Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
manu75
aktív tag
Nem adtam hozzá semmit, mert akkor maestro kártyám volt és úgy emlékszem azt nem fogadta el azért nem is használtam. Gondoltam, hogy most helyrehozom, de nem jött össze. Két külön gépen sem működött a jelszókérés, már próbáltam korábban is vagy 1-2 hónapja akkor is ugyanez volt a hiba. Most megint eszembe jutott, hogy rendszerezem a régebbi dolgokat, mivel most sem lett jó ezért kérdeztem hátha lenne ötlet. Ali miatt csináltam gmailos címet így az jó lesz ide is valóban. Köszönöm.

-
manu75
aktív tag
Akkor lehet az invitel lesz a hunyó, nem kaptam semmi levelet, azét próbáltam később újra. Majd két nap múlva megpróbálom, ha akkor sem jön semmi érdeklődöm náluk. Nálam az ali is le van tiltva onnan sem kaptam meg semmit mikor regisztráltam volna. Köszönöm a segítséget, legalább tudom, hogy kapnom kellett volna egy emailt.
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Lehet már több is, mint 2 éve csináltam paypal fiókot akkor sosem használtam. Jelszó nincs meg és kérnék egy jelszó emlékeztetőt. Megadom az email címem a kért betűket, továbbenged ahol kér 3 email címet amit esetleg használtam, kitöltöm tovább, majd kiírja, hogy megvan az email címem, ott továbbmennék az új jelszó kérésére, de kezdődik minden elölről. Mindig ugyanoda jutok, mentem már 2 alkalommal is 3 kört. Tudnátok segíteni, hogyan tudok új jelszót kérni?
szerk: közben eszembe jutott még valami, invitel a szolgáltatóm lehetséges, hogy kapnék valamit de blokkolja a paypal leveleket? pl. aliexpressre nem is tudtam invitel email címmel regisztrálni, mert nem jött meg semmi onnan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest