Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz luck66 #31800 üzenetére
Sehol. A bolt tudja visszavonni úgy ahogy írtam. Kb 2 perc azzal együtt, hogy a bemenő PayPal pénzek közt megkeresi és refundolja. A pénz náluk van, nem a PayPal-nél.
A nem engedélyezett tranzakció dispute csak akkor, ha ők nem hajlandók ezt megcsinálniA dispute téma meg az Összefoglaló 9. PayPal Dispute és Claim indítás leírása résznél.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz luck66 #31798 üzenetére
Nem tud levonni a PayPal, ha nem jön be pénz lekérés.
Ugyanazt vetted meg 2*.
Ezért kell kérned hogy keressék meg az utolsó, második a tranzakciót, beírja az 29,25 $ összeget a refund gomb előtti kockába és rányom a refund gombra, te visszakapod a pénzed.
A boltnak kell írnod, biztos van valami panaszkezelési oldaluk.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz luck66 #31796 üzenetére
Akkor meghibásodott a vásárlás feldolgozó programrész, két ugyanazt a dolgot vettél, nem pedig 2* vonta le.
Ha a PayPal mindkét tételsoránál ahogy írod ezek különböznek: Transaction ID és az Invoice ID, akkor az 2 külön vásárlás.
Csak szólni kellene nekik hogy a másodikat (Transaction ID 67U....) keressék már meg és utasítsák vissza.
Ez lenne a az első körös és gyors megoldás
A képeket később láttam meg.[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
válasz luck66 #24905 üzenetére
Ha küldenek pénzt, az midig az egyenlegeden marad abban a devizában amelyben küldték. A küldés típusától függően vagy a küldő fizeti a jutalékot, vagy az aki kapja. De ha visszatérítést kapsz -refund- akkor általában úgy küldik, hogy nem te viseled a költségeket.
Az egyenlegről a pénzt te tudod csak a saját bankszámládra kiküldeni -Withdraw funds- menüpont. Mivel forint bankszámlára megy, ezért konvertálva megy ki. A konkrét árfolyamot meg tudod nézni az utolsó előtti jóváhagyó képernyőn.
A bankszámládat vagy előtte hozzáadod a fiókodhoz, vagy az adatok megadása után eltárolja a küldés közben.Megjegyzés ha még adsz hozzá más devizát, akkor az egyenlegen lévő $-t arra is át tudod konvertálni az egyenlegen.
PayPal balance, Manage currencies, Add curency[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz luck66 #21038 üzenetére
Nem a bank váltja, ezt az adatot kapta meg a kártyakibocsátótól (Mastercard, a Visa az nap 288.79 Ft-al számolt) ennyivel van zárolva, de a tényleges levonás a bank kártyatranzakció elszámolási szabályai alapján történik majd. És addig van zárolva (01.31)
[ Szerkesztve ]
-
Lacinet
csendes tag
válasz luck66 #21018 üzenetére
Hát elvileg nem ÁFA köteles, mert az értéke 9.30$.(ami a csomag képen van).
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget és a hozzászólást!V: Igen elolvastam az erre vonatkozó felhasználási feltételeket. Köszönöm szépen.v Szerintem továbbra is Belgiumban van, mert magyarba senki nem tud róla semmit, aztán meg lehet, hogy mondjuk szerdán jön valaki és átadja a csomagot....
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz luck66 #21018 üzenetére
Regisztrált a küldemény, nem az átverős Yanwen, maláj meg egyéb kamus szállító.
És ne kavard meg, neki az webshop szabályai alapján 45 napja van reklamálni, a várható normális szállítási idő náluk 25-35 nap szokott lenne, a magyar posta késlekedését nem beleszámolva.[ Szerkesztve ]
-
Lacinet
csendes tag
válasz luck66 #21015 üzenetére
Nincsen Netbankom. Csak számlakivonatom és 15 kilométerre Mkb bank.
Azzal nincsen probléma, hogy számla, mert a paypal is küldött és az every is emailt a tranzakcióról.
Majd meglátom a bankszámlakivonaton, ha kézhez kapom.
Igen látom tegnap óta, hogy nagyon segítőkészek itt az emberek és nem bántanak, hogy ilyen hibásan vásároltam. Külön köszönet![ Szerkesztve ]
-
Lacinet
csendes tag
válasz luck66 #21009 üzenetére
Szia.
De az is lehet, hogy vendégként. Pontosan ezért vagyok itt, hogy hátha rájövök a segítségetekkel. Látható, hogy újonc vagyok :-)
Volt már paypal számlám, de csak 75%-ig, mert a fránya kártyát nem tudtam hozzácsatolni.V! Igen ez történt/történhetett.
De akkor a kliens miatt kaptam tőlük emailt? Rám akkor nem vonatkozhat paypal kliensel a 180 nap, vagy refund?
Látom jobb ha befogom a számat, nem megyek se bankba, se senkinek email, hanem várok türelmesen, aztán vagy megérkezik, vagy nem....(összefoglalva a hozzászólásokat, ezt szűrtem le)[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest