Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
birooo
tag
A regisztrációt engedte, most megerősítésre vár, de ez pár nap. Aztán vásárolok és írok.
Tény, hogy nem ezzel a kártyával regisztráltam a régi fiokomban, de évek óta ezzel fizetek és van bőven vásárlás. Ez a régi american expressz kártya volt, már akkor is használtam a PayPal fiokhoz. -
birooo
tag
Két kártya volt regelve már sok-sok éve. Ezek szerint csak a regisztrációnál használt kártyát nem engedi, minden tovabbit, amit később raktál a PayPal fiokhoz, engedi.
Nekem szerencsém van, mert pont azt engedi amivel mindig fizetek.Az tény, hogy még nem fizettem vele... Meglatjuk. A varakozasnal jobb a próbálkozás
-
válasz
birooo #35095 üzenetére
Akkor hibás a rendszer vagy nem volt teljes a regisztráció, mert ugyanazt a kártyát amíg egy régi fiókról nincs eltávolítva, nem lehet új fiókhoz rendelni. Így védik ki hogy lopott kártyával vagy ellopott kártya adattal, ami már a PayPal rendszerében szerepel, ne tudjanak vásárolni.
Ha most szerinted oké, akkor még nem jelenti azt, hogy fizetéskor nem-e tiltásra kerül.
Maradjunk a szerződési feltételben is leírtaknál, egy élő kártya - egy élő fiók. -
zombi11
csendes tag
Sziasztok! Tegnap délután és ma délben is hÍvtam a vodafone-t hogy jelentsem a hibát. Két különbőző ügyintézővel beszéltem mindkét alkalommal, és mindkettő azt mondja hogy a Voda rendszerében nincsen semmiféle tiltás/korlátozás erre a tel. számra, amiről jönnie kellene az sms-nek. Beszéljek a PP-vel hogy töröljék ki és rögzÍtsék be újra a telefonszámomat, az megoldja a problémát. Szóval megy a passzolgatás.
-
birooo
tag
Én újra regeltem egy másik email címmel, de ugyanazzal a bankkartyaval. Semmi hibát nem írt, várom a biztonsági számokat a kártya aktivalashoz.
-
válasz
vampire17 #35092 üzenetére
Mivel nem a PayPal van hiba, így ő hiába frissít. Ha előtte volt egy csomó belépési próbálkozásod a rendszer zárolhat ideiglenesen és azt ő sem tudja feloldani
Akkor ellopták a telefont legyen az ok.
Én ugyan akkor az ő hibájuk miatt töröltettem és hivatkoztam arra hogy a károkat számonkérem rajtuk a be nem lépés miatt. -
vampire17
addikt
-
válasz
vampire17 #35090 üzenetére
Nekem törölték amikor elromlott.
Azt mondtad, hogy mivel a mobilszolgáltatótól nem érkezik meg az sms nem lehet belépni? Vagy ellopták a telefont. Ha nem törli akkor szerinte hogyan lehet belépni?
A fiók adataidnak az egyeztetése megtörtént?
Eleve ők is javasolják akkor nem a törlést, hanem a felfüggesztést. Eleve nincs más opció a belépésre csak ez, ha nem jön sms. -
birooo
tag
Új regisztráció megoldható a vodafonos mizéria kikerulesere?
Aktív regisztrált kártya újra regelhető? Ez lenne a kérdésem -
darvinya
titán
Angol nyelvi témához kicsit belevág, de annyira mégsem.
Szóval lassan 1 éve regisztráltam, akkor minden ottani angolul írt adatkérőnek megfelelően írtam be magyar adatomat.
Nevem 3 tagos, ezt is rendesen bevittem, de regisztráció elvégzése után egyből fiókban lépve, már felcserélve szerepelnek az utónévek.
Ekkor rögtön igazolványt lefényképezve elküldtem nekik honlapon, hogy javítsák, de mai napig nem javították. -
válasz
meridaharcos #35083 üzenetére
Mindig is angol volt a kapcsolattartás nyelve, de némi, a fióknál megadott személyes adatot kérnek az azonosításhoz és azután kikapcsolják. Nem kell anyanyelvi szinten beszélni vagy tudni angolul.
-
-
válasz
mate_x #35079 üzenetére
Nézd ha a Vodafone rendszere blokkolja a +36707177120 számot akkor senki sem kap sms-t. Az a gond hogy az ügyfélszolgálatos nem ismeri a mobiltelefon rendszerük működését A PP küld egy sms-t erről a számról azt az sms-eket kezelő (küldő és fogadó) központ (+36 70 999 6500) kapja meg és továbbítja az ügyfél telefonszámára, ha ez a rendszer nem fogadja akkor ügyfél felé semmi nem megy.
Viszont az oldalukon találtam egy érdekes dolgot amit nem tudok megfejteni és ugyan emelt díjas sms téma, de az is azt jelzi, hogy van valami beépített dolog az sms témában. Egy az egyben másolom a szöveget
Ha külföldről akarod elérni a szolgáltatásokat, akkor +36 90 67 XXXX (nem pedig +36-90-67-XXXX) formában tárcsázd az adott számot! A rövid hívószámokat is változatlan formában érheted el.
-
mate_x
csendes tag
Köszi a gyors választ. Valószínűleg akkor marad az, hogy kártyával kifizetem, csak volt az egyenlegemen euró és direktben azzal szerettem volna fizetni, mert így még bukom a váltási díjat.
Én nem tudom kinél van a hiba, de megnyugtatna, ha legalább valahol tudnának róla és dolgoznának a megoldáson.
Az vodás ügyfélszolgálatosnak mondtam, hogy a +36707177120 számról szoktam kapni az SMS-eket és arra mondta, hogy erről a számról mostanában nem küldött nekem senki SMS-t, ebből következtetett arra, hogy a hiba nem náluk van. -
válasz
mate_x #35077 üzenetére
Javasoltam, hogy kapcsoltasd ki a PP ügyfélszolgálattal, hogy lehessen fizetni.
Bár kártya adat megadással ki tudnád fizetni, csak akkor az eBay védelme marad. Mivel 48 órán belül fizetned kell, én ezt tenném a helyedben.
Nem hiszem hogy a PP a Vodafone sms küldő számot kivenné a rendszerből, az Voda ügyfélszolgálatosa mióta látja a technikai részleg dolgait? De tapasztaltam már olyat a másik cégnél hogy ha 4G-n volt a telefon akkor nem mindig voltam elérhető és nem jött semmi sms, esetleg 2G-re állítani a telefont?
Másrészt a magyarországi szolgáltatók, bankok szerint mindig máshol van a hiba, nem náluk. A Vodafone miért lenne más? -
mate_x
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek van valami fejleménye a Vodafone beléptető SMS hibáról? Vodafone ügyfélszolgálat nekem azt mondta nem náluk van a hiba, és a PayPal ügyfélszolgálattól tudtam meg még semmit...Kezd elég kellemetlen lenni, főleg hogy vásároltam valami két napja eBayen és nem tudok fizetni.
-
válasz
RobbeV0201 #35074 üzenetére
A bank neve nem számít, az csak neked kiírt tájékoztató adat, de ne használj ékezetet (Pl.: Tak bank), illetve a számlaszámot hogy akarod beírni? Mert csak az kerül ellenőrzésre.
Lásd még Összefoglaló, 5. B.) Ha a bankszámlát hozzáadjuk,.... mert elsőként hozzá kellene adni és azután utalni.
Ha magyar nyelven használod, akkor még egyszerűbb ha inkább a Tippek röviden 2. pont számla hozzáadás gyors linken próbálod -
RobbeV0201
tag
Sziasztok.
Életemben először próbálkoznék meg a paypal számlámról pénzt kiutalni bankszámlára, de a bank nevének beírása után visszadobja hogy nincs ilyen bank. Takarék banknál vagyok, mit kellene beírjak?
Előre is köszi a választ.
-
Pro!Petya
addikt
Nálam az összes fizetésnél feldobja hogy kívánok e vele élni mikor kiválasztom a bankot vagy a kártyát opciónál, de eddig nem probáltam ki ezért kérdezem. Német fiokom van.
Igen kicsit utána gugliztam és tényleg így van ahogy mondod. A vásárlás egyből megtörténik , de a csak 14 nap mulva vonja le a paypal.Köszi!
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
Ez a "14 nap-os későbbi fizetéses" opcio pontosan hogy is működik?
Tehet ha megveszek valamit teszem azt online akkor azt megkapom azonnal és az egyenlegről a paypal csak 14 nap után vonja le?
-
Srácok, köszönöm a Vodefone hibákat, most már ebben a témában csak egy olyan hozzászólást várok, hogy megjavult, tele van a topik az off jellegű hozzászólásokkal. Persze igazatok van hogy az az én saram, mert én teszem azzá, de egyenlőre úgy tűnik, hogy nem PayPal gond.
Ki lehet kapcsoltatni az sms védelmet, ha nagyon sürgősen kell valamit a fiókkal intézni, arról is van szó itt. -
birooo
tag
Sziasztok!
Sosk-sok éve használom a paypalt, de most nagy gondom van. Nem tudok belépni!
Nálam be van állítva a kétlépcsős biztonság, így jelszó után küldi az sms-t, amjd az abban lévő kóddal lépek be.
Na most nem küld sms-t!!! jelszót tudok változtatni, de akkor sem küld sms-t, vásárolni sem tudok, a fiókomba sem tudok belépni.Ha tud valaki segítsen legyen kedves, hogy mit tudok tenni. Köszönöm előre is.
-
AMDaZERG_1
senior tag
Én ma kétszer telefonáltam.
Mint írtam elsőnél leráztak azzal, hogy a tiltott számok között nézzem meg a telefonban.
Másodiknál már komolyabban vettek. Felvettek egy hibabejelentést.
Minden adatot (tartózkodási hely is) meg kellett adjam, készülék típusa... Bediktáltam azokat a számokat, ahonnan legutóbb kaptam a kódokat. (változik így nem túl érdemleges)
Később visszahívtak, hogy pontos idő is jó lenne, és megint egy csomó adatot meg kellett adjak. Hazaértem, és rögvest nyomtam egy próbát, így már időpontom is lett. így már berögzítették ezt is. (kérdezte milyen számról nem kapom meg az SMS-t...már neki is mondtam előtte, hogy változik )
Aztán meguntam, és regisztráltam egy újat, másik telefonszámmal (nem voda))
Az van bajban, aki pénzt tart rajta, vagy vár oda). -
spammer
veterán
Nekem szeptember óta jó pár alkalommal erről a számról jöttek a paypal sms-ek: +36707177120
Be fogom jelenteni majd én is a vodának, de akinek esetleg van kapcsolata a vodánál, az továbbítsa nekik a fenti számot is, mert lehet, hogy tömeges sms küldés miatt tiltólistára tették ezt a paypalhez tartozó számot (vagy többek között ezt is). -
berobi78
tag
Írtam én is a vodának. Régen ott dolgoztam a mérnökségen, és még vannak ott ismerőseim. Hátha.
-
szilki
csendes tag
Hívtam most én is a Vodafone-t, felvetettem velük a panaszom. Kivizsgálják, hivatalosan 30 nap, de egyébként a technikai jellegű hibát gyorsabban, ezt mondta. Hát nem hiszem, hogy bármit is meg fognak oldani, mert még azt az SMS-emet sem találta meg, amit októberben kaptam a PP-től (amikor még működött), mert rendeltem a Bangood-ban PP-vel. Ezért nem várok sokat tőlük, valószínű h az lesz, csinálok egy új PP fiókot, de még várok egy kicsit ezzel, hátha...
-
01sohard
csendes tag
Jó kérdés. Igen, ráadásul mint írtam paypal hívni tud csak az sms nem jön meg. Nem is lenne semmi baj ha lenne más opció a belépéskor az sms-n kívül. Mindenesetre a Vodafone ügyfélszolgálata felvette panasznak az én bejelentésemet is. Az ügyfélszolgálatos azt mondta,hogy sokan keresik őket ezzel a problémával. Kíváncsian várom a válaszukat.
-
A helyzet a következő: Vodefone telefonszámra nem megy az SMS a belépési kóddal. Ezt már sokan írták. Volt aki jelezte a PayPal-nak is.
Annyit kérnék, ha már működik csak azt jelezzétek.
Nem PayPal specifikus problémának tűnik, mert a többi mobilszolgáltató hálózatában működik normálisan. -
szilki
csendes tag
válasz
berobi78 #35054 üzenetére
Beszéltem a PayPal-al. Először a 0035314369004, ott közölték h, hívjam ezt 0035314369001.
Itt elmondtam a panaszt (nem jön SMS-ben a 6 sz. kód), majd bekérték az Email címem és telefon számom.
Egyeztettünk még hozzácsatolt kártya számot is. A hölgy állítgatott valamit és kérte, h próbáljam meg újból. Nem ment... Megeggyeztünk abban h leteszi és majd visszahívnak. 1 percen belül hívtak is és küldött egy Emailt, amiben egy link volt, átirányított egy Paypal jelszó visszaállító oldalra, ott 5 számjegyű kódot kellett beütnöm amit ő diktált. Meg kellett változtatni a jelszót és 2 db biztonsági kérdést-választ beállítani. Ezeken végig menve megkért, h próbáljuk meg újra, működnie kell! Persze nem működött, újra kódot kért. Eléggé csodálkozott a hölgy és nem értette, azt mondta h átállította a rendszert, gondolom kikapcsolhatta rajta a 2FA. Megoldásként azt kérdezte, h van-e pénz a számlámon, mert lezárják ha gondolom és nyissak új fiókot, regisztráljak egy újat. Hát ez remek... -
berobi78
tag
"A jelszóváltoztatásnál felajánlja a telefonhívást (az sms ott sem működik), de hiába jön be a hívás, ott pedig a kódot nem fogadja el."
Ezért gondoltam. Oda is írtam
Nyilván mindenki csak találgat, mert nem látja a rendszer működését.De vampire17 megírta, hogy nála megy (igaz ott is csak másodikra), köszönöm neki, ezek szerint valószínűsíthető, hogy voda hiba lesz.
-
vampire17
addikt
Na leadtam a hibajegyet a kiemelt ugyfelszolgalatnal. Elkertek egy csomo adatot (mikor kertem sms-t, milyen keszulekrol, milyen szamokrol kene erkeni etc... ) remelhetoleg, mivel uzleti ugyfelek vagyunk, hamarabb utanna jarnak a dolognak...
majd irok ha lesz valami!
(#35050) berobi78: nalam a hivasos kod beiras mukodott. (igaz csak masodikra)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest