Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Regisztráltam a paypal-ra, és lenne pár kérdésem. Mikor a kártyát ( OTP forint) hozzáadtam nem 400, hanem 688 forintot szedtek le. Ez normális ? Mivel nincs sms , várom hogy elkönyveljék. Mennyi időm van hogy megerősítsem a kártyát ?
Most forintot és dollárt látok az egyenlegnél, ha olyan oldalon vásárlok ahol euró van, fel kell vegyem a paypal-ra azt a pénznemet is előtte ? Ha igen hol lehet ?
Csak vásárlásra használnám, a kártyához a konverziót majd beállítom. Gondolom csak akkor lehet ha már visszaigazoltam a kártyát.Köszi
-
válasz
szimi57
üzenetére
Ne haragudj, de nagyon kevered a dolgokat.
Csak bankszámlárról lehet feltölteni az egyenlegedet.
Van egy magyarországi unicredites számlája a Paypalnek, az erre történő utalásnál a Transfer Id a te egyedi azonosítód, ezt beírva az utalás közlemény rovatába, a te egyenlegedre fog kerülni a pénz pár nap múlva.
-
szimi57
őstag
válasz
agroman
üzenetére
Igen. Elinditottam a Top Up-t kiváncsiságból és ott beadott egy számlaszámot. A számla tulajdonosa a PP. A továbbiakban kérte, hogy válasszam ki a bankomat. Itt megáltam, mert nincs e-bankom az OTP-nél. A OTP számlaszámomat még nem ismeri a PP.
Az azonositóm gondolom lehet a regisztrált e-mail cimem?
A PP gondolom minden személyhez más-más PP-s számlaszámot rendel, vagy van egy központi PP-s számlaszám? Ha van központi számlaszám az érdekelne. -
Ha visszaküldjük a terméket 2016.január 1-től az új postai külföldre menő díjszabás, majd biztos tesznek fel kivonatot. A változott ár a magasabb és vastagított. (Külföldre levél: elsőbbségi, ajánlott, tértivevény és értéktől függően 5000 Ft-onként értéknyilvánítás. Egybe számolandó a pontos költséghez.)
Az EMS gyors postán még nem emelnek.

-
válasz
szimi57
üzenetére
Bank számlád van?
Ha igen, akkor olvasd el ezt a hsz-t.
Csak be kell menned a bankodhoz és kézi utalás. Egyébként meg a másik módszer -3-5 nap- a Top up-nál és szintén kézi utalás a bank fiókban. De a bankok nem kérnek pénzt a netbankért, azon keresztül az utalás is általában ingyenes.
A tied előtti hsz. :W -
szimi57
őstag
Sziasztok!
Nemrég csináltam PP-s fiókot. Ugy látom az e-mail cimemhez hozzárendelt egy PP-s számlaszámot. Utalhatok-e erre Forintot, van-e valami összegkorlát. Mivel nincs kártyám, sem e-bankom ezt személyesen kell inditanom. Van még elötte valami teendöm?
-
válasz
rolii92i
üzenetére
Leírtam, de oké.
A következőt javaslom:
Használjátok a Top up instantly-t az egyenleg feltöltésre. Részletek fent az Összefoglalóban.
Ez úgy működik hogy belépsz a Paypal fiókodra, ott a Top up-nál, az alábbi sorban
Overview Top Up Withdraw History Resolution Center Profile majd a
Top Up Account (instantly) választod.
Átírányít a TrustPay oldalra, ott kiválasztod azt a bankot ahonnan jönne a pénz, készítesz egy utalási megbízást, ezután az aki küldené a pénzt belép a bankja utalási felületére -netbank, mobilbank, amelyik van- és a megadott adatokkal elutalja a pénzt.
Menni fog azt egyenlegedre és akkor már tudsz fizetni.
(Az kód amit be kell írni a megjegyzés rovatba, úgy 45 percig él, addig utalni kell, ha addig nem jön össze, újat kell készíteni) -
válasz
rolii92i
üzenetére
Ne haragudj, pontatlan a kérdésed, ezért hosszú lesz a válasz.
Mennyi idő alatt van Paypalon az átutalt pénz?
Valaki küld neked pénzt, akinek van Paypal egyenlege, a küldés után pár mp, azonnal használható.
Te top up módszerrel feltöltöd az egyenleged,
hagyományos utalás 3-4 nap (de szokott ennél hosszabb is lenni), azután használható
Instantly 2 perctől 1-2 óra, azután használható
Eladtál valamit, vételárat küld az eladó, a küldés után pár mp, ha kezdő eladó vagy akkor 21 nap után férsz hozzá, addig függő -pending- állapozban aaz egyenlegeden, ha nem kezdő vagy akkor azonnal használható. -
válasz
attilav2
üzenetére
Vannak kezdő pénz fogadási és küldési limitek, amelyek kártya hozzáadás esetén nem lesznek. Ez a kód beírása után szabadul fel. Nem jellemző, hogy erre azonnal szükség van, az 1-2 nap erre értendő.
Ezek lennének a limitek -az alsó képen-, ha neked ezek közül azonnal szükséged van hogy a havi 21000 Ft-nál nagyobb összeget a bankszámládra kiküldjed, akkor persze sürgős lehet hogy rögtön a kártyahozzáadása után beírd a kódot.
12 óra letelte után a telefonos ügyfélszolgálat már látja azoknál is tranzakciót és kódot akik részben kapják meg az SMS-ben.
Vásárolni a hozzáadott kártyával a kód nélkül is lehet, lehet átállítani a váltást, nincs korlát erre.
-
rolii92i
tag
Sziasztok!
Mennyi idő alatt van Paypalon az átutalt pénz?
És utána rögtön lehet is használni?
Előre is köszi a választ
-
attilav2
őstag
A BB csak azért vetődött fel mert ott talán nyithatnék kedvezőbb dolgozói számlát, mert a munkahelyem ott bankol.
Ha az erste-ről tudtok valamit, hogy elérhető e a PP reghez szükséges terhelési kód ne tartsétok magatokban
.
"'De az hogy azonnal, vagy 1-2 nap múlva lesz kód, nem igazán befolyásolja a Paypal-l történő vásárlást."
Hogy hogy nem? Akkor mi értelme ennek az igen macerás procedúrának? Nem az van hogy amíg nem jön meg a kód addig van valami PayPal terhelési limit? Ha van akkor ez a tuner kártya belefér? [link] -
válasz
szabogabor10
üzenetére
Persze függ a bankoktól, folyamatosan javítanak a szolgáltatásokon, az Erste ebben az évben több dolgot bővített, de nem igazán tudtunk neki segíteni mert Budapest Bankot írt, de itt a fórumon már BB-s témában mintha ez felmerült volna.
De az hogy azonnal, vagy 1-2 nap múlva lesz kód, nem igazán befolyásolja a Paypal-l történő vásárlást. -
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Ersté-nél is és az OTP-nél is van van külön számla-és kártyatörténet. Szerintem minden banknál van. Ha van az illetőnek kártyája.
Az Erste-nél nem látható a teljes kód SMS-ben, az OTP-nél viszont igen. Viszont nem 100% hogy amikor meg jön az OTP-s SMS, azt azonnal elfogadja a kód beíró oldal. Ezt tapasztaltuk, de elő fordulhatnak eltérések, tavasszal és júniusban ezt vettük észre. -
válasz
attilav2
üzenetére
Talán az egyetlen bank a CIB, ahol van külön számla-és kártyatörténet opció a netbankban, ott az SMS-ben is, és a netbankban is azonnal látható a kód.
Az Erste-nél nem látható a teljes kód SMS-ben, az OTP-nél viszont igen. Az SMS-t tényleg azonnal kapod, nem kell megvárnod, míg könyveli a bank a tranzakciót. -
válasz
Surda-
üzenetére
Valahogy jelezni kell, hogy részt veszel ebben a promócióban, ez csak bevezetési teszt, még nem része a Paypal teljes kínálatának.
Ezt írja: I activate the Refunded Returns service for free and consent to the General Conditions of Use.
A kattintás után ezt látod:
You already benefit from the Refunded Returns service.
If you change your mind after shopping online with PayPal, in your country or around the world, your return shipping costs can be refunded on up to 12 separate purchases*. The service is free and we won’t charge you any fee. Simply relax and shop with peace of mind.Aktiválod ezt a szolgáltatást, ennyi. Legközelebb már csak a Request a refund-ra kattintasz, ha feladtad a visszaküldött árút.
-
-
válasz
Surda-
üzenetére
Gearbest szabályai a vásárlástól való elállásról az elsődleges.
Szabályok
Exchange and Returns (Money Back Guarantee)
If when you receive your product(s), you are not completely satisfied you may return the items to us, within 45 days for refund. Returns will take approximately 5 working days for the process once the goods have arrived. The precise length depends on the payment provider used (e.g. PayPal, credit card company, etc). Items must be in their original packaging, all the original boxes must be intact and included, along with all packaging materials, manuals, blank warranty cards, plus all accessories and documents provided by the manufacturer.
Vásárló meggondolta magát. Az átvétel után 5 napja van.De! Az értéke miatt vámeljárásos, az ÁFÁ-t, vámeljárási díjat ki kell fizetni, hogy megkapd. Ha visszaküldöd ezeket nem kapod vissza, csak a vételárat a Gearbest-től.
A visszaküldési költséget 9300 Ft-ig a Paypal állja.Ez nem vita, ami a Paypal-t bevonná ebbe.
-
válasz
attilav2
üzenetére
Értem ez alatt hogy a terhelési üzenet elektronikus banki felületen és sms-ben is tartalmazza a kártya jóváhagyásához szükséges kódot.
Akkor nézzük. 400 Ft-ért vásárolsz a kártyával. A 4 jegyű kód a konkrét pénz levétel után "jár".
Mi történik?
A bankod zárolja az összeget - nem terheli a számlára -
Kapsz egy SMS értesítést a vásárlásról, általában nincs benne a teljes kód.
24-48 óra múlva a bank terheli a számládat.
A kód látható a netbank számla történetben és ha számlára is van sms figyelésed, megkapod az értesítőt, amiben ott a kód.
A 1-2 nap a kód megkapásához, nem igazán befolyásolja a Paypal-l történő vásárlást. -
Surda-
őstag
Sziasztok!
"Okos" ismerősöm berendelt Gearbestről egy elektromos rollert 100 ezerért decemberben és csodálkozott,hogy nem jött meg 24ig

Most viszont már nincs szüksége a termékre,megvette itthon.
Kérdezte ilyenkor mi a legjobb,amit ebből a szituációból ki tud hozni.
MOndtam,hogy letagadni nem tudja,hogy kihozták,mert futár cég szállítja és igazából nem tudtam neki mit mondani.
Mire lehet jutni ilyenkor az eladó céggel,paypallal?
Muszáj átvennie és max eladja vagy van valamiféle lehetőség,hogy bizonyos összegért visszavegyék és mondjuk csak 20-30ezret bukjon?
MIt mond erre paypal? -
attilav2
őstag
Melyik bank áll barátian a paypal regisztrációhoz?
Értem ez alatt hogy a terhelési üzenet elektronikus banki felületen és sms-ben is tartalmazza a kártya jóváhagyásához szükséges kódot.
Budapest bank milyen ebből a szempontból? -
válasz
laslie92
üzenetére
Az eladástól számítva 2 napja van fizetni a vevőnek, ha kifizeti kapsz értesítést a Paypal-től és ott is láthatod az egyenlegeden, illetve a $ jel feketére vált az eBay-n az eladott terméknél. Nem vagy köteles csak bemondásra elküldeni, olyan még nem volt, hogy a Paypal nem küld értesítést, de a vevő minimum rendelkezik egy Paypal tranzakció id-et és a megvett termékre, a te Paypal-es nyilvános adataidra vonatkozó e-mail értesítést.
-
laslie92
senior tag
Sziasztok lenne egy nagy problémám és a segítségetekre lenne szükségem!
Eladtam az ebayen a terméket! 250 euró értékben. Meg vettték a terméket de a pénzt sehol sem látom. Fizetési módnak a paypal lett megadva. Mikor felettem a terméket eladásra ott kipipáltam a paypal-t és beírtam a paypalos emailcímem mert az kérte. Hogyan fog eljutni hozzám ez a pénz?
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Ha elakarod költeni vásárlásra, akkor nem kell se kártya, se bankszámla. Az egyenlegeden a pénz és arról fizetsz.
Ha konkrétan a pénz kell, akkor kell egy bankszámla. amire ki tudod küldeni a pénzt. -
Anonymusxx
senior tag
Egy kisebb összegért szeretnék paypalt létrehozni, kb 1000 ft- és emiatt nem szeretnék bankkártyát hozzárendelni, tudnám használni így a paypalt egy egyszeri tranzakcióra?
-
Dinter
addikt
-
válasz
Dinter
üzenetére
Oké. Nem lehet kártyáról feltölteni.
Ezért javasoltam a következőt: Használjátok a Top up instantly-t az egyenleg feltöltésre, ott nem lesz név gond. Részletek fent az Összefoglalóban.
Ez úgy működik hogy belépsz a Paypal fiókodra, ott a Top up-nál, az alábbi sorban
Overview Top Up Withdraw History Resolution Center Profile majd a
Top Up Account (instantly) választod.
Átírányít a TrustPay oldalra, ott kiválasztod az ősőd bankját, készítesz egy utalási megbízást, ezután az ősőd belép a bankja utalási felületére -netbank, mobilbank, amelyik van- és a megadott adatokkal elutalja a pénzt.
Kész ennyi. Menni fog azt egyenlegedre és akkor már tudsz fizetni. -
válasz
Dinter
üzenetére
A bankkártyára írt név és a bank számlára írt név esetén az egyik random 21 karakter, a másik last name-családi név, firts name-utónév rendszerű, soha nem fog egyezni, nem is vizsgálja ezért a Paypal.
De más névvel, más bankszámlájával, más bankkártyájával regisztrálni tiltja a szabályzat.
Ha 18 év alatti vagy az is probléma.
De a withdraw esetén a Kocsis Lajos számlájára mehet a Kocsis Pál Paypal egyenlegről.
De az egészet nem értem, akkor van több mint 21000 Ft az egyenlegeden és azt akarod az ős számlájára kiküldeni? -
Ha valakinek nincs bankszámlája, bankkártyája a Paypal használata egy kicsit bonyolulttá válhat. Saját nevében így nem tud semmi értelmest csinálni a Paypal regisztrációval.
-
-
-
Dinter
addikt
Üdv.
Saját nevemmel regisztráltam PayPal-re, viszont még nincs bankkártyám, így szülő szokott utalni. Jól értelmezem, hogy ez PP-nél probléma, ha nem ugyanaz a fiók és a kártyatulajdonos neve, tehát újat kell regisztrálni?
-
válasz
grabber
üzenetére
Nem kell kép.
Annyit kell tudni, hogy az eBayről valamely hirdető termékének megvásárlása Paypal fizetéssel azonos fizetési modul alapján működik.
Ezen felül lehet biztosítani a web boltoknak Paypal-en keresztüli fizetési lehetőséget, de más Paypal kliens, modul segítségével, ezek akár egyénileg testre szabhatóak, de nem biztos, hogy minden funkció elérhető mint amit az eBay-n keresztüli vásárlásnál megszoktunk. Nem biztos, hogy ugyanúgy nézki, vagy lehet állítani valamit a fizetés előtt pl: másik szállítási helyet. -
-
válasz
grabber
üzenetére
Nekem ha számítógépen, az e-bay ről fizetek, akkor sem jön olyan kép elő amit te linkeltél, ilyen facilitator account's Test Store. Ez egy eBay kereskedő?
Írtam, nekem nem állítódótt vissza közel 3 éve, a másik kártyát februártól használom annál sem. Nem a Paypal a hunyó, mint az előző képen láttad, azon tovább lépve is maradt a banki váltás, így nekem a mobilon sem állítódik át.
Böngészőben eBay, Paypal adatok(sütik, tárolt lapok, a secure belépés) frissítését megszoktad csinálni. Nem új kártyát adtál hozzá? -
GU-81M
tag
Sziasztok! Elfelejtettem a jelszavamat és a hozzá tartozó biztonsági kérdésre a választ... Megpróbáltam a honlapjukon a telefonos ellenőrzést is, de a telefonszámom nem lett megerősítve így az a mód sem működik. A kérdésem, hogy hogyan tudok így ezek után hozzáférni a pp accomhoz?
-
-
Telefon alól vagyok,nem tudok képet linkelni.Ha fizetésnél rámegyek a paypal-re,akkor bead egy paypal ablalot ahol be tudok jelentkezni.De ez annyira szög egyszerű,hogy semmit nem lehet beállítani.Csak fizetni.

De ha másképp jelentkezek be,akkor ilyen ablakot ad fel,ahol már be lehet állítani az átváltást:
-
válasz
Djuree
üzenetére
Ha a vevő vállalja a költséget, de ahhoz ő sem hülye. Ha nem valami vételre (I'am paying goods...) állítja a Paypal-t ugrik a vásárlói védelme.
eBay 10%+ valamennyi ha volt valami csicsa, Paypal 90 Ft+3,4%, normál esetben a 14% költséget be szoktuk építeni a vételárba.
Csak a vevő károsításával tudnád csökkenteni költségedet, de ő miért vállalná? -
Djuree
félisten
Kuldenenek nekem penzt, ebayon vettek tolem vmit, hogy erdemes h a legkevesebb feet vonja le a paypal? Allitasak ki szamlat? Vagy hogy?
Koszi! -
válasz
rostiron
üzenetére
Igen, meg kapsz vásárlói védelmet is, ami egyedi kártyavásárlások esetén nem jellemző. Most lett a következő évre az a szolgáltatásuk meghosszabbítva, hogy ha vissza kell küldened a terméket mert hibás, nem tetszik, akkor 12 alkalommal 9300 Ft/alkalom kifizeti a visszaküldés árát (garanciás visszaküldésre nem vonatkozik)
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Eljött az idő, hogy én is megismerkedjek a külföldi netes vásárlás rejtelmeivel. A paypal-ról szinte már elolvastam mindent szerintem azt meg tudom oldani. Viszont azt megmondhatnátok nekem, hogy miért jobb paypal-on keresztül fizetni ? Pénz szinte biztos hogy nem fog érkezni a paypal-ra. Azt látom hogy, paypal nélkül is lehet fizetni közvetlenül kártyával. Kell-e nekem akkor a paypal ??
-
válasz
grabber
üzenetére
Csak azt tudom javasolni, kapcsold ki a gyors fizetést, ha ott nem tudod a véletlen elállítódást visszarakni.
Nálam egyébként egyáltalán nem állítódik el az, hogy a bankom váltson, az egyik kártyán jövő februárban jár le a 3 év érvényesség, az kezdetektől banki váltásra van állítva. Inkább böngésző probléma lesz a tied is, nem Paypal. Nem tűnik szemetebbnek, ha másnál működik. -
Egyre szemetebb a Paypal!
Hiába állítom be,hogy ne váltson valutát.Ha az ebay-en gyorsbejelntkezéssel fizetnék már szarul vált.Ott nem is engedi ezt módosítani.Ha ilyenkor belépek a fő oldalra és újra beállítom,hogy ne váltsa át(mert magától visszaáll)akkor sem.
Az a megoldás,hogy ebay-nél rámegyek,hogy egyéb fizetési lehetőségek.Ott paypal,majd itt már lehetőségem van a fizetésnél kiválasztani,hogy ne váltsa át(ami bevolt).Ekkor jó
-
buca84
őstag
A gond az, hogy nov. 27 óta semmi infó. A belga posta se tud semmit a csomagomról. Ez azért már számomra aggasztó. A magyar posta (központ) szintén nem tud a csomagról semmit.
A saját oldaluk védelméről annyit, hogy már ott jeleztem nekik a problémát. Ugyan ezeket a válaszokat kaptam.
A külföldi rendeléses topikban is kérdezősködtem, ott páran írták, hogy két héten belül náluk volt a csomag belga postás szállítással.
Amúgy van egy sorstársam is. Ugyan azt a telót rendeltük, ugyan akkor és még ő sem kapta meg. -
válasz
buca84
üzenetére
Karácsonyi csúcsforgalom, nem naprakész a szállítás. Az is lehet, hogy a vámeljárásra várakozik, a Posta még nem küldte neked az értesítést.
Mivel az Everbuying-nak van saját vásárlói védelme, a Paypal csak akkor lép közbe, ha azt végig vitted. Mivel ez elmaradt én azért árnyaltabban fogalmaznám a claim sikerét.
De egyébként vásároltam ettől a bolttól is, rendben teljesítettek, 7 tétel 20-31 nap a kézhezvétel. De a tablet 10 nap alatt érkezett meg és az volt a 31 napos. 21 napig a magyar vám és posta szórakozott vele. -
buca84
őstag
válasz
róland
üzenetére
Köszi! Kellemes karácsonyi Ünnepeket!

Ezt a választ kaptam! Vicc!!!!
Dear T
Thanks for your order. We are sorry for this matter.
The order is sent out to you.
Your shipping address is Károly Róbert street 33. 3/9 Szombathely Vas H-9700 HUNGARY . Would you mind to check with the post office or mail box?
If you still do not get the package, we can offer a refund of 10 USD to you first . When you get the package, you can send back the money to paymentfordeals@gmail.com . Thanks.
Please kindly let us know your decision.
Best wishes
-
buca84
őstag
Rendeltem egy telefont feleségemnek 2015.11.16-án az everbuying.com-tól. 2015.11.17-én feladták belga postával. Kaptam tracking számot (BLVS1376360000159179), azonban ez 2015.11.27 óta nem változik. Azt írja, hogy célországba megérkezett. De ez baromság. Belföldön nem lehet követni. Értesítőt nem kaptam. 10-25 munkanapot írtak a kézbesítésre. Ez tegnap lejárt, úgyhogy ment paypal-en a dispute. Ott ezt a válszt kaptam a bolttól:
Dear T
Thanks for shopping with us. We apologize for the inconvenience caused.
Your order has been shipped out by LVS.And the tracking number is BLVS1376360000159179 .
You can track it on the http://www.17track.net/en/result/express-100008.shtml?nums=.
It will take about 10-25 business days to you. If you do not get it, please contact us or your local post office or have a check on your mail box.
If you do not get the items in the due time, we will give you the solutions.
Thank you very much for your cooperation. Sincerely hope that you can receive the products earlier. Would you mind to close this case?
Best regards
Szerintetek mit írjak vissza nekik? Hogy lejárt a 25 nap ls sehol sincs a csomagom. Illetve erre a válaszra menjen a claim vagy még várjak?
-
A Paypal 2016-ra is meghosszabbította a visszaküldési költség kifizetését.
Sem az összeg, sem a mennyiség és az igénybevétel módja sem változott, javaslom az alábbi oldalon a következő évre is aktiválni:
Paypal Refunds Return
Idézet:
As we extended the service, you are entitled to get up to 12 refunds per person between January 1st, 2016 and December 31st, 2016 under the PayPal Refunded Returns service. Only one refund is allowed per PayPal transaction ID.Hogy ne vesszen el ez az infó, kértem, hogy majd legyen benne az összefoglalóban.
-
gyalu 1
aktív tag
Üdv!
A kérdésem a következő: regisztráltam egy paypal fiókot, van egy deviza számlám (€) ahhoz van egy bankkártyám, ezt a kártyát adnám hozzá a paypal fiókhoz. A kérdés, hogy az eurot átváltja forintra és aztán, ha vásárolok mondjuk euroban, akkor újra átváltja? Vagy egyből euroban fogja levonni a kártyámról a pénzt? -
válasz
havri1
üzenetére
Olvastam, végül is nem olyan nagyok a különbségek:
CUBOT X12 5-Inch MTK6735 Quad Core Android 5.1 Dual SIM Cards 4G Smartphone 23086 Ft, 79.00 $ = 22,700.63 FORINT, 385 Ft.
OnePlus X 5.0 Inch 3GB RAM 16GB ROM Snapdragon 801 2.3Ghz Quad-core Smartphone 265.39 $ = 76,259.74 FORINT, Forintos 77553 Ft ennél is csak 1293 Ft. -
válasz
havri1
üzenetére
Ha nem hiszel nekem, hogy már konkrétan kipróbáltam, és mások is a $-os beállítást javasolják.
Minek költsön feleslegesen pénzt?
Itt a tesztem eredménye.
A konkrét levonás a bankszámláról meg: ($) 1344 Ft és (Ft) 1367 Ft volt
Pont a topic-odon írtam.Én nem találtam olyat, hogy a BG Forint váltás jobb lett volna minta a Visa árfolyama, az esetleg előfordulhat, hogy néha a Mastercard árfolyam rosszabb mint BG, de csekély az esélye. A PP váltása meg a legmagasabb, tesztelni sem kell.
Természetesen a november 18-i vásárlásos a 2 pendrive közül egyik sem érkezett még meg, úgy nekem a BG felejtős, komolytalan.
-
djdavid94
újonc
Account Type: Premier UpgradeStatus: VerifiedAccount Limits: View Limits Ezt irja a pay palom akkor ha letelik a 21 nap uttána letudom venni a pénzemet ? 70 .000 forint jöt be rajta valószinüleg ezért korlátoztak meg ? ha letelik a 21 nap uttána egybe letudom veni vagyis továbitani tudom a kártyámra ?
-
-
djdavid94
újonc
üdv mindenkinek , Olyan kérdésem lenne hogy az ebay-n adtam el dolgokat meg is kaptam a pénzemet a pay pal -ra de nem tudom továbbitani a pénzt a bankkártyámra a pay pal nak már beküldtem személy igazolványomat és minden meglévő okmányomat de valami miat le vagyok korlátozva tudnátok ebbe segíteni ?
ezt a hiba üzenetet mutatja a paypalom mikor belépek mi a teendő ? : Your account access is limited.
Learn how to remove this limitation
Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. For more information, please go to the
Resolution Centre.
Előre is köszönöm -
-
válasz
Robez88
üzenetére
10% a jutaléka, ha az eBay-n elad valamit, számold ki mennyit kellene fizetnie? Ha ezt sem akarja kifizetni, akkor számomra ez az eladó nem tiszta szándékú. Hiába 1000 pozitív értékelés, ha csalni akar.
A Paypal-en a 3,5 % jutalékot kifizeti, ha te vásárlásra küldöd a pénzt, akkor biztos sokat spórol.
Viszont neked így meg van a Paypal vásárlói védelem. -
Robez88
tag
Sziasztok,
gyors segítséget szeretnék kérni: ebay.de-ről laptop vásárlás, az eladó javasolta hogy ebay-en kívül, Paypal rendszerben intézzük az eladást. Természetesen megadta a Paypal-os adatokat, küldeném is neki a pénz.
Van bármi buktatója a story-nak, ha ebay-en kívül vásárolok a Paypal-os védelem (hibás áru, nem érkezett meg a csomag) rendelkezésre áll? Van valami amire érdemes odafigyelni?
(közel 1000 pozitív értékeléses eladó, de azért gondoltam rákérdezek)
Nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest