Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
üdv!
ha belépek ugye paypalra van ilyen, hogy
PayPal balance: XY HUFHa fizetek online azt ebből az összegből vonja le vagy a megadott bankkártyáról?
Vagy csak akkor ha nagyobb az összeg mint az aktuális balance? Akkor viszont az egész kártyáról megy vagy csak a különbözet?köszi
-
válasz
pana0017
üzenetére
Az aktiváló kód leghamarabb 24 óra elteltével a bank telefonos ügyfélszolgálatánál tudható meg. Az értesítő sms-ből nem a karakterhely hiánya miatt marad le, akkor amikor az megérkezik még nincs meg a könyvelése a "vásárlásnak" rendesen, csak zárolt állapotban van, kell egy kis átfutási idő.
-
Hintalow
senior tag
válasz
pana0017
üzenetére
3 lehetőség van a megerősítő kód azonnali hozzáférésére:
- HA olyan az adott bank netes felülete, hogy a zárolt bankkártyás tételeket is részletesen listázza, ott látszani fog a kód.
- HA van bankkártyás sms értesítése az embernek, akkor a 400Ft-os tételről jövő sms-ben benne lesz a kód (itt annyi kavarhat be, hogy néha lemarad a vége, mert nem fér el az sms-ben)
- Telefonos ügyfélszolgálat bármelyik banknál azonnal megmondja (itt annyi lehet a bökkenő, hogy nincsenek telefonos kódjai, és bankonként változó a folyamat, hogy mit-meddig mondanak el kódos beazonosítás nélkül)ezekből lehet mazsolázni.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Egy ismerősömnek ma délután kellene Paypalt csinálnom és összekapcsolnom az eBay számlájával. Én már nagyon rég csináltam, nem nagyon emlékszem, de az megmaradt, hogy netbankból kellett kinézni egy 4 számjegyű kódot. Mivel ma nincs munkanap, így ez a regisztráció csak hétfő, kedd tájékán lesz befejezett? (OTP-ről van szó)
-
maj-viktor
őstag
válasz
sanzi89
üzenetére
https://tracking.dpd.de/parcelstatus?query=05165003362912&locale=hu_HU&Tracking=Keres%C3%A9s
Ez már eszkalálva van!? Ha jól látom nem... így tudod a PayPal adtára adni, hogy valami nem kóser!
Amúgy ha jól látom - értelmezem... megadták a TN számot...
Ilyenkor ha nincs még eszkalálva, akkor amit tudsz tenni, hogy eszkalálod, ha meg eszkalálva van, akkor várni... sajnos lassan örlődnek a paypal kerekei!Amúgy én írnék egy e-mailt angolul a paypal felé, hogy xyz ügyem esetén a TN alapján, mivel EU-s csomag 1-2héten belül megkellett volna érkeznie... eltelt 3+hét és a futártól azt a tájékoztatást kaptam, hogy elveszett a csomag!
És ugyanezen e-mailt a webshop felé is elküldeni, hogy legyenek szívesek már ránézni a ügy aktájára...
Nekem most szintén egy ilyen ügyem van, amit korábban írtam, csak még nem volt lehetőségem intézni személyesen postán... ki-visszaposta... valós élő TN-el, melyen láható, hogy 1,5hónapja megérkezett az országba... Kína, de semmi további infó nincs róla! Így én is - én sem kaptam kártérítést, hanem a posta felé tudok reklamálni!
Itt is hasonló helyzet van... a feladó a futártól kérhet kártérítést (dpd esetén asszem 150E Ft-ig alapból biztosítva van a csomag)... míg te mint címzett a PayPaltól kell kapd meg a visszapénzt 136$
Viszont mivel van élő TN... így ha figyelmetlen emberkét kapsz majd simán lezárják, hogy nincs itt semmi gond... úton a csomag!(sajnos elég értetlenek dolgoznak főleg ilyen kínai webshopok esetén "kínai angollal" és jó 3-5 levélváltással lehet csak a tudtukra adni hogy mi is a pontos probléma... pl. most elveszett csomag)
-
válasz
sanzi89
üzenetére
"a csomag nem továbítható állapotban van"
Akkor viszont a DPD a hibás, szállítás közbeni sérülés, van erre eljárásuk. Értesíteni kell a feladót, mivel hogy egy kifizetett szolgáltatást nem hajtottak végre és a feladó igénye szerint kell megoldani. Érdekes lehet az is, hogy konkrétan melyik DPD depó a hibás, hol van a küldemény. Sajna ez már megint nem a Paypal-től függő dolog. -
havri1
félisten
Igen, de címzett felöli érdeklődés, meg a "valószínűleg" elveszett, tudod mennyit ér egy ügyben.
Amikor ezzel szemben a feladó (aki hivatalosan érdeklődhet a csomag után) azt kéri, várjon, mert úton, és a TN is őt bizonyítja, mert ott tényleg úton van még.
Véleményem szerint, ameddig a GB nem ismeri el, hogy elveszett a csomag, addig nem lesz pozitív kimenetele az ügynek.
De ne legyen igazam!!!! -
válasz
havri1
üzenetére
De hát ezt írta: A DPD szerint a csomag elveszett. Akkor csak mondtak neki valamit, azt le is írhatják egy e-mailben talán, de nem veszít semmit, ha a telefon beszélgetésre hivatkozva írja meg a Paypal-nek. Én annak a híve vagyok, hogy az ilyen információkat csak ne tartsam meg magamnak.
-
havri1
félisten
DPD nem tárgyal, csak a feladóval (GB), aki viszont időt húz..
(#18680) sanzi89: A megérkezett de nem jó, nem jó, mert vissza fogják kérni, és nem fogod tudni küldeni (mert nincs), illetve TN sem igazolná.
Szerintem csak 1 dologa kapaszkodhatsz, az pedig az idő. EU-n belül 1 hó szállítás nem valós. -
-
sanzi89
addikt
Akkor a Paypal-nál is agyhalottak dolgoznak. EU-s csomag, 5-7 nap szállítási idővel, 8-a óta áll egy helyben. A DPD szerint a csomag elveszett. Erre a Paypal azt üzeni, hogy várjak? De mire és meddig?
Hol találom a régi felületre való átváltást? Azt se tudtam, hogy van régi meg új felület.Attól, hogy van tracking szám, még nem fog megérkezni. Ezt hogyan tudnám a Paypal tudtára adni? Most már csak abba az irányba tudok továbblépni, hogy megérkezett a csomag, de szar valamiért.
Nem hiszem el, egy hónapja szívok lassan a Gearbest-tel, az utolsó mentsváram a Paypal lett volna, nincs egyszerűen lelki erőm velük is harcolni...
Azért fizetek rajtuk keresztül, hogy megvédjenek, mint vásárlót az ilyen esetekben. -
sanzi89
addikt
Van egy Paypal Claim-om a Gearbest-tel. Jött egy mail:
"We Have Additional Information for You
We are investigating the following claim:
-----------------------------------
Transaction Details
-----------------------------------Seller's Name: GearBest
Seller's Email: gearbestpayment@gmail.com
Seller's Transaction ID: 78U10933S079XYTransaction Date: Sep 1, 2015
Transaction Amount: -$136.62 USD
Invoice ID: W150901XY
Your Transaction ID: 21D461XY
Case Number: PP-004-195-XYBuyer's Transaction ID: XY
The seller responded to our request for shipment tracking information. We
still need to investigate and confirm this information, but we wanted to
share the seller's response with you:Tracking Company: Other
Tracking Number: 05165003362912No further action on your part is required at this time. We will continue
our investigation, and contact you with any updates.If you received your item, you can cancel your claim. To do so, copy the
link below and paste it in a web browser window. Please follow the
instructions when the web page appears.https://www.paypal.com/LINK
Yours sincerely,
PayPal"De ha belépek a Paypal-ra ezt látom:

E-mailban azt írják, hogy semmi tennivalóm. Belépek Paypal-ra, ott pedig azt látom, hogy rám várnak, de sehol se tudok reagálni. Ilyenkor mi van?
u.i.: A claim előtt a dispute folyamat alatt írtam üzeneteket. Azokat sehogy se tudom előszedni. Én vagyok a béna, vagy ennyire szar a Paypal felülete?
-
Sziasztok.
Mit tudok az esetben tenni, ha egy fizetés pending állapotban ragad amiatt az oldal miatt ahonnan vásároltam volna? csak éppen az oldal baszakodott ezért a pénz most áll a levegőben. Írtam nekik egy rövid emailt, hogy Hi. The payments stuck in pending state. Please cancelled the payment or refund the money.
Invoice ID:
81401023944675
Date:
Sep 24, 2015
Time:
05:30:30 PDT
Status:
Pending
Ennyi elég nekik nem?
-
Norbii87
csendes tag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Nagyon köszönöm neked és Hintalow kollégának is a választ!

Nem nagy összeg szerencsére, de ha pár nap múlva sem oldják fel, csak megkérdezem majd! -
mijos
senior tag
Más számlaszámára nem is lehet ezzel pénzt utalni? Csak a sajátomra tudok kiküldeni ?
-
maj-viktor
őstag
válasz
Norbii87
üzenetére
48óra és 30nap között bármi lehet... zárolva lett az összeg bank / bankszámlafüggő, hogy ha "nem jelentkezik érte a rendszer", mikor adja vissza a rendes számládhoz!
(ha olyan összeg, meg szükség van rá, akkor a bankodba személyese - telefonon többet tudnak mondani mit látnak és mikor "adják vissza", ha nem volt sikeres a tranzakció)
-
Norbii87
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Már egy ideje használok PayPal-t és eddig ismeretlen dologban futottam.Tegnap az Extreme Digital-nál szokásos módon paypal fizetést választottam, viszont a fizetés hibával zárult. Az Extreme oldala és ügyfélszolgálata szerint nem történt tranzakció. Az internetbankomban látom, hogy zárolva lett az összeg. A paypal fiókomban pedig: ugye 2 lépcsőben történik a fizetés, először Transfer from Credit card, aztán Payment to XY. Na nekem az első lépésnél a Payment Status: Denied, és itt vége is.
Pedig múlt héten és már ma is vásároltam paypal-lal minden gond nélkül. Sőt ma újra leadtam a rendelést és most probléma nélkül lezajlott a paypal-os tranzakció.
Gondolom valami porszem csúszott tegnap a gépezetbe, de:A kérdés, hogy most hol van a pénzem valamint hol és mikor fog megjelenni? Továbbmegy a boltnak, vagy a paypal egyenlegemre kerül valamikor vagy a bankszámlámra visszakerül ha feloldódik a zárolás?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
érdeklődöm, hogy a paypal-nál az email címet lehet cserélni/változtatni?
Sajnos email szolgáltatót/címet kell váltanom. -
gabri83
csendes tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
hát annyi végül is hogy a bankkártyámról leszedték a pénzt de még az eladó nem kaptam meg, igazából ez hány napot vesz így igénybe?! vagy lehet valamit én rontottam el

-
gabri83
csendes tag
üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Tegnapi nap folyamán, újra hozzáadtam a paypalhoz a bank kártyámat és le is vonták a pénzt és a paypal vissza is igazolta hogy ellenőrzött felhasználó, mert már korábban hozzá volt rendelve. És még aznap vásároltam is az usából de azt írja az utalásomra, hogy függőben és a bankom is zárolta a pénzt. Amúgy úgy van beállítva, hogy a bankom váltja át majd a pénzt, gondolom ez most pár napot fog igénybe venni?! előre is köszönöm a segítséget

-
mijos
senior tag
Ha PP számlámról bankszámlára akarok utalni akkor a számlaszámot kell megadni és nem a bankkártya adatait, ugye? Mennyi időt vesz igénybe ?
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Ha van a Paypalomon egy bizonyos összeg, és vennék valamit amit nem fut ki akkor csak a különbséget vagy az egész összeget vonja le a bankkártyámról mikor megveszem?
-
Hintalow
senior tag
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Hazai bankok eur-ban vagy usd-ben számolják el a devizás tranzakciókat, hogy mit - miben az bankonként változik, kártyatársasággal kötött szerződés függvénye.
Raiffeisen pl eurózónás vásárlásokat euróban, minden mást dollárban.Ha ausztrál dollárban vásárolsz, akkor a vásárlás pillanatában zárolják az összeget a kártyatársaság aktuális keresztárfolyamán, majd pár nap múlva, amikor könyvelik, már egy eur/usd-re váltott érték fog bejönni a bankhoz (az első konverziót aud-ről eur/usd-re a kártyatársaság végzi) amit au éppen aktuális eur v. usd eladási árfolyamon fognak átváltani forintra, majd ezt az összeget vonják tőled le végül.
-
Beni2360
félisten
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Szerintem itthon Ft-ban levő számláról minden bank u-ból indul,de ezt a banknál kell megkérdezni.Azt is megkérdezheted a banktól melyik váltással jársz jobban ha kintről vásárolsz? Ft-€-$ vagy FT-€ . Minden banknak saját átváltási eljárása van. az OTP elég drága.
-
Beni2360
félisten
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Mert az OTP csak €-ba fizet kifele mindent és utána vált. A vásárlási oldalon ha van lehetőség € megadása akkor azt válaszd.
-
Hopkins_001
tag
Hali!
Miért ilyen drágán vált nekem az otp ?
Vettem egy kis apróságot,AU valutában mégis euroban váltott nekem a bank. (1 AU $)Valamit a bankfiókban be kell állítani nem csak a paypalban ?
VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL
PAYPAL *J*****R
0,620EUR 316,5400
2015.09.12 4*******13 -
HoTaZo
addikt
Szia!
Életem gyümölcsét jelentő óriásösszegű 3600 Ft-ot átutaltam a PayPal kontómra hétfőn, azóta nem tudtam ránézni a számlára, csak ma és még mindig nincs ott az összeg. Ez még normális vagy ilyenkor már érdemes lenne tájékozódni?
Normál utalás volt, egy ideig megszenvedtem a beírandó adatokkal, de a végén el tudtam küldeni. -
maj-viktor
őstag
válasz
gurabli
üzenetére
Nincs... annyi, hogy ha $-od van.... a nem túl nyerő PayPal árfolyamon adja ki Ft-ba neked azt a pénzt...
https://www.paypal.com/hu/fees

https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=_display-withdrawal-fees-outside -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Ha Paypal számláról szeretnek penzt visszahívni magyar bankba, akkor annak vannak költségei? Tapasztalat? Mert a Paypal azt irja, hogy us bankba ingyenes, magyar bankba lehet, hogy van minimális költség, amit a bank számol fel. Aki mar használta, valoban van ilyen költség, ha igen, akkor mennyi? Koszonet -
azJENŐ
csendes tag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Jenő
-
azJENŐ
csendes tag
Szervusztok!
Ez most pontosan mit jelent?
Én úgy tudom, hogy bankkártya számra nem lehet pénzt utalni.
Most hol lehet a pénz?
A PayPal-omon nincs bankszámla hozzárendelve.Jenő
Total amount: $20.51 USD
Fee amount: $0.00 USD
Net amount: $20.51 USD
Refund: $20.51 USD to MasterCard Credit Card XXXX-XXXX-XXXX-1234
This transaction will appear on your credit card statement as "PAYPAL *MWFENG001".Invoice ID: PGW_20763766097
Date: Sep 16, 2015
Time: 22:55:51 PDT
Status: Completed -
drnet
aktív tag
Van egy kis problémám. Én úgy vásárolok ebay-en, hogy paypalra utalok, és a paypal számlámról vonja le vásárláskor. Most az a gondom, hogy átutaltam hétfőn 14-én 1900 Ft-ot, de a paypal számlámon nem jelenik meg. Mit csináljak? Írtam a Paypalnak, hogy mi van?
Közben visszaolvastam, hogy ennyi a teendő, úgyhogy most várok.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Zozzant
üzenetére
TE miért beszélsz badarságokat!? Ha vissza sem küldted, miért csodálkozol, hogy nem kártalanítottak!?
(ez a karkötős biznisz ugyebár akkor bukik ki, ha sokan jelzik, hogy pl. teló helyett karkötőt küld az eladó... és így tiltják ebayről)Egy banggood vagy buyincoins webshop esetén miért lenne "kamu"!?
(már küldtem vissza nekik mind2-nek 2-2x)ez konkréte most bic-es... sanszosabb, hogy ez a csomag elveszett, mert az utolsó státusz lassan 1hónapja nem változik... így postát tudom nyaggatni kártérítés miatt!
-
Várjál holnapig, ha holnap 9:30-ig nem lesz rajta akkor ebben a hsz-ben leírtak szerint tudsz rákérdezni a Paypal-nél.
Mivel Unicredites vagy, én azért megkérdezném tőlük is, hogy a bankon belüli utalás miért több nap, amikor más bankba történő utalást 1 órán belül átküldik és könyveli a másik bank az ügyfél számlájára. -
sith7
félisten
Sziasztok
Szeptember elején vásároltam a paypal - on keresztül, de már akkor is nehezen sikerült, többszöri próbálkozásra engedte csak, most tegnap is akartam vele vásárolni, de nem engedi.
Denied állapotban van mindegyik vásárlás
Mi lehet a gond ?

-
solor
tag
Sajnos nem érkezett meg a paypal-számlára az utalás továbbra sem. Az Un*credit netbankban megnéztem, minden jól szerepel a tételnél, le is vonta a bank, csak nem tudom, hol van az összeg...
Ilyen még nem fordult elő velem... Hova tudok fordulni? A paypal helpben nem találtam ilyen menüt...
Help! -
válasz
üzenetére
A kártyáról nem lehet feltölteni az egyenleget.
A bankszámládról utalsz a Paypal egyenlegedre (Top-up instantly javasolt). Ha nem használod fel, a Paypal-n megadott elsődleges bankszámládra (nem kártya számla) költség nélkül visszaküldheted a Withdraw segítségével. 2-3 banki munkanap amíg megjelenik a bankszámládon. Néha az OTP 4 nap. Attól is függ mikor kezdeményezed. -
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Valamelyik vásárlással az utóbbi időben nem volt gond?
Többször egymásután belépés, jelszó, email cím hibás bevitel?
Mobil app probléma?
Ezt írták: Néhány közelmúltbeli ügylete megsértette a megfelelő használatra vonatkozó szabályzatot.
Ezt a case-t nézted: PP-004-184-841-391 ? -
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Azt csak úgy tudod meg, hogy visszaemlékszel mit csináltál, hogy úgy értékelik, hogy szabálysértés volt.
A jelszó minimum 7 karakter, nem lehet benne ‘ " &
Nem tartalmazhat a Paypal azonosítóval megegyezőt, nem lehet benne ismétlődés és nem lehet egy régebbi. -
Anonymusxx
senior tag
köszi, amúgy most látom hogy a főoldalon van egy ilyen is:
Sep 16, 2015: When you signed up for your PayPal account, you agreed to our User Agreement and Acceptable Use Policy. Some of your recent transactions violated our Acceptable Use Policy. Please do not participate in any more transactions that violate this policy.
(Your case ID for this reason is PP-004-184-841-391.)
Ezt honnan lehetne kinyomozni, hogy miért sértettem meg a szabályokat? Semmi ilyesmit nem csináltam..
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Szúrópróbaszerűen szoktak frissítést kérni, erről van szó.
Lépj be a fiókodba, ellenőrizd az adataidat, a Paypal e-mail címed stb.
Amit mindenképp meg kell csinálni, jelszó csere, a biztonsági kérdések és válaszok cseréje.
Okmány feltöltéséhez a személyigazolvány 2 oldalának képe, vagy érvényes jogosítvány képe, lakcím kártya képe vagy bankszámlakivonat ahol látszik név cím a Paypal-n megadott bankszámlaszáma, nem kell e-mailben küldeni van feltöltő link. -
Anonymusxx
senior tag
helló!
Kaptam egy ilyet:
Hello xxy
We are contacting you because your PayPal account has potentially invalid or outdated information. Please log in to your account at https://www.paypal.com/hu and update the information indicated below. After logging in, click on the Profile tab to update your account.
PayPal periodically checks the validity of members' email addresses, phone numbers and mailing addresses to ensure security and prevent potential issues with inactive accounts.
If PayPal does not have current or accurate information on file for your account, we may be unable to confirm your identity. This may make it difficult for you to recover a forgotten password or to receive money sent to you via money request or mailed checks.
Please make the changes indicated above today, or simply choose to close this account and open a new one. You can even use the same email address to open a new account as long as that email address is valid.
If you wish not to receive email reminders in the future, please edit your settings in the Email Preferences in your Profile.
Thanks,
PayPal----------------------------------------------------------------
PROTECT YOUR PASSWORDNEVER give your password to anyone, including PayPal employees. Protect yourself against fraudulent websites by opening a new web browser (e.g. Internet Explorer or Firefox) and typing in the PayPal URL every time you log in to your account.
----------------------------------------------------------------
Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link in the top right corner of any PayPal page.
Copyright © 1999-2015 PayPal. All rights reserved.
PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered Office: 22-24 Boulevard Royal, L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349----
következő:
Dear xxy
After a recent review of your account activity, it has been determined that
you are in violation of PayPal's Acceptable Use Policy regarding your sales
/ offers on .Please refer to:
- payments received to your account in past 30 daysIn order to comply with our Acceptable Use Policy and avoid the limitation
of your account, you will need to:- Describe the products and/or services associated with your PayPal
transaction/s.
If these transactions are associated with a website, please provide access
to the URLs of any website/s where these transactions originated.
If these transactions are not associated with sales from a website, please
provide specific information as to the nature of the transactions,
including a description of the products or services involved in these
payments.You can send the required documents via email to the PayPal Brand Risk
Management Department at euaup@paypal.co.uk or by fax to: +44 (0)
8707301878.The PayPal User Agreement states that PayPal, at its sole discretion,
reserves the right to limit an account for any violation of the User
Agreement, including the Acceptable Use Policy.The complete Acceptable Use Policy can be found at the following URL:
https://cms.paypal.com/uk/cgi-bin/?cmd=_render-content&content_ID=ua/AcceptableUse_full&locale.x=en_GBTo learn more about the Acceptable Use Policy, please refer to our Help
Centre page here:
https://www.paypal.com/uk/cgi-bin/helpweb?cmd=_helpThis is not intended to be an all-inclusive review or list of your
website/s and auction/s. Furthermore, the violations of the Policy
described above are not intended to be an all-inclusive list. It is the
responsibility of the user to ensure that all transactions comply with the
Acceptable Use Policy.For more information about the status of your account and for instructions
on how to restore full use of your account, please log in to your PayPal
account and select the "Resolution Centre" link. On the next page select
the "Resolve" button/s located under the Action column, in the Steps to
Provide More Information section and follow the applicable instructions.We encourage you to login and return your account to good standing as soon
as possible.
Failure to respond by the following date will result in the further
escalation of this issue: September 21, 2015We appreciate your cooperation in this matter. Please understand that this
is a security measure meant to help protect you and your account. We
apologise for any inconvenience. If you have any questions, please contact
the PayPal Brand Risk Management Department at euaup@paypal.co.uk.Sincerely,
Andrei
PayPal, Brand Risk Management
--------------------------------------------------Paypal accountomon:
resolve:
Steps to Provide More Information:
Az egyik pont:
Provide more information about payments ( We need information on certain payments sent or received from your account.)
A másik megoldandó pont:
Check your Primary Email for More Information (We have sent you an email explaining what we need from you to remove the limitation on your account.)
- ha rámegyek ennek a megoldására, akkor ez jön be:
Appeal limitation and fix your account
Please provide the documents requested below. We'll review your account status after we receive the information we've requested.
Please provide the documents requested below. We'll review your account status after we receive the information we've requested.
Check email for additional requirementsYour documents need to be valid and legible.
The submitted information on the documents must correspond with the information on your PayPal account.
Documents can't be older than 6 months.
We will handle your information in accordance with our privacy policy.
Milxen dokumentumról van szó?És miért kaptam ezta figyelmeztetést?
-
válasz
DJosef
üzenetére
Oda megy vissza, ahonnan fizetve lett, ha a Paypal egyenlegről akkor oda, ha kártyáról akkor a kártyaszámlára.
Paypal-on keresztül lett fizetve, de a vételár visszakapása függ a vásárlási helytől is, milyen szabályok alapján lehet meggondolni magunkat.
Csak egy megjegyzés: a meggondoltam magam az eladónak probléma. -
DJosef
őstag
Jó estét Urak!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ha pay pal -on keresztül rendeltem valamit, majd meggondoltam magam és inkább kérem vissza a pénzemet ahhoz, hogy tudok hozzájutni? Egyből vissza tudják utalni a bankkártyámra, vagy a PP számlára utalják. Bocsi ha hülyeséget kérdezek, nem volt még ilyen jellegű problémám. Előre is köszönöm!
-
solor
tag
Hagyomanyos top up (few days) feltöltessel utaltam penzt a paypal számlámra szombaton netbankbol. Hétfőn a bank levonta, de a paypalon nem jelent meg az összeg. Eddig max 2 napba telt... Mit tehetek, ha nincs meg a pénz?
-
Zozzant
addikt
válasz
maj-viktor
üzenetére
Szép az elmélet, de én nem küldtem vissza az egyértelmű kamu címre, a paypalt meg csak ez érdekelte, nem a csaló eladó aki karkötőt küld akármi helyett és még küldjem is vissza a karkötőt egy kamu címre. Neki adtak igazat. Ez meg a valóság.
ui. ja és hogy mi értelme lenne, hát hogy a csaló eladó addig húzza vele amíg csak lehet, 1-2 hónap eltelik az ide oda küldözgetéssel, vitatkozással, energia, ideg, idő idő .... aztán inkább lenyelem, ennyi értelme van.
-
Nem azt írtad, hogy az eBay Purchase history-ban nincs nyoma? Akkor hiába írsz, legfeljebb le tudod jelenteni, hogy csaló volt az eladó, de szerintem ezenkívül mást nem tudsz csinálni.
Az eBay-t nagyon nem nyaggatnám, mivel egy eBay-s aukciót az eBay kihagyásával rendeztetek le. Írtam, hogy nagyvonalúak, de ez a szabályzat egyik legdurvább megsértése volt. -
AGE-T
őstag
Írtam ebayre még pár dolgot, ezek tiszta hülyék. Mindig másik ügyintéző válaszolt vissza, úgy látom a 'válaszolok" levelezésben gomb nem tartalmazza az előzményt, így a következő ügyintézőnek lövése sincs mi az előzmény. Legalább egy ejnyebejnyét tolhatnának ennek az emberkének. (polskaman) Várok tovább paypal reakciójára.
-
Sanyi.mTs
addikt
paypalon keresztül vettem az egyik online boltban egy telefont, de nem tetszik és vissza akarom küldeni. a bolt valószínűleg paypalon utalja vissza a pénzt (euró)
Account Type: Premier
Status: VerifiedIdáig mindig csak vásárlásra használtam. vissza fogom tudni majd utalni a paypalos pénzt a számlámra? hogyan?
-
Sas madár
őstag
You’ve successfully activated the Refunded Returns service.
Köszi.
Kérdeznék akkor ne csak a hozzászólást szaporítsam.
Még a régi 400ft mindig a számlán van hol,hogyan tudom megfelelő valutára(dollár lesz valószínű a vásárlás) váltani,hogy a következő kártyás vásárlásomnál azt is felhasználja automatikusan? -
Sas madár
őstag
Köszönöm.
Legfőképp a gyorsaságod.
Igazából jó ez csak sose kelljen használni.
Most tervezek Eu-ból rendelni de itt is van haszna.
Még 1x kösz!Most viszont úgy jártam sikertelen volt a rákkattintás ,lejárt az idő.
Viszont az újra belépésnél már nem dobta fel a lehetőséget....hol tudok aktiválni melyik menüben? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest