúr
válasz
laleeee
üzenetére
Azért én reménykedek hogy még van... 865 euróról van szó. Most van egy ügy folyamatban. Egy csalóba futottam, német hirdetési oldal, magánszemély.
Remélem visszakapom a pénzem! 30-ig kellene az "eladónak" válaszolni a PP-nek valamit. Remélem ez - is - rendben lezajlik. Ilyen nagy összeggel még nem volt visszatérítési igényem.Egyébként hogy zajlik ilyenkor? Amikor én küldtem a pénzt, kifizettem az eladónak a terméket, ő azonnal megkapja a pénzt? És ha ( remélem így lesz ) probléma van akkor a PP visszafizeti nekem, majd megy a pénze után?
-
válasz
laleeee
üzenetére
Ha van rá lehetőség akkor valami linknek lenni kell az opcióknál, fellebbezés, panasz megfogalmazással. Illetve jelezheted az üzenet rendszerben is. Alul Contact Us, jobbra fent Message Center, New Message.
Beírod: Dispute problem, Request for a review.... (ide a végére érdemes beírniod a dispute azonosítót)
Alul a No, I need more help ekkor rákérdez hogy akarsz-e ügyfélszolgálatossal csevegni (Would you like to send this conversation to a customer support agent?) a Yes-t választod.
Továbbiakat írja majd. -
válasz
laleeee
üzenetére
Az Összefoglalóban van erről is szó, de nem minden döntést lehet felülbíráltatni, ha visszaküldést írtak elő azt ritkán módosítják:
Ha nem felel meg nekünk a PayPal döntése, akkor van lehetőség a lezárástól számított 10 napon belül felülvizsgálatot kérni.
A Resolution Center-ben megkeressük a lezárt case-t, majd a View linkre kattintani az Action oszlopban, majd a Appeal this claim-t választani és tovább. -
válasz
laleeee
üzenetére
Legfeljebb őt tiltották le
Itt a PP kínai oldala vagy az angol nyelvű felületSőt itt a Reuters January 14, 2021 híre PayPal becomes first foreign firm in China with full ownership of payments business
De ha nincs PayPal akkor milyen fizetés van, mert persze PayPal nélkül is van az üzleti életben fizetési lehetőség.
Lehet ugye bankkártya de eBay esetén a PayPal a fizetési kliens vagy banki utalás -
válasz
laleeee
üzenetére
Bármilyen kártyával, akár virtuálissal is lehet fizetni az Amazonon ami ezek közt fel van sorolva, Credit cards currently accepted include Visa, Mastercard, Discover, American Express, Diners Club, and JCB.
A PayPal kártyája az Mastercard és így ahol elérhető azok tudnak fizetni, de nem egészen PayPal téma, magával a PayPal fiókkal nem lehet fizetni.
Ez amit linkeltél tudtommal magyar fiókok esetén nem elérhető.
Még mindig ezt látom: -
válasz
laleeee
üzenetére
Ez honnan, melyik kereskedési oldalról van?
De nem tudom kiszámolni a napokat, de a PayPa-on március 10-től van 180 napod, benne az Összefoglalóban.
Ha eBay-ről van a kép, akkor meg május 25-től 30 nap, június 25-ig és ott kell kezdeni a reklamációt, mert a PayPal-on addig nem lehet amíg ott él a vásárlói védelem. -
válasz
laleeee
üzenetére
Az eBay.uk oldalon lépj be, ott £-ban viszi a fizetést tovább. Ezután ha van elegendő £ az egyenlegen és az lenne az alapértelmezett, akkor csak azt kell figyelned hogy semmiféle konverziós szöveg ne legyen a PayPal-ra történő belépés után, hiszen fontról van szó.
És legyen összerendelt a két fiók. -
válasz
laleeee
üzenetére
Ha eBay akkor nem lenne ilyen. Össze van rendelve a két fiók?
Ha több különböző devizás van az eBay kosárban, vedd ki az eltérőt és csak a fontost fizesd ki.
Ha van az eladónál vásárlókra korlátozás az is lehet hogy valamelyik szempont vonatkozik rád.
Vagy a böngésző mókás kedvében van és a nem irányít át a PP-re vagy onnan vissza. -
válasz
laleeee
üzenetére
Milyen azonosítás volt, van bekapcsolva? És ha a Számla biztonságossá tételé kattintasz? Ez egyébként egy PayPal e-mail címről jött valami volt?
Ezek a PayPal hivatalos e-mail címei:
service@paypal.com
service@intl.paypal.com
paypal@mail.paypal.com
webform@intl.paypal.com
paypal@e.paypal.com, de ezt csak akkor használják, ha a felhasználási feltételek változnak.
Jöhet még felhasználói értesítés erről a címről: member@paypal.com -
válasz
laleeee
üzenetére
Neked nem adnak vissza
, de másnak igen, miután a PayPal-tól visszaérkezett a pénz szóltak az Unicredit fiókból hogy menjen be érte.
De az Összefoglalóban van egy javaslat a kapcsolatfelvételre ilyen témában:
Tippek az egyszerűbb PayPal használathoz
7. Ha Top Up-al lett pénz utalva és lemaradt vagy nem jól lett megadva Transzfer ID. -
válasz
laleeee
üzenetére
Ha még sem tudnák valamiért lekönyvelni akkor a pénzt ott a fiókban visszaadják
Már többször írtam, hogy a közlemény rovatba csak a transfer id mehet, semmi más.
Az automata rendszer nem tudja azonosítani, ezért majd valamikor egy ember néz rá,. Az hogy esetleg eddig mégis lekönyvelték az a szerencséd miatt van. -
-
-
válasz
laleeee
üzenetére
Mivel van az egyenlegen pénzed akkor esetleg ez segít: Összefoglaló, 10. A PayPal deviza egyenlegek közti váltás Akkor az egyenleg konverziónál látod ha $-t választasz. Az összesítő oldalon alul ne kattints a Convert Now vagy Átváltás most-ra, ablak bezárás.
De ha elegendő a pénz akkor persze konvertáld $-ra, mert így a nem a vásárlási árfolyammal fogsz fizetni, ha a $ egyenlegről megy pénz.
De ez lenne a célszerű egyébként is, nem hagyni hogy fizetéskor váltsa a forintot $-ra.
A fizetési árfolyam meg a pénzküldés valami ellenértékeként résznél mintha küldené valakinek termékért pénzt, csak egy e-mail cím és érték 1 $. ESC-el visszalépni az összesítő oldalról vagy más menüpontra katt.
Egyenlőre egyszerűbb nincs, de szerintem nem hozzák vissza azt a felületet -
válasz
laleeee
üzenetére
Mit szeretnél? Ha nincs pénzed az egyenlegen nem tudsz továbblépni. A Pénznemek mellett van a körben a 3 pont, onnan érhető el a Convert Currency.
Ha a fizetési árfolyamot akarod megnézni azt pedig a fizetéskor adja fel.
Jelenleg így működik. Május 15-től változott, de azt nem tudom hogy véglegesen törölték a régi felületet vagy csak ideiglenes hiba. -
válasz
laleeee
üzenetére
A PayPal nem von le semmit. Amennyit utalsz rá az mind megjelenik, a 800000 Ft szerintem akadály nélkül.
Az hogy most kér-e a bank díjat azt ott megmondják, de 0,08%, min. HUF 400,- amit írnak vagy ha lakosságinak tekintik a számlát amire befizetsz akkor 0 Ft.
Így annyival kevesebb kerül át a PayPal egyenlegre a befizetett összegből.
Az éves pénzforgalmi limit ami akadályozhatja, mivel nem adtál hozzá bankkártyát. -
válasz
laleeee
üzenetére
Nagyon könnyen meg lehet találni a XVII. ÁRUOSZTÁLY JÁRMŰVEK résznél.
De egyszerűsítsünk, írd meg privát üzenetben hogy konkrétan milyen alkatrészről van szó, mert több vámtarifa van, nem egy kód alatt fut a személygépkocsi alkatrész.
Itt már "elfogyott" az off topic lehetőség, nem tartozik a témához. -
válasz
laleeee
üzenetére
Csak az Áfa csökken mert az ott 20% és esetleg a szállítási költség, de hogy ott mennyi vámeljárási költséget számol fel aki azt végzi azt pontosan nem tudom. A futár cégek más díjszabással dolgoznak mint nálunk. Ha az osztrák posta végzi akkor ők 10 €-t kérnek.
Ott is 22 €-ig áfa és vámmentes, majd 150 €-ig csak áfa fizetés, 150,1 euró felett kereskedelmi vámtarifa* + áfa A vám szintén a TARIC alapján számolandó, mert az EU közös vámszabály. -
válasz
laleeee
üzenetére
Ahhoz tudni kell hogy mi lenne megvásárolva, lehet hogy csak 0%.
A kereskedelmi vámtarifa az adott országra, az adott termékre vonatkozó a TARIC szerinti mérték, a vám mértéke kategóriánkként változó, 0 - 15% mértékű. A legtöbb esetben, mivel végfelhasználók vagyunk 0 % a mértéke.
TARIC vámtarifaszámkereső
Árukód [Böngészés] kezdetű sorban a Böngészés-re kattintás kiválasztani ezután a származási/célország résznél az adott országot kiválasztani ahonnan jönne, és úgy megkeresni a kategóriát majd az Intézkedések beolvasása gomb, a megjelenő képernyő ahol ez olvasható Harmadik ország vámtétele ott vám mértéke.Mindazokat amiket leírtam elolvashatóak azokban a topikokban lévő Összefoglalókban is a vámolási bejegyzéseknél amit látogatni szoktál. Az eBay, az AliExpress, a Banggood topik.
-
válasz
laleeee
üzenetére
Akkor még a 162000 Ft-hoz add hozzá a postaköltség díját is, mert azzal együtt kell számolni az Áfa összegét.
Ha az USA oldlal az eBay ott még lehetséges olyan, hogy ha fizetéskor van egy olyan tétel hogy import charges, akkor Mo-n már nem kell érte semmit sem fizetni.
De gondolom $-ban fizetsz mindent így ha162k-val számolsz nem fogsz pontos összeget kapni, mert ha tegnap ez 162 volt, ma már nem annyi naponta változik az árfolyam és a vámosok meg a forint értéket a beérkezés napján (vámeljárás kezdetének napján) érvényes árfolyammal számolják. -
válasz
laleeee
üzenetére
Magánszemélyként vásárolod vagy vállalkozásként? Amit írtam az magánszemély vásárlása lenne.
Ha cég akkor is van 27% áfa, van vámeljárási költség, mert azt valaki elvégzi és előfordulhat vám is pár %.Nem, az nem vám, vámeljárási költség: a vámolási folyamat elvégzésének költsége, amely során majd a vámosok kiszabják az áfát és ha nem 0%-os a kulcsa az adott termékre, akkor a vámot.
Ezt a munkát valaki aki beszállítja az országba elvégzi, vagy te vámoltatod le, ha lehetséges ez számodra. Akkor persze magadnak nem számolsz fel költséget.
Esetleg konkrétabban körbeírhatnád a dolgot. -
válasz
laleeee
üzenetére
Az alapok nem változtak, 27% áfa és a szállító vámeljárási költsége
De a $ árfolyamot majd ők számolják ki.
Erre az összegre akkor 43740 Ft az áfa és ha a posta vámolja akkor 3500 Ft, ha futár cég akkor 7000 Ft az eljárási költség.
Ha eBay-en vásárolod akkor ha van import charges felszámolva akkor itthon nem lesz fizetnivalód.
Egy pontosabb, linket is tartalmazó kérdésre nem általános válasz ment volna.
De ezekhez a PayPal-nak nincs köze. -
válasz
laleeee
üzenetére
Tévedsz, ez a válasz első mondata: Belépés után ezen a linken érhető el a konverziós oldal, a Manage currencies-re (Pénznemek kezelése).
Tedd azt ami itt leírva:
Lépje be a PayPal-ra és azután kattints a fenti linkre.
Úgy néztem meg én is a a beírt adatokat.
Most is kipróbáltam, ez az oldal jön be:Ja, és köze nincs a bankszámlához, mert ez a PayPal egyenlegről történő pénz felhasználáshoz kötődik elsődlegesen.
-
válasz
laleeee
üzenetére
Most ennyi a vásárlási: 302,46 Ft, egyenleg konverziós meg 281,56 Ft
És itt leírva hogy miként érhető el: Összefoglaló, GYakran Ismételt Kérdések PayPal-al kapcsolatosan, 4. Kérdés: Ezen az új PayPal felületen nem találom az átváltási árfolyamot? Hol tudom a PayPal egyenlegen lévő devizákat konvertálni? -
-
-
ekrisztian
őstag
válasz
laleeee
üzenetére
Nem értem flikkflakk minek. Sőt minek a VPN egy paypal fiókhoz.
De akkor is marad egy dolog, hogy adsz hozzá német reghez magyar bankszámlát vagy kártyát?
Mert szerintem azt se lehet. De ha van német számlád akkor megint felmerül, minek a VPN?
De ha működik a paypal tudsz vele fizetni, akkor add hozzá pc-n a Google fiókhoz. -
-
ekrisztian
őstag
válasz
laleeee
üzenetére
Nem a paypal ludas. A google nézi, hogy melyik régióban vagy. Ha eltérés talált a regisztrált fiók és SIM kártya azonosító közt, két dolog szokott történni.
1: az adott app le sem tölthető, pl írja, az országodban nem elérhető.
2: nem enged fizetni.Utóbbit én megoldottam pc-ről. Mivel nekem a paypal regisztráció német, a SIM kártya német, de a google fiókom magyar, így az app letölthető volt, de kifizetni nem tudtam.
A paypal fiókot hozzáadtam a pc-n a google fiókhoz, kifizettem az appot, majd hogy véletlen se legyen további levonás, eltávolítottam a paypal fiókot.Ha ez a hibakód mást jelent, akkor nem tudom

Nem néztem utána.
Csak látom roamingban van a készülék ezért gondoltam, ott lesz a hiba forrása.
-
válasz
laleeee
üzenetére
Igen, csak nekünk nem.
Előbb-utóbb a magyaroknak is elérhető lesz, egyébként 2014 óta lehet használni más országban regisztráltaknak.
Egyenlőre ezek vannak. Kiválasztod az országot és a listában feladja a PayPal-t. Mondjuk Németország. Ausztria. -
-
válasz
laleeee
üzenetére
Vásárlás napjától 180 nap. De szerintem az eBay-n is megoldódik. Csak ne várj a csodára. Nem megfelelő dolgot kaptál, mehet a móka, majd reagál a requestre, vagy a case-re.
Ez egyébként érdekes lesz, mert ugye az egyiket tudod használni, így csak a másikat, tehát nem az egész pakkot kellene visszaküldeni.
Megint ez jobb oldal, bal odal dolog elő jön, állandóan politizáluk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
laleeee
üzenetére
Nem egészen értem, de akor fussunk neki újra.
Van neki PayPal fiókja. Ő azon keresztül tud küldeni neked pénzt a te PayPal fiókodra. Ha magyar, akkor 2 pénzforrási lehetősége van.
1. PayPal egyenleg -feltöltendő a már említett módokon, ha van PP fiókja akkor ismeri-
2. a fiókhoz hozzárendelt bankkártya, ez utóbbi esetén fizetnie kell díjat a küldött öszeg után.Más módon nem tud pénzt küldeni a te PayPal fiókodra.
-
válasz
laleeee
üzenetére
Ne fárasszál már, úgy ahogy decemberben kérdezted, Top Up-al feltölti, vagy ha a bankja szerepel a Trustly bankjai közt, akkor azzal tölti fel, ez mindkettő ingyenes neki. Onnantól kezdve megy az eddig tárgyalt dolog.
Mert az előbb azt mondtad,hogy az automatikus,de pénzbe kerül
De nem jól értelmezed. Ez volt a kérdés: Tehát ha a kártyájáról átutal a paypalszámlájára,akkor az neki pénzbe kerül ?
Kártyáról egyáltalán nem lehet utalni a PayPal egyenlegre, a kártya van hozzárendelve a PayPal fiókhoz és így lehet vele fizetni és lehet pénzküldés esetén fizetőeszköznek használni. Ez utóbbira írtam az automatikus lehetőséget. -
válasz
laleeee
üzenetére
Mint látod, ha az egyenlegén van bármely pénzben, akkor nincs költség, ha ugyanabban küldi, viszont lehet úgyis küldeni, hogy konvertálja forintra, költség külön nincs, csak a devizaárfolyamba beépített.
Mivel kártya lehet neki a pénzfedezeti forrás, lesz költsége, amit tőle vonnak le. -
válasz
laleeee
üzenetére
Ha magyar, akkor miért €-t küld?
Ha magyarként forintot küldök neked és nincs annyi az egyenlegemen, akkor az nekem 430 Ft-ba kerül és te 10k-t kapszHa 50 €-t akkor meg így néz ki ha nincs annyi az egyenlegemen:
Így érhető gondolom. Te a nagyszámos összeget kapod, én meg fizetem a You'll Pay-es összeget.
Küldhet neked €-t is direktbe a PayPal-n kersztül, csak annyi, hogy az nálad szerepeljen a használható currencies-k közt.
Van most 0,11 Fontom az egyenlegemen, azt küldeném neked és nem kerül pénzben egyikünknek sem:

Hoppá ez véletlenül elment, no nem baj. Vontak tőled valamit? -
-
válasz
laleeee
üzenetére
Ha ő magyar, akkor nem, néhány európai ország esetén lehet bankszámlát hozzáadni fizetőeszközként, akkor arra más vonatkozik, lényeg az, hogy meg tudja nézni, hogy mennyit küldjön bruttóban, hogy te a megfelelő nettó összeget kapd.
Ha vételárként kapod -eladtál valamit-, akkor persze a jutalék a te költséged.
hanem egyből az ő bankszámlájáról küld az én paypal egyenlegemre ? lásd amit fentebb írtam, az is a PayPal fiókon keresztül lehetséges, amit írtál olyan nincs.
Bankszámláról a te PayPal egyenleged a te saját bankszámládról tölthető fel PayPal-n kivülről, máséról nem. -
válasz
laleeee
üzenetére
Ha forintosról megy forintosra forint és egyenlegről akkor ingyen van, ha nem egyenlegről akkor van díja.
Mivel a tisztességes ember annyit küld amennyiben megegyeztek, ha van díj akkor azt a küldő állja, annyival többet kell neki elküldeni, de a küldés előtti összesítő képernyőn ott, hogy konkrétan mennyit fog kapni a címzett. Az Összefoglaló 6.pontjánál lévő leírást nézd meg.
Ha én neked akarok küldeni modjuk 18 $-t akkor te 18$-t fogsz tőlem kapni, mert én a PayPal-nek 18,85 $-t adok meg.
Hócípőm teli van már ezekkel a kedves pénzküldökkel, akik állandóan a PayPal-re hivatkozva és mert nem akarja a használat költségeit ő megfizetni átverik a másik felet.
Ez az ismerős, rossz ismerős. -
válasz
laleeee
üzenetére
Természetesen mind az eBay, mind a PayPal abból is él, hogy az eladónak nem biztosítja ingyen a hirdetési felületet ha el is ad valamit. eBay 10-12% a kategóriától függően, a PayPal 3,4-5,5% attól függően, hogy avveő mely országban lakik.
Az az eladó aki ezeket a költséget nem építi be a vételárba az hülye. A kereskedésnek is vannak szabáyai évezredek óta, köztük az, hogy a költségnek az eladási árban a helye.
Nem tudom honnan vetted, hogy ők olyanok mint a Jófogás.
Az eBay-n kivül történő eladás és vétel tiltott a szerződési feltételekben.
Ha valaki ezt nem fogadja el, akkor ne használja eladásra a két céget. -
válasz
laleeee
üzenetére
Ezzel kezdtem: Ez nem a Top Up, az maradt továbbra is
Így néz ki a menü:
Top Up - A PayPal Unicredit bankszámlájára utalás a bankszámlánkról a PayPal egyenlegünkre. Ez történhet bankfiókban is.
Add funds using Trustly - a felsorolt bankoknál aki rendelkezik bankszámlával, bankon belüli utalással tud pénzt tenni a PayPal egyenlegére a netbankján keresztül.
Withdraw funds - PayPal egyenlegről kiküldjük a pénzt a saját bankszámlánkra.
Az 1-2 óra nekem ilyenkor mindig több volt.
-
válasz
laleeee
üzenetére
Ez nem a Top Up, az maradt továbbra is. Kiegészül ezzel az új módszerrel az egyenleg feltöltés.
Nem csak Unicredit banknál vezetett saját számlák esetén használható.
Ha a bankszámlánkat az alábbi bankoknál vezettetjük:
1. UniCredit Bank, 2. Erste Bank, 3. Sberbank, 4. OTP Bank, 5. Raiffeisen Bank. -
válasz
laleeee
üzenetére
Nem változott semmi, ami az Összefoglalóban van írva igaz.
3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen?
Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés - refund - automatikusan ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor a kártyához tartozó bankszámlára.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, de másnak igen, miután a PayPal-tól visszaérkezett a pénz szóltak az Unicredit fiókból hogy menjen be érte.
A PayPal nem von le semmit. Amennyit utalsz rá az mind megjelenik, a 800000 Ft szerintem akadály nélkül.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

V/