Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Egy kis csavar azért volt benne.
Aliexpressen fizetett bankkártyával, de ott nincs paypal ugye , közben lejárt a reklamáció határideje, és zárták az ügyet, és utána kapott paypalra pénzt vissza, hogy ne adjon le rossz értékelést. Vagy valami ilyesmi:-)
A felét se értem, de akkor az lehetett a gond, hogy nem paypalon keresztül fizetett, így nem is kaphatta vissza a pénzt közvetlenül a saját számlájára.
...az a lényeg, hogy akkor ez így ebben a formában nem érint engem :-) -
Aki be tud lépni nem jelezné feléjük, hogy gondjaink vannak? Kipróbáltam az 5. böngészőt is, semmi.
Ott ezt szöveget dobja fel:
Sorry, we can't log you in. If you think there's a problem with your account, contact us and we'll help resolve it. -
Surci1
tag
én Thome-on chrome böngészővel be tudtam lépni a paypal-ra a laptopomon kb. 2 perccel ezelőtt (18:29kor)
-
Annyit egyeztessünk már azokkal akik nem tudnak belépni, hogy lehetséges internet szolgálató kizárási probléma lehet-e?
Nekem DIGI, ip cím 188.143.xx.xx, a DNS a 193.110.56.8 és 193.110.57.4. Az IP címet már 3-szor változtattam, ugyanaz a helyzet. (Most épp 212.40.XX.XXX) -
válasz
shield
üzenetére
Köszi a kioktatást, nem kell nálam takarítani. Elég régóta foglalkozom mind informatikával (26 év), mind a Paypal-l (Ez 2009-től).
Az összes böngészőt, a legfrissebbek, Opera, Chrome, Firefox, Edge kipróbáltam. Mobil app-al be lehet lépni, de cseszhetem, mert nem akarok mobillal vásárolni az eBay-n.
Mivel másnak is van ez a problémája nem user hiba. -
bandigyerek
senior tag
-
shield
őstag
Délután akárhányszor próbáltam, mindig betudtam lépni, most is. Lehet hogy a böngésződet kellene kicsit kitakarítani. Tegnap amikor akartam létre hozni a fiókot nem tudtam, mindig azt dobta ki, hogy nem tudják feldolgozni. Akkor Chrome-ot használtam, átmentem a Firefoxra, azzal simán ment. Utána a Chrome-mal már belehet lépni.
Próbálj esetleg másik böngészőt, hátha! -
stinky14
csendes tag
Sziasztok!
A PayPal postaköltség visszatérítés akkor is él, ha garaciális javításra küldjük vissza a terméket? Szeptemberben vásároltam. -
válasz
Cyborg
üzenetére
Nem pénz küldés volt? Nem szoktak ilyet írni. Nem teljes a történet.
Mert a refund oda megy vissza ahonnan fizettél.
A kártya esetén megy tovább.
Viszont az egyenlegre menő az ott marad, ha a kollégád ehhez akart hozzáférni, nem elkölteni, akkor az egyenlegről való levétel csak bankszámlára withdraw-al történő küldéssel lehetséges, ha nincs hozzáadva akkor nem megy. -
bandigyerek
senior tag
Sikerült valakinek kideríteni, hogy PC böngésző(k)ből miért nem lehet belépni a Paypal-ra? Láttam, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Tegnap este óta szívat, és nem megyek semmire. A segítség náluk abból áll, hogy lépjek be a számlámra....
No Comment.
-
Cyborg
őstag
Onnan jött, hogy kollegám refundot kapott, de írtak neki, hogy regisztrájon bankszámlát, addig nem is kapta meg a refundot. Ahogy regisztrált bankszámlát, rögtön megjelent a refund összege a paypal accountján, ahonnan már le tudta venni a pénzt egy kis költségért persze.
Na innen jött a kérdés, mert eddig nem volt gondom, jött a refund, jóváhagyták, és jött a saját számlámra minden gond nélkül, de most a kollegámmal nem így esett.
-
Majd ha már valaki be tudott lépni jelezze már. Köszi előre is.
-
válasz
shield
üzenetére
Ne cseszd már fel az agyam.
Most nem tudok belépni, -te sem, így vásárolni sem lehet- de neked akartam egy képet feltölteni, hogy ha a kártya alatt csak az Edit szöveg látszik ne foglalkozz vele. Ha nincs megerősítésre utaló felirat akkor ok, + 80-os a profilod akkor is ok.
Ha pénzt akarsz az egyenlegre feltölteni, akkor sem az Unicredites módszert használd, minek napokat várni, ha 1/2 órán belül max 1 óra az egyenlegen a pénz. Az a Add funds to your account instantly használatával.
Ha nem írod be a kódot és az OTP számládról adtál pénzt a kártyára vásárolhatsz. Aktiválva van, nem emlékszem mit írtál? -
válasz
Azharel
üzenetére
Köszi, írtam nekik hogy nem lehet belépni.
Jött a válasz:
We want to help you but we're not able to respond directly to emails sent to this address.
If you have a question about your account, please contact us through our website. Here's how:
1. Go to the PayPal website and log in to your account.
2. Click "Contact Us" at the bottom of any page.
3. Click "Contact Customer Service," and ask your question.
Lépjek be..... -
shield
őstag
Persze, hogy a kártyához való forrásszámlát nézem, könnyen észrevehető, kevesebb lóvé van rajta. Lekérdezésnél: nem volt mostanában semmilyen tranzakció.
Nagyon fogok örülni ha be kell battyognom a bankba.Soha életemben nem kedveltem a bankokat, most sem, ha lehetne teljes mértékben kihagynám az életemből.
Mindig csak a baj van velük.szerk.: lehet hogy egy kisebb összeget fel kellene töltenem az Unicredit-es számlájukra?
Én betudtam lépni.
-
Csak én nem tudok most belépni a Paypal-re?
-
-
válasz
Cyborg
üzenetére
Semmi sem változott. Nem kell bankszámlát csatolnod, akkor 80%-os lesz a profilod.
Honnan jött ez a bankszámlaszám hozzáadás? Ha a Paypal küldi reklámot, hogy tedd teljessé a regisztrációt, elolvasod és kész.
Ha eladó vagy logikus hogy hozzá akarsz férni a pénzedhez, ezért hozzárendeled a bankszámlát. Ha csak vásárolsz nem kell. -
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
bocsi, lehet, hogy lerágott csont, de visszaolva egy kicsit se tiszta számomra, hogy miért kell most megadnom a bankszámlaszámom a paypalnak?
Eddig csak egy kártya volt regisztrál, és minden tuti volt, minden fizetés arról, és minden refund arra ment, onnan meg a bankszámlámra közvetlenül. sose volt paypal egyenlegem?
Mit változtattak, és miért kell most variálni?
Igazából az érdekelne, hogy nem maradhat-e minden a régiben? Ha így marad, és nem regsiztrálom a bankszámlám, mostantól minden refund ott fog gyűlni a paypal egyenlegem, és nem kapom meg a pénzt addig, amíg nem regisztrálom a bankszámlámat?
Valaki homályosítson fel legyen szíves egy fél mondatban, mintha egy ötödikesnek mesélné
Köszi szépen!
-
válasz
shield
üzenetére
Nem. A kártya az kártya. A Paypal-en a kártya alszámlát nem kell megadni.
Bankszámla akkor kell és ez a normál banki számla ahova jön munkabér stb utalás és erről utalsz különböző helyekre, ha a Paypal egyenlegen lévő pénzedet akarod "kimenteni".Az OTP kártyatranzakciók zárolt tételeknél nincs 400 Ft-os tétel? Ott szokott lenni az ilyesmi szöveg
Eddig legalábbis volt.
-
shield
őstag
-
-
cataflam28
újonc
Üdv!
Félig meddig ide tartozik. Valaki nem tudna nekem váltani payzaról paypal ?
Előre is köszönöm! -
válasz
shield
üzenetére
Nem, már most is vásárolhatsz, ha teszel rá pénzt. Ha a 400 Ft-os megerősítési kérelem elment, lehet használni, az a limitek felszabadítása miatt szükséges.
Nem küldenek e-mailt később, már meg kellett kapnod a You've added a card to your PayPal account témájút.
A Confirmed-re rákattintottál és már az látható hogy a Paypal kód beírása?
Ez a kép, ahol csak a kód beírás van, ami most piros 3szöges?
A bankod kártyatranzakciói közt elméletileg már most is a zároltak közt ott lehet a Paypal 400 Ft-os terhelése benne a 4 számjegyű kód. -
shield
őstag
A kártya alatt nincs semmi, de a kártya képén látom az utolsó 4 számjegyet. És már utalhatnék erre Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest belföldi utalással. A számlán most 0 forint van.
Vagy erre gondoltál?
Confirm credit cardYou can remove sending limits by confirming that you own this card. Here’s how:
We’ll make a small charge to your card.
Check your card statement in a day or two for the exact amounts.
Log in to PayPal, go to your Wallet and confirm the card by entering the 4-digits code. The charges will be refunded to your PayPal balance.
If you can’t check your statement online, look for the charge when it arrives in the mail and follow the same steps. Thanks!OK
Remove CardBassza meg, véletlen töröltem a kártyát.

-
dlaj
őstag
-
Ne haragudj, de egyszerűen nem értem ezeket pa.......at. Küldje el, igazolja hogy feladta és lezárod az ügyet. De!
Ha rendezni akarja, ahhoz nem neked kell lezárni, automatikusan záródik, ha teljesíti a kérést.
Itt egy példa semmit nem kellett zárnom, amikor elfogadta, elküldte zárult automatikusan.
Ő nem szállíttatja le, nem teljesíti a szerződést, az ő hibája és 90%-ot ad vissza?

Újra küldi ha lezárod? Mi a biztosíték, hogy megteszi?
Az a gond, hogy ők is az a cég, ha nem fizetsz + szállítási biztosítást, akkor elvesztés esetén semmit nem vállalnak. Pedig ő a DPD-től be tudja hajtani a kártérítést a teljes költségére, 0 vesztesége lesz.
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Szia V/!
Nyitottam egy vitát a leírásod alapján.
A DPD elhagyta a TinyDeal által feladott csomagot, melynek értéke 32 ezer forint.
A dispute nyitása után pár órán belül kaptam is választ a TinyDeal-től.Ezt írták:
Ok, dear, we have got it ,we can refund to 90% if you can close your case ?
Erre én ezt válaszoltam:
All right.
Send me VKWORLD VK700 Pro (white) smartphone European Express delivery. If sent to me I close the dispute. This is about 90%. [link]Erre ők tegnap:
If resend , we only can accept resend after close your case.
Sajnos nem vagyok jó angolból, a fordító segítségével levelezgetek tőmondatokban.
Kérdésem az lenne, hogy mit is ajánlottak? Ha jól értem, akkor elküldik a telefont, ha zárom az ügyet.
Mit tegyek, hogy minden rendben menjen?
Jó lenne már 4 hónap után pontot tenni az ügy végére.
-
válasz
shield
üzenetére
Igen mert a bankod biztos 290 körül számolja az 1 $-át. Az csak próba beterhelés de a zárolt tételek közt lesz egy rövid ideig, nem vonja le, a 400 Ft-ot ténylegesen le fogja vonni, amit majd visszakapsz, de az is elsőnek zárolt lesz, ez olyan mintha elköltenél 690 Ft-ot. Ha nincs ennyi akkor nem fog sikerülni a kártya hozzáadás.
Sose centizd ki a vételárat, legyen rátartás egy kicsi. -
shield
őstag
Bocsi, még egy kérdés. A webkártyának a számát kell megadni vagy a kártya folyószámla számát? Mert van egy hasonló száma mint az alap számlának. Amikor utaltam rá akkor a kártya számot adtam meg, át is ment az utalás, de amikor a webről akarnék utalni akkor számla száma szerint lehet. Bocsi az értetlenségem miatt.

-
-
válasz
shield
üzenetére
A web kártyát add hozzá.
Annak is van száma, cvc kódja, ugyanolyan mint a többi hozzáadás szempontjából. Mielőtt vásárolsz saját számlák közti átvezetéssel (ez ingyenes) teszel rá annyi pénzt amennyit költeni akarsz, bővebben a bankod kártyahasználati leírása.
Lásd Összefoglaló fent, ha nem mobilról vagy. -
shield
őstag
Srácok, egy kis segítséget kérek. Ma készítettem egy PP fiókot, most bankkártyát kellene hozzárendelnem. Most az a kérdésem, hogy az OTP-s kártyámat vagy a webkártyát lenne érdemesebb hozzárendelni?
A webkártyát még nem is használtam, elvileg ingyenes az átutalás rá. Egyáltalán a webkártyát hozzá lehet rendelni? Nem vagyok járatos e dolgokban, nagyon megköszönném a segítséget. -
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Az első hozzászólásban le van írva, hogy hogy kell a devizákat konvertálni. A kérdésem az lenne, hogy egy PP-os vásárlásnál, mikor az elfogadó felületen vagyok, kiírja az átváltás költségét, ugyanannyiért váltja át, mint a PP-os fiókban? -
-
huniross
tag
Sziasztok! Vettem egy valamit és nem jött meg. Refund, a koma visszaküldte a pénzt 29-én. Paypalon megjelent. Azt írja, hogy a vásárlás kártyával történt, ezért a kártyára küldi vissza a pénzt. Gondolom ez azt jelenti, hogy nem a kártyára, hanem a kártyához tartozó számlára. Jelenleg a paypal egyenleg nulla, a refund státusza completed, és nem érkezett a számlára eddig semmi. Ez jól van így?
Ha mégis megérkezik a motyó, akkor úgy írta, hogy küldjem vissza a pénzt. Ezt hogyan tudom megtenni?
Köszi.
-
válasz
rup1u5
üzenetére
Rossz helyen keresed, az nem az, függetlenül, hogy mit írtak.
A Paypal fiók adatainak elérése:
Bankkártya(-ák) alatt
You can update them in your Wallet.
Alul: Old account view
Akkor előkerül a My Profile normális oldala.
Ott My settings és az első sor
Account type Close account -
rup1u5
nagyúr
Másik országba költöztem és szeretném törölni a pp accountom.
Azt mondja tegyem a következőket:- Log in to your PayPal account.
- Click the Settings icon near the top of the page.
- In the 'Account options' section, click Close your account and follow the instructions.Account options alatt nálam ennyi van:

A balance-om 0, kintlevőségem nincs, hónapok óta nem is használtam. Február 8.án töltöttem fel rajta keresztül a skype egyenlegemet utoljára.
Mit csinálok rosszul? -
válasz
germinator66
üzenetére
Az eBay fórumán láttam bejegyzést, emlékeim szerint 2014-es volt akinél nem ment át és gondja volt.
Mármint úgy ellenőrizni, hogy a Paypal csere után belépsz az eBay-re és megnézed -
válasz
germinator66
üzenetére
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Utalnék egy nagyobb összeget a PP számlámra (top up), de most látom, hogy az új (?) szabály szerint a bankszámla tulajdonos nevének és a PP számla tulajdonos nevének egyezni kell.
Nejem nevén van a bankszámla. Mennyire veszik ezt komolyan?
-
válasz
germinator66
üzenetére
Ha új az azonosító Paypal e-mail, azt kell hozzárendelni. Nem automatikus, főleg, hogy két külön cégről van szó, ezt az adatot sem adja át a Paypal külső cégnek. Az eBay a régi unlink és az új linkelése
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Ha megváltoztatom a PayPal fiókban az elsődleges mail címet, és a régit törlöm, akkor az ebay fiókban ez a változás automatikusan megjelenik?
-
tahepa
senior tag
Egy PP fiókhoz tartozhat két különböző bank által kiadott kártya ?
Bankváltásban vagyok és mindkét számlám él...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest