Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
havri1
üzenetére
Töltsd le valamelyik a havi számlát és nézd meg hogy ott látszanak-e.
De a tegnapi esetleg még nem futott végig.
amiket meg nem használsz deaktiváld, nem fog eltűnni a listából de akkor pénz nem fog menni abba az irányba. A PH-nak van technikai gondja a PayPal fizetésekkel.
Az egyéb adataid megvannak és stimmelnek? -
válasz
havri1
üzenetére
Melyik bank, mert az Erste kártyák az ő 11-12-i karbantartásuk után bolondulhattak meg, de én vasárnap vissza tudtam billenteni a jó "irányba" azt amellyel fizetett a gyerek, az akkor nem PayPal hiba volt és csak az eBay-n jelentkezett. Amióta külön cégek az eBay-nél azért látok gondokat. Amikor még ők felelnek az eladó disznóságáért átpasszolják kapásból a felelősséget és a PayPal kliensben ők dugták el a konvertálási beállítást, nem a PayPal, így jó eséllyel belepiszkáltak olyan dologba is, amibe nem kellett volna.
Ha a Paypal lenne a hunyó, akkor minden fizetésnél, nem csak az eBay-nél jelentkezne ez a probléma. -
válasz
havri1
üzenetére
Ha nem tetszik, nem jó méret, akkor szerintem az lenne. A 42-es férfi nem 26,5 cm hanem 27,5 akkor rossz a méretezés, te azért kérted azt, mert annyinak kell lenni, akkor az minőségi reklamáció, női kaptafára tették a férfi cipőt és ezért nagyobb, rendezze le a kereskedő a gyártóval.
-
válasz
havri1
üzenetére
Oké akkor ők voltak a megrendelők számlát, nyugtát ők kapnak elsődlegesen, de előfordulhat hogy majd nem kell fizetned.
Ha a Paypal visszatérítés miatt kérdezed, ha levonják a pénzt akkor az utalási igazolást vagy bármit amin látszik, hogy te mennyit fizettél ezért, azt adod le a visszatérítési igénynél.
Oké de ezt olvastad?
Az űrlap elküldésével megrendeli a futárt, mely 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, elmegy az elkészített csomagért, visszáru átvételénél nem fizet (ha csak egy pár cipőt küld vissza, akkor a cipődoboznak nem szabad megsérülnie ezért kérjük hogy csomagolják be extra papír vagy zacskóba) amelyet aztán átvesz Öntől, és kiszállítja nekünk . A 965 Ft-ot a csere termék kiszállításánál számoljuk fel vagy a visszautalásról vonjuk le. Reklamáció esetén nem fizet semmit.
Azt írtad nem lesz csere. Ez egy reklamációnak felfogható dolog. Így fizetnivalód sem lesz -
válasz
havri1
üzenetére
Írod a számokat hogy a tizedes elé kerüljön, a 10 így írandó 1000.
De a néhány napja a PP topicban írtam, hogy a Send menüpontnál a vásárláshoz kapcsolódó ikonok egy kék keretbe foglalva vannak, a barátnak küldés az első különálló ikon, aminek még nem írták át a szövegét, képeket is tettem, lapozz egy kicsit vissza.
Költség nincs ha az egyenlegről megy. -
válasz
havri1
üzenetére
Olvastam, végül is nem olyan nagyok a különbségek:
CUBOT X12 5-Inch MTK6735 Quad Core Android 5.1 Dual SIM Cards 4G Smartphone 23086 Ft, 79.00 $ = 22,700.63 FORINT, 385 Ft.
OnePlus X 5.0 Inch 3GB RAM 16GB ROM Snapdragon 801 2.3Ghz Quad-core Smartphone 265.39 $ = 76,259.74 FORINT, Forintos 77553 Ft ennél is csak 1293 Ft. -
válasz
havri1
üzenetére
Ha nem hiszel nekem, hogy már konkrétan kipróbáltam, és mások is a $-os beállítást javasolják.
Minek költsön feleslegesen pénzt?
Itt a tesztem eredménye.
A konkrét levonás a bankszámláról meg: ($) 1344 Ft és (Ft) 1367 Ft volt
Pont a topic-odon írtam.Én nem találtam olyat, hogy a BG Forint váltás jobb lett volna minta a Visa árfolyama, az esetleg előfordulhat, hogy néha a Mastercard árfolyam rosszabb mint BG, de csekély az esélye. A PP váltása meg a legmagasabb, tesztelni sem kell.
Természetesen a november 18-i vásárlásos a 2 pendrive közül egyik sem érkezett még meg, úgy nekem a BG felejtős, komolytalan.
-
válasz
havri1
üzenetére
If a claim is filed, the seller is asked to respond within 10 days. If the seller doesn’t respond, the claim will automatically close in the buyer’s favor, and a full refund will be issued. If the seller does respond, PayPal will work to evaluate the information provided and determine the outcome of the claim. This process usually takes about 30 days, but more complex cases could take longer than 30 days.
Tehát 11. nap, vagy 30-on belül, ha komplikált +30 nap.
-
-
válasz
havri1
üzenetére
De hát ezt írta: A DPD szerint a csomag elveszett. Akkor csak mondtak neki valamit, azt le is írhatják egy e-mailben talán, de nem veszít semmit, ha a telefon beszélgetésre hivatkozva írja meg a Paypal-nek. Én annak a híve vagyok, hogy az ilyen információkat csak ne tartsam meg magamnak.
-
axioma
veterán
válasz
havri1
üzenetére
1. masik kartya nem lehet? A credit az itt nem feltetlen hitelkartya, beteti is lehet valojaban.
2. masik (al-)szamla?
Nem tartom valoszinunek, hogy tenyleg csak kesobb szerez rola tudomast a bank, de azert nehoyg duplan lekoltse aztan jojjon az iszonyat szivas, ha megjon a beterheles... -
maj-viktor
őstag
válasz
havri1
üzenetére
Én megtanultam más kárából... sosem szabad újraküldést kérni... ha az első nem jött meg... nagy valószínűséggel a második sem fog megjönni... inkább full refund és vagy újrarendelem (paypal reklamációs idő miatt) vagy keresek másik eladót...
(#16967) Arween
TN-nélküli csomag... szal ha nem jött meg a PayPal eszkalálás után már a te javadra fog dönteni, mivel a feladó nem tudja bizonyítani, hogy feladta...
PayPal vitáról tudnál képet felrakni!?
(szerintem rossz indokot jelöltél meg... mert kérnek "dokumentumot", ez akkor szokott lenni, ha pl. visszapostát kérnek, de ha jól látom - értem nálad az a helyzet, hogy vettél valamit, amit meg sem kaptál...) -
Lex Icon
senior tag
-
maj-viktor
őstag
válasz
havri1
üzenetére
Általában az első-t... kérdés leveleztél vele!? Mit írt - mondott!?
Ha jól értettem korábbról... vettél valamit, amit 2x is újra küldött és sosem jött meg...Az első opció, hogy próbáltál vele megegyezni, de nem jutottatok dűlőre! (talán ez a legjobb)
Esetleg a második lehetne... az a szállításról (hogy az eladó biztosított, hogy eddig megérkezik... és mégsem)
De mivel te kaptál termék, csak az sz*r volt, így inkább az első indok...3.opció: csaló
4.opció: nem jutsz vele egyességre (számodra ez is jó)
5. egyéb indok: ez is lehet, ha írsz valamit...Általában az első a legrelevánsabb... hogy levelezel vele, de nem jutottatok közös nevezőre!
De a te esetedben, talán az utolsó előtti a "legjobb indok"
(de ne hallgass rám - várj más véleményt is, mert én hülyeségeket hordok össze)
ezt most komolyan írtam, hogy várj meg más véleményt is, nem csak szarkasztikusan -
Hintalow
senior tag
válasz
havri1
üzenetére
Tudja a retek, bankos vagyok nem paypalos

Nekem az is új, hogy a recurring payment-nek van inaktív állása, azt hittem eddig, ott vagy van valami és aktív, vagy nincsen semmi , tehát törölt.Meg kéne néznimegnéztem a paypal user agreementjét (3.10 és 3.11 pont a recurring payments) ahol szó sincsen inaktiv státuszról, csak cancellationról. ha a kolléga annak rendje és módja szerint törölte annó a lehetőséget, érdemes lenne megérdeklődni tőlük, hogy ugyan hogy a fenébe engedték?
-
Cheesy
őstag
válasz
havri1
üzenetére
Már írtam volna egy modinak, de Qru mindent látó szeme elől nem volt menekvés

Írtam Paypalnak is a Customer Support oldalról, az e-mail ikonra kattintva a jobb oldalról, ebben a témában:
Report Fraud/Prohibit Use /// Report Unauthorized TransactionKaptam egy automata emailt, ahol bizonyos szituációkra szolgálnak kezelési móddal, de bízok benne, hogy nem csak egy automatának írtam azt a levelet...
Ha a kereskedő (DYN.com) oldaláról nézem ők mondjuk jogosan teszik szét a kezüket, ha akarják, mert valaki az én nevemben vásárolt náluk. Pont. Ja, hogy én nem megfelelően gondoskodtam a Paypal adataim biztonságáról és ezét más vásárolt az én nevemben? Hepe hepe... kit érdekel?
Egyébként én is abban az egy kis szócskában bízok: 'Pending'

-
Cheesy
őstag
válasz
havri1
üzenetére
K&H megoldása: Letiltsuk a kártyáját?
Kösz ne. Utána költség újat igényelni, még ráfizetés éesz a végén, tehát a bank egyéb segítséget nem képes adni, panaszt rögzítették, vegyem fel a kapcsolatot a Paypallal. Mit is vártam... magyaro.
Paypal egyetlen magyarországi kapcsolata, gyanúsan gagyi oldal, emelt díjas telefonszámmal. Kösz ne.DYN.com-nak írtam, hogy WTF, respond asap.
Most írhatok a Paypalnak is, hogy valamit tegyenek.
- paypal jelszót megváltoztattam
- paypalhoz rendelt email fiók jelszavát megváltoztattam[ Módosította: Qru ]
-
-
prokxy
veterán
válasz
havri1
üzenetére
Persze hogy van, 2x annyi van kb rajta, mint amit akarok vásárolni.
Amikor belépek a blizzard oldalról a PP-ra, akkor a kártyás oldalt hozza fel, mást nem.Ezt találtam: link
A Bank Accountom kellene jóváhagyatni? Mert van aki szerint az sem megoldás. :/
Nem erősségem az angol, sajnos. -
szabo01
csendes tag
válasz
havri1
üzenetére
Nem vagyok kezdő ebayes és 100%os vagyok,többször rendelem már nagy értékben sose volt ilyen gondom

Amúgy alufelnikről van szó,tegnap elutaltam a pénzt írtam neki hogy a mai napon megy érte a futár,elkérte a csomagszámot is meg minden délután 3-kor kitalálta( 4 órával az utalás után) hogy hívjam fel,felhívtam azt mondta először,hogy nem tudja felvenni a pénzt,mondom az nem létezik sose volt ilyen gond nem először utalok,utána már azt mondta,hogyha elküldöm a szállítási csomagszámot minden ok,elküldtem utána rá fél órára jött az e-mail,hogy refundolta a pénzt és írt,hogy inkább a számlájára utaljam,2 dolog állhat mögötte vagy átakart baszni és lehúzni vagy pedig nem olyanok a felnik amilyennek mondja és attól félt ha megjönnek és jelentem a paypalon és vissza kapom a pénzt....
Amúgy nem ebayen keresztül utaltam a pénzt hanem ebayen kívül a paypal oldalon.A másik kérdésemre esetleg tudod a választ,hogy a kártyámra fog jönni a pénz vagy hogy tudom majd rátenni vagy küldeni a számlára ha nem oda érkezik?
-
szabo01
csendes tag
válasz
havri1
üzenetére
De forintot ír a Funding Source-nél vagy az nem jelent semmit? De amúgy épp ez az ő árulta én kifizettem erre refundolt és adott egy nagyon rossz indokot...akkor minek ment bele szemét németek...
A kártyámra kell,hogy kapjam a pénzt?
Fasza buktam rajta biztos egy kis összeget....sose jártam még így,szerintem hanyagolom ezentúl ezt a vásárlási formát...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sorry

V/