Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
Leirom az en szitumat.... vki tanul belole?
PP nyitaskor kerdi a nationality-t megadom, hogy Hungary
Hozzaadtam az angol kartyamat cimemet minden OK mukszik...
Persze a PP szamlam csak 80% os mert a bankszamlat nem adtam hozza
GB 1x csak megerositest ker mert latjak a PP accuntom nem "verificated"
Persze a kartyahoz tartozo angol szamlamat nem lehet hozzaadni mert
a kepernyon csak magyar HUF-os szamlat vagy esetleg amcsi szamlat fogad el ....
irtam nekik, hogy mit csinaljak?Van vki nek hasonlo esete? esetleg tanacsa?
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
atala
addikt
Sziasztok!
Azt tapasztaltam, hogy nem mindenhol tudom megváltoztatni, hogy az egyenlegemről, vagy kártyával fizessek.
Pl. az ebay-en ki tudom választani, hogy az egyenlegről levonva konvertálja át a pénzt, vagy a bankkártyát használja.
A Gearbest-nél, ugyan úgy paypal fizetésnél már nem lehet kiválasztani. Ha van annyi pénz a számlámon, akkor azt használja fel.
Lehet ezen valahogyan segíteni? -
Topikgazda
válasz maj-viktor #21997 üzenetére
Nagyon gagyi a bankod, de hihetetlen, hogy egy érvénytelen kártyával fizettél. A februárban lejárt kártyám már tiltva van. De azt sem értem, ha lejárt akkor miért az volt még benne a rendszerben, miért nem cserélted az újra?
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Ilyennel találkozott valaki, hogy 2éve lejárt kártyával vígan fizetek!?
(most akad meg valami, mert nem engedte... szal hozzáadtam újat... hitelesítő kód... most épp azt várom... pár nap)
De a lényeg, hogy 2014 / 05 -ös lejáratúval fizettem heti 1-2 rendelésem folyamatosan volt... Gyakorlatilag múlt héten még simán fizettem vele ebay-en, ma akadt meg egyedül
(most megakadt ebay-en... de korábban rendszeresen szinte naponta fizettem paypalra integráltként... kicsit fura... mármint ok, hogy ugyanarra a bankszámlára vannak csatolva stb., csak na... akkor minek van lejárat! O.o )Aztán még gondolkoztam basszus, hogy aliexpress-en is már tök régóta A4-es legmagasabb fokozatú vagyok... szal ott is nem kevés pénzt fizettem (de ott rájöttem már az új kártyával... mert az 2014óta használom jobban, szal ott az van beregelve AliPay-re, stb.)
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Topikgazda
Ma módosítottam a Paypal fiók belépési védelme leírást az Összefoglalóban a változások miatt.
-
zuzu000
őstag
Sziasztok!
Jelenleg nincs pénz a paypalomon, de ma szeretnék küldeni valakinek x összeget. A top upos megoldások ugye ki vannak zárva, mivel az mind utalásos alapon megy, vagyis legközelebb szerdán tudom feltölteni. Hozzá van adva bankkártya, lehet ezt használni, hogy rögtön elküldjem az illetőnek?
-
Topikgazda
"Megtréfált" a Firefox vagy a Paypal, nem tudtam belépni ezen a linken, mert nem jött az SMS: https://www.paypal.com/signin/
Ezen a linken normális a belépés:
https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/homeEzt célszerű eltárolni a böngészőben.
-
Topikgazda
válasz cidalain #21982 üzenetére
Most tényleg nem kellene belemenni hogy a 0,30% az sok vagy kevés, add össze éves szinten a levont költségeket. (Szerintem pofátlanul sok, hogy ezt a pénzt marhaságokra elköltsék. A központi költségvetés pénzügyi tranzakciós illetékből 2016. évre tervezett bevétele 200 900,0 millió forint, )
Banki rendszerben Gyakorlatilag nulla nem létezik, mert akkor vagy bankkártya drágább, vagy a számlavezetés díja, vagy az egyéb kondíciók.
Kérdés az volt van-e költsége, a helyes válasz igen, van. -
cidalain
veterán
Gyakorlatilag nulla, azt irtam.
Nekem is erstem van, 10000 forint utalasnal eszre sem veszem azt a kb 10 forintnyi koltseget (es ezzel szerintem sokat mondtam, mert a tranzakcios ado nincs 1%).Fontos megjegyezni, hogy en olyan szamlacsomagban vagyok ahol az online forgalom a preferalt, igy utalasaim utan nem szamitanak fel extra koltseget (csak az ado). Viszont a kp felvetelert tobbet kell fizetnem.
Es itt el is erkeztunk ahhoz, hogy tulajdonkeppen minden attol fugg, hogy ki-milyen kondiciokkal szerzodott.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Topikgazda
válasz adebajor99 #21979 üzenetére
Sajnos a Takarékszövetkezetek az ismert körülmények miatt nagyon rossz kondíciókkal működnek.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz adebajor99 #21973 üzenetére
Nem, Erste bankfiók->Erste számla, CIB bankfiók->CIB számla
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz adebajor99 #21973 üzenetére
A bank fiókban történő, az adott banknál vezetett számlára történő befizetés általában költségmentes. Az Erste és a CIB az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
adebajor99
csendes újonc
-
cidalain
veterán
válasz adebajor99 #21971 üzenetére
Miert nem utalod el netbankbol?
Ha nincs netbankod, akkor az ember bankjaba beballagsz, csokolom erre a szamlara szeretnek befizetni, itt a penz. Ne a te bankodba menj, hanem a masikeba.Update. Kozben latom nincs a kozeledben.
Akkor utald at netbankrol (ha paypalra tudsz befizetni, akkor gondolom utalni is tudsz netbankrol). Gyakorlatilag nulla koltsege van kulsos bankszamlaszamra utalni.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
adebajor99
csendes újonc
Számlára befizetés. Be szeretnék fizetni egy számlaszámra kis összeget de sajnos ez a bank sehol nincs a közelemben. (Duna Takarék) Ezért ,csak más bankból tudnám megoldani. Ha például Erstéből rá teszek egy Erstés számlára pénzt, akkor nincs költsége. Viszont, ha egy Duna Takarékos számlára tennék, akkor gondolom lenne plusz költsége, csak sajnos nem tudom mennyi az.
cidalain: Netbankról nem szeretnék/tudok pénzt befizetni másik számlára.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz adebajor99 #21971 üzenetére
Szerintem nem, vannak még más belső ellenőrzési mechanizmusok. Nem biztos, hogy működni fog és ha a rendszer jelzi, be fogják kérni az adatok igazolását. De ez csak az én véleményem.
Mennyi lenne a plusz költség, ha a saját bankomban rá teszek egy másik számlára a pénzt egy másik bankba? (tehát nem azonos bank)
Utalásra gondoltál? Banktól függ, az államnak fizetendő tranzakciós illeték az biztos, azon kívül meg a számlavezetés kondíciói a bankodnál.[ Szerkesztve ]
-
adebajor99
csendes újonc
Azt lehet, hogy hozzá adok egy második számlaszámot?
A vezeték nevet nem tudom megváltoztatni, de merő véletlenségből ugyan az a vezeték neve mint az enyém.Mennyi lenne a plusz költség, ha a saját bankomban rá teszek egy másik számlára a pénzt egy másik bankba? (tehát nem azonos bank)
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz arnoldx17 #21964 üzenetére
Én az újon próbáltam IE Verzió: 11.162.10586.0, nem volt jó. Hiába írtam nekik, hogy valami tanusítvány probléma lehet, hogy magyar földön megszűnt a használata az SMS kódnak, nem mozdultak eddig rá.
Most megint kipróbálom, aktiváltam megnézem müxik-e.
Megjavították, Firefox-al, Edge-l jó és automatikusan küldi az sms-t, nem az a felület került elől, ahol Send gombbal kell küldeni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kacsento1 #21963 üzenetére
Igen a Transfer ID kell, ha a normál, több napos határidős feltöltést választod.
Mindenkinek a másikat (Add funds to your account instantly) ajánlom, mert gyorsabb és bármely számláról mehet a pénz.
Biztonágosnak gondolhatod, de a bankkártya hozzárendelés is biztonságos. De ha nincs kártya hozzárendelve akkor vannak pénzküldési és fogadási limitjeid, és minden vásárlásnál 1 deviza egységre számítva 10-14 Ft-al többet fizetsz. -
Topikgazda
válasz adebajor99 #21966 üzenetére
Sehogy.
-
adebajor99
csendes újonc
Sziasztok!
Hogyan tudok PP-ről átutalni egy másik embernek pénzt? Neki nincs PP-je, csak számlaszámot adott meg. Nagyon új vagyok még e téren.
[ Szerkesztve ]
-
arnoldx17
csendes tag
Sziasztok!
Észrevételemet szeretném megosztanom veletek, hátha tudok segíteni.
Azok a Paypal felhasználók, akik a fiókjukon rendelkeznek sms authentikációval, az utóbbi időben nem tudtak belépni PP-ra a hagyományos módon. Gyanakodtam a Chrome-ra, hogy valami bug lehet benne, ezért megpróbáltam Firefoxon is, de ott is ugyanaz volt a helyzet. Eszemben sem volt így továbbá, hogy netán más böngészőn is kipróbáljam. De ma tök véletlenül, kipróbáltam a jó öreg IE-n, és tökéletesen működött
Itt már belépés után végre átdob az authentikációs felületre.[ Szerkesztve ]
apt-get rekt
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok! Most ismerkedek a Paypal és külföldi rendelés történetével. A Paypal regisztráció megtörtént, de én nem szeretnék bankkártyát csatolni, gondoltam biztonságosabb csak átutalni a Paypal számlára. Az lenne a kérdésem, hogy utalásnál van egy azonosító számsor, na oda mit kell beírnom? Azt a transfer ID-t amit az oldal ír piros betűvel az utalási adatok alatt, vagy a személyes menüben a Merchant ID azonosítót? Vagy érdemes az összefoglalóban említett Paypal_Top_up_instantly-t használni? Bár nekem így is elég lenne ez az információ elsőre.
-
esde
tag
Nagy hálával tartozok a segítségekért! Szerencsére a full lekorlátozott accom most nagyjából helyreállt.
Kértem bankban egy februári kivonatot tegnap küldtem be és most elis fogadták.
Nem tudom, ez miért maradt még hátra?: [link]
Amiket küldtem eddig: Személyi 2 oldala, Lakcímkártya 2 oldala, banki havi kivonat.
Mi kellene még? -
Topikgazda
válasz vampire17 #21957 üzenetére
Ha az egyenlegen van a "refund" akkor nem kártyával fizettél, így az nem ment volna a kártyára. Ha küldték a pénzt "refundnak" nevezve, az megint egy másik dolog.
Ha kártyával fizetsz és az eladó arra a vásárlásra a Paypal-n keresztül visszaad pénzt, az megjelenik a PP folyószámla történetben hogy jött pénz és automatikusan megy a kártya mögötti számlára, a Paypal egyenlegen meg sem jelenik.
Ha az egyenlegen van pénzed azt a hozzárendelt bankszámlára (nem kártya számla) tudod kiküldeni, ha ez nincs akkor levásárolod. -
Topikgazda
válasz vampire17 #21955 üzenetére
Új száma van?
Ha igen, a bankfiókodba besétálsz a a Paypal refund kinyomtatott tételéről, ha ott az van már, hogy továbbítva a kártyára, megkeresteted a devizás részlegen a bejövő tételed és lekönyvelik a számládra.
De ezt nem értem: lyenkor a visszautalas ugyanugy automatikus.....most csak manulisan tudom visszautalni a penzt?
Ilyen nincs.[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Jott egy refund-om, egy visszakuldott hibas termekrol. Az eddigi refund-okkal nem volt gond, szepen visszament a penz arra a kartyara (illetve az ahhoz tartozo szamlara), amivel vasaroltam.
Viszont most az a helyzet adodott, hogy pont akkor jart le a kartyam, mielott a refund jott volna.
A regi kartyam toroltem, az ujat hozzadtam. ezek utan megjott a penz a paypal szamlara. Namost a kerdes.
Ilyenkor a visszautalas ugyanugy automatikus, mint eddig vagy a kartyacsere miatt most csak manulisan tudom visszautalni a penzt? Ha egy mod van ra, nem rendelnem a paypalhoz a szamlaszamom, eleg a kartya is...
-
Topikgazda
Melyik ügyfélszolgálatnak?
De az adatok jól lettek megadva? A neved a banknál egyezik a Paypal mezőkkel? (firts name =keresztnév, last name = vezetéknév)
A transzfer ID pontosan lett beírva?
Én azért megnézném a banki utalás adatait, mielőtt a Payaplnek írók, de az Összefoglalóban van tipp, ha egyértelműen jó adatokkal lett elküldve, hogy hova kell jelezni a Paypalnek.
Név az nem is annyira lényeges de PAYPAL PTE LTD
Számlaszám: 10918001-00000001-15050684 -
Topikgazda
válasz Darko_addict #21950 üzenetére
Az én bankomnál 5,6 Ft a vételi és eladás árfolyam közti különbség a devizánál, a számlakonverziósnál meg 11,28 Ft, valutánál 18.02, úgy hogy a Paypal az hozzájuk viszonyítva jó gyerek. E....Bank
De ez jellemző a többi magyar bankra is, csodálkoznák ha a tied kivétel lenne.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Megbízható exchanger szolgáltatást keresnék payza-ról paypal-ra irányban.
Beleakadtam ebbe az oldalba: www.ecxchanger.com, ahol ecxpaymnets@gmx.com payza fiókra kellene küldeni lóvét, de erős a gyanúm, hogy scammer az oldal
Valaki korábban nem akadt bele tényleg megbízható átváltó szolgáltatást nyújtó oldalba?
read-only mode on the forum
-
Darko_addict
őstag
Jah, ahogy sejtettem.Még nyerészkednek 5 Ft-ot dolláronként a PP-nál a saját bankomhoz képest. Mindegy, be kell nyelni. Az vigasztal, hogy itthon feléért ment volna el, és lehet csak hónapok alatt, szóval nem akarok panaszkodni, de a PayPal-os srácok tuti nem nézik a pezsgő árát mikor megvan az éves pénzügyi kimutatásuk.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #21948 üzenetére
Nincs "kalkuláció", a balance konvertálási árfolyammal ( ez olyan mint a bankok vételi árfolyama) megy ki a számládra, de megnézheted hogy mennyi lesz belőle:
Withdraw Funds
Kiválasztod hogy melyik egyenlegről, most nálad $, beírod az összeget, Continue, ekkor látod hogy mennyi menne, de nem kattintasz a Withdraw gombra, hanem a böngésző vissza gomb és nem történik kiküldés.
ez az egyszerűbb.[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
Ajj, igazad van... Most néztem meg a "Transaction Fees for Cross-Border Payments - Hungary" fület... Grrr! Ha az USA-ból jön fizetés USD-ben, az 4.4% + 0,3 USD. Érzékeny vagyok minden Forintra.
A következő dolog: ahogy nézem, a napi árfolyamhoz képest majdnem 5.000,-Ft-tal kisebb összeget mutat a PayPal accountom Forintban. Ez az első eladásom az eBay-en és még sosem tettem pénzt PP-ről a magyar bankszámlámra. Ott lehet választani úgy árfolyam-kalkulációt, mint vásárláskor (PP-ét, vagy a bankomét)? A pénz bankszámlámra utalásának van költsége?
Köszi ismét!
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #21945 üzenetére
Ez jó, ebben a helyzetben ennyi. Egyébként te hol nézted ezt a 3,4%-ot eladókénti bejövő tétel USA-ból?
Ugyanis ez így igaz: 0 HUF - 700,000 HUF 3.4% + 90 HUF, ha forint jön be Magyarországról. Ha más és máshonnan akkor van +%.Cross Border Fee as set out in the table below (depending on the sender’s country).
Sender’s country Cross Border Fee
Northern Europe 0.4%
Europe I 0.5%
US / Canada 1.0%
Europe II 1.3%
Rest of World 1.8%[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
eBay-en eladtam egy relatíve drága terméket Németországi kézbesítéssel. A vevő megküldte az árat USD-ben, mert épp kint tartózkodik és így kényelmesebb volt neki. A PayPal transaction fee az "ígért" 3,4% + 90,-Ft helyett 4,6% + 90,-Ft lett, ami ebben az esetben néhány ezer Forintot jelent.
Ez így jó, vagy panaszkodjak náluk? Miért ennyi? Jól átnéztem mielőtt meghirdettem a terméket, nem láttam nagyobb költséget, mint a 3,4%!
Köszi urak!
-
esde
tag
Bejelentkezésnél: [link]
-
esde
tag
Na mostmár leis korlátozott mindenben a PayPal...
Az első próbálkozásra még a személyim és lakcímkártyám küldtem el.Ez jött ma mailben:
We need your help resolving an issue with your account. To give us time to
work together on this, we've temporarily limited what you can do with your
account until the issue is resolved.We understand it may be frustrating not to have full access to your PayPal
account. We want to work with you to get your account back to normal as
quickly as possible.What's the problem?
We recently noticed a pattern of activity in your account that is maybe
high risk. For more information, see the Restricted section in our <a
href="https://cms.paypal.com/HU/cgi-bin/?cmd=_render-content&content_ID=ua/UserAgreement_full&locale.x=en_GB">User Agreement</a>.Case ID Number: PP-xxx-xxx-xxx-xxx
"How you can help
It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the
time, we just need a little more information about your account or latest
transactions.To help us with this and to find out what you can and can't do with your
account until the issue is resolved, log in to your account and go to the
Resolution Center.Yours sincerely,
PayPal"És így néz most ki a Resolution Center: http://prohardver.hu/dl/upc/2016-03/10/189944_buk8snicwuzusxe7_pppppa.jpg
Ha a Provide more information about payments-nél a Resolve-re kattintok átvisz a tranzakciókhoz és azt írja: Invalid or missing transaction ID. Please select again.
Proof of address-re meg számlát kér, az lesz hogy inkább bemegyek bankba és igénylek egy kivonatot...
De ez elég lesz?
-
-
Topikgazda
válasz Snakeiboy #21935 üzenetére
El ne felejts tértivevényt is kérni rá.
Hiába fordulsz a Paypal-hez a postaköltség miatt a szerződési feltételek szerint azt neked a BG nem téríti vissza, de azért a REFUND részt olvasd el náluk, a biztosítás az elvesztésre vonatkozott és azt sem téríti vissza.
Mivel idén vetted, akkor a visszaküldés költsége max. 9300 Ft-ig a Paypal-től visszaigényelhető. -
cidalain
veterán
válasz Snakeiboy #21935 üzenetére
nem akarlak elkeseríteni, de ha itthon vásárolsz, a postaköltséget itthon sem szokták megtéríteni gari esetén.
viszont a te eseted érdekesebb, mert írod hogy kötöttél rá biztosítást. ezt kellene megnézni hogy mit takar pontosan, mert hallottam már olyat hogy pont erre lenne jó...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problemam hogy a Gearbestol rendeltem egy tabletet ami hardverhibas. Naponta 1-2szer lefagy szettesik a kep. Irtama supportnak hogy nem jo visszakuldom a cumot. Aszontak jo refund lesz. Viszont 128USD akarnak visszakuldeni en pedig 141USd fizettem erte. A 141USD tartlamaz mindent, postakoltseget biztositast es a tablet arat. Amit ok akarnak visszautalni az 128UDS es az a tablet ara. Kerdem en ez igy rendben van? Es ha nem akkor nyissak Disputet a paypalon? Ha igen akkor azt hol kell?
U.I.: a tebletet meg csak holnap fogom feladni postan. A termeket feb. 14.-en rendeltem, 23.an megkaptam.
Miert?????
-
Topikgazda
Már megint próbálkoznak a kamu paypal-esek, most erről jön e-mail, hogy feltörtek: sec@sec.com
Hello, Dear Customer,
Unusual Sign in Attempt to your Paypal were made on March 8, 2016 at 7:26:27 AM (GMT): From Beijing , China
bla, bla, bla..........Ne dőljön be nekik senki.
-
esde
tag
Más:
Olvastam itt a konverzió beállításról az összefoglalóban, ezt mikor éri meg változtatni?
Én általában USD-t vagy Eurót küldök hazai bankba amit ugye átvált, de némelyik valuta váltó oldal sokkal többet mutat egy bizonyos dollár összegre forintban mint amennyit a Paypal. Megéri ezt beállítani?[ Szerkesztve ]
-
esde
tag
Ezt írja mikor változtatnék, azért gondoltam hogy nem nagyon birizgálnék már bele.
"Tájékoztatjuk ügyfelünket, hogy a kivonat beállítások a soron következő Kivonat készítés alkalmával kerülnek figyelembe vételre!"
De egy próbát megér, megváltoztattam de a gyakoriság-nál hónap utolsó napját ír erre is.
-
Topikgazda
Ha nem e-mail-n hagyod, akkor -nem vagyok biztos benne, mert változott rendszer- 24 óra múlva elméletileg hozzáférhetőek a kivonatok. Egyébként jobb a Netbankból letölteni, mint e-mailre várni.
Nekem a böngésző tud "nyomtatni" pdf-be, de úgyis jó ahogy írod, csak olvasható legyen, de olyat még nem küldtem nekik. -
-
Moretimer
aktív tag
Miért nem érkezik meg a számlámra a refund- olt összeg?
Ez a számla van megadva paypalban és latom is a visszatérített összeget, de a maestro kártyára nem érkezik meg. Ez a tegnapi a harmadik eset.
Járt mar így valaki? Mit lehet ebben az esetben tenni?Moretimer
-
Topikgazda
Az a számla nem lesz jó.
A te bankszámládat, kártyaszámládat, ami a nevedhez, címedhez tartozik azt kell igazolni.
De próbáld meg a következőt.
Belépsz
Menüsor Beállítások
Személyes adatok
Írd az e-mail arra amit használsz.
Ellenőrizd a mobil telefonszámot, hogy az egyezik azzal amit használsz.
Ezután próbáld újból aktiválni a Kivonatot.Ha nem akarsz a bankba bemenni igazolásért, akkor pdf-be nyomtatva a személyes adat oldal, a számlaáttekintő és ezen az oldalon alul az a bankkártya ami a Paypal-re van regisztálva
-
törölt tag
Sziasztok!
Kaptam refoundot egy ebay-es vásárlás után, mert nem voltam elégedett a termékkel. Paypal historyban ott van, hogy jött refound, de a paypal balance-on meg nincs ott.
-
esde
tag
Erste-s vagyok, írtam hogy van ilyen lehetőség de egyszerűen bármilyen dátumot állítok be a letölthető/nyomtatható kivonathoz annyit kapok hogy "Nincs megjeleníthető adat!". Pedig vannak tranzakciók a megadott időben. Gondolom a kivonat küldés beállításnál a "Kivonatküldés NetBankban" beállítás kell ehhez. Számlaáttekintő pdf-et lehet még letölteni amin a jelenlegi összeget mutatja, még csak a nevem sincs rajta. Illetve Számlatörténetet xls-ben vagy csv-ben, ami egy sima excel táblázat, szintén nincs rajta a nevem.
-
Topikgazda
válasz szasz1 #21911 üzenetére
Ha Maestro kártya akkor ez van, nem mindenhol tudsz vele fizetni.
Más kártya esetén BG, GB "szuper" webshop-ok esetén szokott ilyen üzenet lenni, amit ők használnak Paypal klienst az a rossz, -frissitésre szorulna- hiába van jelezve, ők sem ismerik el a hibát, pedig nem megfelelő kérést küld a bank felé.[ Szerkesztve ]
-
szasz1
tag
Sziasztok,
már bizonyára többször előkerült a múltban, de én csak most találkoztam ezzel a problémával...
"We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card..."
Az eddigi paypalon keresztüli(igaz csak ebayes) vásárlásaim gond nélkül mentek, most hogy vennék máshonnan valamit a paypalon keresztül, ez az üzenet fogad amikor fizetni szeretnék. Az ár ugyan többszöröse az eddigi vásárlásaimnak, de bármiféle limit ami be van állítva a kártyámhoz meghaladja az aktuális árat. Erre mi a megoldás?
Ezzel van értelme a bankot zargatnom? (K&H)
Köszönöm szépen,
Szabolcs -
Topikgazda
Nem tudom melyik bank a tied, de legtöbbnél külön letölthetőek a számlakivonatok (Az Erste, CIB, OTP biztos), illetve a havi számlatörténet is nyomtatási formátumban tartalmaz megfelelő adatokat.
Közben megnéztem, nekem az első kettő bejegyzés azokkal a kártyákkal történt vásárlás volt ami a Paypalhez hozzá van rendelve és ezért nem küldtem külön kártya kivonatot.
Lépj be a netbankba és nézz körül a felületen, hátha megtalálod a kivonatot.[ Szerkesztve ]
-
esde
tag
Köszönöm az infókat. Számlakivonatot netbankon néztem meg és elvileg emailre van beállítva a küldés. Na most ez az email már nem él jó ideje és újra se tudom csinálni. Mikor netbankot igényeltem kb egy éve mailt is akartam változtatni de lebeszélt a csaj róla mert hogy az úgyse kell a netbankhoz... Lehet választani viszont oldalon hogy a netbankhoz kérjem vagy postán minden hó végén a kivonatot. Ehhez meg mikor beállítanám elvileg kéne SMSben kapnom egy megerősítő kódot ami nem jön meg... Tiszta agyf@sz. De ezzel se lennék előrébb mivel a változtatás a következő számlakivonat (hó vége) megkapása után lép érvénybe ergo 2hónap múlva kapnám meg. Letölteni se enged az oldalról egy kimutatást, gondolom akkor lenne ez elérhető ha a Netbank opció lenne beállítva havi kivonathoz.
Nemrégiben vettem egy telefont és kaptam hozzá számlát lakcímmel stb. ez megfelelne vagy ez tök más számla? Vagy egy screenshot a tranzakciókról a netbankon belül? Már tényleg nem tudok mit kitalálni.
-
Topikgazda
Leírom mit küldtem el én.
A személyigazolvány 2 oldala 1 képen, legalább 1/2 évig még érvényes legyen.
Mivel minden banknak kötelező havonta számlakivonatot küldeni vagy elektronikusan vagy papírosan, annak lenni kell.
A kéréskor aktuális számlakivonat 1 oldaláról kép ( pdf-ből az oldal képként mentve), ahol látszik a nevem címem, számlaszámom. A kártya számlakivonat olyan része amin tudják azonosítani a kártyaszámot, ha azt is felsorolták.
Pár nap.[ Szerkesztve ]
-
esde
tag
Egész pontosan ezt kaptam: http://prohardver.hu/dl/upc/2016-03/08/189944_lzrzh7btaiuozd8y_ppal.jpg
[ Szerkesztve ]
-
esde
tag
Üdv!
Az összefoglalóban nem találtam erre választ így megkérdezném, biztos volt már téma.
Kaptam egy értesítést hogy lassan elérem az éves limitet és ellenőrzésképp kérnek pár adatot.
Itt kéri ugye személyit és a lakcímet valamilyen számlával. Havi számlát én sajnos se a bankomtól se máshonnan nem kapok. De ha jól értettem "Valid residence certificate"-t is elfogad, azaz pl lakcímkártyát. Személyivel és lakcímkártyával lehetséges ellenőriztetni? A furcsa az hogy a feltölthető képeknél hogy milyen dokumentumot töltesz fel address-nél nem volt erre ez az opció... Csak valamilyen számla pl telefon bank. Illetve hogy mennyi időre számítsak mire leellenőrzik az adatokat? Fontos lenne mert sokat használom a PayPalt. Köszönöm. -
Topikgazda
válasz germinator66 #21904 üzenetére
Ha Magyarországot választod akkor forintos lesz a Paypal fiók. Utalni, küldeni lehet rá €-t, de forintra lesz konvertálva. Ha a devizák közt van felvéve € akkor az eladás € bevétele az oda kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz germinator66 #21900 üzenetére
Nem lehet nekünk Personalt nyitni. Premier vagy business az opció, oda-visza egyébként átjárható, premből lehet később business is. Viszont ha lefele váltunk akkor persze ugrik néhány kedvezmény.
Viszont egyiknél sem lehetséges PayPal Debit Card igényelni. Az USA vonal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- BenQ ZOWIE XL2540K Esport GARANCIÁLIS monitor
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
- Lenovo Thinkpad X13 G1 i5-10310U/16GB RAM/512 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop garanciás
- XPG LANCER BLADE 2x16GB DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest