- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Sziasztok következő elég nagy problémám van.
Dell honlapon vásároltam egy 500k s gépet (feb 18) amit paypallal fizettem. Paypalhoz magyar kártya van csatolva méghozzá egy OTP s eddigi fizetések szépen mentek róla bár csak kisebb 10-30 euros tételeket vásároltam így. Szóval laptopot megvásároltam számlát megkaptam Paypal mint a mai napig úgy jelzi, hogy a terhelés és a tranzakció sikeres volt. Eddig a számlámról el is tűnt a pénz viszont a mai nap hirtelen megjelent a pénz a számlámon és az otp bankos felületen semmi nyoma nincs, hogy hogy került oda bár levonás sincs hogy paypal megterhelte volna a számlámat. Pont 1 hét telt el a vásárlás és ezen történet között. Mégis mi a fene történetet ? Paypal szerint feb 23. án complete lett a vásárlás. -
válasz
ekrisztian #28547 üzenetére
Chilével nincs gond. Brazília messze van nekem is. De az eBay-n megoldható, hogy bizonyos vidékek, országok kimaradnak és így kisebb a meglepetés ereje.
-
ekrisztian
őstag
Erre gondoltam
de aki még nem csinált ilyet, annak lehet rámegy 5 perc is. És én egy bizonytalan kimenetelű üzletért nem szánnám rá ezt az 5 percet.
Mondom ezt úgy, hogy a te érvelésed miatt, végül lett egy sikeres Litván tranzakcióm, amiben mint eladó én is megelégedettséggel nyomtam a pozitív feedback-t.
De a Brazil és chilei vevőt, na és az Oroszt is hanyagoltam -
totyak
aktív tag
Rendben, nagyon köszönöm a segítséget. A linkelt leírás elején ez a mondatrész zavart meg kicsit :Vásárlás esetén az eladó fizeti a jutalékot, ha a PayPal egyenlegről megy". Én úgy értelmeztem, ha egyenlegről megy, én fizetek, ha kártyáról, akkor nem. Vagy legalább is különböző mértékű lesz a levonás a két esetben.
-
válasz
totyak #28540 üzenetére
Jól érted. Az 5,2 % combossága viszonyítás kérdése (Vatera 6%, a Jófogás ingyenes, de azért érthető a különbség, ha $ bevételt szeretnél elérni
)
Itt található meg: buyer country- vásárló országa, Transaction currency- pedig hogy miben jön a bevétel.
-
válasz
Elektrosokk #28542 üzenetére
Az hogy Top Up esetén semmi köze a kártyáidnak az utaláshoz.
-
Elektrosokk
veterán
szerintem nem. 2 kártya van, az egyik egy normál bankkártya amihez folyószámla kapcsolódik, fizetsé jön rá stb, az van hozzákapcsolva a paypal fiókhoz.
A második kártya egy hitelkártya, van ahhoz is számlaszám nyilván és netbank opció. a 2 kártya egy néven van. mi ebben olyan bonyolult ?
-
válasz
Elektrosokk #28539 üzenetére
Most tényleg nem lehetne nevén nevezni a gyereket?
Minden új embert megkavarsz a kártyás utalásos szöveggel. A bankodban a kártyákat feltöltöd pénzzel. -
totyak
aktív tag
Tehát akkor röviden, hogy biztos jól értem e. Eladóként mindenképpen én fizetem a jutalékot, aminek mértékét nem befolyásolja, hogy pp egyenlegről, vagy kártyáról fizet az illető, valamint az sem, hogy dollárban, euróban, vagy forintban fizet? Mindenképpen ezt az 5,2%+90ft-ot fizetem. Elég combos levonás mellesleg. (Hol látom, hogy melyik országból hány % a levonás?
(Elnézést az értetlenkedésért, próbálok tisztába kerülni a dolgokkal.)
-
Elektrosokk
veterán
igen, magyar fiók, a unicredit számlaszámra utaltam. A hitelkártyához kapcsolódó számlaszámról utaltam persze. mivel a paypalhoz hozzáadott kártyán van az összeg másik fele ami kell a vásárláshoz, + van fent balance is dollárban.
de már látom egyszerűbb lett volna a paypalos kártyára utalni, de az meg 4 nap múlva lejár, a bank nem küldött még újat és nem tudom hogy a tranzakciót le tudjuk e addig zárni, ezért akartam hogy minél több paypal balance legyen fent.
-
válasz
Elektrosokk #28537 üzenetére
Ugye azt írtad hogy magyar fiókod van?
Nem lehet kártyáról feltölteni. Bankszámláról lehet a banki felületeden utalni pénzt az Unicredit bankszámlára.
A bankszámláknak van kártyája egyébként. A bankszámláról utalunk, a bankkártyával fizetünk. Hogy ne elbeszéljünk egymás mellett.
Ha már Top Up-al utaltál az igazi neveden lévő bankszámláról, akkor némi probléma lehet, ha egy másik bankszámláról utalsz, remélhetőleg az a bankszámla is a te neveden van.
De tényleg nem értem, 1 $ esetén ha kártyával fizetsz akkor 291.43 Ft lesz, ha a PayPal egyenlegről fizetsz akkor pedig 305 Ft. 1 $-nál veszítesz 13,57 Ft-ot.. Persze 100 $ esetén csak 1357 Ft. Nem olyan sok. -
válasz
totyak #28534 üzenetére
A PayPal-n mindig az eladó fizeti a jutalékot. Ez általában a vevő tartózkodási helyétől függően 3,4 - 5,2% +90 Ft.
Ha egy brazilnak adod el és $-ban jön a pénz, akkor 5.2% + 0.3 $
Úgy számolj ha a szállítási költséggel együtt jön be neked 18000 Ft, ami úgy 62 $, akkor a PayPal levon tőled 3,52 $-t.
Átszámítva kapsz a 18k-ból 17048 Ft-t. De $-ban lesz az egyenlegeden a pénz.
A vevő Paypal-l fizet azt, hogy miről jön téged nem igazán érdekel, ha az egyenlegeden a pénz, azután adod fel úgyis.
Annyit tudj, hogy a vásárlói védelem miatt mivel "kezdő" eladónak számítasz, csak 21 nap múlva férsz hozzá a pénzhez, addig függő állapotban az egyenlegeden.Az előző hozzászólásodban írt vevő fizetéses lehetőségek téma nem játszik szerepet.
A fentieket nem igazán írtam bele az Összefoglalóba, az nem eladó szemszögből, hanem Paypal "vásárlói" szempontok alapján készültek, többnyire mi küldünk,fizetünk. -
totyak
aktív tag
Ha nem nagy kérés, írjatok már le nekem kérlek pár rövid példát, mert minél tovább olvasom a PP fizetési összefoglalót, annál inkább úgy érzem, nem értem a dolgot.
- Ha PP egyenlegről utal Ft-ban (Megteheti egyáltalán? Ilyenkor van konverzió? Ft megy Ft számlára) mondjuk 1000Ft, mennyi a költségem?
- Ha PP egyenlegről utal Euro-ban kb. 1000Ft-nyit, mennyi a költségem?
- Ugyanez a két eset, csak kártyával, nem PP egyenlegről??Több lehetősége szerintem nincs.
A barátnak, családnak utalás dologgal nem is foglalkozom, nyilván nem úgy utalna. -
totyak
aktív tag
Isten ments, hogy becsapjak bárkit is, világ életemben korrekten intéztem a dolgaimat. A másik fórumban sem tanácsolt ilyesmit senki. Inkább attól félek, hogy engem akarnak becsapni, bizalmatlan vagyok az idegenekkel. Teszem azt kifizeti a terméket, teljesen tisztában van az állapotával, de valami kamu ürüggyel megpróbálja visszakérni a pénzt. Akkor mi van, mit tehetek?
PP-os fizetés témára visszatérve. Elég tömény anyag volt, amit linkeltél nekem, nem is biztos, hogy tökéletesen felfogtam. A vevő nyilván a "vásárlás" fizetési lehetőséget választja, mert ilyenkor van vásárlói védelme. Jól értem, hogy ebben az esetben én, mint eladó fizetem a költségeket? De mennyi költséget, mondjuk 18 ezer Ft után? És attól függően, hogy ő az egyenlegéről, vagy kártyáról fizet, változik az általam fizetendő költség? illetve az is számít milyen pénznemben fizet? Valahogy úgy érzem, hogy nem értem a dolgot
-
válasz
ekrisztian #28531 üzenetére
Milyen vám? Csak a címzettet érinti, ha Brazíliában fizetni kell a érkező küldemény után, az eladónak nálunk csak a CN23 vámárúnyilatkozat kitöltése szükséges, ami kb 20 mp, nem bonyolult, azt kell a kiküldendő csomagra tenni. Ennyi az egész.
-
válasz
totyak #28529 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy amikor te eladóként funkcionálsz, akkor a vevődet ugyanazok a jogok illetik meg, mint téged amikor vásárolsz.
Neked is jogod van a pénzed visszakérni, így nem egészen értem a problémádat, értelemszerűen mindenki élhet vele.
Van eladói védelem is természetesen.
Az eladás-vásárlás kölcsönös bizalomra épül.
Ha nem csapod be a vevődet, egyértelmű az állapota annak, amit eladsz és ezzel tisztában van a vásárló, akkor nem fog reklamálni.
Ha eladsz valamit és úgy akarod a pénzt megszerezni, hogy ne legyen vásárlói védelme a vevődnek -pénz visszahívási lehetősége- (Ezt várod el tőle, hogy így küldje: pénzküldés barátnak/családtag) akkor inkább ne adjál el semmit.
Aki ilyet tanácsolt neked a másik fórumon, az szégyellhetné magát.
Gondolom nem kell leírnom bővebben, hogy erről mit gondolok.
Gondolkozz a vevő fejével, te így kifizetnéd? Ha nem, akkor nem korrekt elvárás. -
ekrisztian
őstag
válasz
aytukabozs #28530 üzenetére
És ott van még a vám, felesleges macera..
-
aytukabozs
addikt
válasz
totyak #28529 üzenetére
Fizetni csak 1 féleképpen tud, ezt természetesen meg tudja próbálni visszakérni a PP-tól, hibás termékre, vagy arra hivatkozva hogy nem kapta meg.
A másik lehetőség az pénküldés barátnak/családtagnak. Ezt nem tudja visszahívni.
Bár te a máik oldalon leszel, de azért ezt olvasd el.
-
totyak
aktív tag
Üdv! Braziliába szeretnék küldeni egy kisebb csomagot. Már a postázás kibogozása is nehezen megy, sosem postáztam Eu-n kívülre, de felmerült a fizetés kérdése. A vevő (bár még nem beszéltünk erről) valószínűleg a PP fizetést részesítené előnyben, mert gondolom a bankok közti utalás húzós összeg.
Ha PP-n keresztül kifizeti az általam kért összeget (termék ára+posta), az elvileg rögtön megjelenik nálam. de vajon miután én postázok, nem tudja valahogy visszahívni az összeget? Nem vagyok túl bizalmas senkivel. PP-t eddig csak fizetésre használtam. Másik topikban azt mondták, hogy kétféle módon fizethet PP-on keresztül és valamelyikkel visszahívhatja a pénzét.
Tudnátok segíteni ebben?
-
válasz
dugynok #28527 üzenetére
A cikkben nem az eBay és nem a Paypal az átverés közvetítője, hanem a www.mobile.de oldal.
Az eBay logós kép egy hirdetés gyűjtögető oldal, nem direkt eBay oldal. Az sem derül ki, hogy a jóembernek volt egyáltalán eBay fiókja, mert szerintem az utalásos fizetés adminisztrációja is azon keresztül fut.
De tényleg érdemes körültekintően vásárolni a neten. -
-
válasz
Elektrosokk #28525 üzenetére
Igen, az csak OTP.
De mivel óránkénti az utalási rend, már nem kell több napot várni az egyenlegen való megjelenésre a Top Up esetén. pl Erstéből reggel 1/2 8 előtt küldött pénz már 10 óra után az egyenlegen volt.
De azt írtad hogy adtál hozzá kártyát, akkor nem igazán van haszna.
Ha devizában fizetsz az egyenlegről ott csak PayPal árfolyammal megy, az pedig kedvezőtlenebb, mint a kártyával való fizetés esetén a banki váltás. -
Elektrosokk
veterán
az instant pénz küldés saját Paypal Balance-ra csak OTP számlaszámról működik?
https://www.paypal-topup.hu oldalon csak OTP-t enged kiválasztani. -
Tudom, hogy segítségképpen írtad, de én teljesen jogosnak tartom, ha a kérdezőt rávezetik finoman az Összefoglalóra! Nálunk a Linux kezdőben is gond, hogy nem is olvassák el és emiatt ezerszer ugyanaz a kérdés/felelet páros ismétlődik. (ilyen az, ha a Tg-t akasztják)
Egyébként engem mindig érdekelnek az Összefoglalók, az már más kérdés, mennyit értek meg belőle esetenként...
Tényleg köszi a nagy türelmedet!
-
Köszönöm!
Sorry, hogy én sem olvasom el rendesen az Összefoglalót, de valójában olvastam, de most érkezett párezer forint, de csak részletekben tudták utalni (4-5 külön utalás jött) és szó esett külföldön regisztrált accountról, külhoni számlákkal való összekapcsolásokról meg minden egyéb, számomra érthetetlen dologról, hogy már teljesen összezavarodtam!
(valahogy egy Linux dual/trial bootos telepítés sokkal egyszerűbbnek tűnik)
Próbálok legközelebb tisztább aggyal nekiugrani az Összefoglalónak ígérem, mert én is allergiás vagyok rá, ha nem olvassák a topikunkban.
-
Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon noob kérdés, de szeretnék Raffia banktól utalni a PP accountomra, ezt email címre ilyenkor nem lehet? Lassan lefogy a PP keret és nem akarom, hogy ilyen vegyes utalás legyen.
köszi előre is a felhomályosítást
-
válasz
Elektrosokk #28516 üzenetére
ha van fent paypal balance de nem elég a vásárláshoz akkor csak a bankkártyáról tudja kiegészíteni.
Ha nincs kártya akkor nincs kiegészítés, addig nem tudsz fizeni, amíg nem utalsz valahogy pénzt a PayPal egyenlegedre. Saját bankszámláról utalás, vagy Unicredit fiókban pénztári "befizetés" -
válasz
Elektrosokk #28514 üzenetére
Ha magyar a regisztrációd, akkor csak bankkártyáról tudja kiegészíteni.
-
Elektrosokk
veterán
Sziasztok.
ha van fent paypal balance de nem elég a vásárláshoz akkor tudok fizetni úgy hogy a bankszámlámról vegye el a fentmaradó ósszeget és ne kelljen utalgatnom?
köszi!
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy külföldről szeretnék vásárolni paypal-al fizetve pár terméket. Magánszemélyként nagy megelégedéssel használom, most viszont szükséges volna hogy elkönyvelhetőek legyenek cég számára a vásárlások. Hogyan lehet ez kivitelezni? (Természetesen a cégnek saját paypal és számlája lesz ha kivitelezhető.)
Üdv. Ádám
-
válasz
Hintalow #28509 üzenetére
Ha gondolod bővíthetem azzal az Összefoglalót, amit írtam. (Ami nincs az egyenlegen, az nem lett kifizetve, hiába küldenek "igazolásokat a fizetésről.) Mondjuk ez eladóknak érdekesebb, ezért nincs jobban hangsúlyozva.
Az emberi hiszékenységet, a pénzügyi kultúra hiányát persze nem tudom orvosolni -
Hintalow
senior tag
A nigerian scam a műfaj megnevezése, ki tudja, honnan küldözgetik a leveleket, lehet anglia oroszország, tökmindegy.
És igen nézegetik, mindig vannak ilyen kérdések a neten, hogy a jofogason/vaterán stb árult bútorát, hangszerét, autóját. elektronikai cuccát venné meg a külföldi, mert rájött, hogy nem tud nélküle élni, vállal minden költséget stb.
Sok esetben (valszeg itt sem) nem is érdekli az árúcikk, hanem arra megy rá, hogy hivatalosnak tűnő banki, speditőri levelekkel, amikben az áll, hogy megrendelték a szállítás, letétbe helyezték az összeget, DE valami felmerült, és küldeni kell mittudom én 100 dollárt ide meg ide, ez a várható összeghez képest kicsi, és nagyon sokan bedőlnek neki...
Neked evidens, hogy ha nem jön paypalra összeg, addig semmi, de akik ennek bedőlnek nem ismerik a rendszert, sokszor megcsinálnak egy paypal fiókot, de a kapott levelekből belépnek egy kamu fiókba, ahol már ott a pénz és hasonlók.
Index fórumon, gyakorikerdeseken sok ilyen eset található, és hidd el nekem, soha nem utalnak semmit, minek kockáztatná a pénzét az elkövető, ha anélkül is el tud érni hasznot? -
ekrisztian
őstag
Kínomban töröltem a tranzakciót, majd leellenőriztem az egyenlegét.
Az összeg most ok.
De fizetni nem tudok.
Másik eladó termékét sem tudom fizetni.
Így írtam a paypal-nak.
Röhej amúgy, hogy ha valami bajuk van, miért nem küldenek emailt?
Valamiért csak zárolták a fiókot, vagy ha nem zárolás történt akkor is járna egy mail, legalább. -
válasz
Hintalow #28506 üzenetére
(OFF)Csak egy apró kérdés, a nigériai valaki pont a magyar Jófogást nézegeti, a magyarul megírt hirdetések közt pont ilyen üzletberendezést venne meg?
(/OFF)
Az is köztudott ha PayPal-on fizet valaki az azonnal az egyenlegen látható. Ha nincs az egyenlegemen, akkor nem történt fizetés, küldhet akármit nem fogom elküldeni neki az árút.
Persze igaz amit írsz, próbálkoznak ilyen szövegekkel, de természetesen mi meg nem hisszük el. -
Hintalow
senior tag
válasz
Remiel #28501 üzenetére
Szia!
Fölösleges próbálkoznod vele, ez sima nigerian scam, egy petákot sem fog elküldeni, két dologra mennek rá ilyenkor:
kamu paypal levelekkel (amik néha kamu weboldalra is irányítanak) azt szeretnék elérni, hogy elküldd a terméket, mert a pénz addig "letétben van", vagy ugyanilyen indokkal valami "extra díjjat" ki kell fizetned, többnyire western unionnal, hogy "megkapd a pénzt".Ő semmilyen pénzt nem fog kockáztatni azzal, hogy elküldi neked, mert mi van ha a te javadra döntene a vásárlóvédelem.
-
válasz
Viper26 #28503 üzenetére
A gyors kérdésekre van gyors válasz az Összefoglaló GYIK-ben.
3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen?
Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik. -
Viper26
nagyúr
Üdv!
Egy gyors kérdésem lenne...
Volt egy vásárlásom amit direktben PayPal-on keresztül fizettem a hozzáadott kártyával, ám refundot (a termék nem került szállításra, csak terheltek vele), kértem (20-án), ami még aznap meg is történt PayPal-on belül, viszont az egyenleg nulla, és a kártyához társított számlán (OTP) sincs a pénz.
Lehetséges hogy több idő lenne, mire a számlán megjelenik (2-3 nap)?
-
válasz
Remiel #28501 üzenetére
Van vásárlói és eladói védelem is. Ennek keretében ha nem azt kapja amit "látott" akkor reklamálhat a vevő. Az eladót meg a csalók ellen védi a védelme.
A már elküldött, postázott esetén a pénz csak akkor jár vissza, ha visszaküldi a megvett terméket.
Viszont ha eddig nem adtatok el a PayPal-n semmit, akkor 21 napig még akkor sem fértek hozzá a pénzhez, ha minden rendben van, azonkívül az összeg miatt nevesíteni kell fiókot, ellenőrizni fogja a PayPal. És itt jön a másik probléma a céges és magán fiókoknak mások a regisztrációs feltételei.
Persze számlát adva a vásárlásról, akkor a kamu probléma rendezés is máshogy alakulhat.
Még egy dolog, néhány vevő még azzal is szokott trükközni, hogy a "probléma" rendezésből, kihagyja a PayPal-t és bankjában kezdeményez nem ő fizetett a kártyájával bejelentést, a bank megkeresi a PayPal-t és az zárolja a bejött pénzt. Ezt csak elég körülményesen lehet elrendezni. Pl: a PayPalt abba az irányba terelni, hogy ezt az állítást -nem ő fizetett- csak rendőrségi feljelentés és annak lezárása esetén és a termék visszajuttatása esetén tekintse igaznak. Ha van előtte levelezés a vevővel ebben a témában, akkor persze nem hivatkozhat arra, hogy nem ő fizetett. -
Remiel
őstag
sziasztok, remélem ideillik amit kérdezni szeretnék
árulunk egy üzleberendezést a jofogáson (kb 1100 euro, majd lesz jelentősége miért nem forintban írom)
jelentkezett egy érdekes angolsággal beszélő ember, hogy megvenné, de sajnos épp most költözik Angliába, így nem tudja személyesen megnézni, küldjünk még képet és fizeti a PP fee is meg az árat is, de nagyon ragaszkodik a Paypalhez.
ami nekem gyanús, hogy maga a szállítás szerintem többe lenne mint a bútor, ami nem egy nagy szám, kb mindenhol kapna ilyeneket és nem hajlandó másképp fizetni
a kérdésem az lenne, hogy valami cseleskedéssel vissza tudja e húzni a pénzt ok nélkül, miután elvitték a bútort?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest