Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Na a kecsegek, tényleg vissza állt a beállítás pay pal osra. Ki tudja mióta vásárlok így.

-
mr.tamasbiro
őstag
Nekem bank váltja,tegnap állítottam át így erre nem tudom a választ.
-
-
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Van Netbankod és mikor adtad hozzá a kártyát?
Alapból csak pénzküldési limitek felszabadítása és a Paypal fiókod Verified státuszra állítása miatt szükséges a kártya hozzáadás.
Ezt kódot legkorábban a kártyaadatok hozzáadása után 24 órával a bankod telefonos ügyfélszolgálatától tudod meg, egyébként banki munkanapon indítva is 2 nap mire a számlatörténetben megjelenik a 400 Ft-os utalás.
Vásárolni ettől függetlenül lehet a kártyával a Paypal-en keresztül. -
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Nézd meg fent az Összefoglalóban a kártyahozzáadás leírást, akkor érthetővé válik a dolog. Kártya hozzáadás a Paypal fiókhoz
Amit a Paypaltől kapsz Code-t a 400 Ft levonása után az 4 számjegyből áll, a 3 számjegy a CVV, CVV2 azt már be kellett írnod amikor megadtad a kártya adatokat, ez bankkártya hitelesítő kódja, nem ez kell a Paypalnek. -
csibor
addikt
Olyan kérdésem lenne miért utasítsa el a kártyám, ha pendrivet akarok venni? 5 perce vettem egy apróságot, majd utána próbáltam venni pendrivet. Arra meg azt az üzenetet kapom, a bankom elutasítja

-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Akkor most,hogy tudom kideríteni,hogy az accountom élő és lehet vele vásárolni?
Figyelmen kívül lehet hagyni ezt az üzenetet?
Amikor rákattintok akkor feljön az a rész ahova be kell írni azt a három jegyű kódot.De ez nincs.
Please confirm your debit or credit card to complete verification and remove the pre-set limits on your account.
Confirm your card -
attiati
veterán
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
a kártyádhoz tartozó folyószámlán a terhelés részleteinél (netbankban meg tudod nézni).
De ha jóvá is írták azt a 400 ft-ot, akkor szerintem már beírtad (?) és verifikálták.Bár az előző hozzászólásodban meg pont azt másoltad be, hogy kérik a kártya verifikálását.
-
attiati
veterán
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
mar kifizetted?
fizettel mar azzal a kartyaval, tortent terheles?mikor hozzaadtad a kartyat a paypalhoz, akkor a paypal beterhelte egy kisebb osszeggel a kartyadat es a megjegyzes rovatban szerepel egy ellenorzo kod. Azt a kodot kell beirnod a paypal feluleten es igy verifikaljak a kartyadat.
-
mr.tamasbiro
őstag
Itt nem az van,hogy paypay számla nulla?
De ez nem baj mert kártyáról fizetek mert csatolva van egy mastercard és már vettem egy terméket és úton van.Nem értem. -
mr.tamasbiro
őstag
Itt mit kell csinálni mint kezdő paypalos?
Please confirm your debit or credit card to complete verification and remove the pre-set limits on your account.
Confirm your cardPayPal balance: 0 HUF Currency converter
Available balance in HUF (primary): 0 HUF
Total balance (all currencies, available and pending) converted to HUF: 0 HUF Collapse balance infoHide
Currency Total
HUF (Primary) 0 HUF
USD $0.00 USD
My recent activityPayments receivedPayments sentView all of my transactions -
rocket
nagyúr
válasz
Zola007
üzenetére
Par grammos ingyen postaval vett termeknel a boritekon levo nyomtatott belyegen szereplo postazasi dij 20-25 juan szokott lenni, 1 juan=~40ft.
Tehat elmeletben a belyeg szerint ~800-1000ft a pk, szoval erdekes, hogy eri meg ez nekik, vagy csak hulyeseg szerepel a belyegen

-
Zola007
veterán
válasz
attiati
üzenetére
csak épp a China Post és az ebay között sose volt egyezmény erről.
Ha megnézed a kínából jött borítékokat, vagy van rajta bélyeg vagy fel van tüntetve a posta díja.
Nagyobb csomagnál nem is olyan olcsó.
Kína magának kedvez az olcsó postával, nem az ebaynek.
Apró (talán tized százalékos) töredéke a kínai exportnak az ami az ebayen keresztül zajlikEz mindenhol így van, ez a postaforgalmi egyezmény miatt mindig csak a csomagfelvevő posta kérhet díjat a szolgáltatásért.
A magyar posta viszont ezt gyönyörűen kompenzálja az egyre gyakrabban kivetett vámokkal (régen 100-20 dolláros csomagok is simán átjöttek, most egy telefon 90% eséllyel megfognak) és a belföldi postai díjak növelésével.
Az ebayes dolgok jó része a vaterán köt ki, az pedig utána belföldi levélként, magyar árakon lesz feladva.
A magyar posta szerintem inkább köszönetet mondhat az ebaynek, aliexpressnek, vaterának, jófogásnak, stb, mert nélkülik igencsak szerény forgalma lenne. -
attiati
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
Pont ez volt a hozzászólásom lényege, hogy nincs ingyen, csak megtérül.
Mint pl az ebay vesztesége a paypalnál, és fordítva (amíg egy cég voltak).A másik, ami elgondolkodtató:
Attól még, hogy Kína elárasztja az itthoni postát a csomagjaival, attól még a magyar postának nem lesz bevétele. De a magyar postára hárul a kiszállítás munkaerőköltsége. Kíváncsi leszek, hogy mikor vezeti be a posta a külföldi csomagok kézbesítési díját. -
Zola007
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Nincs ingyen kínai posta
Csupán náluk egyrészt mesterségesen alacsony árfolyamon van tartva a juan, másrészt területileg állami posták vannak csak (China Post, Singapore Post, HK post) és érdekük az export.
Ezért egyrészt nagyon olcsó, másrészt a szállítmányozási kapacitás növekedésével 1-1 kis levél költsége pár forint csupán az olyanoknak köszönhetően mint a Maersk új 400 méter hosszú Triple E konténerszállítói.
Egy ilyen hajó 18.000 db 6 * 2,5 méteres konténert tud vinni. Ki lehet számolni hány darab kis csomag fér egy ilyen hajóra

-
rocket
nagyúr
válasz
attiati
üzenetére
Mikor meg egy ceg voltak hasznaltam parszor a PayPal konverziot, amiatt, hogy nagyon ingadokozik a forint/deviza arfolyam, es azzal, hogy napokkal kesobb az akkori arfolyamon vonja le a bank jobban lehett jarni a PayPal azonnali konverziojaval, persze ez sima lutri, elore nem tudhato

Viszont most mar olyan magas a konverziojuk, hogy jelentos gyengules kene a ~3 napban amig levonjak, hogy megerje a PayPal konverzio, es igy mar nem erdemes varialni, mindig banki konverzional maradok, csak szokni kell, hogy mindig at kell allitani. -
Zola007
veterán
válasz
rocket
üzenetére
gondolom ezért tették alapbeállítássá.
Én is belefutottam most vagy 4-5x, mert rutinból kattingattam. Fene se nézte, hogy megváltozott valami, ha már én nem nyúltam hozzá.
A leggusztustalanabb az egészben, hogy a saját oldalukon beállítva azt gondolná elintézte az ember, de hoppá!, mégsem , szóval jelenleg a paypal.com-os beállítási lehetőség egy totális bullshit
Mindegy, a krvnyjkt -
attiati
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
így végiggondolva: miért jó a paypalnak, ha engedi a bankkártya terhére a vásárlást?
Megveszi mindenki itthon a devizáját. Nem utalja rá a paypal számlára. Vásárlásnál pedig a kártyát használja.
És 0 pénz áll a paypal számláján.Így a paypal se váltási, se semmilyen jutalékot nem kap, és még a pénzemet sem tudja forgatni.
-
Predator2
addikt
"Neked meg az egyenlegen a küldendő pénz. (Direkt kártyáról nem megy, de Top up instantlyval gyorsan tudsz pénzt tenni a Paypal egyenlegedre)"
Ez most azt akarja jelenteni, hogy hiába van évek óta számlám, ami össze van kapcsolva a kártyámmal. Ha nem rakok pénzt közvetlen a paypal számlámra, nem fogok tudni utalni?

Köszönöm a válaszod.
-
laleeee
őstag
aliexpressen lehet paypallal fizetni ?
-
válasz
rocket
üzenetére
Néha frissíteni kell a böngészőt, a böngésző Paypal adatokat, a sütiket törölni. Próbáld meg egy másik böngészővel belépve módosítani és azt elmenteni. Mostanában váltott új verziót a Paypal motor, a Chrome, a Firefox és megjelent a Microsoft Edge is, javítottak a MS Exploreren is, ami új verzióként jelent meg, ezek is befolyásolják a dolgokat.
Többen kérdezték ezt mostanában, de nekem a 2013-ban hozzáadott kártyámnál azóta sem felejtette el a konvertálási adatokat, a másikat idén januárban adtam hozzá, annál sem. -
válasz
Predator2
üzenetére
Saját kasszájából fedezi. Ez a Paypal üzleti kockázata, a befizetett jutalékokból fedezik.
Pénz küldés nem annyira bonyolult. Legyen az illetőnek Paypal fiókja -Paypal e-mail címe- . Neked meg az egyenlegen a küldendő pénz. (Direkt kártyáról nem megy, de Top up instantlyval gyorsan tudsz pénzt tenni a Paypal egyenlegedre)
Belépsz, menüsor Send Money
Beírod az e-mail címét
Az összeget, kiválasztod a pénznemet. (Ha más devizát akarsz küldeni, mint ami az egyenlegeden van, annak van váltási jutaléka)
Majd 2 rádió gomb közül kell választani:
What are you sending money for?
I'm paying for goods or services: ha valakinek fizetsz valamit, akkor ő fizeti a jutalékot
I'm sending money to family or friends: küldesz pénzt valakinek, te fizeted a jutalékot, azt a megadott összegből vonják le, tehát ha 100 egységet akarsz küldeni az 104 legyen (kb.)
-
Oliverda
félisten
válasz
attiati
üzenetére
Rájöttem. A PayPal első körben mindig az egyenlegből végzi a tranzakciókat, tehát ha neked van dollárod rajta és valamit dollárban akarsz kifizetni, akkor először ahhoz nyúl, és azt legfeljebb csak ki tudod egészíteni kártyáról, ha nem lenne elég. Ezzel nem lehet mit tenni, ilyen (szar) a rendszer. Hozz létre egy másik fiókot és ahhoz rendeld a kártyádat, vagy ideiglenesen rakd át máshova a dollárt, amíg kifizeted a cuccot. Más megoldás nincs.
-
rocket
nagyúr
Van valami oka, hogy miert valt vissza a PayPal accomon allandoan a banki konverziorol, PayPal konverziora?
Regebben megjegyezte.
-
attiati
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
van paypal fiókom!
Ebay-en végigviszed a vásárlást fizetésig.
Elérkezel az alsó képernyőn látható 2 lehetőségig:1. pay with my paypal account: itt csak a paypal egyenlegem terhére tudok fizetni. Lásd első képernyő. Nem tudok a paypalhoz hozzáadott bankkártya terhére fizetni.
2. pay with my credit or debit card: Így meg nem fogadja el a bankkártyát. Ezek szerint azért nem, mert ez paypalon kívül menne?
Annyi kérdésem maradt, hogy az 1. opciónál miért nem tudok a hozzáadott, verifikált kártya terhére fizetni? Miért nem kínálja fel a lehetőséget?
-
attiati
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Szóval hogyan lehetne bankkártyával fizetni ebay-en?
Eladó elfogadja a kártyát paypalon keresztül.
Paypal verifikálta a kártyát.
Kártyán és a paypal számlán azonos (sorrendű) a nevem.itt látható, hogy csak a paypal egyenleget engedi használni. Nincs change lehetőség:

itt látható, hogy elfogadja a kártyát az eladó:

Itt látható, hogy nem fogadja el a megadott kártya adatokat:

-
Oliverda
félisten
Eddig is tudtam, hogy a PayPal nem szégyenlős, ha le kell húzni az ügyfeleket, de a mostani felfedezésem már tényleg a pofátlanság teteje.
Van kb. 200 USD a számlámon, amiből vásárolni szerettem volna forintban. A PP-ra belépve, a fizetési folyamat legvégén tűnt fel a pirossal bekeretezett apró betűs rész:

Itt valami nem frankó, gondoltam. Tegnap majd 280 volt a dollár, még a PP sem veheti, illetve válthatja 267-ért. Nos, végül kiderül, hogy amennyiben egy vásárlásnál nem az adott devizanemben van fedezet a számlán, úgy azt ők rosszabb árfolyamban váltják vásárlás során, mintha előtte kézzel átváltanád a PP fiókon belül. Ugyanabban az időpontban ennyiért veszik a dollárt, ha valaki azt inkább kézzel váltja át durván 15 másodperc alatt:

4 forintos a differencia.

Egy szó mint száz, ebben a folyamatban x%-ra lehúzzák az eladót, illetve x%-ra a vásáslót is azzal, hogy még az alapvetően rossz árfolyamuknál is rosszabban váltják az adott devizát.

Konklúzió: Tilos a PP-ra bízni bármilyen átváltást, azt mindig csak kézzel szabad elvégezni, ha kell szépen kiszámolva a vásárlás előtt.
-
Predator2
addikt
Köszönöm a válaszod.
Az én esetemben úgy értem a szenvedő felet, hogy megloptak. Nem létezett a termék, vagy ha volt is soha nem is akarták a részemre elküldeni. Ilyen esetekben kérném a paypal segítségét, bár őszintén remélem soha nem lesz rá szükség.
Olyankor mit tud tenni a paypal, ha az eladónak/csalónak nincs pénz a számláján, még azt is levette róla amit tőlem kapott?!
Tudnál nekem mutatni/linkelni egy leírást hogyan kell magán személynek fizetni/utalni paypalon keresztül.
-
attiati
veterán
Két kérdésed volt melyikre vársz választ? Hogy a Paypal-n fizetéshez hogyan használhatód arra már válaszoltam.
Erre a válaszra gondolsz?:
"A fizetési oldalon a Payment method-nál Change nem használható?
Egyébként az egyenleg az elsődleges fizetési lehetőség, ha van rajta annyi pénz amennyire szükség van."Nincs change lehetőség. És ha nem az elsődleges egyenleget szeretném használni, hanem a verifikált, hozzáadott bankkártyát?
Eladó elfogadja a paypalon keresztüli kártyás fizetést is. Szóval az sem lehet a baj? De akkor mi a gond? -
Zola007
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Miért ne adhatnál?
Nekem is volt hozzáadva angol Lloyds GBP számlához kapcsolt Visa bankkártya, mikor kint voltam egy ideig és arra kaptam a járandóságomat fontban. A netes vásárlásokat arról intéztem, mert az angol bank semmibe nem nézte az USD-t, ezért kb 3-4%-al jobb árfolyamon váltotta fontra mint a PP.ui: persze ha csak saját névre szól a kártya és ugyanolyan sorrendben lett megadva a vezeték és utónév mint ami a hivatalos irataidban van
-
attiati
veterán
igazad van, a paypal fizetesi feluleten kellett megadni a bankkartya adataimat.
a paypal fiokban hozzaadott bankkartyat viszont nem engedi hasznalni.
ra fogok kerdezni az eladonal, hogy amiatt van e, mert hogy nem fogad el bakkartyat.
egyebkent ez komoly, hogy magyar paypal fiokhoz nem adhatok hozza usd folyoszamlahoz kapcsolt bankkartyat?
-
válasz
Zola007
üzenetére
Maradjunk annyiban, ha az Összefoglalóban megadott leírás szerint van beállítva a konverzió, akkor nem veszíti el a beállítást. Néha frissíteni kell.
Ez nem vonatkozik azokra az esetekre, amikor a kártya kibocsátó bank (kártya szervezet) nem biztosít klasszikus Visa és Mastercard beállításokat, kondíciókat, illetve nem biztosít kompatibilitást a Paypal-el. -
Zola007
veterán
Én tudom, ne nézz már ennyire amatőrnek
.
Ha átállítom, át is vált az összeg rendesen. [link]
Viszont egy következő vásárlásnál megint a PP konverzió lesz alapbeállítás, hiába paypal.com is a banki konverzió van default beállításként megadva. És ez csak ennél a legújabb kártyánál van így.
Korábbi kártyáimnál, legyen az belföldi / külföldi, forint vagy deviza amit beállítottam a paypal honlapján, azt alkalmazta mindenhol -
-
válasz
Zola007
üzenetére
Ha az amit írtam azt megcsinálod és nem jegyzi meg a beállításokat, akkor másik böngészőt használva, próbáld meg beállítani.
Ha ennek ellenére fizetésnél a kártya szám alatt a Paypal conversion Rate olvasható, akkor marad az amit írtál:
Minden alkalommal amikor fizetek, ..át kell állítanom a konverziót a Paypal konverzióról a kártyakibocsátó általi konverzióra az Other Conversion Options linkre kattintva.
Mindig forint lesz, amit fizetsz, mert Hungary az alap országod. A képernyőn természetesen látod a vételárat az eredeti devizában, és látod forintban a fizetendő összeget.
Ha a bankod válta kkor látod mindkét helyen az eredeti deviza összeget, de fizetni forintban fogsz.
A te általad feltöltött kép létható, ha a Paypal vált.
Ezen a képen ezt látod ha a bankod váltja.
A hiba oka egyedi, csak nálad nem orvosolható.
-
Zola007
veterán
Én végig ugyanazt írtam, akkor félreértettél valamit. De tegyünk tiszta vizet a pohárba.
(1) Veszek valamit 3,48 kanadai dollárért valamelyik oldalon.
(2) Be van állítva Paypal.com-on, hogy ne a paypal váltson, hanem a bankom.
[link]
Fizetésnél ugye 3,48 AUD a tétel, konverzió résznél viszont 762 Ft.Minden alkalommal amikor fizetek, be kell lépnem és át kell állítanom a konverziót a Paypal konverizóról a kártyakibocsátó általi konverzióra
Vagy 6 éves paypalozom, volt már vagy 6-7 kártyaregisztrációm vegyesen magyar Ft kártyával, illetve Eur és GBP alapú (dombornyomott angol Visa kártyák, nem magyar deviza) kártyákkal is. De mindegyik azt a váltási módot használta, amit legutoljára beállítottam az oldalon.
Ilyen Mastercard Online kártyám is volt már vagy 3, a legutolsónál viszont böngészőtől, cookie-tól függetlenül állandóan visszaállítódik arra fizetésnél, hogy a PP váltson és forintban hozza a fizetendő összeget (nem a számlakivonatra gondolok továbbra sem!, tt tudod, hogy először eur-ra, majd eur-ról forintra váltanak, azzal nincs gond)
-
válasz
attiati
üzenetére
Két kérdésed volt melyikre vársz választ? Hogy a Paypal-n fizetéshez hogyan használhatód arra már válaszoltam.
He ez a kérdés: Ebayen megadtam a fizetés végén a bankkártya adataimat (MasterCard, USD egyenleg), de azt írja, hogy nem fizethetek vele, válasszak másik kártyát. Miért?
A pontos válaszhoz ez kevés.
Nem a Paypal- fizetési felületéről van szó? Ha nem, akkor hol van ilyen lehetőség az eBay-n ahol külön kell kártyaadatot megadni?
Mit akartál fizetni?
Lehet, hogy az eladó csak Paypal fizetést fogad el, vagy nem fogadja el ezt a kártyát valamiért, mondjuk nincs regisztrálva, ha alul a másik kártyával történő fizetést választottad, de ez is már a Paypal oldalon van, nem az erBay-n.
A kártyáddal nem lehet más devizában fizetni, a kártya kibocsájtó szabályai miatt.
Lehet, hogy csak a kártya pillanatnyi, fizetés előtti hitelesítéssel van gond.
A Paypal fiókod magyar alapú, a $-os kártyát hiába adtad hozzá, nem használható, ha Paypal-n keresztül ment volna a fizetés.
Nem egyértelmű, hiányos probléma leírásra nem igazán lehet válaszolni -
válasz
Zola007
üzenetére
Most megint mást írtál problémának, no mindegy.
bill me in the currency listed on the seller's invoice". Ha ezt választottad akkor a bankod -kártya kibocsátó- váltotta a devizát forintra, nem devizában, forintban fizettél.
Ha ezt nem jegyzi meg, akkor az a megoldás amit leírtam, új kártya újból meg kell adni a konverziót. A Submit-ra való kattintás után a visszajövő képernyőn a Save-el is el kell menteni.
Nekem évek óta nem állítódik el, pedig kártyacserém is volt, mindig a bankom "váltja".
Folyamatosan frissítem a böngészőt, amikor változik a Paypal felület, az oldal, akkor a megjegyzett dolgokat is frissítem vele. -
Crytek
nagyúr
Adott a paypalom ami a mastercardommal van összekötve.
Összehoztam egy bizonyos összeget ami rajta van balanceként.
Megkértek rendeljek valamiket Ebayről, de a balance összeghez nem akarok hozzányúlni.Azt el lehet valahogy érni hogy ne a balancehoz nyúljon?
-
Zola007
veterán
-
válasz
Zola007
üzenetére
Ha Magyarországot adtad meg a Paypal-n a székhely országnak, akkor a deviza vételárat mindig forintra konvertálva fizeted ki. Forint az alapegysége a Paypal fiókodnak. Ezt kell megjegyeznie, bár ezt ugye nem tudod megváltoztatni.
A konvertálás pedig az amit beállítasz, hogy ha kártyával fizetsz, akkor a devizáról való átszámítást, konvertálást a bankod -a kártya kibocsátó- árfolyama alapján fog történni.Erre (#19122) Zola007 a hsz-re írtam a beállítási folyamatot, mert a szövegből arra a problémára következtettem, de neked nem az a problémád.
hanem minden fizetésnél ugyanúgy forintban akarja levonni. Ez a normál működés.
-
attiati
veterán
"The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number."
Ezt írja kártyás fizetésre.Payment method-nál pedig sajnos nincs change lehetőség, csak a paypal egyenleg terhére tudok fizetni.
Pedig verifikált a kártya is.Az lehet baj, hogy a paypal felületen a kártyához hozzáadott számlázási cím eltér az ebay felületen megadott számlázási címtől?
-
attiati
veterán
szintén bankkártya kérdés:
Ebayen megadtam a fizetés végén a bankkártya adataimat (MasterCard, USD egyenleg), de azt írja, hogy nem fizethetek vele, válasszak másik kártyát. Miért?
Másik kérdés, hogy ha a paypal fizetést választom, akkor miért csak a paypal egyenleg terhére történő fizetést választhatom? Hozzáadtam paypalhoz a bankkártyát, verifikáltam. Annak a terhére hogyan lehet fizetni paypalon keresztül?
-
Elkezded kitölteni a regisztrációt, ha valahol összeakadna akkor úgy is jelzi.
De Kovács István névre Nagyjából 13 900 000 találat abból biztos hogy pár darabnál egyezik a név, viszont más az e-mail cím, annak kell egyedinek lenni.
De praktikusabb egy másik családtagnak regisztrálni.
Dinamikus ip esetén -legtöbb szolgáltató azt használ- nincs értelme lassítani a rendszert ip cím vizsgálattal. -
bul07
nagyúr
Ha másik email cím, de mondjuk a név az ugyan az két fióknál az gond
Vagy egyszerűbb ha édesanyám nevére regisztrálok egyet , mert akkor ha kell az ő kártyát hozzá is tudom rendelniDe gondolom az hogy ip cím egyezés van és a pénzmozgás is a két fiók között zajlana az nem gond
-
A K&H Visa Electron betéti bankkártyáért ugyanannyit fizetsz mint a Maestro esetében (2397 Ft), ugyanazok a kondíciók, a limitek és jobb az árfolyama a Visának, mint a Mastercard (Maestro)-nak és nem lesz fizetési gondod. Van érintős verziója is ugyanennyiért.
És ezen el lehet gondolkodni, hogy miért: Bankunk 2014. február 3-tól megszünteti a K&H Maestro betéti bankkártyák értékesítését, új bankkártya igénylést nem fogad be...... csak cserélik ha lejár -
válasz
Zola007
üzenetére
Már másoknak írtam mostanában a megoldási lehetőséget.
Töröld a böngésződben amit használsz a Paypal, eBay sütiket, ezeknek a tárolt könyvjelzőiket, lépj be és vidd végig a konverzió beállítási folyamot újra majd ezt az oldalt tárold el. Segítség a beállításhoz, ha kell az Összefoglalóban.
Az utóbbi időben változtak a böngészők, a Paypal oldalaik, célszerű a beállításokat frissíteni.
Az se felejtsd el, hogy ha másik kártyát adsz hozzá, kártyacserét hajtasz végre akkor mivel ez a beállítás az adott kártyára vonatkozik, mindig hozzá kell rendelned a konverziót az új kártyához. Kivéve, ha marad a kártyaszám és csak az érvényességi idő változik, de a konverziónál Submit gombra kattintás ellenőrzésként nem lehet olyan nagy gond. -
Zola007
veterán
lehet, hogy rosszul fogalmaztam
mindegyik tranzakciónál beállítható, hogy a PP vagy a bank váltson
Az a gondom, hogy nem marad úgy amit beállítok.
Régen beállítottam először, hogy a bank váltson, akkor mindig úgy hozta a fizetési lapon, most meg mindig visszaáll PP konverzióra. Mivel ők sz.rabbul váltanak, nem csodálkoznék, ha ez valami új "fícsör" lenne a PP-ban, hogy a figyelmetlen júzert lenyúlják -
Neked és az összes Maestros kártyásnak javaslom a kártya cserét, máshogy működik a kártyás fizetés hitelesítési része mint a VISA és a Mastercard esetén, ebből vannak ezek a nem lehet fizetni problémák.
Érdeklődj a bankodnál, hogy miért nem lehet fizetni vele, mindig a Paypal-re fogják, de ez nem igaz.
Már válaszoltak rá, de egyértelműen írja a Paypal, hogy a Paypal egyenlegen írja jóvá a 400 Ft-ot, a Paypal balance-re utalás a szövegben. Már ott van. -
HoTaZo
addikt
-
Zola007
veterán
Mióta új kártyát regisztráltam, minden fizetésnél forintban vonná az összeget, hiába átállítom, hogy az eladó devizanemében vonja le.
Régen ha beállítottam, úgy maradt, de most mindig újra kell. Hol lehet ezt fixen belőni? -
Tin
veterán
sziasztok,
ha paypal-en nincs beállítva bankkártya mert csak átutalással szoktam pénzt rátolni, akkor ha a paypal számlámra pénz jön, azt hogyan tudom kivenni?
ki lehet a paypal számláról utalni valami tetszőleges bankszámlára pl?
egyébként az adózás hogy van ezek után?
köszi előre is!
-
bul07
nagyúr
Most hogy venni akartam a mozijegyet Star Wars-ra, paypal fizetésnél mindenáron fel akarta használni a fent lévő egyenlegemet is
Bármit állítottam mindig csak pótolni akarta a kártyáról, végül egyik haverhoz átküldtem a fent lévő egyenlegemet majd megvettem csak a kártyámat terhelve a jegyeket, ő meg visszaküldteDe elég
Ha regisztrálok még egy PayPal fiókot ilyen tartalék célzattal, amit csak arra használnék hogy átküldeném rá a fent lévő pénzemet és ha kell meg vissza, lehet belőle bajom?
Van valamilyen tiltás hogy egy ember egy fiók?(Regisztrálhatom megint a saját nevemre)Van bármiféle korlátozás új fiók esetén ha nincs kártya hozzárendelve?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Meddig lehet inaktív a számlám? Pár száz forint van rajta, nincs kártya hozzárendelve. -
Sziasztok.
Régebben mindig utalni szoktam a számlámra, de nem rég hozzáadtam a kártyámat.
Szépen levették a 400 Ft-ot, én beírtam a kódot és ezzel sikeresen hozzáadtam a számlámhoz a kártyámat, gondoltam én kis naiv!
Mikor hozzáadtam a kártyámat, akkor még pár ezer Ft volt az egyenlegem, jelenleg is 2,968 HUF van rajta.
Fizetni sajnos nem tudok, mert elutasítják a tranzakciót (illetve látszik a képen, hogy 52 HUF-ot levett valamire). Közben megnéztem a bank kivonatomat és NEM kaptam vissza a 400 HUF-ot.
Miért nem tudok fizetni, nem jól adtam hozzá a kártyámat?? -
Maksifül
senior tag
Sziasztok!

Hogy jobb a banki konverzió, ha US webáruházban szeretnék vásárolni? Ha PayPay-lal fizetek vagy ha bankkártyával, megadva annak adatait?
-
Yag
tag
válasz
lililááá
üzenetére
Drukkolok, hogy sikerüljön, nekem is volt hasonló gondom, elküldtem minden fényképes igazolványt de még csak nen is válaszoltak. Írták h.adjak meg másik kártyát de nem minden családban van 2-3kártya. Végül bankot váltottam (nem ezért) ujra reggeltem az uj kartyat, igy mar mukodik. Kár hogy ilyen nehézkes a dolog és még mindig nincs pp. Magyar menü ....
-
ranger69
tag
A bankom váltott, nem fizettem többet. Csak kiváncsi voltam mennyi lenne, ha a PayPal konvertálna és nem értettem a kiírt összeget, ezért kérdeztem rá. Köszönöm mégegyszer a válaszodat.
Még egy kérdés: be van állítva a PayPal-nál, hogy a bankom váltson, mégis a PayPal konverziót hozza fel alapból fizetésnél. Ez miért van? -
ranger69
tag
Sziasztok!
Légy szíves segítsetek, nem igazán vagyok jártas a PayPal-os fizetésben. A csatolt képen a HUF-os összeget, hogy számolja ki a PayPal? Tényleg ennyit fognak levonni a számlámról vagy ez csak valami kamu összeg? Ugyanis a megadott konverziós rátával nem ez jön ki, hanem kb. egy 2.000 Ft-tal magasabb összeg. Azt vágom, hogy ha a bankom konvertál, akkor elvileg jobban járok, mint a PayPal árfolyammal. Pont ezért kérdezem, hogy a kiírt FT összeg valós-e vagy jön még hozzá valamilyen átváltási költség?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gumi és felni topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest