Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atua
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is a konverzióval van problémám. A paypal oldalán szeretnék dollárt küldeni, de hiába van beállítva alapértelmezettként a bankom általi váltás, forintban akar terhelni. Ez még nem feltétlenül lenne probléma, mert ott a currency conversion options link, de arra hiába megyek rá és állítom be a számomra megfelelő konverziót, mert ha rányomok a next gombra, némi homokozás után nem történik semmi, sőt még a beállított USD pénznemet is visszarakja HUF-ra...
Ekkora tré lenne a paypal? Vagy a Firefox 50.0.1 verzióval lehet probléma? Valakinek van ötlete?
Egyébként nálam azóta van probléma a konverzióval, amióta új kártyát adtam hozzá. A régivel semmi probléma nem volt... -
atua
aktív tag
Explorerrel sem megy, ugyanazt csinálja. Send a payment, de Pay for goods is ugyanez.
A next után nincs üzi, csak homokozik, majd visszajön az előző képernyő, ahol ugyanúgy forintban mutatja az összeget. És ha újra rányomok a currency conversionre, akkor újra pp váltást mutat, nem amit az előbb beállítottam... -
atua
aktív tag
-
atua
aktív tag
válasz Corleone33 #30837 üzenetére
"escalate-elek (nem tudok rá jobb magyar szót)" - eszkalál
-
atua
aktív tag
"De hozzáteszem ő már ezt a 3.89 €-t belepakolta a 100 €-ba."
Vagy nem. Egy ebayen, vaterán, vagy máshol, ahol bármi díja van az eladásnak az ember beleszámolja ezeket. De a jófogás, egy fórum, facebook csoport más tészta, ott az ember annyiért hirdet, amennyit ő kapni akar érte. Jellemzően átutalásos fizetéssel. A paypalos fizetés védelemmel itt már extra, amit általában az eladó nem nyel be és a vevő fizet pluszban.
-
atua
aktív tag
válasz Vtibike496 #31462 üzenetére
"és hülye fasznak nézik a júzereket." - akinek nem inge...
Érdekes módon én mindig látom ebay-en fizetésnél, hogy mi a forrás és ki vált... -
atua
aktív tag
válasz LantosBerry8 #31972 üzenetére
GYIK -> 3. kérdés
-
atua
aktív tag
Ma hajnalban én is belefutottam az ebay-en fizetéskor csak homokozik a paypal dologba. Pedig kínosan ügyelek, hogy a maybe later opciót válasszam, szerintem utoljára is arra böktem, bár ezek után már nem vagyok 100%-ig meggyőződve róla.
Lényeg, ami lényeg, az ebay összefoglalóban található lehetőségeket végigzongoráztam, de nincs változás, a paypal jelszó beírása után csak homokozik, checking your info felkiáltással. Ha elírom a jelszavamat, akkor persze egyből tudja, hogy rosszat írtam be. Sőt, már most az ebay-paypal linkelést sem tudom megtenni, hasonlóan az ebay topikban olvashatóakhoz.
Ötlet, teendő?
Kínos, mert azonnal fizetni kellett volna a termékért, remélhetőleg megértő lesz az eladó. -
atua
aktív tag
-
atua
aktív tag
válasz kinghabi #32578 üzenetére
"Tényleg 1 kérdést meghagyva, átverhet a bulgár emberem valahogy?"
Igen, feltehetően ez a szokásos lehúzási kísérlet. Gondolom, valamelyik hirdetési oldalon meghirdettétek, erre jelentkezik egy külföldi sok ezer km távolságból, hogy neki pont erre van szüksége, pedig élőben még nem is látta. Fizetni és intézni akar mindent. Kb. ez a sztori?
-
atua
aktív tag
válasz kinghabi #32586 üzenetére
Olvass vissza, több ilyen történet is volt a topikban. Próbálkozni lehet, de nem valószínű, hogy bármilyen pénzt fogtok ténylegesen kapni. Inkább valami problémára hivatkozva majd nektek kell megelőlegezni a fuvar vagy más - a termék árához képest csekély - költséget, ami nektek a veszteség, neki pedig a haszon lesz. Feltéve, hogy kifizeted...
[ Szerkesztve ]
-
atua
aktív tag
válasz csokito100 #32643 üzenetére
-
atua
aktív tag
válasz Andralin #32674 üzenetére
Mint ahogy semmi, a paypal sem tökéletes, itt is előfordulnak hibák. Korábban is volt ilyen beállítási hiba, mint ahogy írtad is, de ha megreklamáltad, akkor korrektül kártalanított a paypal a konverziós veszteség miatt. A paypal sem a maga ellensége, nem véletlen az alapbeállítás, de lehetőséget biztosít a változtatásra, ha ezzel az emberek nem élnek, magukra vessenek. És ahogy eddig is, ha ez valakinek nem felel meg, továbbra sem kötelező a szolgáltatásukat használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest